Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
201-225 od 1930 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
201-225 od 1930 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Osnovne namirnice

Heljdine pahuljice su izvor ugljenih hidrata, celuloze, vitamina i mikroelemenata. Obezbeđuje energiju za ceo dan, pomažu pri varenju i održavaju osećaja sitosti. Tajna kvaliteta Slavuj heljdinih pahuljica je jednostavna: heljda se uzgaja u klimatski i ekološki optimalnoj oblasti u Rusiji. Zrno se čisti od ljuspice, ne povređujući opnu, pari se pod pritiskom i spljoštava. Zrno ostaje celo i ne gubi svoja prirodna svojstva. Tako se dobija zdrav i hranjiv obrok. Pahuljice od heljde. Uputstvo za pripremu ukusnog i zdravog doručka, za 3 minuta. Prelijte pahuljice u odnosu 1:2 (po vašem izboru: toplom vodom, toplim biljnim mlekom, pripodnim sokom, jogurtom...) Promešajte, i ostavite da odstoji 3 munuta (5-7 minuta ako prelivate hladnim napitkom). Pretvorite svoj doručak u topli desert. Dodajte: banane, suvo ili sveže voće, džem, čokoladu, kockice netafinisanog šećera od trske...

Prikaži sve...
261RSD
forward
forward
Detaljnije

Mleč i polen su u ovoj koncentraciji idealni za svakodnevno korišćenje kod zdravih ljudi za: Održavanje i povećanje njihovih umnih, fizičkih i radnih sposobnosti. Jačanje i održanje imuniteta dece, trudnica i odraslih osoba. Lečenje malokrvnosti kod dece i odraslih. Brži oporavak dece nakon preležanih teških bolesti (gripa, zaljenja pluća, hepatitisa i dr.) Normalizaciju krvnog pritiska. Kod staračke iznemoglosti. Poboljštanje apetita kod dece. Med, matični mleč i polen.

Prikaži sve...
1,005RSD
forward
forward
Detaljnije

Ulje visokog kvaliteta i specifičnog nutritivnog sastava, sa očuvanim svim prirodnim svojstvima. Bez ikakvih dodataka, naknadne obrade ili rafinacije. Sadrži esencijalne masne kiseline omega-6, omega-9 i vitamin E, koji su ljudskom organizmu neophodni za očuvanje zdravlja. Hladnim presovanjem čistog semena tikve golice dobija se ulje koje je potpuno čisto, njegova prirodna ravnoteža nije narušena nikakvim dodacima i ne mora da prolazi ni kroz jednu fazu rafinacije. Nutricionisti preporučuju redovnu upotrebu bundevinog ulja za održavanje normalnog nivoa holesterola u krvi, normalnog funkcionisanja prostate, očuvanje imuniteta i pravilnih metaboličkih procesa, pa čak i kod pojačanog stresa. Bundevino ulje sadrži prirodni vitamin E i obilje nezasićenih masnih kiselina omega 6 i 9. Nutricionisti preporučuju redovnu upotrebu bundevinog ulja za održavanje normalnog nivoa holesterola u krvi, normalnog funkcionisanja prostate, očuvanje imuniteta i pravilnih metaboličkih procesa, pa čak i kod pojačanog stresa. Ulje semena tikve golice se odlikuje specifičnom i privlačnom aromom, te ima široku primenu u jelovnicima poznatih kuvara. Može se konzumirati direktno (oralno), koristiti kao salatno ulje, kao dodatak gotovim jelima (varivima, umacima i sl.) ili za pripremu raznih specijaliteta.

