Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
151-175 od 1263 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
151-175 od 1263 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Multipraktik
  • Tag

    Domaćinstvo
  • Cena

    3,000 din - 4,499 din

Šerpa od nerdjajućeg čelika. Posebno isečene aluminijumske površine na bazi čelične kapsule efikasnije provode toplotu. Prečnik: 26cm Zapremina:5,5 L Boja: siva Opremite svoju kuhinju najkvalitetnijim posuđem i uživajte u pripremi hrane.

Prikaži sve...
3,761RSD
forward
forward
Detaljnije

Šerpa od nerđajućeg čelika Broj posuda 1 Prečnik 24 cm Zapremina 3.6 L

Prikaži sve...
3,106RSD
forward
forward
Detaljnije

Šerpa sa poklopcem 28cm Zapremina : 10L Materijal : Nerdjajući čelik Ergonomski dizajnirana rucka Mogucnost upotrebe na svim sporetima, ukljucujuci I indukcioni

Prikaži sve...
3,056RSD
forward
forward
Detaljnije

Šerpa od neđajućeg čelika Zapremina 4,0 l

Prikaži sve...
3,188RSD
forward
forward
Detaljnije

Šerpa od nerđajućeg čelika Zapremina 4,2 l

Prikaži sve...
3,843RSD
forward
forward
Detaljnije

Šerpa od nerđajućeg čelika Zapremina 5 l

Prikaži sve...
3,270RSD
forward
forward
Detaljnije

Korkmaz Montana Size: 26x7 cm / 3.5 lt

Prikaži sve...
3,270RSD
forward
forward
Detaljnije

Karakteristike - Komplet tri livena gusana tiganja 760-0152 Dimnzija (mali): prečnik 16 cm Dimnzija (srednji): prečnik 20 cm Dimnzija (veliki): prečnik 26 cm

Prikaži sve...
3,573RSD
forward
forward
Detaljnije

Tiganj Dimenzija 24x6.5 cm

Prikaži sve...
3,106RSD
forward
forward
Detaljnije

Egronomski dizajn. Materijal: bambus. Ekološki čisti materijali. Kvalitet i funkcionalnost. Boja: bela. 37,5x27,5x21 cm.

Prikaži sve...
3,280RSD
forward
forward
Detaljnije

Veličina: 60x60 cm Materijal:metal Boja: bela

Prikaži sve...
3,191RSD
forward
forward
Detaljnije

Snaga: 2300W Površina: 38x24,5cm 5 nivoa regulacije temperature Funkcija manje dima Delovi se skidaju radi lakseg odrzavanja

Prikaži sve...
3,494RSD
forward
forward
Detaljnije

Tapeta Pure Vintage Rasch 448825

Prikaži sve...
3,100RSD
forward
forward
Detaljnije

Tapeta New Moment Rasch 449563

Prikaži sve...
3,199RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
3,100RSD
forward
forward
Detaljnije

Tapeta New Moment Rasch 455335

Prikaži sve...
3,199RSD
forward
forward
Detaljnije

Tapeta New Moment Rasch 449587

Prikaži sve...
3,199RSD
forward
forward
Detaljnije

Tapeta Rasch 448719

Prikaži sve...
3,100RSD
forward
forward
Detaljnije

Tapete su poluplastificirane nemačkog proizvodjaca Rasch. Dimenzije rolne su 1m širine x 10m dužine.

Prikaži sve...
3,300RSD
forward
forward
Detaljnije

Kućne merdevine 6+1 gazište

Prikaži sve...
3,899RSD
forward
forward
Detaljnije

Šerpa Dimenzija: 28 x 14.5 cm Zapremina 8.0 lt

Prikaži sve...
4,088RSD
forward
forward
Detaljnije

Zilan ZLN6911- Inox kanta za djubre 20L Nerđajući čelik, Pedala za lakše otvaranje, Higijenska unutrašnja kanta sa drškom za lakše izbacivanje đubreta, Neklizajuća baza, Ručka za nošenje, 20L

