Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
201-225 od 5715 rezultata
Broj oglasa
Prikaz
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Tag
Vina
Naziv proizvodjača Kovačević Sedište proizvodjača Irig Tehnolog proizvodnje Dušan Karas Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Irig Način berbe Ručna Godina berbe 2016 Sastav vina Kupaža Sorta Rajnski rizling, Grašac/Italijasnki rizling Vrsta vina Oranž vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Duga maceracija i fermentacija sa autotohnim kvascima u hrastovim bačvama. Odležavanje Barrique Period odležavanja 20 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Mačkov podrum Sedište proizvodjača Irig Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Memijevo, Budakovac Način berbe Ručna Godina berbe 2022 Sastav vina Sortno Sorta Portugizer Vrsta vina Crveno vino Tip vina Slatko vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12% Temperatura posluživanja 15C - 17C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Aleksandrović Sedište proizvodjača Topola Tehnolog proizvodnje Vlada Nikolić Rejon Šumadija Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Vinča Način berbe Ručna Godina berbe 2009 Sastav vina Sortno Sorta Burgundac crni (Pinot noir) Vrsta vina Penušavo Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12% Temperatura posluživanja 8C - 10C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Podrum Janko Sedište proizvodjača Smederevo Tehnolog proizvodnje Dragan Vasić Rejon Beogradski Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Smederevo Prinos po čokotu 1 - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Rajnski rizling Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Aleksandar Todorović Sedište proizvodjača Ražanj Tehnolog proizvodnje Aleksandar Todorović Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Lipovac Godina zasada vinograda 1995 Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Grašac/Italijasnki rizling Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Maceracija 4 dana, fermentacija otvorena maceraija na kvascima iz vinograda Odležavanje Hrastova burad Period odležavanja 18 meseci Sazrevanje Boca Organsko Da Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 10C - 12C Preporuka deknatiranja Da, duže deknatiranje Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Moravski Val Sedište proizvodjača Mala Sugubina Tehnolog proizvodnje Darko Maksić Rejon Tri Morave Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet vinograda Prisoje Godina zasada vinograda 1978 Prinos po čokotu 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2021 Sastav vina Sortno Sorta Vranac Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Bačva 300L Period odležavanja 8 meseci Sazrevanje Boca, 6 meseci minimum Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L Napomena Prvi prijavljeni Vranac u svetskom registru starih zasada vinove loze starosti preko 30 godina
Naziv proizvodjača Veličković Sedište proizvodjača Arandjelovac Tehnolog proizvodnje Nataša Savić Rejon Šumadija Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Banja Godina zasada vinograda 2013 Prinos po čokotu 1,5 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2017 Sastav vina Sortno Sorta Sauvignon Blanc Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Erdevik Sedište proizvodjača Erdevik Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Godina zasada vinograda 2017 Način berbe Ručna Godina berbe 2021 Sastav vina Sortno Sorta Tamjanika Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Ilić Nijemčević Sedište proizvodjača Bikić Do Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Bikića Do, Vrujci Način berbe Ručna Godina berbe 2015 Sastav vina Sortno Sorta Cabernet Sauvignon Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Veličković Sedište proizvodjača Arandjelovac Tehnolog proizvodnje Nataša Savić Rejon Šumadija Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Banja Godina zasada vinograda 2013 Prinos po čokotu 1,5 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Sastav vina Sortno Sorta Sauvignon Blanc Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14,5% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Jović Sedište proizvodjača Knjaževac Tehnolog proizvodnje Saša Jović Rejon Knjaževački Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Potrkanje Godina zasada vinograda 2008, 1977 Prinos po čokotu 1,6 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2021 Sastav vina Kupaža Sorta Cabernet Sauvignon, Muscat Hamburg Vrsta vina Roze vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija u inoxu Odležavanje Inox Sazrevanje Boca, 3 meseca minimum Organsko Vino od organskog grožđa u konverziji Biodinamičko Ne Alkoholi 13% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L Geografsko poreklo Da, Vrhunsko vino sa zaštićenim geografskim poreklom - K.G.P.K.
Naziv proizvodjača Matalj Sedište proizvodjača Negotin Tehnolog proizvodnje Mladen Dragojlović Rejon Negotinski Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Kremenjača Način berbe Ručna Godina berbe 2016 Sastav vina Sortno Sorta Cabernet Sauvignon Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique 60 % novo francusko Period odležavanja 18 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, duže deknatiranje Ambalaža 0,75L Geografsko poreklo Da
Naziv proizvodjača 100 Žena Sedište proizvodjača Niš Tehnolog proizvodnje Milan Aleksić Rejon Niški Mogućnost posete Ne, za sada Prinos po čokotu 1 - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2022 Sastav vina Sortno Sorta Merlot Vrsta vina Roze vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 1,5L (Magnum)
Classic Demuerte, kvalitetno suvo crveno vino od sorti grozdja 90% monatrell i 10% cabernet sauvignon. Vinograd stari preko 15 godina. Vino iz sopstvenih vinograda, juzna Spanija. Odlezavanje u Francuskim barrique buradima do 6 meseci. Rucno branje selektovanog grozdja. Alk. 14,5 %
Savršeno je balansiran i veoma kompleksan već na nosu gde se utrkuju slasni tonovi crnih ribizli, suvih šljiva i kupina obgrljeni naletima kože i duvana. Vino izuzetno punog ukusa, izraženih ali prefinjenih tanina i nezaboravnog ekstrakta nudi raskoš ukusa koji se sliva u dugu završnicu. Veliko vino pripremljeno barem za jednu dekadu odležavanja.
Naziv proizvodjača Bjelica Sedište proizvodjača Novi Sad Tehnolog proizvodnje Miodrag Bjelica Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Srednji Breg, Čortanovci Prinos po čokotu 1kg Način berbe Ručna Godina berbe 2020 Sastav vina Kupaža Sorta Merlot, Marselan Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Barrique Period odležavanja 12 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 15% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L