Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
151-175 od 5672 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Tag
Vina
Svetložute boje sa zelenkastim tonovima, bistro, sjajne refleksije. Na nosu se ističu prijatne note cvetnih karaktera, koje su u balansu sa herbalnim tonovima i diskretnim voćnim nagoveštajima. Na nepcima je izražen mineralni karakter, uz obilje svežine koje je prožeta prijatnom gorčinom. Na ukusu je harmonično, herbalno-cvetnog karaktera, hrskavo, baršunasto i lepršavo. Zanimljiva završnica takođe obiluje svežinom i prijatnom hrskavošću, vrlo je uravnotežena i karakteriše je lep sklad slatke gorčine i interesantnih herbalnih tonova.
Naziv proizvodjača Šveljo Sedište proizvodjača Ridjica Rejon Subotički Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Ridjica Godina zasada vinograda 2011 Prinos po čokotu 1 - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2021 Sastav vina Sortno Sorta Sauvignon Blanc Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,1% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Bikicki Sedište proizvodjača Banoštor Tehnolog proizvodnje Oskar Maurer Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Banoštor Godina zasada vinograda 2015 Prinos po čokotu 1,1 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2017 Sastav vina Sortno Sorta Traminac Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Spontana fermentacija na prirodnim kvascima Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Aleksić Sedište proizvodjača Vranje Rejon Vranjski Mogućnost posete Da, uz najavu Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Chardonnay Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Stemina Sedište proizvodjača Trstenik Tehnolog proizvodnje Stefan Pantić Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Medvedja Godina zasada vinograda 2009 Prinos po čokotu 2kg Način berbe Ručna Godina berbe 2020 Sastav vina Sortno Sorta Chardonnay Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim niskim temperaturama, SurLie metoda, 6 meseci odležavanje na talogu Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 8C - 10C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Vinis Sedište proizvodjača Jagodina Tehnolog proizvodnje Marko Malićanin Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Dobra Voda Godina zasada vinograda 2002 Prinos po čokotu 1 - 1,5 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Chardonnay Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Period odležavanja - Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13% Temperatura posluživanja 10C - 14C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Aven Sedište proizvodjača Indjija Tehnolog proizvodnje Tanja Djuričić Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Župa Aleksandrovačka Godina zasada vinograda 2011 Prinos po čokotu 1 - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Sastav vina Sortno Sorta Cabernet Sauvignon Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija se odvija na temperaturi od 22-28° C. Odležavanje Barrique Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14% Temperatura posluživanja 18C - 20C Preporuka deknatiranja Da Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Matalj Sedište proizvodjača Negotin Rejon Negotinski Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Terasa Način berbe Ručna Godina berbe 2023 Sastav vina Sortno Sorta Chardonnay Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje 40% novi i korišćen barik, 60% sudovi od inox-a Period odležavanja 6 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L Geografsko poreklo Da
Naziv proizvodjača Mačkov podrum Sedište proizvodjača Irig Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Belengir Način berbe Ručna Godina berbe 2020 Sastav vina Sortno Sorta Rajnski rizling Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14% Temperatura posluživanja 10C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Yotta Sedište proizvodjača Šljivovo Tehnolog proizvodnje Milan Aleksić Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Šljivovo Godina zasada vinograda 1980, 1920 Prinos po čokotu 1,5 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2017 Sastav vina Sortno Sorta Prokupac Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique Period odležavanja 12 meseci Sazrevanje Boca, 6 meseci minimum Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L Napomena Proizvedeno 8.000 boca
Naziv proizvodjača Braća Rajković Sedište proizvodjača Gornje Zleginje Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Gornje Zleginje Način berbe Ručna Godina berbe 2017 Sastav vina Sortno Sorta Merlot, Prokupac Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique Period odležavanja 18 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 15% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Jović Sedište proizvodjača Knjaževac Tehnolog proizvodnje Saša Jović Rejon Negotinski Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Potrkanje Godina zasada vinograda 2008 Prinos po čokotu 1,5 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Cabernet Sauvignon Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija, Maceracija 12 dana Odležavanje Barrique Period odležavanja 24 meseca Sazrevanje Boca, 3 meseca minimum Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L Geografsko poreklo Da, Vrhunsko vino sa zaštićenim geografskim poreklom - K.G.P.K.
Naziv proizvodjača Vinum Sedište proizvodjača Sremski Karlovci Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Potez Ešikovac i Čerat Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Frankovka Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique Period odležavanja 12 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Zvonko Bogdan Sedište proizvodjača Palić Tehnolog proizvodnje Srdjan Lukajić Rejon Subotičko-Horgoški Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Palić Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Sastav vina Sortno Sorta Burgundac beli (Pinot Blanc) Vrsta vina Belo vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique Period odležavanja 10 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Yotta Sedište proizvodjača Šljivovo Tehnolog proizvodnje Milan Aleksić Rejon Tri Morave Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Šljivovo Godina zasada vinograda 2014, 2004 Prinos po čokotu 1,5 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2017 Sastav vina Sortno Sorta Cabernet Sauvignon Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique Period odležavanja 12 meseci Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 14,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L Napomena Proizvedeno 4.000 boca
Naziv proizvodjača McC McCulloch Sedište proizvodjača Erdevik Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Erdevik Godina zasada vinograda 2009 Prinos po čokotu 1 - 2 kg Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Sastav vina Kupaža Sorta Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija na kontrolisanim temperaturama Odležavanje Barrique Period odležavanja 10 meseci Sazrevanje Boca, 10 meseci minimum Organsko Da Alkoholi 14,5% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Deurić Sedište proizvodjača Mala Remeta Tehnolog proizvodnje Nikola Jelovac Rejon Sremski rejon Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Mala Remeta Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Sastav vina Sortno Sorta Burgundac crni (Pinot noir) Vrsta vina Crveno vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Barrique Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13% Temperatura posluživanja 14C - 18C Preporuka deknatiranja Da, kratko dekantiranje Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Matalj Sedište proizvodjača Negotin Tehnolog proizvodnje Mladen Dragojlović Rejon Negotinski Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet vinograda Terasa Način berbe Ručna Godina berbe 2020 Sastav vina Kupaža Sorta Cabernet Sauvignon, Merlot Vrsta vina Roze vino Tip vina Suvo vino Način proizvodnje Fermentacija Odležavanje Inox Period odležavanja 3 meseca Sazrevanje Boca Organsko Ne Biodinamičko Ne Alkoholi 13,5% Temperatura posluživanja 8C - 12C Preporuka deknatiranja Ne Ambalaža 0,75L Geografsko poreklo Da