Prikaži sve...
1,121RSD
forward
forward
Detaljnije

Crni čaj cejlonski, kvalitet I

Prikaži sve...
1,750RSD
forward
forward
Detaljnije

Kinoa je jedna od najstarijih žitarica, i zato je često zovu i ,majka žitarica’. Raste u Andima i hiljade godina bila je osnova ishrane starih Inka. Od svih žitarica ima najbolji balans aminokiselina: sadrži svih devet esencijalnih aminokiselina. Postoje mnogo vrsta kinoe, a najpopularnije su bela, crvena i crna. Crna kinoa se jednako dobro i lako kuva kao i bela, ali je nešto hrskavija i ima orašastiji ukus. Odličan je izvor gvožđa, fosfora, vitamina B i E. Jača organizam. Koristi se kao pirinač: ili kao glavno jelo, kao kaša ili kao prilog uz povrće, pasulj, u salatama i supama. Slatko–kiselog je ukusa. Generalno jača celo telo i greje telo. Tonificira bubrege. Odlična je hrana za vegeterijance koji još uvek imaju želju za mesom. Ne sadrži gluten, te je mogu koristiti i osobe koje pate od celijakije. Organska crna kinoa. U 1-2 šolje vode sipati 1 šolju kinoa i sačekati da zavri. Kada zavri smanjiti vatru i ostaviti da lagano vri oko 15 minuta (sve dok se klica ne odvoji od semena). Kada se skuva, kinoa je vazdušasta i lagana. Kinou možete začiniti po želji, možete joj dodati razne sosove ili je pripremati uz druge namirnice. Pripremajte kinou i kao pirinač (u pilavima, rižotima...). Slobodno je mešajte sa drugim žitaricama, da biste pojačali jelo. Kombinujte je sa povrćem i mahunarkama. Kinou možete i samleti u brašno i koristiti za pečenje hleba, peciva i poslastica.

Prikaži sve...
2,020RSD
forward
forward
Detaljnije

Beli luk u prahu Beli luk je jedna od najstarijih uzgajanih biljaka. U kuvanju ima veoma rasprostanjenu primenu. Koristi se kao dodatak jelima od pasulja, boranije, u salatama, sosovima, uz ribu (naročito morsku), za pravljenje kobasica...

Prikaži sve...
510RSD
forward
forward
Detaljnije

Azucar Demero smeđi demerara šećer. Lider na tržištu smeđih šećera, Azucar Demero je čisti, nerafinisani smeđi šećer proizveden isključivo od šećerne trske Demerara i potpuno je prirodan. Ova vrsta šećerne trske nazvana je po Demerara koloniji u Gvajani, koja je originalni izvor ove vrste šećera. Demerara se danas uzgaja i na drugim mestima, pogotovo na Mauricijusu. Bogate arome i hrskave teksture, sa laganim ukusom melase, Demerara je vrsta koja se najviše koristi u Evropi. Azucar Demero je nastao tradicionalnom metodom kristalizacije, bez bilo kakvih dodataka boja, ukusa i premaza. Azucar Demero je brend koji se dokazao po kvalitetu i autentičnosti proizvoda. U lepom, modernom i praktičnom pakovanju, u nekoliko veličina pogodnih za vašu zdravu kuhinju, svaki put kada koristite Azucar Demero smeđi šećer, znaćete da ste učinili pravu stvar za vaše zdravlje i izbegli jednu „belu smrt“. Razlika između belog i smeđeg šećera. Ono što smeđem šećeru daje prednost i zašto je bolji, kvalitetniji i zdraviji je: bogatstvo vitaminima i mineralima, a posebno poliferolom koji podiže antioksidativni status smeđeg šećera u poređenju sa belim šećerom. U laboratorijskim analizama dokazano je da smeđi šećer poseduje pedeset prirodnih spojeva kojih nema u belom šećeru. Osim toga smeđi šećer ima puniju aromu i čist ukus. Takođe, prednost konzumiranja smeđeg šećera jeste da on ne izaziva kiselu sredinu u organizmu, koja je glavni uzročnik gojaznosti, a pre svega inicijator i mnogih bolesti. Činjenica je, takođe, da se za beli šećer dobijen iz šećerne repe u postupku rafinacije uključuje čitav niz hemijskih obrada, tretira se od sumpor–dioksida, preko fosforne kiseline, kalcijum hidroksida, da bi na kraju dobili bele kristale šećera. Ovim hemijskim procesom gube se kompletno svi korisni mikronutrijensi koji smeđem šećeru daju prednost u kvalitetu i uticaju na zdravlje. Nisu ni svi smeđi šećeri isti. Danas nažalost, postoje obojeni beli šećeri, koji izgledaju isto kao i smeđi. To je najčešći razlog zašto su ljudi skeptični u odnosu na smeđi šećer, smatrajući da su izigrani i prevareni, smatrajući da su svi smeđi šećeri varka. Prvo što treba znati da postoje smeđi šećer iz trske i smeđi šećer iz repe. U čemu je razlika? Šećer od šećerne trske sadrži mnoštvo minerala i vitamina kojih nema u šećernoj repi i zato je nutritivno višestruko kvalitetniji. Velika razlika je, takođe, u samom procesu proizvodnje tako što se preradom šećerne repe, nakon rafinisanja, dodaje melasa, dok je kod šećerne trske melasa jednostavno u trsci koja se ispušta u samom procesu koji nije rafinisan. To je jedan od najčešćih razloga zašto potrošači dolaze u zabunu i zabludu, jer smeđi šećer od repe ne upije melasu ravnomerno (jer se dodaje posle rafinisanja), pa pojedini kristalčići šećera izgledaju kao delimično obojeni, prošarani. Zbog toga se smatra da je smeđi šećer prevara i zabluda. Sada kada znamo da je smeđi šećer od šećerne trske zaista pravi smeđi, priroradan i neobojen, obratite pažnju na deklaraciju i uzivajte u proverenom kvalitetu Azucar Demero smeđeg šećera svaki put kada pravite vaše omiljene deserte, koktele, džemove, torte, kolače. Azucar Demero je zbog lakoće sjedinjavanja izuzetan kada karamelizujete sirup, pravite delikatnu glazuru ili omiljeni džem. Profesionalni kuvari su primetili da šećer od šećerne trske ima nisku tačku topljenja, lako se sjedinjuje, ne pravi mehuriće pri grejanju. Odličan je u bilo kojem kolaču ili torti, koktelu, tako što jednostavno zamenite beli šećer smeđim i tako učinite veliki korak za Vaše zdravlje. Proizvod od šećerne trske. Majami Mohito koktel Sastojci: 1 šolja “Bacardi” ruma 1/4 šolje soka od limete 1/2 šolje smeđeg Azucar Demero šećera 1 1/2 kafene kašičice narendane kore limete 3 šolje mineralne vode sveža nana Priprema: Postavite listove nane na dno čaše. Dodajte izmrvljeni led, rum, Azucar Demero smeđi šećer i sok od limete i promešajte. Izmiksujte u blenderu oko 15 sekundi, dodajte mineralnu vodu i ukrasite listovima nane. Domaći piling sa ekstra devičanskim maslinovim uljem i demerara šećerom Spoljni uticaji, umor, stres i nedovoljno sna, ali i preterano izlaganje suncu, čine Vašu kožu umornom i ona gubi svoj sjaj i elastičnost. Ne zaboravite da koži povremeno posvetite malo vremena, kako bi izgledala sveže i odmorno. Umesto da kupujete skupe preparate čiji je učinak neretko diskutabilan, pokušajte ovaj put sa nečim prirodnim. Napravite domaći piling od smeđeg šećera i ekstra devičanskog maslinovog ulja koji se može upotrebiti na celom telu. Ovaj piling, osim što ima odličan efekat, pravi se od najkvalitetnijih, prirodnih sastojaka koji dodatno neguju Vašu kožu. Maslinovo ulje koži daje neophodnu hidrataciju i čini kožu sjajnom i glatkom, hraneći je, dok smeđi šećer uklanja mrtve ćelije kože i nečistoće. hidrira suvu kožu, popravlja sve nepravilnosti na koži i ostavlja osećaj glatkoće. Kako napraviti ovaj tretman? Potrebno Vam je samo: Nekoliko kašika Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja. Pakovanje Azucar Demero smeđeg šećera. Upotreba tretmana za lice: Od velike je važnosti da najpre očistite lice, pa tek onda da radite piling. Pomešajte nekoliko kašika maslinovog ulja i veću količinu smeđeg šećera, ali vodite računa da ne mešate previše, kako se šećer ne bi otopio. Nanesite smesu na lice i dobro protrljajte kožu dok se šećer ne otopi. Pri tome pazite da izbegnete prostor oko očiju. Potrebno je 15 do 20 minuta da deluje, nakon čega je potrebno da isperete lice mlakom vodom i namažete kremom koju koristite inače. Već nakon prvog tretmana uvidećete odlične rezultate! Šećer je svojim zrncima uklonio odumrle ćelije kože, a maslinovo ulje je svojim sastavom zagladilo vašu kožu. Primena tretmana za glatke ruke: Ukoliko, pak, želite da uvek imate lepe i mekane ruke, primjnjujte sledeći jednostavni piling dva puta nedeljno. U ruku sipajte jednu do dve kašike Azucar Demero smeđeg šećera, a nakon toga i skoro jednaku količinu Carapelli maslinovog ulja. Sastojke istrljajte između dlanova (kako bi se sjedinili), a zatim kružnim pokretima, istrljajte cele ruke. Nakon par minuta ruke isperite mlakom vodom, osušite ih i nanesite losion ili kremu za ruke. Primena tretmana za telo: Kako je ovaj recept primjenjiv i na celo telo, nakon nanošenja snese koju smo napravili kao za lice, dobro protrljajte piling, ostavite gad a deluje 20-ak minuta, a zatim napunite kadu toplom vodom i uronite u finu kupku (preporučljivo je da u kupku dodate i neka aromatična ulja, kako bi užitak bio kompletan. Videćete kako se u Vaše telo polako vraća enerija, a koža postaje sveža i odmorna. Ukoliko niste u prilici da se opuštate u kadi, piling možete jednostavno isprati i pod tušem. Vaša koža je nakon toga nežna, a maslinovo ulje je dodatno hrani, tako da vam nakon tuširanja nije potrebno mleko ili losion za telo. Ukoliko volite egzotične mirise, u ovaj piling dodajte malo ekstrata vanile, i ekstrakta limuna. Ovaj mirišljavi doživljaj, probudiće vaša čula, a odličan je za kožu. Ekstrakti vanile učiniće kožu mirišljavom, a limun će dodatno probuditi čula i nahraniti vitaminima kožu. Osim za ishranu, Demero smeđi šećer je pogodan i kao sastojak u receptima za negu kože. Odličan za pilinge, Idealno se kombinuje sa medom, u čijoj sinergiji predstavlja vrlo koristan tretman za problematičnu kožu sklonu aknama.

Prikaži sve...
204RSD
forward
forward
Detaljnije

Ako je tostirana, heljda se često koristi kao kaša i tada ona postaje jedna od retkih alkalnih žitarica. Tostirana haljda je tamna, crvenkasto-smeđe boje. Prirodna, netostirana heljda je skoro bele boje. Mlado zrnevlje heljde može se ostaviti i da klija (jaka, teško svarljiva crna ljuska tada spada) i ono je izuzetan izvor hlorofila, vitamina i enzima. Isceljuje sluzokožu tankog creva, poboljšava cirkulaciju i stanje kapilara i krvnih sudova. Vrlo efikasna za lečenje dijareje i hronične dizenterije. Rutin, bioflavonoid koji nalazimo u heljdi ojačava kapilare i krvne sudove, sprečava pojavu hemoroida, smanjuje krvni pritisak i pojačava cirkulaciju u rukama i nogama. Rutin je lekovit i nakon izloženosti X zračenju ili drugim formama radijacije. Heljda se koristi spolja, za kožu koja je u nekoj vrsti zapaljenja ili u slučaju opekotina. Napraviti oblogu od tostiranog brašna heljde pomešanog sa sirćetom. Heljda nije preporučljiva za one koji pokazuju znake toplote-pregrejanost, a to su: povišena temperatura, crveno lice, tamno crveni jezik, visoki pritisak, ili one koji imaju poremećaj elementa vetra, a to su dezorijentacija, nervoza, vrtoglavica, grčevi i emocionalna nestabilnost.

Prikaži sve...
1,150RSD
forward
forward
Detaljnije

Čili je oštrog i ljutog ukusa. Upotrebljava se kao začin za gulaš, tatarski biftek, za variva od paprike i pasulja kao i za marinadu raznih vrsta salata i povrća.

Prikaži sve...
880RSD
forward
forward
Detaljnije

Tofu je proizvod od soje niske kalorijske vrednosti, posan je i bez holesterola, kazeina i laktoze. Zbog svog blagog ukusa, tofu se može koristiti u različitim kombinacijama jela. Pripremljen je sa originalnim zgušnjivačem nigarijem i pogodan za različite načine pripreme. Izuzetno zdrava namirnica bogata belančevinama, gvožđem, kalcijumom i magnezijumom. Lako se vari i ne opterećuje organe za varenje. Soja 60 %, voda, magnezijum hlorid (nigari), morska so. Alergen info: Soja. Proizvod je potrebno termički obraditi pre konzumacije.

Prikaži sve...
220RSD
forward
forward
Detaljnije

Bogata je vitaminom B12. Takođe sadrži veću količinu proteina i ugljenih hidrata a manje masti. Sadrži veliki procenat gvožđa tako da je zamena za meso u veganskoj ishrani. Održava pravilnu funkciju mozga i nervnog sistema. Sušena crna truba, leblebija, hladno ceđeno suncokretovo ulje, himalajska so. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od 7 dana.

Prikaži sve...
345RSD
forward
forward
Detaljnije

Seme lucerke (alfa alfa) najčešće se koristi za klijanje. Seme se, oko 2 kašike semena, prvo natapa 6 sati a zatim se u odgovarajućim uslovima ostavlja da klija od 5 do 6 dana. Seme lucerke. Isklijalo seme - klice alfalfe možete dodavati jelima, supama, sendvičima, sokovima...

Prikaži sve...
164RSD
forward
forward
Detaljnije

Bademi se preporučuju u slučaju konstipacije, poremećaja u radu disajnih organa, kašlja, srčanih tegoba, anemije, impotencije i šećerne bolesti. Upotreba badema pomaže i u nezi kose, kože i zuba. Bademi su dobar izvor vitamina E, kalcijuma, fosfora, gvožđa i magnezijuma. Sadrži i cink, selen, bakar i nijacin. U odnosu na ostale orašaste plodove badem je jedan od najhranljivijih. Hrskavi listići badema koriste se za posipanje preko kolača i kao dodatak musliju. Bademi se mogu jesti sirovi ili pečeni. Mogu se dodavati salatama i jelima, a bedemovo mleko je takođe odlična namirnica. Najbolje ih je jesti na prazan stomak kako bi se obezbedila što bolja apsorpcija hranljivih sastojaka.

Prikaži sve...
514RSD
forward
forward
Detaljnije

Integralni pirinač, sojine ljuspice, biljno ulje, sušeno povrće, morska so, začini. Alergen info: sojine ljuspice. Pasterizovano. Čuvati na temperaturi do +5C.

Prikaži sve...
417RSD
forward
forward
Detaljnije

Proces pravljenja čokolade je kompleksan i dugotrajan proces. Kad fermentirano i osušeno zrno kakaa stigne u fabriku, prvo se proverava kvalitet i ispravnost, zatim se sortira prema vrsti, zemlji porekla, i slično. Zatim zrno prolazi kroz proces čišćenja kojim se uklanjaju komadići zaostale pulpe i nečistoća. Zatim se zrna pažljivo mere zbog preračuna za formulu pravljenja raznih vrsta čokolade koju svaka fabrika pravi. Po nekim formulama pojedine čokolade sadrže i preko dvanaest vrsta kakao zrna pažljivo izbalansiranih. Sledeći korak je pečenje kakao zrna od čega mnogo zavisi ukus čokolade a ujedno se odvaja ljuska od zrna. Zrno se zatim lomi i melje da bi se dobio tzv. „čokoladni liker“, odnosno kakao zrno u tečnom stanju. Ovaj liker se dalje ili stavlja u prese gde se odvaja kakao buter i kakao prah, ili se dodaju šećer i/ili mleko u prahu, da se dobije smesa za crnu ili mlečnu čokoladu. Dalje se ova smesa provlači kroz teške valjke da se dobije fina struktura. Zatim dolazi vrlo važan proces koji se zove „končing“: smesa za čokoladu se meša pod određenom temperaturom, što čokoladi daje glatkoću. Kod najfinijih čokolada ovaj proces može da traje i nedelju dana. Kakao masa, kakao buter, zaslađivač maltitol, soja lecitin (E322). Bez konzervansa. Alergen info: Proizvod može sadržavati gluten, kikiriki u tragovima.

Prikaži sve...
175RSD
forward
forward
Detaljnije

Sirov med. Kristalizacija je prirodna osobina meda. Najjednostavniji način da ga vratite u tečno stanje: staviti teglu u toplu vodu, ali koja ne prelazi 45 C. Geografska oznaka porekla - Vojvodina. Med livadski. Alergen info: sastojci koji mogu da izazovu alergije ili intolerancije - polen. Med ne smeju koristiti deca mlađa od godinu dana.

Prikaži sve...
535RSD
forward
forward
Detaljnije

Ovaj preparat se najčešće preporučuje za jačanje imunog sistema dece i odraslih koji zbog alergije ne smeju unosti polenov prah u svoj organizam. Takođe se preporučuje za: Normalizaciju stanja nakon dugotrajnih bolesti. Poboljšanje funkcija jetre nakon hepatitisa. Decu obolelu od bronhitisa i bronhijalne astme. Med i matični mleč. Čuvati na tamnom i hladnom mestu (do 10°C).

Prikaži sve...
1,005RSD
forward
forward
Detaljnije

Mleveni lan je veoma popularna namirnica koja umnogome doprinosi ljudskom zdravlju. Prilikom mlevenja, razbija se čvrsta opnica semena lana, pa se njegovi kvalitetni sastojci bolje vare i lakše dospevaju u krvotok. Odličan je izvor nezasićenih masnih kiselina i dijetetskih vlakana. 2007. godine je sprovedeno istraživanje kojim je dokazano da 2 kašike mlevenog lana dnevno, pomešane sa voćnim sokom ili jogurtom, smanjuju pojavu valunga kod žena u menopauzi. Mleveni lan je neutralno - blago orašastog ukusa i može biti komponenta svih musli kombinacija, može se dodavati u prelive, sosove i druga jela ili salate. Najpopularniji način konzumiranja je jedna kašika mlevenog lana razmućena u čaši jogurta. Nutricionisti takođe preporučuju da se jedna supena kašika mlevenog lana pomeša sa jednom ispasiranom kuvanom jabukom i da se ova smesa pojede na prazan stomak, radi regulacije stolice i čišćenja creva.

Prikaži sve...
102RSD
forward
forward
Detaljnije

Lešnik pečeni.

Prikaži sve...
1,660RSD
forward
forward
Detaljnije

Ovaj neizbežan proizvod na mnogim trpezama širom sveta zbog svog delikatesnog ukusa i zdravstvenih prednosti polako osvaja i naše potrošače. Ovaj kikiriki puter se pravi od čistog kikirikija, bez hidrogenizovanih masti i šećera, inače čestih dodataka ovom namazu. Sadrži nezasićene masne kiseline, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja. Od minerala je bogat magnezijumom, manganom, fosforom, selenom, te vitaminima E (moćan antioksidant) i B3. Kikiriki 98 %, devičansko bundevino ulje 1.5 %, morska so 0.5 %. Nezasićene masne kiseline pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja. Minerali: magnezijum, mangan, fosfor, selen. Vitamini: E (moćan antioksidant), B3. Alergen info: Može sadržati koštunjavo voće i susam u tragovima. Božićni medenjaci sa kikiriki puterom Sastojci: 2 kašikice kokosovog šećera, 200 g Granum kikiriki putera, 100 g Granum bademovog putera, 1 jaje, 80 g Granum kokosovog proteina. Osim toga što se koristi kao namaz, kikiriki puter nalazi široku primenu u pripremanju raznih slatkih i slanih poslastica gde često može da zameni margarin i puter, kao i umaka i preliva.

Prikaži sve...
261RSD
forward
forward
Detaljnije

Sirova soja

Prikaži sve...
300RSD
forward
forward
Detaljnije

Mazivi krem proizvod bez dodatog šećera sa Proteinom surutke (17%)*, dodatim biljnim vlaknima, prirodnim zaslađivačima sa niskim glikemijskim indeksom. Ukupan sadržaj šećera je 20x puta manji u odnosu na proizvode vodećih brendova na tržištu. Ne sadrži: *Šećer (beli šećer, trščani šećer, smedji šećer, fruktozu) *Veštačke zaslađivače *Veštačke boje Prirodni zaslađivač maltitol, lešnik, koncentrat proteina surutke, biljne masti i ulja (kokosovo ulje, palmino ulje, suncokretovo ulje), kakao prah sa redukovanim sadržajem masti 10-12 %, eritritol, sojin lecitin, aroma, steviol glikozid. Alergen info: može sadržati tragove soje, kikirikija i drugih jezgrastih plodova. Kako ga koristiti: * Premaži i uživaj * Kao dodatak proteinskom napitku * Kao dodatak u vašim dezertima * Krem za kroasane * Napravi slatku lešnik kafu Može imati laksativni efekat ako se konzumira prekomerno. Važna je raznolika i uravnotežena ishrana i zdrav način života.

Prikaži sve...
572RSD
forward
forward
Detaljnije

Devičansko i organsko devičansko kokosovo ulje odličnog su kvaliteta, veoma prijatne, blago slatkaste arome karakteristične za kokos. Zbog tehnološkog postupka proizvodnje koji oplemenjuje ulje, od hladno ceđenog ulja razlikuju se po slatkastijem ukusu i mirisu "na kolače", ali imaju nepromenjena pozitivna svojstva: veoma su stabilna i izuzetno lako se vare, pošto imaju visok sadržaj triglicerida srednjeg lanca (MCT). Takođe, sadrže laurinsku kiselinu koja se nalazi u majčinom mleku. Na sobnoj temperaturi (do 22°C) su u čvrstom stanju, a na višoj temperaturi postaju potpuno bezbojna, providna ulja. Kokosovo ulje generalno doprinosi regulaciji mnogih zdravstvenih problema i preporučuje se kao pomoćno prirodno sredstvo za ublažavanje simptoma sledećih poremećaja: gojaznost, dijabetes, kardiovaskularne bolesti, problemi sa bubrezima, visok krvni pritisak. Doprinosi jačanju imuniteta, reguliše varenje i metabolizam. Pokazuje antivirusno i antibakterijsko dejstvo, te može efikasno delovati kod raznih infekcija, na primer upale pluća. Nerafinisano devičansko kokosovo ulje 100 %. Devičansko kokosovo ulje široko je prihvaćeno kao funkcionalna hrana, koristi se kao namaz ili dodatak za pripremanje različitih jela, posebno poslastica. Ima široku primenu i u kozmetici, posebno za negu kože. Korišćenje kokosovog ulja u kozmetičke svrhe, u kućnim uslovima, omogućuje značajnu finansijsku uštedu, a doprinosi zdravlju i lepoti kože u mnogo većoj meri nego savremeni preparati prepuni parabena i drugih štetnih jedinjenja. njime se može skidati šminka, negovati kosa, koža celog tela, trepavice i stopala. U kombinaciji sa uljem čajnog drveta ima jako antimikrobno dejstvo.

Prikaži sve...
335RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
3,520RSD
forward
forward
Detaljnije

Dobijen mlevenjem pečenih semenki susama, susamov puter je značajan biljni izvor kalcijuma i kao takav važan za one koji izbegavaju mlečne proizvode. Sadrži: nezasićene masne kiseline: omega 6 i 9, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja, minerale: kalcijum, gvožđe, mangan i bakar, vitamin: B1. Seme susama 99,5%, morska so 0,5%. Ne sadrže holesterol, hidrogenizovane masti, gluten ni kazein. Susamov puter je postan proizvod. Pored toga što se koristi kao namaz, susamov puter nalazi široku primenu u kuvanju. Od njega se mogu praviti izuzetno ukusni umaci, koji se mogu servirati uz razne priloge. Važan je sastojak u mnogim specijalitetima sa Bliskog i Dalekog Istoka (humus, falafel, tahini). Podjednako je ukusan i kao slani namaz u kombinaciji sa tamarijem, a kao sladak namaz pomešan sa medom predstavlja izvanrednu dijetalnu poslasticu. Izdvajanje ulja na površini proizvoda je uobičajena pojava, jer nisu korišćeni veštački dodaci. Pre upotrebe promešajte sadržaj teglice.

Prikaži sve...
313RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj