Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
226-250 od 5715 rezultata
Broj oglasa
Prikaz
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Tag
Vina
Naziv proizvodjača Belo Brdo Sedište proizvodjača Čerević Tehnolog proizvodnje Jovica Urošević Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Belo Brdo Godina zasada vinograda 2007 Prinos po čokotu 1 - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2020 Sastav vina Sortno Sorta Burgundac crni (Pinot noir) Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Hrastova burad, Američki hrast, Francuski hrast Period odležavanja 12 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Prirodno Ne Alkoholi 15% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L Napomena Proizvedeno oko 3.000 boca
Naziv proizvodjača Draganić Sedište proizvodjača Lipovac Tehnolog proizvodnje Marko Malićanin Rejon Šumadija Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet vinograda Lipovac Godina zasada vinograda 2017 Prinos po čokotu 1,5 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2021 Sastav vina Kupaža Sorta Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Tonno Barrique Period odležavanja 18 meseci Sazrevanje Boca, 6 meseci minimum Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L Napomena Proizvedeno 3.500 boca
Naziv proizvodjača Sočanski Sedište proizvodjača Veliko Središte Rejon Banatski Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Veliko Središte Način berbe Ručna Godina berbe 2021 Sastav vina Sortno Sorta Frankovka Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Kovačević Sedište proizvodjača Fruška Gora Tehnolog proizvodnje Dušan Karas Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Irig Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Kupaža Sorta Župljanka, Grašac/Italijasnki rizling, Neoplanta Vrsta vina Penušavo Tip vina Poluslatko Način proizvodnje Charmat metod, Prva fermentacija, inox . Druga fermentacija, autoklavi. Odležavanje Inox Period odležavanja 6 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12% Temperatura posluživanja 8C - 10C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Budimir Sedište proizvodjača Aleksandrovac Tehnolog proizvodnje - Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Gubovac Godina zasada vinograda - Prinos po čokotu 0,3 kg - 1 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2011 Sastav vina Kupaža Sorta Cabernet Sauvignon, Prokupac Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija i maceracija 4+ nedelje Odležavanje U novom i starom francuskom i srpskim hrastu, zapremine 225L i 3.000L Period odležavanja 36 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Mačkov podrum Sedište proizvodjača Irig Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Belengir, Memijevo Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Sastav vina Sortno Sorta Traminac Vrsta vina Belo vino Tip vina Polusuvo Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12,5% Temperatura posluživanja 10C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Djordjević Sedište proizvodjača Aleksandrovac Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Gornji Stupanj Način berbe Ručna Godina berbe 2023 Sastav vina Sortno Sorta Tamjanika Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Reljić Sedište proizvodjača Palić Rejon Subotičko-Horgoški Mogućnost posete Da, uz najavu Godina zasada vinograda 2015 Način berbe Ručna Godina berbe 2023 Sastav vina Sortno Sorta Sauvignon Blanc Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 8C - 10C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Mura Mare Sedište proizvodjača Negotin Tehnolog proizvodnje Goran Stančić Rejon Negotinski Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Miloševo Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Sastav vina Sortno Sorta Kupina Vrsta vina Crveno vino Tip vina Polusuvo Način proizvodnje Maceracija, Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Prirodno Ne Alkoholi 14,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Trivanović Sedište proizvodjača Šid Tehnolog proizvodnje Tatjana Djuričić Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Blaževac Godina zasada vinograda 2007 Prinos po čokotu 1,8 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2020 Sastav vina Sortno Sorta Burgundac sivi (Pinot Grigio) Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Aven Sedište proizvodjača Indjija Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Sastav vina Sortno Sorta Chardonnay Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Trišić Sedište proizvodjača Barajevo Rejon Beogradski Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Vranić Način berbe Ručna Godina berbe 2016 Sastav vina Kupaža Sorta Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique Period odležavanja 18 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Yotta Sedište proizvodjača Šljivovo Tehnolog proizvodnje Milan Aleksić Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Šljivovo Godina zasada vinograda 1980 Prinos po čokotu 1,5 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Grašac/Italijasnki rizling Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L Napomena Proizvedeno 3.000 boca
Naziv proizvodjača Smiljković Sedište proizvodjača Aleksandrovac Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Drenča Prinos po čokotu 1 - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Sastav vina Kupaža Sorta Tamjanika, Grašac/Italijasnki rizling Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Prirodno Ne Alkoholi 11,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Stojanović Sedište proizvodjača Slankamen Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Janda Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Muscat Krokan Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Spasić Sedište proizvodjača Aleksandrovac Tehnolog proizvodnje Milan Spasić Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Tržac Način berbe Ručna Godina berbe 2021 Sastav vina Sortno Sorta Tamjanika Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija u inoxu na kontrolisanoj temperaturi Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12,9% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Mozaik Milan Sedište proizvodjača Aleksandrovac Tehnolog proizvodnje Milan Vidojević Rejon Tri Morave Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet vinograda Gornje Zleginje Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Rajnski rizling Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 12,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Bjelica Sedište proizvodjača Novi Sad Tehnolog proizvodnje Miodrag Bjelica Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Srednji Breg, Čortanovci Prinos po čokotu 1kg Način berbe Ručna Godina berbe 2021 Sastav vina Kupaža Sorta Sauvignon Blanc, Semillon Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija, Maceracija Odležavanje Inox Period odležavanja 6 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Grumen Sedište proizvodjača Novi Sad Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet vinograda Valdovo Prinos po čokotu 1 - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Petit Verdot Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Pevac Sedište proizvodjača Cvetojevac Tehnolog proizvodnje Dejan Debeljaković Rejon Šumadija Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Lepojević Prinos po čokotu 1 - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2023 Sastav vina Sortno Sorta Tamjanika Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Prirodno Ne Alkoholi 12% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Eden Sedište proizvodjača Ranilović Rejon Šumadija Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Ranilović Godina zasada vinograda 2014 Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Sauvignon Blanc Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique Period odležavanja 7 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Vladimir Sedište proizvodjača Arandjelovac Tehnolog proizvodnje Marko Malićanin Rejon Šumadija Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet vinograda Banja Godina zasada vinograda 2007 Prinos po čokotu 1 - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2017 Sastav vina Kupaža Sorta Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija u inoks tankovima, na kontrolisanoj temeraturi, Malolaktička fermentacija u burićima, Maceracija duga i intenzivna, primenom tehnika delestage, remontage i pigeage Odležavanje Barrique Period odležavanja 20 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Prirodno Ne Alkoholi 15,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, duže deknatiranje Ambalaža 0,75L Napomena Proizvedeno 1.000 boca
Naziv proizvodjača Tref Line Sedište proizvodjača Donja Šatornja, Topola Rejon Šumadija Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet vinograda Donja Šatornja Prinos po čokotu 1 - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2021 Sastav vina Sortno Sorta Sauvignon Blanc Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Barrique, Francuski hrast Period odležavanja 12 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Prirodno Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Šapat Sedište proizvodjača Slankamen Tehnolog proizvodnje Mladen Dragojlović Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Novi Slankamen Način berbe Ručna Godina berbe 2022 Sastav vina Sortno Sorta Sauvignon Blanc Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Verkat Sedište proizvodjača Čerević Tehnolog proizvodnje Danijel Sokolović Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Potez Kaludjeica Godina zasada vinograda 2008 Prinos po čokotu 2kg Način berbe Ručna Godina berbe 2022 Sastav vina Sortno Sorta Malvazija Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Period odležavanja 11 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L