Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
51-75 od 586 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Tag
Rakija
Šljivovica je nacionalni simbol i ponos, rakija duboko utkana u tradiciju i biće našeg podneblja. Pravimo je mešavinom odabranih plodova autohtonih sorti šljive, koje pažljivo destilišemo dok ne dobiju prepoznatljiv, plemenit karakter. Svaka kapljica naše šljive nosi duh tradicije, izvorni ukus zrelih plodova i karakter pažljivog sazrevanja.
Od svih sorti krušaka, viljamovka se najviše gaji zbog prerade u kvalitetnu rakiju, i to zbog svojih raskošnih aroma. Palićka viljamovka je elegantna, plemenitog prirodnog mirisa, sa ukusom zrelog voća i kasnog leta uhvaćenog u čašicu. Pije se kao aperitiv, ali je i odličan pratilac dobrih zalogaja
Za dunju kažu da je simbol lepote, sreće i neprolaznosti, a stari Grci zvali su je Afroditinim voćem. Izuzetno je bogata mineralnim i aromatičnim materijama, ali ne nakuplja previše slasti. Njeni krupni plodovi zbog toga ne daju mnogo rakije, ali je ona vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog karaktera. Plemeniti miris naše prirodne dunje ne zaboravlja se lako. Pije se kao aperitiv, ali i kao odličan pratilac dobrih zalogaja.
Šljivovica je nacionalni simbol i ponos, rakija duboko utkana u tradiciju i biće našeg podneblja. Pravimo je mešavinom odabranih plodova autohtonih sorti šljive, koje pažljivo destilišemo dok ne dobiju prepoznatljiv, plemenit karakter. Svaka kapljica naše šljive nosi duh tradicije, izvorni ukus zrelih plodova i karakter pažljivog sazrevanja.
Za dunju kažu da je simbol lepote, sreće i neprolaznosti, a stari Grci zvali su je Afroditinim voćem. Izuzetno je bogata mineralnim i aromatičnim materijama, ali ne nakuplja previše slasti. Njeni krupni plodovi zbog toga ne daju mnogo rakije, ali je ona vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog karaktera. Plemeniti miris naše prirodne dunje ne zaboravlja se lako. Pije se kao aperitiv, ali i kao odličan pratilac dobrih zalogaja.
Kajsija je kraljica aroma, voće neprevaziđenog mirisa i zato je tražena kao jedna od omiljenih sirovina za rakiju. Kada otvorite bocu Palićke kajsije, osetićete miris koji podseća na detinjstvo, na krošnju drveta punog slatkih i mekih plodova i na domaći džem od kajsija. Izvanredna je kao aperitiv, ali i kao dižestiv nakon obroka.
Ljuta loza, ispečena od zrelog i mirišljavog grožđa iz Palićkih vinograda, namenjena je iskusnim poznavaocima dobre rakije. Bistra kao suza, čistog mirisa grožđa i savršeno izbalansirana, bogatog i postojanog ukusa, idealna je kao pratnja uz mezetluke i specijalitete nacionalne kuhinje.
Ljuta loza, ispečena od zrelog i mirišljavog grožđa iz Palićkih vinograda, namenjena je iskusnim poznavaocima dobre rakije. Bistra kao suza, čistog mirisa grožđa i savršeno izbalansirana, bogatog i postojanog ukusa, idealna je kao pratnja uz mezetluke i specijalitete nacionalne kuhinje.
Od svih sorti krušaka, viljamovka se najviše gaji zbog prerade u kvalitetnu rakiju, i to zbog svojih raskošnih aroma. Palićka viljamovka je elegantna, plemenitog prirodnog mirisa, sa ukusom zrelog voća i kasnog leta uhvaćenog u čašicu. Pije se kao aperitiv, ali je i odličan pratilac dobrih zalogaja
Kajsija je kraljica aroma, voće neprevaziđenog mirisa i zato je tražena kao jedna od omiljenih sirovina za rakiju. Kada otvorite bocu Palićke kajsije, osetićete miris koji podseća na detinjstvo, na krošnju drveta punog slatkih i mekih plodova i na domaći džem od kajsija. Izvanredna je kao aperitiv, ali i kao dižestiv nakon obroka.