Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
76-100 od 5054 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Opis proizvoda Rabenhorst sok od divlje borovnice sastoji se od pažljivo odabranih, aromatičnih divljih borovnica najboljeg organskog kvaliteta. Ručno ubrano divlje voće prerađuje se u prvoklasni sok punog tela u našoj vinariji. Odabrane bobice se pritisnu samo jednom. Ovo stvara čist, direktan sok sa svim bogatstvom svojih prirodnih sastojaka.
Opis proizvoda Stvorena 1864., Smirnoff No.21 Premium Vodka je najprodavanija premijum votka na svetu, prisutna u više od 130 zemalja sveta. Tri puta destilovana i deset puta filtrirana kroz ekološki održiv ugalj u sedam nivoa, ova votka ima izuzetno čist ukus i gladak ukus. Smirnoff No. 21 Premium Vodka je idealna za pripremu mnogobrojnih pića i koktela. Preporučujemo da je probate uz sveže ceđeno citrusno voće kao što su limun, limeta, grejp ili pomorandža uz puno leda za Smirnoff Soda Fruit Smash, uz ginger ale i svežu limetu za klasičan Moscow Mule, ili sa likerom od pomorandže, sokom od brusnice i malo svežeg limuna u sofisticiranom Cosmopolitan koktelu, ali takođe i samo preko leda. Ukoliko želite da začinite malo stvari, probajte Smirnoff sa sokom od paradajza, Worcestershire sosom i Tabasco za ljuti Bloody Mary koktel. Ovo je sjajna votka idealna za pripremu svih vaših omiljenih pića kod kuće.
Opis proizvoda Bodegas Juan Gil Laya. Izuzetno crveno vino, dolazi nam iz Španije, iz vinarije Atalaya, članice grupe Gil Family Estates i regiona DO Almansa. Proizvodi se kupažom dve vrste vinove loze - Garnacha Tintorera i Monastrell, koje se uzgajaju u sopstvenim vinogradima na krečnjačkom tlu, na nadmorskoj visini od 700 do 1000 metara, sa niskim prinosom padavina u toku godine. Proces vinifikacije započinje maceracijom grožđa pre fermentacije. Dve sorte grožđa fermentiraju odvojeno u rezervoarima od nerđajućeg čelika 15 dana na kontrolisanoj temperaturi od 25ºC. Nakon toga, Laya prolazi kroz kratak proces odležavanja u trajanju od 4 meseca u bačvama od francuskog hrasta. Reč je o elegantnom, dobro izbalansiranom, mladom crvenom vinu, sa izraženim aromama crvenog voća, prijatnih kiselina i uravnoteženog tela. Za vrlo kratko vreme postiglo je dobre ocene vinskih stručnjaka i pobralo simpatije ljubitelja vina, kako kvalitetom tako i prihvatljivom cenom. Najbolje se slaže uz mediransku kuhinju, a pre svega ide uz grilovano povrće, razne vrste pasti i testenina, pečurke, pernatu divljač, crvena i bela mesa. Temperatura serviranja od 14 do 16°C.