Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
176-200 od 5715 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Tag
Vina
Naziv proizvodjača Deurić Sedište proizvodjača Mala Remeta Tehnolog proizvodnje Nikola Jelovac Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Mala Remeta Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Burgundac crni (Pinot noir) Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Matalj Sedište proizvodjača Negotin Tehnolog proizvodnje Mladen Dragojlović Rejon Negotinski Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Terasa Način berbe Ručna Godina berbe 2020 Sastav vina Kupaža Sorta Cabernet Sauvignon, Merlot Vrsta vina Roze vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Period odležavanja 3 meseca Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L Geografsko poreklo Da
Zuti muskat San Martino, vrhunsko belo polusuvo vino od autohtone sorte 100% zuti muskat. Vino iz sopstvenih vinograda, Istoca Istra. Vinograd se prostire na 4 h, crvena zemlja. Odlezavanje u velikim inox sudovima. Rucno branje selektovanog grozdja. Sveze i pitko letnje vino. Alk. 12 %
Naziv proizvodjača Kiš Sedište proizvodjača Sremski Karlovci Tehnolog proizvodnje Predrag Crnković Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Sremski Karlovci Prinos po čokotu 1 - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2023 Sastav vina Sortno Sorta Grašac/Italijasnki rizling Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Reljić Sedište proizvodjača Palić Rejon Subotičko-Horgoški Mogućnost posete Da, uz najavu Godina zasada vinograda 2021 Način berbe Ručna Godina berbe 2023 Sastav vina Sortno Sorta Tamjanika Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12% Temperatura posluživanja 8C - 10C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Mikić Sedište proizvodjača Negotin Tehnolog proizvodnje Dejan Mikić Rejon Negotinski Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Malo Brdo Godina zasada vinograda 2007 Prinos po čokotu 2kg Način berbe Ručna Godina berbe 2020 Sastav vina Sortno Sorta Burgundac crni (Pinot noir) Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Barrique Period odležavanja 12 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 15% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Matijašević Sedište proizvodjača Orašac Rejon Šumadija Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Orašac Način berbe Ručna Godina berbe 2022 Sastav vina Sortno Sorta Sauvignon Blanc Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama, Odležavanje na talogu Odležavanje Inox, Hrastova burad Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Prirodno Ne Alkoholi 12,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Vinis Sedište proizvodjača Jagodina Tehnolog proizvodnje Marko Malićanin Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Dobra Voda Godina zasada vinograda 2002 Prinos po čokotu 1 - 1,5 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2012 Sastav vina Sortno Sorta Chardonnay Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L Arhivsko vino Da Napomena Jedno od retkih belih vina iz inoksa staro iz 2012 godine
Naziv proizvodjača McC McCulloch Sedište proizvodjača Erdevik Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Erdevik Godina zasada vinograda 2009 Prinos po čokotu 1 - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Sastav vina Sortno Sorta Rajnski rizling Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Da Biodinamičko Da Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Vinčić Sedište proizvodjača Šid Tehnolog proizvodnje Nevena Nedeljković Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Molovin Godina zasada vinograda 1970 Prinos po čokotu 1,5 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2020 Sastav vina Sortno Sorta Grašac/Italijasnki rizling Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje SurLie metoda, Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Inox Sazrevanje Boca, 6 meseci minimum Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L Napomena Decanter 2023 "BEST IN SHOW" sa 97 poena, najocenjenije domaće belo vino
Naziv proizvodjača Bela Kula Sedište proizvodjača Beograd Tehnolog proizvodnje Gvozden Radenković Rejon Beogradski Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Trnavci Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Burgundac sivi (Pinot Grigio) Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Todorović Sedište proizvodjača Knjaževac Rejon Knjaževački Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Potrkanje Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Merlot Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Rubin Sedište proizvodjača Kruševac Tehnolog proizvodnje Violeta Živić Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Grevci (Prokupac), Bačina (Merlot), Žitoradja (Marselan Godina zasada vinograda 2006 (Prokupac), 2009 (Merlot), 2011 (Marselan) Prinos po čokotu 1 - 1,5 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2021 Sastav vina Kupaža Sorta Merlot, Prokupac, Marselan Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Vinis Sedište proizvodjača Jagodina Tehnolog proizvodnje Marko Malićanin Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Dobra Voda Godina zasada vinograda 2002 Prinos po čokotu 1 - 1,5 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2012 Sastav vina Kupaža Sorta Cabernet Sauvignon, Merlot Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique Period odležavanja 24 meseca Sazrevanje 3 meseca minimum Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, duže deknatiranje Ambalaža 0,75L Napomena 2016 osvajač duplog zlata (velikog zlata) u Briselu
Naziv proizvodjača Art Wine Sedište proizvodjača Grošnica Tehnolog proizvodnje Saša Novaković Rejon Šumadija Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Grošnica Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Kupaža Sorta Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 15% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Trivanović Sedište proizvodjača Šid Tehnolog proizvodnje Tatjana Djuričić Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Principovac Godina zasada vinograda 2006 Prinos po čokotu 2kg Način berbe Ručna Godina berbe 2017 Sastav vina Sortno Sorta Shiraz Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique Period odležavanja 15 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Budimir Sedište proizvodjača Aleksandrovac Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Drenča, Ržanica, Lukarevina Prinos po čokotu 0,8 kg - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Sastav vina Kupaža Sorta Cabernet Sauvignon, Merlot, Prokupac Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija i maceracija minimum 20 dana. Odležavanje U novom i starom francuskom i srpskom hrastu, nakon čega se mešaju i prebacuju u bačve od 5.000L Period odležavanja 36 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, duže deknatiranje Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Imperator Sedište proizvodjača Rakovac Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Rakovac Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Sastav vina Sortno Sorta Burgundac crni (Pinot noir) Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique Period odležavanja 12 meseci Sazrevanje Boca Organsko Da Biodinamičko Da Alkoholi 12,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L Napomena Proizvedeno 900 boca
Naziv proizvodjača Toplički Vinogradi Sedište proizvodjača Prokuplje Rejon Toplički Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Gojinovac Godina zasada vinograda 2007 Način berbe Ručna Godina berbe 2015 Sastav vina Sortno Sorta Burgundac crni (Pinot noir) Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Erdevik Sedište proizvodjača Erdevik Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Breskvik Način berbe Ručna Godina berbe 2017 Sastav vina Sortno Sorta Sauvignon Blanc Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Doja Sedište proizvodjača Donja Jošanica Tehnolog proizvodnje Slavica Todić Rejon Toplički Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Donja Jošanica Godina zasada vinograda 2010 Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Prokupac Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Maceracija 25 dana Odležavanje Barrique, Tonno Barrique Period odležavanja 24 meseca Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, duže deknatiranje Ambalaža 0,75L Napomena 2020 Decanter World Wine Award Silver medal 92 points, DOJA Prokupac Breg 2015