Prikaži sve...
3,351RSD
forward
forward
Detaljnije

Опис Predviđen za 15-18 osoba Priprema grnčarije za prvu upotrebu Sva naša grnčarija izrađena je od mešavine gline i mlevenog kamena kalcita. Glina je materijal koji odlikuje velika poroznost zbog koje upija tečnosti. Da biste je nesmetano koristili za kuvanje hrane poželjna je priprema glinene posude za prvu upotrebu. Bilo da pripremate tek kupljen zemljani lonac za prvu upotrebu ili je u pitanju priprema sača za prvu upotrebu nakon što ste ga dobili na poklon postupak sa svim zemljanim posuđem je isti. Vaše zemljano posuđe isperite od prašine čistom toplom vodom bez upotrebe deterdženata. Koristite potpuno nov sunđer koji nije prethodno upotrebljavan. Namenite ovaj sunđer isključivo za održavanje vašeg zemljanog posuđa kako ne biste došli u situaciju da ga natopite deterdžentom ili nekim drugim veštačkim sredstvom za pranje. Kada ste oprali vaš zemljani sud ostavite ga par sati da se prirodnim putem prosuši, a zatim sve unutrašnje stranice (suda i poklopca) namažite tankim slojem svinjske masti. Mast dobro utrljajte tako da se površina posude natopi masnoćom i promeni boju (potamni), a sav višak masti pokupite ubrusom. Ukoliko niste ljubitelj masti zamenite je nekim od biljnih ulja. Nakon što ste namazali – namastili sud ubacite ga u hladnu rernu vašeg šporeta jer zemljano posuđe ne trpi nagle temperaturne promene. Temperaturu rerne postepeno podižite tako što ćete je podesiti na 150 stepeni, a kada se zagreje na tu temperaturu podignite je na 250 stepeni. Kada se rerna zagreje na 250 stepeni pecite sud sat vremena. Nakon toga ugasite rernu i sačekajte da se sve prirodnim putem ohladi. Operite sud samo vrućom vodom i čistim sunđerom. Ukoliko ste sve uradili kako smo opisali primetićete da sud više ne upija vodu kao ranije već se ona sliva sa njegovih površina. Pravilnom pripremom zemljanog posuđa za prvu upotrebu stvorili ste na njemu blagu impregnaciju – tanak sloj koji će smanjiti upijanje tečnosti. Priprema hrane u zemljanom posuđu Priprema hrane u zemljanom posuđu stara je gotovo koliko i samo čovečanstvo. Ono što je očuvalo tradiciju izrade grnčarije kroz sve ove milenijume je njen kvalitet i poseban ukus hrane koja se u njoj sprema. Nekom će se učiniti da je u doba inox i posuđa presvučenog svemirskim materijalima priprema hrane u zemljanom posuđu previše retro, ali taj se verovatno nije sreo sa nezaboravnim ukusima teletine ispod sača, kiselog kupusa iz zemljanog lonca ili posnog prebranca u đuvečari. Nekada se zemljano posuđe koristilo isključivo na ognjištima, ali danas u vreme električnih šporeta postoje prilagođeni oblici i veličine grnčarije pogodne za upotrebu u savremenim kućnim uslovima. Ova grnčarija je savremena samo po svojoj prilagođenoj veličini i obliku, ali se njen sastav i način ručne izrade nisu promenili. Grnčarija se u Zlakusi izrađuje na isti način kao i pre skoro četiri veka. Načini pripreme hrane u zemljanom posuđu Najbitnija stvar koju morate da upamtite je da grnčarija ne trpi nagle temperaturne promene! Ukoliko se temperatura zemljanog posuđa naglo promeni može doći do pucanja zbog čega se prilikom pripreme hrane temperatura mora povećavati postepeno. Bilo da pripremate hranu u rerni, na ringli, plinskom šporetu ili pored vatre upamtite da ne smete izložiti hladnu posudu velikoj temperaturnoj razlici. Zemljanu posudu pre upotrebe možete naliti vodom na 15 minuta kako bi primila određenu količinu vlage koja će se tokom zagrevanja oslobađati u vidu pare. Nikada ne sipajte vrelu vodu ili druge tečnosti u hladnu zemljanu posudu. Unutrašnjost vaše zemljane posude namažite svinjskom mašću ili uljem, poređajte u nju začinjeno meso i povrće, a zatim postepeno zagrevajte posudu. Za prihvatanje vrućeg zemljanog posuđa koristite zaštitne rukavice za visoku temperaturu! Zagrejano zemljano posuđe nemojte odlagati na hladne i mokre površine poput granita i keramičkih pločica već za to koristite drvene daske ili podmetače za vruće posuđe. Kuvanje na ringli električnog šporeta Bez obzira da li posedujete električni šporet sa običnim ringlama ili ravnom pločom ringla mora biti veća od dna vašeg zemljanog lonca ili šerpe kako bi se na celu posudu prenosila ravnomerna temperatura. Ringla mora biti hladna, a nakon što ste na nju stavili posudu postepeno je zagrevajte. Ukoliko je ringla vašeg šporeta manja od dna posude možete na nju staviti metalnu ploču veće širine koja će ravnomerno rasporediti temperaturu na dno. Ukoliko koristite zemljano posuđe na šporetu sa ravnom pločom pažljivo spuštajte posudu na ringlu, nemojte ga klizati i okretati na njoj. Oštre površine dna zemljanog posuđa mogu ogrebati glatku staklenu površinu ringle zbog čega preporučujemo upotrebu metalne ploče između ringle i posude. Ploča mora biti veće površine od dna posude. Zemljano posuđe se ne može koristiti na šporetima sa indukcionim ringlama jer je za stvaranje indukcije potrebno isključivo metalno posuđe. Za indukcione ringle neophodna je upotreba ravne metalne ploče koja će stvarati indukciju i prenositi toplotu na posudu. Metalna ploča mora biti šira od površine dna zemljane posude. Kuvanje i pečenje u rerni električnog ili šporeta na drva Vaš zemljani sač, lonac ili pekač ubacite u hladnu rernu električnog šporeta, a zatim je postepeno zagrevajte do željene temperature. U zavisnosti od visine vaše zemljane posude podesite visinu metalne rešetke kako bi temperatura ravnomerno kružila oko posude. Ukoliko koristite šporet na drva za pripremu hrane u zemljanom posuđu pre svega otvorite vrata da se rerna ohladi, zatim posudu postavite na vrata rerne da se blago zagreje i nakon toga ubacite je u rernu. Sačekajte još neko vreme da se vaša zemljana posuda ugreje, tada možete zatvoriti vrata rerne i nastaviti sa loženjem šporeta i pripremom hrane. Kuvanje na plinskom šporetu Ne preporučuje se izlaganje zemljane posude direktnom plamenu zbog čega se za kuvanje na plinskom šporetu savetuje upotreba metalne ploče koja će ravnomerno prenositi temperaturu plamena na dno posude. Metalna ploča mora biti veća od dna posude i debljine barem 3-4 milimetra. Ne koristite najjači intezitet plamena na plinskom gorioniku već nakon zagrevanja posude na slabom plamenu podesite srednju jačinu. Upotreba zemljanog posuđa na žaru Ukoliko imate mogućnost da pripremate hranu u zemljanom posuđu na tradicionalan – izvorni način pored vatre vaše zemljano posuđe nemojte spuštati direktno na žar niti smete dozvoliti da vatra dodiruje posudu. Založite vatru, kada se stvori žar razgrnite ga i postavite u sredinu zemljanu posudu tako da žar bude udaljen trideset centimetara. Zatim postepeno kako se posuda zagreva približavajte žar. Možete napraviti i postolje za vaš sač ili zemljani lonac ispod kojeg možete ubaciti žar, ali nema potrebe da zemljanu posudu potpuno zatrpavate žarom, ona ravnomerno prenosi temperaturu, a poenta grnčarije je u laganoj pripremi hrane, uživajte sa društvom dok iščekujete svoj specijalitet. Ukoliko koristite zemljani sač u furuni ili zidanoj pećnici otvorite vrata i sač postavite na ulaz dok se ne ugreje, a zatim ga možete gurnuti u unutrašnjost i zatvoriti vrata. Kod spremanja hrane na specijalizovanim roštiljima kod kojih je podloga od šamota ili sličnih materijala koji zadržavaju toplotu sač je potrebno prethodno zagrejati ili ga postavite na hladan šamot, a zatim oko njega založite vatru ili pospite žar. Održavanje grnčarije Održavanje grnčarije na pravilan način omogućiće Vam da dugo uživate u njenim blagodetima. Nakon svake upotrebe vaše zemljano posuđe operite isključivo vrućom vodom bez dodataka deterdženata za pranje. Za pranje koristite sunđer koji ste namenili samo za zemljano posuđe kako ga ne biste koristili sa tečnim deterdžentima. Ukoliko se desi da vam hrana zagori možete je ostaviti potopljenu vodom da omekša, a zatim je odstranite sa dna grubom četkom i posudu operite vrućom vodom. Za pranje grnčarije umesto deterdženata možete koristiti prirodna sredstva poput sode bikarbone. Nakvasite unutrašnjost posude vodom i potom pospite kašikom sode bikarbone. Istrljajte posudu čistim sunđerom i dobro isperite vodom. Ne perite vašu neglaziranu grnčariju u mašini za pranje sudova jer ćete je natopiti deterdžentom! Nakon što ste je oprali grnčariju obavezno dobro osušite na vazduhu tako što ćete je odložiti okrenutu na kuhinjsku krpu ili ubrus. Sušenje grnčarije možete obaviti i u rerni na nižoj temperaturi. Naša je preporuka da svoje zemljane posude čuvate otvorene, na suvom i provetrenom mestu. Pravilna upotreba zemljanog posuđa – rezime Zbog poroznosti gline poželjno je da se svaka zemljana posuda pripremi za prvu upotrebu; Ne koristite veštačka sredstva za održavanje; Zemljano posuđe ne trpi nagle temperaturne promene, obavezno ga postepeno zagrevajte; Pružite svojoj grnčariji ljubav i ona će Vam višestruko uzvratiti Zemlja porekla- Srbija

Prikaži sve...
3,999RSD
forward
forward
Detaljnije

dimenzije: 45x23x37 cm materijal: LDPE plastificirana žica na dva nivoa boja: srebrna

Prikaži sve...
3,790RSD
forward
forward
Detaljnije

Dečiji bazen, idealan izbor za osveženje u vrelim letnjim danima kako za odrasle tako i za decu Vrlo jednostavan za montažu, a takođe i za pražnjenje Ovaj bazen je opremljen velikim ventilom koji olakšava ubrizgavanje i ispuštanje vazduha Bazen je izrađen od kvalitetnog PVC materijala, sa kapacitetom od 836L U setu sa bazenom se dobija i set za popravku (krpljenje) bazena Tip Dečiji bazen Kapacitet 836 l Materijal PVC Boja Plava / bela Dodaci Set za popravku Dimenzije 262x175x50 cm

Prikaži sve...
3,395RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj