Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
226-250 od 1930 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
226-250 od 1930 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Osnovne namirnice

Dobijen mlevenjem pečenih semenki susama, susamov puter je značajan biljni izvor kalcijuma i kao takav važan za one koji izbegavaju mlečne proizvode. Sadrži: nezasićene masne kiseline: omega 6 i 9, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja, minerale: kalcijum, gvožđe, mangan i bakar, vitamin: B1. Seme susama 99,5%, morska so 0,5%. Ne sadrže holesterol, hidrogenizovane masti, gluten ni kazein. Susamov puter je postan proizvod. Pored toga što se koristi kao namaz, susamov puter nalazi široku primenu u kuvanju. Od njega se mogu praviti izuzetno ukusni umaci, koji se mogu servirati uz razne priloge. Važan je sastojak u mnogim specijalitetima sa Bliskog i Dalekog Istoka (humus, falafel, tahini). Podjednako je ukusan i kao slani namaz u kombinaciji sa tamarijem, a kao sladak namaz pomešan sa medom predstavlja izvanrednu dijetalnu poslasticu. Izdvajanje ulja na površini proizvoda je uobičajena pojava, jer nisu korišćeni veštački dodaci. Pre upotrebe promešajte sadržaj teglice.

Prikaži sve...
313RSD
forward
forward
Detaljnije

Ovas je odličan izvor dijetetskih vlakana. Vlakna sadrže deo nesvarljivih i deo svarljivih satojaka. Jedan od sastojaka koje digestivni organi mogu svariti je beta-glukan, jedinstveni prirodni polisaharid, koji ima sposobnost da poboljša odbrambenu, imunološku reakciju organizma na viruse, bakterije i parazite a utiče i na smanjenje lošeg holesterola u krvi. Ovas je takođe jedan od najboljih izvora tokotrijenola koji uz tokoferole formiraju vitamin E. Tokotrijenoli takođe inhibiraju sintezu holesterola i tako utiču na njegovo snižavanje. Visok holesterol utiče na mnoga kardiovasularna oboljenja. Ovas ima najbolje dejstvo na snižavanje holesterola kada je deo ishrane sa malo masti i dosta dijetetskih vlakana, uz fizičku aktivnost. Kontorolisanje nivoa glukoze i insulina u krvi je od suštinske važnosti za prevenciju dijabetesa. Beta-glukan iz ovsa usporava povišavanje nivoa glukoze u krvi nakon obroka i odlaže, usporava nejgov pad na nivo pre unosa hrane, tako što produžava apsorpciju ugljenih hidrata u krvi. Na ovaj način se izbegavaju nagli skokovi i padovi nivoa šećera u krvi. Pokušajte da uvedete jednu šolju ovsa ili ovsenih pahuljica dnevno. Holesterol 0 g, natrijum 2 mg, gvožđe 26% DPV, kalcijum 5% DPV. *DPV - dnevne preporučene vrednosti. Oljušteni ovas iz organske proizvodnje.

Prikaži sve...
910RSD
forward
forward
Detaljnije

Preporučuje se kod povišenog krvnog pritiska, u ishrani sa manje soli i za zdraviji režim života. Natrijum hlorid maks. 67% (natrijum maks. 27g/100gr proizvoda). Kalijum hlorid min 33% (kalijum min 16 gr/100gr proizvoda). Jod 12-18 mg/kg. Sredstvo protiv zgrudnjavanja E536 maks 10 mg/kg.

Prikaži sve...
97RSD
forward
forward
Detaljnije

Mleveni čili. Alergen info: Mogući tragovi lista celera i slačice. Čili je oštrog i ljutog ukusa. Upotrebljava se kao začin za gulaš, tatarski biftek, za variva od paprike i pasulja kao i za marinadu raznih vrsta salata i povrća.

