Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
26-50 od 369 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Tag
ŽESTINA
Ponos Roterdama priča o Henkesovom džinu počela je pre više od toga 180 godina u Delfsthavenu. Ova oblast se tada zvala „Ooijevaar“, što u prevodu znači „roda“. Zbog toga je baš roda simbol ove kompanije jer simbolizuje čistoću, prosperitet i sreću. Henkes džin je ponos Roterdama i jedan od omiljenih među ljubiteljima džinova. Pažljivo odabrano voće, začini i sastojci čine ovo piće jedinstvenim. Henkes gin poseduje svež i neponovljivi ukus semena kleke i korijandera sa primesama kore od pomorandže.
Monin likeri- Monin selekcija likera predstavlja jednu od najkvalitetnijih i najraznovrsnijih selekcija na svetu. Na početku poslovanja Monin je posedovao destileriju likera, nakon čega su odlučili da prošire asortiman i počeli su da prave sirupe, pire, soseve i koncentrate. Prepoznatljivi su po širokom asortimanu, vrhunskom kvalitetu i lepoj ambalaži. Danas je Monin najveći i najpoznatiji svetski proizvođač vrhunskih aroma za piće i kulinarstvo.
Monin likeri- Monin selekcija likera predstavlja jednu od najkvalitetnijih i najraznovrsnijih selekcija na svetu. Na početku poslovanja Monin je posedovao destileriju likera, nakon čega su odlučili da prošire asortiman i počeli su da prave sirupe, pire, soseve i koncentrate. Prepoznatljivi su po širokom asortimanu, vrhunskom kvalitetu i lepoj ambalaži. Danas je Monin najveći i najpoznatiji svetski proizvođač vrhunskih aroma za piće i kulinarstvo.
Monin Liker Tropsko voće je potpuno prirodan napitak sa bogatim ukusom voća. Savršeno izbalansirana kombinacija ukusa- slatko, kiselo i blago pikantno. Može se konzumirati samostalno, u kombinaciji sa penušavim vinom ili kao ključni sastojak za kreiranje osevažavajućih koktela poput Porn Star Martini.
London Dry Gin, što znači da se proizvodi destilacijom etanola biljnog porekla sa aromatičnim biljem, a nakon destilacije ne dodaje se šećer. Profil ukusa: Bulldog džin se ističe svojim jedinstvenim i glatkim profilom ukusa. Osnovu čine tradicionalne botaničke biljke poput korijandera, lavande, badema, i kleke. Ono što ga razlikuje su egzotične botaničke biljke poput zmajevog voća, turske bele ruže, i lotosa, koje daju složen i cvetni profil.
Rakija od vina proizvedena od vinskih destilata sazrelih u hrastovoj buradi. Rubinov Vinjak je proizveden od visoko kvalitetnih destilata vina odležalih u hrastovim buradima koji ovom, potpuno prirodnom proizvodu, daju jedinstvenu aromu i prepoznatljiv ukus. Vremenski period starenja u hrastovim buradima je minimum dve godine, tokom koje se formira karakterističan buke i specifičan karakter vinjaka. Ćilibarno žuta boja sa prisutnim začinskim tonovima na mirisu i blago izraženim karakterom vanile daje prepoznatljivu osobenost ovom proizvodu, čiji su kvalitet i postojanost osvedočeni dugogodišnjim prisustvom na domaćem i inostranom tržištu.
Jack Daniel’s je nastao 1866 godine, od osnivača Jasper Newtn Daniel-a. Jack Daniel’s spada u kategoriju “Tennesee Whiskey” iako ga većina konzumenata svrstava u “bourbon” kategoriju. Dodatni korak u samom procesu destilacije je filtriranje kroz javorov ugalj. Posle postupka filtracije Jack Daniel’s se stavlja na odležavanje u novu burad od američkog hrasta koja se proizvode u samoj destileriji.
Inspirisan originalnim Gordonovim receptom iz 1880-ih, Gordon’s Pink je savršeno napravljen da uravnoteži osvežavajući ukus Gordona sa prirodnom slatkoćom malina i jagoda, sa mirisom crvene ribizle serviranom u jedinstvenom tonu rumenila. Napravljen od samo prirodnih voćnih aroma da garantuje najkvalitetniji pravi ukus bobica.
Brugal Blanco je pažljivo destilovan prema tačnim specifikacijama za glatkoću. Zatim se odležava u belim američkim hrastovim (ex-bourbon) i filtrira kroz drveni ugalj za svetlu završnicu. Boja: čista, bistra Ukus: bogate note kafe, kakaa, putera i vanile Nos: prijatan, sa suptilnim naznakama vanile, citrusnog voća i kokosa Završetak: čist i predivno postojan
Od 1795. godine, Jim Beam je napravljen od strane porodice Beam i destilovan je sa jakim osećajem za porodične vrednosti. Sedam generacija kasnije, i dalje se pravi sa istim vrednostima i stari duplo duže nego što zakon nalaže. Možda zato, danas, Jim Beam stoji kao Burbon broj 1 na svetu.. Elegantan i prefinjen. To je ono što 4 godine odležavanja u novougljenim buradima od američkog belog hrasta čini našem burbonu. Ali svaka kap vredi truda.
Pre skoro 250 godina, Aleksandar Gordon je pokrenuo svoju destileriju u Londonu i počeo da kreira recept za džin briljantnog ukusa. Gordonov visok kvalitet i prepoznatljiv ukus kleke definiše ukus klasičnog G&T-a. Gordon’s Todai je džin u kojem se uživa, a ne secira. To je savršen džin za početak večeri za druženje sa prijateljima, gde delimo trenutak i smejemo se sa ljudima koje volimo.
Johnnie Walker Red Label je najprodavaniji škotski viski na svetu. I napravljen je za mešanje, kako u uzbudljivim koktelima, tako i sa vašim omiljenim ljudima. Objedinjuje viskije posebno odabrane zbog svojih smelih, živih ukusa koji dodaju vatreni udarac svakoj mešavini. Poslužite ga čist preko leda, ili uz Ginger Ale, ako želite da istaknete njegove začinjene note. Za koju god opciju da se odlučite, smestite se lepo i uživajte u piću koje je rezultat dugogodišnje tradicije Walker porodice blendovanja viskija stare više od 200 godina.
Zvanični logo Bacardi ruma je slepi miš, a datira od 1862. godine kada je osnivač kompanije Don Facundo Bacardi pronašao slepe miševe u zapuštenoj zgradi koju je kupio za destileriju. Slepi miš se na Kubi smatra znakom dobre sreće i zbog toga se nalazi na etiketi Bacardi ruma oduvek. Lagan i aromatično balansiran rum. Boja: kristalno bela Ukus: blaga slatkoća sa notama vanile i začina, što ga čini idealnim za koktele kao što su Mojito ili Daiquiri Miris: blago voćni miris sa primesama citrusa i badema Završetak: osvežavajuć i prijatan
Bushmills Original je viski koji datira iz perioda pre prohibicije, čime se ističe kao deo bogate tradicije irske destilerije Bushmills. Triple destilacija: Bushmills Original se destiluje trostruko, što doprinosi njegovoj glatkoći i čistoći ukusa Sazrevanje: sazreva u buradima od burbona i šeri vina, što donosi note svežeg voća i vanile Ukus: mogu se prepoznati note svežeg voća, kao što su jabuka i kruška, uz blage začinske tonove. Vanila dodaje slatkoću, dok hrastovina iz buradi od burbona doprinosi kompleksnosti i dubini ukusa
Hendrick’s Gin jedinstven po ukusu, mirisu i kvalitetu, destilovan na poseban način, sa svežinom krastavca i mirisom ruže ubraja se u najpopularnije džinove na svetu. Može se degustirati sa malo leda i krastavca ili kao sastojak popularnih koktela. Ovo je neobičan džin napravljen od jedanaest finih biljaka. Neobične, a ipak čudesne, infuzije ruže i krastavca prožimaju naš duh svojim jedinstveno izbalansiranim ukusom koji rezultira besprekorno glatkim i prepoznatljivim džinom.
Grant’s viski je mešavina škotskih viskija gde se kao baza koriste grain viskiji iz Girvan destilerije koji su zatim pomešani sa različitim single malt i drugim grain viskijima. Viskiji proizvedeni u Girvan destileriji su lagani grain viskiji koji omogućavaju da karakter i slast malt viskija izbiju u konačnoj mešavini. Miris je kompleksan i čist, sa notama zrele kruške i letnjeg voća, dok je ukus izblansiran sa primesama vanile, slada i cvetnim aromama. Završnica je duga i slatka sa suptilnim naznakama treseta.
Opis: Rum Bacardi Carta Blanca 0.7l. Sastojci: Sugarcane Rum. Zemlja porekla: panija. Dobavljač: RAUCH SERBIA DOO. Priprema / Uputstvo za upotrebu: Rok trajanja: neograničen. Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu: Rum Bacardi Carta Blanca 0.7l Jako alkoholno piće.
Jack Daniel’s je nastao 1866 godine, od osnivača Jasper Newtn Daniel-a. Jack Daniel’s spada u kategoriju “Tennesee Whiskey” iako ga većina konzumenata svrstava u “bourbon” kategoriju. Dodatni korak u samom procesu destilacije je filtriranje kroz javorov ugalj. Posle postupka filtracije Jack Daniel’s se stavlja na odležavanje u novu burad od američkog hrasta koja se proizvode u samoj destileriji.