Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
51-75 od 190 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
51-75 od 190 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Knjige i časopisi

KNJIGA STARI ZANATI I EVROPSKA BAŠTINA Jedinstvena, unikatna knjiga, prvi put objavljena, kako u našoj zemlji, tako i u Evropi, a i šire, autorke dr Ive D. Golijan. Knjiga „Stari zanati i evropska baština“ pruža detaljno i sveobuhvatno prezentovan međunarodnopravni položaj i način zaštite starih i tradicionalnih zanata kao nematerijalne kultu

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

[telefon] KNJIGA DOSTOJEVSKOG I [telefon] KNJIGA BALZAKA

Prikaži sve...
8,000RSD
forward
forward
Detaljnije

veliki format, tvrd povez

Prikaži sve...
1,000RSD
forward
forward
Detaljnije

POTREBAN VAM JE KNJIŽEVNI ESEJ U ŠTO KRAĆEM ROKU? -Nudim izradu književnih eseja u vezi svih klasika koji se obradjuju u srednjim školama. -Obim, temu, dužinu eseja sami određujete kao i rok u kome želite da dobijete svoj esej. -Podobno za pismene sastave, takmičenja i ostalo... -Kvalitet zagarantovan -Dorade i željene korekcije su dostupne -Za više informacija, kontakt telefon [telefon]

Prikaži sve...
400RSD
forward
forward
Detaljnije

veliki format, tvrd povez

Prikaži sve...
3,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Vino je veoma složenog hemijskog sastava, označavaju ga kao najzdravije i najhigijenskije piće. Pored određenog znanja i iskustva , za spravljanje vina dobrog kvaliteta treba da raspolažemo i adekvatnim prostorijama za preradu grožđa i čuvanje vina. Autor nas uvodi u priču kroz proces branja grožđa čime spravljanje vina zapravo i počinje. Posebno je predstavljeno spravljanje belog i crnog vina uz korisne savete za postupanje u svakoj fazi previranja i negi novog vina. Nakon toga sledi bistrenje i filtriranje pa razlivanje i čuvanje u bocama i drvenim sudovima. Poslednji deo knige je posvećen pripremanju specijalnih , aromatizovanih i voćnih vina. Autor : dr Slobodan Jović Knjiga je štampana u broš povezu na [telefon] strana. ISBN: [telefon]

Prikaži sve...
275RSD
forward
forward
Detaljnije

veliki format, tvrd povez

Prikaži sve...
2,000RSD
forward
forward
Detaljnije

srednji format, tvrd povez [telefon] knjiga

Prikaži sve...
2,000RSD
forward
forward
Detaljnije

[telefon] knjiga tvrd povez nekorićeno

Prikaži sve...
2,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Stalni napredak u ishrani ljudi ima za posledicu povećanu potrošnju povrća, ali i strože zahteve u pogledu njihovog kvaliteta. Naši klimatski uslovi ne dozvoljavaju da se povrtarska proizvodnja organizuje preko cele godine na otvorenom prostoru. Te okolnosti su uticale da proizvodnja povrća bude više sezonskog karaktera. Sa pojavom plastike naglo su se podizali plastenici, plastični tuneli i zajedno sa staklenicima danas imamo mnogo bolju situaciju, sa ravnomernijim rasporedom pristizanja povrća i tokom zimskog perioda. U opštem delu knjige je izloženo gradivo koje se odnosi na gotovo sve gajene povrtarske vrste: povrće i njegov značaj kao hrana i lek, tipovi zaštićenih prostora, zajedničke osnove tehnologije proizvodnje i rasada povrća, dok je u posebnom delu izlagano ono što je specifično za svaku vrstu: plodonosno povrće, kupusno povrće, lisnato, korenasto i lukovičasto povrće. Autor: prof. dr Petar S. Maksimović Knjiga je štampana u broš povezu na [telefon] strana. ISBN: [telefon]

Prikaži sve...
600RSD
forward
forward
Detaljnije

Cilj svake proizvodnje je mogućnost uspešnog plasmana, odnosno postizanje profitabilnosti. Kada je u pitanju tov goveda, teži se tome da se na tržište iznese finalni proizvod u obliku trupova ili drugih vidova prerade. Ova publikacija prikazuje standarde Evropske unije koja je naše potencijalno tržište. Kvalitet i rentabilnost proizvodnje tovnih goveda mogu se postići uz poznavanje raznih uticaja na uspeh tova, pa su oni povezani i u ovoj knjizi prikazani kao celina, u nadi da će svi oni koji su zainteresovani za ovu problematiku (proizvođači, prerađivači i izvovnici) imati korist od datih informacija. Autori: Timotej Čobić, Georgi Antov Knjiga je štampana u broš povezu na [telefon] strana. ISBN: [telefon]

Prikaži sve...
450RSD
forward
forward
Detaljnije

Proizvodnji i ulovu slatkovodnih riba u svetu i kod nas posvećuje se značajna pažnja jer riba u velikoj meri zamenjuje meso u ishrani stanovništva. Prerada slatkovodne ribe kod nas ne igra značajnu ulogu pa je autor pokušao da je populariše davanjem osnovnih informacija o uzgoju ribe i nekih zanimljivih podataka iz prošlosti. Na primeru uzgoja najtraženije ribe šarana dat je jedan okvir u kome treba da se odvija uzgoj sa kratkim osvrtom i na sporedne ribe u šaranskom ribnjaku. Deo publikacije posvećen je zaštiti od ribljih bolesti, sušenju, soljenju i dimljenju ribe. Autor: Miodrag Miša Vujović Knjiga je štampana u broš povezu na [telefon] strana. ISBN: [telefon]

Prikaži sve...
190RSD
forward
forward
Detaljnije

Autor: Prof. dr Petar D. Mišić ISBN: [telefon]

Prikaži sve...
1,050RSD
forward
forward
Detaljnije

Proizvodnja ovih povrtarskih vrsta može se zasnovati kako na otvorenom prostoru tako i u zaštićenim uslovima gajenja pa su u prvom delu ove publikacije prikazani plastenici , staklenici i tople leje. Izneta su neophodna tehnološka rešenja koja treba da pomognu povrtarima. U posebnom delu su navedena svojstva salate, endivije, radiča, spanaća i blitve. Autor: prof. dr Petar S. Maksimović Knjiga je štampana u broš povezu na [telefon] strana. ISBN: [telefon]

Prikaži sve...
290RSD
forward
forward
Detaljnije

Prva i jedina knjiga u svetu sa preciznom metodom predikcije ishoda sportskih rezultata. Pisac Astrolog Branislav Petrović. Za cenu i sve dodatne informacije možete se javiti ili poslati poruku na brojeve telefona: Mob. [telefon] Viber [telefon]

Prikaži sve...
1RSD
forward
forward
Detaljnije

Prirodna rakij a je proizvod dobijen destilacijom prevrelih plodova i sokova od voća ili grožđa. Specijalne prirodne rakij e su aromatizovane i oplemenjene dodacima biljnog porekla kao što su razni plodovi, delovi biljaka i plodova, aromatično i lekovito bilje i njihova eterična ulja, macerati i ekstrati dobijeni na bazi prirodnih destilata. Autor se kroz ovu publikaciju osvrće na pravljenje rakij a u Srbiji kroz epohe kao i na specifičnosti procesa pravljenja rakij e od šljive, jabuke, kajsije, kruške, breskve, trešnje i višnje, lincure, kleke i dunje. Autor: Miodrag Miša Vujović Knjiga je štampana u broš povezu na [telefon] strana. ISBN: [telefon]

Prikaži sve...
220RSD
forward
forward
Detaljnije

Srbija je po učešću navodnjavanih površina poslednja u Evropi. Zato su u ovoj publikaciji izloženi rezultati i iskustva dugogodišnjeg rada i bavljenja problemima navodnjavanja. Prezentovani su uglavnom detalji potrebni za praksu navodnjavanja, kao i uslovi i mogućnosti izgradnje novih sistema i njihovo korišćenje u biljnoj proizvodnji. Prvenstveno su obrađeni agronomsko-biološki i tehnološko-tehnički aspekti, kako sopstvenih, tako i svetskih stručnjaka. Tekstovi, šeme i slike u knjizi treba prvenstveno da budu pomoć u neposrednoj proizvodnji, i namenjeni su razvojnim službama, poljoprivrednim stanicama i svim stručnjacima koji teže da što pravilnije i jeftinije izrade i koriste irigacione sisteme. Autori: prof. dr Svetimir Dragojević, dr Livija Maksimović, prof. dr Veljko Radojević, dipl. ek. Milinko Cicmil Knjiga je štampana u broš povezu na [telefon] strana. ISBN: [telefon] -X

Prikaži sve...
410RSD
forward
forward
Detaljnije

Veliki broj voćnih vrsta i sorti grožđa se uzgaja kod nas a najveći deo toga biva potrošen u svežem stanju ili prerađen u konzervnoj industriji dok se tek manji deo prerađuje u rakij u. Rakij e proizvedene u privatnom sektoru su često mutne, kisele ili zagorele. Ove mane se javljaju usled nedovoljnog poznavanja tehnološkog postupka prerade voća u rakij u. Na kvalitet rakij e utiče niz faktora: momenat berbe voća, način prerade voća, izvođenje a lkoholnog vrenja , momenat destilacije( pečenja) prevrelog voćnog kljuka, sam način destilacije (pečenja) , kao i odležavanje i formiranje rakij e kao pića. Uz precizne skice, brojne tabele i formule, autor daje i mnoge praktične savete za otklanjanje mana koje nisu mikrobiološke prirode. Autor: dr Slobodan Jović Knjiga je štampana broš povezom na [telefon] strana. ISBN: [telefon]

Prikaži sve...
275RSD
forward
forward
Detaljnije

Kao dugogodišnji uzgajivač, izlagač i međunarodni sudija instruktor, autor je ovu knjigu napisao u nameri da bude pomoć uzgajivačima u uzgoju i izlaganjima na izložbama, te svim ostalim ljubiteljima malih životinja. Autor se detaljno bavi pitanjima smeštaja kunića, razmnožavanja i određivanja pola kunića, karakteristikama hrane za kuniće, kosturom, probavnim organima i dlakom kunića, genetikom i bolestima, i pripremom kunića za izložbe. Na kraju, tu je i izuzetno bogat pregled pasmina kunića praćen velikim ilustracijama u boji. Autor: Tomislav Kapitan Knjiga je opremljena kolor fotografijama i štampana u tvrdom povezu na [telefon] strane. ISBN: [telefon]

Prikaži sve...
990RSD
forward
forward
Detaljnije

Za gajenje ruža se kaže da je „ pobožno zanimanje“ i da gotovo ni u jednoj ljudskoj aktivnosti nije duhovna kultura tako vezana za materijalnu koliko u hortikulturi i florokulturi (cvećarstvu). U odvojenim tematskim poglavljima obrađeni su svi bitni elementi vezani za proizvodnju, negu i korišćenje ruža. Detaljno je opisana tehnologija pospešivanja ruža radi dobijanja rezanog cveta u uslovima proizvodnje u staklenicima i plastenicima. Autor sugeriše čitavu lepezu korisnih saveta za upotrebu ruža, naročito u eksterijeru. Knjiga pruža velike mogućnosti za upoznavanje različitih metoda selekcija i oplemenjivanja ruža, uz opis novijih sorti prikazanih na lepim i znalački odabranim slikama u boji. U poslednjem delu knjige su predložene efikasne mere suzbijanja štetočina i uzročnika bolesti na ružama. Autor: Karolj Karasek Knjiga je štampana broš povezom i opremljena kolor fotografijama na [telefon] strana. ISBN: [telefon]

Prikaži sve...
840RSD
forward
forward
Detaljnije

SEMINARSKI i DIPLOMSKI RADOVI iz oblasti saobraćaja (logistika kao i zajednička nastava) i elektrotehnike. Cene [telefon] din / kom. Uz izuzetak par radova. Za neke naslove moguć dogovor. TEME RADOVA: + RUTIRANJE AUTOMATSKI VOĐENIH VOZILA NA MREŽAMA DVOSMERNIH SAOBRAĆAJNICA master dipl.rad [telefon] din (predmet: Operativno planiranje pretovarnih procesa) + Podrška odlučivanju pri određivanju kapaciteta, sastava flote, supstitucije KAMIONSKOG TRANSPORTA i skalabilnosti POMORSKIH TERMINALA seminarski rad [telefon] din (predmet: Modeliranje performansi logističkih sistema) + SUDAR (konfliktne tačke, osn.uzroci saobr. nezgoda, vazd.jastuci i elektron.sist.na vozilu) diplomski rad [telefon] din + ELCIDIS i dr. NOVE CITY LOGISTIČKE KONCEPCIJE na primeru Brisela-seminarski [telefon] din (predmet:City logistika) + RACIONALIZACIJA PROIZVODNOG PROCESA NA PRIMERU IZRADE INSTRUMENT TABLE U FABRICI AUTOBUSA IKARBUS A.D. U ZEMUNU seminarski rad [telefon] din (predmet Industrijski transport [telefon] ) + ANALIZA SLUČAJNOG DOGAĐAJA na primeru Puasonove, Normalne i Eksponencijalne raspodele kao seminarski [telefon] din (predmet Industrijski transport) + LOCIRANJE RECIKLAŽNOG CENTRA ZA STARI PAPIR ZA SEDAM BEOGRADSKIH OPŠTINA [telefon] DIN (predmet: Logistika otpadnih materijala i povratnih sredstava) + Marketing istraživanje na primeru LOGISTIČKA KOMPANIJA PUTOKAZ [telefon] din (predmet: Marketing u logistici) + TEHNOLOŠKO REŠENJE PRETOVARNOG SISTEMA ZA ISTOVAR PALETIZOVANOG TERETA IZ DRUMSKOG VOZILA (predmet Mehanizacija pretovara [telefon] ) [telefon] din + PRIMENA DEA METODA U LANCIMA SNABDEVANJA [telefon] din (predmet Modeliranje lanaca snabdevanja) + SIMULIRANJE LOGISTIČKIH PROCESA PROIZVODNO-DISTRIBUTIVNOG SKLADIŠTA PRIMENOM SOFTVERSKOG PAKETA FLEXSIM [telefon] din (predmet Objektno orijentisana simulacija) + IDEJNI PROJEKAT DISTRIBUTIVNOG SKLADIŠTA I MOGUĆNOST PRIMENE AUTOMATIZACIJE PROCESA ZA POTREBE PREDUZEĆA DELTA MAXI [telefon] din (predmet Posebne oblasti u logistici [telefon] ) + DEFINISANJE LEJAUTA SKLADIŠTA SA ORIJENTACIJOM NA SKLADIŠNO - KOMISIONI SISTEM [telefon] din (predmet: Posebne oblasti u logistici [telefon] ) + UPRAVLJANJE ZALIHAMA I KONTROLA ZALIHA [telefon] din (predmet: Posebna poglavlja industrijskog transporta i skaldišnih sistema) + STUDIJA IZVODLJIVOSTI KONCEPTA FREIGHT VILLAGES U NYMTC REGIONU [telefon] din (predmet: Planiranje i projektovanje logističkih centara) + FORMIRANJE ŠPEDITERSKE PONUDE IZVOZNO-UVOZNOG ROBNOG TOKA [telefon] din (predmet Špedicija i agencijsko poslovanje) + TEHNOLOŠKO REŠENJE SKLADIŠNOG SISTEMA ZA RUKOVANJE PALETIZOVANOM ROBOM NA BAZI RACIONALIZACIJE KORIŠĆENJA SKLADIŠNOG PROSTORA [telefon] din (predmet Skladišta [telefon] ) + i još neki radovi na druge teme... kao i mogućnost pisanja radova na određene teme po dogovoru

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Ovaj i još mnogo udžbenika za osnovnu školu, od [telefon] . do [telefon] . razreda. Dobro očuvani. Udžbenici [telefon] dinara, radni listovi [telefon] . Informacije na telefon ili mejl.

Prikaži sve...
200RSD
forward
forward
Detaljnije

Mаterijаl o pаprici, u ovoj publikаciji, izložen je tаko dа je prvo onа opisаnа kаo biljnа vrstа. Zаtim su dаti uslovi gаjenjа i prikаzаne su sorte domаće selekcije i vаžnije inostrаne sorte priznаte od sаvezne sortne komisije dа se mogu širiti u proizvodnji u nаšoj zemlji. Kod tehnologije proizvodnje, u prvom delu, opisаne su zаjedničke tehnološke mere (plodored obrаdа zemljište, đubrenjа, suzbijаnje štetočinа i druge mere nege), а zаtim je izloženа specifičnа tehnologijа o gаjenju pаprike u zаštićenim prostorimа (stаklenik, plаstenik, plаstični tunel), proizvodnjа nа otvorenom polju zаsnovаnа putem rаsаdа, kаo i direktnom setvom. Autor je nаstojаo dа izbegne čestа ponаvljаnjа pojedinih tehnoloških merа kod rаzličitih nаčinа proizvodnje. Svаkаko, nije se moglo to u potpunosti izbeći. Ali to može biti i dobro zа one korisnike ove publikаcije koji će početi dа koriste sаmo neke tehnologije, nа primer gаjenje pаprike u stаkleniku, odnosno u plаstičnom tunelu ili sаmo nа otvorenom prostoru. Autor: prof. dr Petar S. Maksimović Knjiga je štampana u broš povezu na [telefon] strane. ISBN: [telefon]

Prikaži sve...
280RSD
forward
forward
Detaljnije

Dobro ocuvani udzbenici.Izdavac Kllet.Srpski jezik,matematika,svet oko nas za drugi razred osnovne skole.

Prikaži sve...
500RSD
forward
forward
Detaljnije

Ovaj i još mnogo udžbenika za osnovnu školu, od [telefon] . do [telefon] . razreda. Dobro očuvani. Udžbenici [telefon] dinara, radni listovi [telefon] . Informacije na telefon ili mejl.

Prikaži sve...
200RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj