Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
126-150 od 502 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Opis proizvoda Star 15 godina, Johnnie Walker Green Label je vatirani slad koji je mešavina od oko 15 pojedinačnih sladova, od kojih su prepoznatljivi sladovi Talisker, Cragganmore, Linkvood i Caol Ila. Majstori mešanja Johnnie Walker-a koncentrišu se na ključne ukuse u ovim sladovima kako bi stvorili prepoznatljiv ukus Green Label-a. Verovatno najbogatiji konj u štali Johnnie Walker, ovaj viski putuje regionima proizvodnje škotskog viskija i prenosi vrtlog ukusa u vaša usta.
Opis proizvoda Proper Twelve je trostruko destilovana mešavina finog zrna i jednog slada koja je odležana u burbonu 4 godine. Ovo piće je neverovatno glatko sa notama vanile, meda i prepečenog drveta. Prijateljski je, direktan i najbolje se uživa uz pivo od đumbira ili sa ledom. Viski odaje počast osnivaču, Conoru McGregoru, i njegovom kraju Crumlin, Dublin 12. Oličava njihov duh bratstva, lojalnosti i napornog rada.
Opis proizvoda Ljubitelji, barmeni i poznavaoci širom sveta obožavaju neverovatan balans i kompleksnost džina Monkey 47 koji je davnih šezdesetih godina prošlog veka napravio komandant Montgomery „Monty“ Colins. Nakon Drugog svetskog rata Colins je poslat u Berlin u kom se posvetio obnovi berlinskog Zoološkog vrta i u kom je ubrzo počeo da brine o majmunu zvanom Maks. Put ga je, sticajem okolnosti, odveo u severni region Crne šume, u kom je otvorio krčmu „The Wild Monkey“. Nostalgičan za omiljenim engleskim pićem, komandant Colins je od kleke, čiste izvorske vode i pažljivo odabranih biljaka iz Crne šume napravio osnovni recept za džin. Sa svojih 47 često neobičnih sastojaka sa određenog geografskog područja Monkey 47 predstavlja izuzetan premium Dry džin. Destilovan u posebnim bakarnim kazanima od 100 litara, po recepturi koja ujedinjuje britansku tradiciju u proizvodnji džina, egzotiku Indije i prirodu Crne šume, Monkey 47 odležava 100 dana u starim glinenim posudama što za rezultat daje izuzetan kvalitet. Trećina sastojaka dolazi iz Crne šume, pre svega smreka, zova, brusnica, divlja šljiva i lišće kupine. U proizvodnji ovog premium Dry džina koristi se čak 47 ručno branih biljaka, obrađenih u prirodnoj izvorskoj vodi iz Crne šume, zahvaljujući kojima Monkey 47 dobija izvanrednu kompleksnost i kvalitet. Danas je Monkey 47 London Dry Gin jedan od najprepoznatljivijih ultra premium craft džinova na svetu.
Opis proizvoda Togouchi Blended 9 YO je japanska mešavina viskija od slada i žitarica koje su odležale u hrastovim buradima, najmanje 9 godina. Dolazi u karakterističnom japanskom pakovanju, sa intenzivnim mirisima poput slatkih začina i žutog voća. Osvaja svojim osvežavajućim i suvim ukusom zahvaljujući izuzetnim začinima, citrusu, i tresetu. Najbolji je kada se pije čist i na sobnoj temperaturi.
Opis proizvoda Lagan u telu, ali pun ukusa, ovo je odličan uvod u japanski viski. Elegantno voćno sa karakterom šerija. Novi single single slad napravljen je od viskija različitih uzrasta, klasičnog delikatnog, cvetnog karaktera i prvenstveno u bivsim Sherri bačvama koje se koriste za sazrevanje.
Opis proizvoda Camus VSOP je izuzetan konjak pun voćnih aroma koji pored svog izvanrednog kvaliteta sa sobom nosi niz duge istorije i tracidicije, zbog toga što je kompanija u porodičnom vlasništvu od samog osnivanja. Destilerija Camus se oslanja isključivo na najbolje destilate iz regiona, koji sazrevaju između 10 i 15 godina i prerađuju se posebnim postupkom mešanja. O kvalitetu Camus konjaka govori i činjenica da je proizvođač bio jedan od glavnih dobavljača na dvoru poslednje kraljevske porodice Romanov u Rusiji. Sve bačve koje se koriste za sazrevanje su pažljivo odabrane male bačve od francuskog hrastovog drveta koje imaju jako malo tanina zahvaljujući specifičnom procesu „francuskog laganog tostiranja“ koji balansira drveni karakter i sveže arome. Camus VSOP ima prepoznatljiv dizajn flaše koja će Vas zasigurno oduševiti i baš zbog toga je Camus najbolji konjak za poklon! Preporučuje se degustacija u čistoj varijanti ili sa par kockica leda.
Opis proizvoda JAPANSKA TREŠNJA Yamazakura Blended japanski viski je mešavina sastavljena od 80% kukuruza i 20% ječmenog slada i odležava u burbon buradima. Predstavljen je u elegantnoj, poetičnoj crnoj ambalaži sa simboličnom slikom drveta japanske trešnje koja je čini neodoljivom. Tokom degustacije, uživaćete i osetićete različite arome - cvet narandže, blage note hrastovine, biskvita, slane karamele, kajsije i vanile. Na japanskom jeziku „Iama“ znači planina, a „Sakura“ znači trešnja, tako da će vas već sam naziv viskija odvesti u prekrasne japanske pejzaže. Pije se „čist“, na sobnoj temperaturi ali je odličan i za pravljenje koktela.
Opis proizvoda Tanqueray No. Ten, se destiluje četiri puta sa začinskim biljem koji su deo prepoznatljivog standarda Tanqueray džina, i to su osvežavajuća kleka, ljuti korijander, aromatični koren anđelike i slatki sladić. Sveži citrusi, limeta, pomorandže i pink grejpfrut se naknadno dodaju zajedno uz kamilicu u takozvani “Tiny Ten” kazan, odakle i potiče samo ime ovog pića. Sama boca Tanqueray No. Ten džina podseća na citrusnu presu, simbol svežeg meksičkog limuna, pomorandži sa Floride i pink grejpfruta, koji se destiluju u svakoj maloj seriji proizvodnje džina. Tanqueray No. Ten Gin je dobitnik mnogobrojnih nagrada među kojima je i priznanje od strane The World’s 50 Best Bars (Drinks International Brands Report 2016.) gde je proglašen za top trending džin, najprodavaniji džin i omiljeni džin barmena. Uživajte u nežnim aromama Tanqueray No. Ten džina u martiniju, ili uz tonik, u punoj čaši leda i kriškom pink grejpfruta.
Opis proizvoda Hendrick's Gin je škotski džin, prvi put proizveden 1999. godine. Pored kleke, Hendrick's sadrži i bugarsku ružu i krastavac i pakuje se u karakteristične tamno braon "apotekarske" boce. Preporuka je da se pije sa tonikom i ledom, i da čašu, umesto citrusima ukrasite krastavcem.
Opis proizvoda DIMLJENI VISKI SA POMORSKIM KARAKTEROM Nikka Yoichi Single Malt je blago nadimljeni japanski viski koji sazreva u burbon, šeri i novim hrastovim buradima. Savršen je predstavnik Nikka Single Malt viskija jer predstavlja nežni balans nadimljenih, cvetnih i voćnih aroma. Kreiran je da očara i prenese snagu, mekoću i delikatnost koje ga krase. Uz njega, otkrićete autentičan karakter u vidu rafiniranih, primorskih i tresetnih nota zbog posebne lokacije na kojoj nastaje –Hokkaido obale. Najbolje je da se pije „čist“ ili sa ledom, kako biste u potpunosti osetili njegov izuzetno bogat ukus.
Opis proizvoda Najbolji teniser sveta je sa svojom porodicom zasnovao vinariju u Šumadiji, kraj mesta Lipovac, između Aranđelovca i Topole, Vino je potpuno na liniji stila tipičnog za Stari svet, posebno domovinu sorte, dolinu Rone. Sorta potpuno dominira u karakteru. Miris je mesnat, otkriva crno voće i mokri kamen, sa malo cvetnih tonova, začina i dobro uklopljenog drveta koje se prepoznaje u zadimljenim notama. Umereno pun, somotastih tanina, mesnat i postojan, blago začinski i mineralan.
Opis proizvoda Od sorte Cabernet Sauvignon, sa 480 metara nadmorske visine i južnih padina vinograda vinarije Doja iz rejona Toplica, dolazi nam mineralno, lagano i meko vino DOJA Breg Cabernet Sauvignon. Punog tela i svežine, slojevitih aroma i nežne taninske strukture, reč je o vinu sa velikim potencijalom odležavanja. Preporučuje se uz tradicionalne srpske specijalitete od mesa, teletinu ispod sača, jela sa rostilja, divljač i sporo dinstanu jagnjetinu. Godišnja proizvodnja iznosi 1000 boca.
Opis proizvoda Za sve ljubitelje crvenog vina, Babaroga Crvena je pravo iznenađenje. Ovo fantastično vino, napravljeno je od sorti Merlot i Marselan u podjednakom odnosu. Odležalo je u novim i polovnim baricima francuskog i američkog hrasta - najmanje 18 meseci, a potom i u flaši. Puno, kompleksno i savršeno izbalansirano vino. Dominantne arome crvenog voća, prijatne svežine i duge završnice. Savršeno uz jagnjeću plećku, divljač i crvena mesa. Ne plašite se babaroge. Ova ulepšava svaki trenutak.
Opis proizvoda Gvozdeni puk je suvo, crveno vino napravljeno kupažom sorti grožđa Cabernet Sauvignon, Merlot i Prokupac. Karakteriše ga divna tamno crvena boja u čijem odsjaju se mogu videti ljubičaste nijanse. idealan uz polutvrde sireve, poput gaude, uz sušena mesa- pršutu i šunku i sve vrste roštiljskog mesa....
Opis proizvoda Vino veoma snažne arome, miriže na vanilu, tost, tropsko voće, pečene bademe, propolis i puter, dok je u ustima kremasto, puno i viskozno. Raskošno na svaki način. Vino je odlično kao aperitiv. • Sortni sastav: Chardonnay 100%. • Procenat alkohola: 14,20%.
Opis proizvoda Cilić Manifest je vino koje ima odličan potencijal za starenje. U adekvatnim uslovima može odležavati duže od 20 godina.100% Merlot- najskuplji merlo iz Srbije, ponos vinarije Cilić! Manifest Merlo vizionarski najavljije novi pravac vinarstva u Srbiji- premijum crvena vina!
Opis proizvoda Bistro, zelenkasto-žute nijanse. Vrlo intenzivan, kompleksan i slojevit. Dominiraju mirisi zove,ogrozda,citrusa belog cveća, breskve, mente i tropskog voća. Puno, snažno vino, izražene svežine i kiselina sa dugotrajnim aromama grejpa, limete, zelene paprike i na završnici kremastih tonova praćenih dodirom arome vanile. Perfektno se slaže sa plodovima mora, morskom i rečnom ribom, živinskim mesom (piletina i pačetina sa limunom, pečena ćuretina), divljači, teletinom, prasetinom i jagnjetinom.
Opis proizvoda Kremen Kamen je uvek zagasito rubin boje, slabije pokretljiv i viskozan u čaši. Uvek se prijatno iznenadim raskošnim i višeslojnim mirisom vina, koji govori da je ono koncentrisano i moćno, ali istovremeno veoma sveže. Aromatski profil je uvek bogat, a vremenom evoluira i menja se. Trenutno dominiraju arome cassis-a, suve i sveže šljive, kupina, zatim eukaliptusa, kedrovine i šumskog tla. Ono što je meni uvek važno u ovom vinu jeste da osim zrelih aroma na mirisu postoji svežina i karakter. • Sortni sastav: Cabernet sauvignon 100 % • Akohol: 14,5 % vol.
Opis proizvoda Janko Zlatno Runo 2017 karakteriše dominantan miris voćnosti sa primesama herbalnih i začinskih not višnje, ribizle, crne tresnje, pečenog badema, muskantnog oraščića upotpunjeno crnom čokoladom i začinjeno štapom vanile. Poseduje snažan i moćan ukus, puno telo i bogate zrele taninine. Takođe, na nepca se mogu osetiti dominantna voćnost sa začinima u vidu primarnih nota, dok sekundarne se razvijaju odlezavanjem u hrastu iskazujući cokoladu, vanilu, cimet i kožu.
Opis proizvoda Vino ima duboku tamnocrvenu boju sa rubinkastim odsjajem, odlične je bistrine. Na mirisu su izražene intenzivne arome crnog bobičastog voća, koje su lepo zaokružene finim obrisom hrastovine i lepim vanilastim notama. • Sortni sastav: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 30% • Alkohol:13,5% • UPARIVANJE SA HRANOM: Pravi gastronomski užitak doživećete pijući ovo vino uz tamna mesa, junetinu, govedinu, ovčetinu, raznu divljač – jelena, srnu, divlju svinju, zeca, patku itd. Posebno dobro se slaže uz kratko pečen biftek i zrele plave sireve.
Opis proizvoda Grk je vino od istoimene sorte, koji je godinu dana odležavao na talogu u velikim Garbellotto bačvama zapremine 2.000 litara napravljenim od slavonskog hrasta. Ovo je prvo vino koje su u vinariji Zure napravili metodom sur lie, koja podrazumeva odležavanje tokom vinifikacije na vlastitom talogu, a što doprinosi kompleksnijim aromatskim notama i punijem ukusu vina. • Gastro preporuka: Uz školjke, rakove, glavonošce, pikantnije sireve, a preporuka je crni rižoto sa sipom. • Temperatura serviranja: 14°C
Opis proizvoda Ovo vrhunsko crno vino, proizvedeno od sorte Cabernet Sauvignon, karakteriše duboka rubin crvena boja sa tamnocrvenim nijansama. Pravo rezervno vino prepoznatljivog, zrelog i bogatog nosa voćnog i začinskog karaktera. Ovo vino otkriva tamne bobice u kombinaciji sa sladićem, crnom čokoladom, pečenom kafom i nanom, upotpunjeno tonovima vanile i začina. Kompleksnost ovog vina rezultat je 23-mesečnog procesa odležavanja u novim buradima od francuskog i američkog hrasta. Ukus je pun, harmoničan, čvrste strukture, impresivnih i mekih tanina i sa dugim i prijatnim retroukusom koji ovo vino daje posebnom draži i sa višegodišnjim kapacitetom odležavanja u boci. Ovo vino je najbolje služiti na 16-18°S. Savršeno se kombinuje sa mesnim specijalitetima, posebno sa goveđim biftekom u sosu od zelenog bibera ili divljači u pikantnom sosu. • Flaširano: novembar 2018 • Alkohol: 15,7 % po vol.