Prikaži sve...
52RSD
forward
forward
Detaljnije

Korijander, cimet, karanfilić, đumbir, kumin, koromač, crni biber, čili, kardamom, zvezdasti anis, lovor, suncokretovo ulje, muskatni oraščić. Garama masalu indijsku mešavinu začina možete koristiti u raznim jelima i za pripremu čaja. Na primer: za pripremanje 500 gr povrća potrebno je oko 1.5 kašičica garam masale. Skuvajte povrće ili ga propržite na giju, prečišćenom maslacu. Dodajte 1.5 kašičicu garam masale, promešajte i kuvajte na laganoj vatri još tri minuta. Ugasite i ostavite pokriveno još pet minuta.

Prikaži sve...
3,000RSD
forward
forward
Detaljnije

Kikiriki u opni, kuhinjska so, kukuruzni maltodekstrin. Alergen info: Sadrži kikiriki. Može sadržati u tragovima gluten.

Prikaži sve...
400RSD
forward
forward
Detaljnije

Svetska zdravstvena organizacija preporučuje ovu japansku pečurku jer ima vrlo izražena lekovita svojstva. Jača imunitet organizma, čisti krvne sudove od naslaga masti, imobiliše ćelije kancera, pospešuje fizičku i intelektualnu aktivnost.... Ne sadrži: holesterol, nitrite, masti životinjskog porekla, soju, šećer, veštačke boje i veštačke arome, konzervans. Proizvod je termički sterilisan. Kvalitet i zdravstvenu ispravnost kontroliše Centar za ispitivanje namirnica Beograd; Stručno mišljenje IG-B-52 od 25.09.2009. Voda, sveža pečurka šitake, palmino i suncokretovo ulje, proteini graška, skrob od krompira, probiotička vlakna, morska so, kvasac, maltodekstrin, začini. Preporučuje se kao posna zdrava hrana za vegeterijance, dijabetičare, osobe sa povišenim holesterolom, a posebno za osobe koje svakodnevno u organizam zasićene masne kiseline, za vreme posta.

Prikaži sve...
119RSD
forward
forward
Detaljnije

Tahini se dobija mlevenjem pečenih semenki susama. Susamovo seme je značajan izvor kalcijuma, gvožđa, mangana, bakra i vitamina B1 i B3, E, ali i proteina, pa predstavlja važnu namirnicu u ishrani onih koji izbegavaju mlečne proizvode. Zahvaljujući visokom nivou fitosterola, susam je značajan u redukovanju nivoa holesterola. Tahini je i osnova za pravljenje humusa. Kao i ostali namazi iz ove grupe koristi se za pripremu preliva, sosova, poslastica. Susam 100 %. Alergen info: Susam. Proizvod ne sadrži emulgatore, te je moguće izdvajanje sopstvenog ulja na površini. U tom slučaju, promešati pre upotrebe. Može se koristiti kao namaz ili dodatak jelima i kako nema dodate soli, idealan je i za pripremu slatkih poslasticama. Vaš dobar izbor. Uživajte.

Prikaži sve...
598RSD
forward
forward
Detaljnije

Seme lucerke najčešće se koristi za klijanje. Seme se, oko 2 kašike semena, prvo natapa 6 sati a zatim se u odgovarajućim uslovima ostavlja da klija od 5 do 6 dana. Seme lucerke (alfalfa) iz organske proizvodnje. Klice alfalfe možete dodavati jelima, supama, sendvičima, sokovima...

Prikaži sve...
1,510RSD
forward
forward
Detaljnije

Započnite dan muslijem od sastojaka iz organske proizvodnje: zdrav, blago sladak musli možete jesti preliven toplom vodom, biljnim mlekom, jogurtom, kozjim mlekom... ili grickati suv u toku dana kao užinu. Naš musli je napravljen bez aditiva, konzervansa i veštačkih aroma. Mi verujemo u ishranu, i verujemo da je zdrava hrana ključni izvor energije, snage i zdravlja. Bio Špajz musliji - preko 30 godina kvaliteta i poverenja. Najukusniji sastojci se ponekad spuste na dno kesice, protresite pakovanje pre upotrebe. Suvo grožđe (26%), ovsene pahuljice, kukuruzne pahuljice, ražene pahuljice, banana čips 7% (banana, ulje kokosa, šeće od trske, med), golica sirova, ekspandirani pirinač, seme suncokreta oljušteno. Svi sastojci nose organski sertifikat. Bez boja i konzervansa. Dve do tri kašike hrskavog muslija preliti mlekom (pirinča, badema, soje, heljde...), jogurtom ili vodom. Može se jesti odmah, ostaviti da odstoji 5 do 10 minuta ili potopiti preko noći. Po želji dodati sveže voće i uživati u zdravom i ukusnom obroku.

Prikaži sve...
540RSD
forward
forward
Detaljnije

Integralni pirinač 70%, kukuruz kokičar 30%, kuhinjska so.

Prikaži sve...
69RSD
forward
forward
Detaljnije

Raž polirana

Prikaži sve...
150RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
1,160RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
690RSD
forward
forward
Detaljnije

Granum Bar sa lešnikovim puterom je idealna poslastica za sladokusce, pogotovo one mlađe, s obzirom da sadrži lešnik i kakao u visokom procentu, a jedini zaslađivač, agava sirup, ima prirodno nizak glikemijski indeks. Ovaj 100 % prirodan proizvod je sastavljen od najkvalitetnijih sirovina, a pored lešnika, koji je značajan izvor magnezijuma, gvožđa i kalcijuma, sadrži i seme lana i susama, bogato omega 3 i 6 masnim kiselinama. Agava sirup, lešnik puter 21 % (100 % lešnik), pirinčani krispi, korn fleks, seme lana, seme susama, ekspandirani proso, kakao prah.

Prikaži sve...
61RSD
forward
forward
Detaljnije

Inspirisani narodnim receptima za koje korisnici tvrde da imaju mnogobrojna blagotvorna dejstva, stvorili smo posebnu liniju Sativa ovsenih kaša – Hollestoper. Ono što ih čini posebnim jeste pažljivo samleveno zrnevlje koje se tako obrađeno najbolje iskoristi u organizmu ne gubeći kvalitet. Benefiti mlevenog lana, susama, golice, suncokreta i ulja koje sadrže su odavno poznati. Ovakve kaše su lagane za stomak, veoma ukusne I možete ih spremati bilo gde. Zaslađene su fruktozom. Mešaju se sa toplim mlekom, jogurtom, čajem ili vodom. Svaka kutijica sadrži po dve kesice neto mase 70 grama. Ovsene pahuljice, laneno seme, susam, golica, suncokret, fruktoza, cimet min. 1 %. Alergen info: gluten, cimet, susam, mogući tragovi koštunjavog voća.

Prikaži sve...
144RSD
forward
forward
Detaljnije

Agave šećer sirovi smeđi organski je najmanje rafinisan od svih šećera koji se proizvode od agave. Dobija se od meksičkog kaktusa plave agave i sadrži fruktozu, glukozu, kao i izvesnu količinu gvožđa. Izdvaja se polako i potpuno je sirov, zato što temperatura u procesu izdvajanja nikad ne prelazi 42°C. Koristi se za zaslađivanje kafe, čaja, toplih napitaka, torti, kolača, peciva i drugo. Agave šećer je u stvari dehidrirani oblik agave sirupa. Dobija se sušenjem agave sirupa, pri čemu se uklanja sva vlaga. Upotrebljen je poseban proces da se uduva vazduh u agave šećer kako bi promenio teksturu od praha u granuliranu. Tako šećer ostaje sirov, ima veoma lep ukus, a granulozna struktura sprečava slepljivanje. Šta je to agave šećer? Ovde govorimo o Superfood sirovom smeđem organskom šećeru od plavog agave kaktusa. Izdvaja se postepeno i označava kao "sirov", zato što temperatura u procesu izdvajanja ne prelazi 42°C. Superfood agave šećer je u stvari dehidrirani oblik agave sirupa. Dobija se sušenjem agave sirupa, pri čemu se uklanja sva vlaga. Upotrebljen je poseban proces da se uduva vazduh u agave šećer kako bi promenio teksturu od praha u granuliranu. Tako šećer ostaje sirov, ima veoma lep ukus, a granulozna struktura sprečava slepljivanje. Agave šećer spada u niskoglikemijske namirnice, može se reći da upotreba agave šećera kao zaslađivača takođe doprinosi i da se izbegnu nagli skokovi šećera u krvi. Konkretno, agave šećer ima znatno niži glikemijski indeks od belog šećera: glikemijski indeks agave šećera se procenjuje na 17, dok je glikemijski indeks kuhinjskog šećera, ili sukroze, 68, što je izrazito velika razlika. U medicini se već namirnice sa glikemijskim indeksom ispod 55 nazivaju "niskoglikemijskim", dok je agave šećer daleko ispod toga. Takođe, takozvano glikemijsko opterećenje 2 kašičice agave sirupa je 9,6 što ga svrstava u namirnice niskog glikemijskog opterećenja. Glikemijsko opterećenje je još jedan važan parametar za one koji nastoje da regulišu šećer u krvi - za njih su preporučljve namirnice niskog glikemijskog opterećenje. Za agave šećer nemamo tačne podatke o glikemijskom opterećenju, ali je verovatno da spada u sličnu kategoriju namirnica niskog glikemijskog opterećenja, kao i agave sirup od kojeg se i dobija. Agave šećer se dobija od plavog kaktusa agave, biljke koja raste u ekološki čistim predelima i nije joj potrebno nikakvo prskanje. Ne sadrži ništa od hemikalija koje se koriste u gajenju svih konvencionalnih poljoprivrednih kultura, uključujući i šećernu repu, od koje se dobija prehrambeni šećer. Takođe, nije naodmet napomenuti da agave šećer u procesu prerade zadržava i određene minimalne količine natrijuma, kalijuma, kalcijuma, magnezijuma i gvožđa. Zahvaljujući niskom glikemijskom indeksu, uz prethodnu konsultaciju sa svojim lekarom, mogu ga koristiti i dijabetičari, ali i svi koji nastoje da nivo šećera u krvi drže pod kontrolom. Odličan je za sve vrste kolača i peciva i može da zameni šećer u svim receptima. Organski agave šećer. Knedle od šljiva sa kus kusom Potrebno je: 100 g kuskusa, 120 g integralnog speltinog brašna, 200 ml vode, prstohvat himalajske soli, šljive, cimet, prezle, agave šećer, kokosovo ulje. Posolite vodu i stavite da proključa. Vrelom vodom prelijte kus kus i ostavite da upije vodu i nabubri. Kada se kus kus ohladi dodajte brašno i po po potrebi još malo vode. Zamesite testo. Očistite šljive od koštica, prepolovite i uvaljajte u cimet. Uzimajte po komad od pripremljenog testa, rastanjite na dlanu, u sredinu stavite šljivu i formirajte kuglu. U dublju posudu stavite vodu da proključa. Knedle stavite u ključalu vodu i kuvajte dok ne isplivaju na površinu. Gotove knedle možete preliti medom, agave sirupom ili ih možete spremiti na klasičan način Brauni sa inka bobicama Potrebno je: 1/2 šolje integralnog pšeničnog brašna, 1/2 šolje kakaoa u prahu, 1/2 kašičice praška za pecivo, 1/4 kašičice morske soli, 1/2 šolje meda ili nektara agave, 1/2 šolje ekstra devičanskog kokosovog ulja, 2 jaja, 1 šipka vanile (bez semenki), 1/2 šolje narendanog kokosa, 1/4 šolje inka bobica, 1/2 šolje vode (po potrebi). Zagrejte rernu na 180 stepeni i podmažite pleh za mini mafine. Pomešajte brašno, kakao, prašak za pecivo i so. U drugoj posudi, na tihoj vatri, istopite kokosovo ulje, pa dodajte med ili nektar agave. Sipajte rastopljeno kokosovo ulje u mešavinu sa brašnom. Zatim dodajte jedno po jedno jaje, vanilu, inka bobice, kokos i vodu ako je potrebna. Izmešajte, pa testo kašikom sipajte u pleh za mini mafine. Pecite 10-15 minuta. Kolač od šargarepe sa kremom od limuna Za ovaj delikates od presnih sastojaka, potrebno je: 3 srednje šargarepe, narendane, 4 mandarine, oljuštene, 1/3 šolje urmi, 4 kašike kokosovog ulja, pregršt oraha. Za krem od limuna: 1 šolja indijskog oraha potopljenog u vodi najmanje 2 sata, sok od 2 limuna, 2 kašike agave šećera, 4 kašike kokosovog ulja, malo vode, kurkuma. Iscedite narendanu šargarepu. U blenderu umutite šargarepu, mandarine, urme, kokosovo ulje i orahe. Formirajte masu u željeni oblik. Po potrebi, dodajte u masu još malo samlevenih oraha ili je dehidrirajte nekoliko sati. Napravite krem od limuna: u blenderu umutite sve sastojke osim kokosovog ulja. Kada masa postane glatka, dodajte kokosovo ulje. Da bi krem imao lepšu boju, dodajte malo (1/2 kašičice) kurkume. Koru od šargarepe nafilujte kremom od limuna. Možete poređati kolač u nekoliko slojeva. Kolač odozgo pospite brusnicama ili orasima. Agave šećer donosi iste dobrobiti kao i agave sirup. Ima nizak glikemijski indeks (oko 17) i lako se rastvara. Zahvaljujući niskom glikemijskom indeksu, uz prethodnu konsultaciju sa svojim lekarom, mogu ga koristiti i dijabetičari ali i svi koji nastoje da nivo šećera u krvi drže pod kontrolom. Odličan je za sve vrste kolača, peciva i može da zameni šećer u svim receptima.

Prikaži sve...
278RSD
forward
forward
Detaljnije

100% sušene organske jabuke (kiselkastog ukusa). Ne sadrži konzervanse ni druge dodatke: bez limunske, sumporne, askorbinske kiseline, bez aditiva. Bez dodatog šećera. Ni u jednom delu procesa proizvodnje nisu korišćene GMO supstance. Prirodno bez glutena. Prirodno bez laktoze. Pogodno za vegance i vegetarijance (ni u jednom delu procesa nisu korišćene supstance životinjskog porekla). Čuvati na suvom i hladnom mestu. Pakovano u zaštitnoj atmosferi.

Prikaži sve...
210RSD
forward
forward
Detaljnije

Bez veštačkih dodataka i aroma. Bogat vlaknima, biljnim proteinima, omega 3 i omega 6 nezasićenim masnim kiselinama. Badem 100 %. Alergen info: Badem. Mogući su tragovi kokosa, kikirikija, susama i lešnika. Izmešati pre upotrebe.

Prikaži sve...
514RSD
forward
forward
Detaljnije

Granum bar sa susamom sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje zajedno predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te je pogodna za sve uzraste, kako za decu tako i za starije. Pogodan je za dijabetičare, kao i za vegane. Granum bar je idealna zdrava užina za sve uzraste. bez griže savesti možete da uživate u Granum baru, pružajući telu energiju i nutrijente koji su mu potrebni, bilo kada i bilo gde. Seme susama, fruktoza, ekspandirani pirinač, ekspandirani proso, koncentrat soka jabuke organik. Alergeni: susam je alergen.

Prikaži sve...
48RSD
forward
forward
Detaljnije

Ako je tostirana, heljda se često koristi kao kaša i tada ona postaje jedna od retkih alkalnih žitarica. Tostirana haljda je tamna, crvenkasto-smeđe boje. Prirodna, netostirana heljda je skoro bele boje. Mlado zrnevlje heljde može se ostaviti i da klija (jaka, teško svarljiva crna ljuska tada spada) i ono je izuzetan izvor hlorofila, vitamina i enzima. Ne sadrži gluten, te je mogu slobodno koristiti i osobe koje pate od celijakije. Ukoliko želite da pročitate odgovore na najčešća pitanja o celijakiji kliknite ovde. Isceljuje sluzokožu tankog creva, poboljšava cirkulaciju i stanje kapilara i krvnih sudova. Vrlo efikasna za lečenje dijareje i hronične dizenterije. Rutin, bioflavonoid koji nalazimo u heljdi ojačava kapilare i krvne sudove, sprečava pojavu hemoroida, smanjuje krvni pritisak i pojačava cirkulaciju u rukama i nogama. Rutin je lekovit i nakon izloženosti X zračenju ili drugim formama radijacije. Heljda se koristi spolja, za kožu koja je u nekoj vrsti zapaljenja ili u slučaju opekotina. Napraviti oblogu od tostiranog brašna heljde pomešanog sa sirćetom. Opomena – nije preporučljiva za one koji pokazuju znake toplote a to su: povišena temperatura, crveno lice, tamno crveni jezik, visoki pritisak, ili one koji imaju poremećaj elementa vetra a to su dezorijentacija, nervoza, vrtoglavica, grčevi i emocionalna nestabilnost. Propržena heljda

Prikaži sve...
400RSD
forward
forward
Detaljnije

Posebno su značajna rastvorljiva i nerastvorljiva dijetetska vlakna koja se u idealnom balansu, nalaze u omotaču zrna ovsa. Rastvorljiva dijetetska vlakna deluju pozitivno na kardiovaskularni sistem, a nerastvorljiva na probavni sistem. Ovseno brašno se sporije vari, tako da izaziva duži osećaj sitosti, a takođe čisti želudac i creva od štetnih produkata. Ovseno brašno. Fizičko-hemijska svojstva: sadržaj vode max. 15 %, stepen kiselosti max. 4.5, sadržaj pepela max. 3.5 % (računato na suvu materiju). Alergen info: proizvod sadrži gluten (iz ovsa).

Prikaži sve...
121RSD
forward
forward
Detaljnije

Basmati pirinač Pirinač dobro isperite, ocedite i ostavite u hladnoj vodi oko 30 minuta. U posudu nalijte vodu u odnosu 1:3 (1 mera pirinča: 3 mere vode) i zagrejte do ključanja. Dodajte pirinač u vodu i posolite. Po želji dodajte puter ili maslinovo ulje. Poklopite posudu i kuvajte na tihoj vatri oko 15 minuta, dok pirinač ne omekša. Sklonite sa vatre i dobro ocedite. Začinite po ukusu.

Prikaži sve...
350RSD
forward
forward
Detaljnije

Kari poseduje protivupalna svojstva, dobar je antioksidant, sprečava nastanak Alchajmerove bolesti. Antoksidanti štite neurone i pomažu onima koji imaju umerenu demenciju da očuvaju svoje kognitivne funkcije. ”Čak i mala količina karija utiče na poboljšanje kognitivnih sposobnosti“ (smatra naučnik Ce Pin). Mešavina začina: kurkuma, kardamon, korijander, paprika ili čili paprika, kim, muskat, klinčići, biber, cimet. Alergen info: Mogući tragovi lista celera i slačice. Upotreba: Najčešće se upotrebljava za jela od pirinča, mesnih jela i u sosevima. Koristi se za proizvodnju senfa i Worchester sosa.

Prikaži sve...
45RSD
forward
forward
Detaljnije

Zvezdasti anis je začin koji po ukusu veoma sliči anisu, iako mu botanički nije srodan. Zvezdasti anis je plod zimzelenog drveta koja naseljava područja Vijetnama i jugozapadne Kine. Supstanca koju sadrže i anis i zvezdasti anis i koja im daje specifičan ukus je anetol. U skorije vreme je zvezdasti anis počeo da se koristi ako jeftinija zamena za anis: u proizvodnji likera, napitaka, poslastica. U tradicionalnoj kineskoj medicni zvezdasti anis se koristi kao lek protiv reumatizma, a semenke se žvaću nakon jela da pomognu probavu i daju ugodan dah. Zvezdasti anis ima grejuće svojstvo. Zvezdasti anis Alergen info: Proizvod može sadržati u tragovima sledeće alergene: gluten, školjkaši, orasi, jaja, riba, soja, mleko, celer, slačica, susam, sumpor-dioksid i sulfiti. Čuvati na tamnom i suvom mestu, daleko od vlage i izvora svetlosti.

Prikaži sve...
342RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj