Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
151-175 od 563 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Opis proizvoda Duboke crvene boje sa nijansom ljubićaste na obodu. Bogatog ukusa crnog voća, sladića, sa tragovima kože i crne ribizle. finih tanina i duge, izuzetne završnice. Vino je odležalo 12 meseci u bačvama od 5000 lirata od francuskog hrasta i 12 meseci u buradima od 225 lirata, sa dodatnim odležavanjem u bocama.
Opis proizvoda Proizvedeno od sorte grožđa "maraština" u vinariji Jokić gde se grožđe odgaja u organskim uslovima. a berba je potpuno ručna. Ovaj penušavac je proizveden tradicionalnom metodom i odležavao je 3 godine na kvascima. Veoma pitko vino koje je odličan izbor u vrelim letnjim danima. Svež, mineralan i iskričav...idealan uz škampe i šampinjone sa piletinom i slaninom.
Opis proizvoda Prvi Prosecco koji je rođen iz noćne berbe, sa idejom da se iskoriste hladnije temperature noći kako bi se usporio proces fermentacije sveže ubranog grožđa, kako bi se sačuvale njegove arome i mirisi. Dolazi u slamnato žutoj boji; kremasto penušavo vino sa veoma finim i postojanim perlažem. Ovaj Prosecco DOCG Brut nudi aromatične mirise, čak i one egzotične kao što je marakuja. Odlično uz glavna jela na bazi ribe ili riblji tartar.
Opis proizvoda Ovaj Prosecco pravi je predstavnik Valdobbiadene regije u Italiji koja predstavlja zonu iz koje dolaze premium vina od sorte Glera. Canevel svoju premium liniju naziva Setage - imenica nastala od reči Perlage i Silky (svilen) što i karakteriše ovo vino. Svilenkasti mehurići sa izuzetnim aromama zrelih jabuka, breskvi, sa dugom začinskom završnicom. Idealan kao aperitiv, sjajno se slaže sa lososem i svežom ribom i pastom sa morskim plodovima.
Opis proizvoda Colle 170 je penušavo belo vino dobijeno od sorte 100% Glera, proizvedeno u vinariji La Vigna di Sarah u italijanskoj regiji Veneto. Bogato aromama kruške, jabuke, citrusa i dima. Odličan je kao aperitiv i dobro se uz morske plodove, vegeterijanske obrok salate, sve vrste predjela.
Opis proizvoda Nakon 18 meseci odležavanja na plemenitom talogu donosi nam eleganciju i prefinjenost, voćne mirise jagode i maline sa blagim i suptilnim mirisima kajsije i breskve. Na ukusu je lagano, hrskavo i izuzetno sveže. • Hrana: Izuzetan kao aperativno piće. • Čaše: Originalne čaše za šampanjac. • Napomena: Služi se kao aperitiv.
Opis proizvoda Selekcija plodova kruške prve klase – sorta viljamovka koje zriju na osunčanim obroncima Kozare. Ima izražen voćni miris, umirujući ton i toplu boju. U samom procesu proizvodnje, prije fermentacije, odvaja se čvrsti dio ploda i rakija se proizvodi od najboljeg dijela voća. Fermentacija se vrši u kontroliranim uvjetima, nakon kojeg slijede destilacija i odležavanje. Krasi je uravnotežen miris, okus kruške viljamovke koji je brižno sačuvan tehnologijom proizvodnje. Kako i samo ime govori – ljepotica među rakijama. Alkohol: 41% Gastro preporuka Istinski gurmani će čašicu viljamovke kombinirati sa mladim sirom neutralnog ukusa ili sa pečenom kruškom punjenom edamerom. Koji god da je vaš izbor, ovu ljepoticu ćete teško zaboraviti ili joj pak naći sličnu.
Opis proizvoda Rakija od šljive je srpsko tradicionalno piće jedinstvenog mirisa i ukusa prepoznatljivog u celom svetu kao simbol naše kulture. Dobijena je destilacijom fermentisanih plodova šljive koje se isključivo ručno beru I probiraju od najkvalitetnijih zrelih plodova šljiva Čačanska rodna I Stenlej. Odvajanjem koštica plodova dobija se finiji ukus I miris. Mirisom podseća na mlađe burbone dobrog kvaliteta, one sa većim udelom ječmenog sklada. Odlezavanje u hrastovim buradima je čini pitkom ugodnom I mekanom. Može se konzumirati i kao didžestiv i kao aperitiv, na temperaturi od 15-18 stepeni.
Opis proizvoda Oni koji jednom probaju rakiju od čuvene kruške Kaluđerke, teško pristaju na kompromise i zaljube se u nju već posle prvog gutljaja. Rakiju od ove kruške krase skladnost i harmoničnost, fina struktura ukusa i završnica koja ostavlja nežan i slatkast ukus koji traje i ne zaboravlja se lako.
Opis proizvoda Svaka jabuka je priča za sebe, baš kao što i svaka porodica ima svoju priču. Naša je priča iskustva koje dolazi iz hrabrosti da probamo nešto drugačije… I to da probamo dok ne postignemo nešto savršeno drugačije. Baš kao što smo deset godina iskustva destilovali u proces proizvodnje rakije glatkog ukusa koja klizi niz grlo i raspaljuje strasti, tako smo i jedinstvene note različitih sorti jabuka pomirili u buradima domaćeg hrasta. U simfoniju koja razvezuje glasne žice i donosi osmeh na lice najvećih ljubitelja rakije.
Opis proizvoda Crveno suvo vino proizvedeno u Španiji, u regiji Toro D.O., od 100% sorte vinove loze Tempranillo koja se uzgaja u 50 godina starom vinogradu. Krasi ga tamna i intenzivna boja crne trešnje i kompleksna aroma crnog šumskog voća, na koju se nadovezuju slatkaste note sladića, protkane tonovima hrasta i duvana. Impresivno sveže i živahno vino, prilično uglađenog karaktera, kojim dominiraju arome voća, sa dugom i lepom završnicom.
Opis proizvoda Crveno suvo vino sa geografskim poreklom, sa juga Francuske, proizvedeno od vinove loze Syrah, Carignan i Grenache. Intenzivno, voćno, kompleksno i veoma pitko vino sa notama zrelog crvenog voća, vanile, sladića i tosta, sa potencijalom daljeg starenja u boci.
Opis proizvoda Najprodavaniji blended škotski viski na svetu, Johnnie Walker Red Label stvoren je za uživanje u svim prilikama. Ovaj pionirski blend, u koji ulaze viskiji iz čak 35 destilerija širom Škotske, je više puta nagrađivan viski, nosilac dve zlatne „Le Monde Selection Grand” medalje i čak tri zlatne medalje International Wine and Spirit takmičenja. Podjednako poznat među vrsnim poznavaocima i onima koji tek otkrivaju kategoriju blended viskija, idealan je poklon za rođendane, praznike ili bilo koju priliku kojom želite primaocu poklona da kažete jednostavno “Hvala!”. Uživajte u notama prepoznatljivih Speyside maltova i nagoveštajima mlađih viskija koji ostavljaju trag cimeta i bibera na nepcima. Zadimljena završnica Johnnie Walker Red Label viskija ostavlja ukus nimalo nalik nijendom drugom. Poslužite ga čist preko leda, ili uz Ginger Ale, ako želite da istaknete njegove začinjene note. Za koju god opciju da se odlučite, smestite se lepo i uživajte u piću koje je rezultat dugogodišnje tradicije Walker porodice blendovanja viskija stare više od 200 godina.
Opis proizvoda Liker Mozart Dark Chocolate je slatko piće veganskog porekla, bez laktoze i glutena, namenjen za uživanje svima onima koji imaju zdravstveni problem ove vrste. Ručno je izdrađen od prirodnih sastojaka i od tamne čokolade pa samim tim predstavlja pravi užitak za sve sladokusce! Ovaj izuzetni liker odlikuje dominantan ukus crne čokolade koji osvaja svojim slatkim ukusnim notama poslastice koja podseća na otopljenu crnu čokoladu i kakao bogatog ukusa te je veoma popularan sastojak raznih dezerta i kreativnih recepata za koktele. Veoma se lepo slaže i ide uz šlag, pa spada u raskošnu i jedinstvenu poslasticu! Stil: Liker od crne čokolade Izgled: Tamna – braon boja Miris: Topljene tamne čokolade sa primesom kakao mirisa Ukus: Dimljene biljne note sa ukusom kakao zrna, sa čokoladom od vanile Nacin serviranja: Mozart Liker od tamne čokolade servira se čist sa ledom, a veoma je popularan i kao sastojak raznih dezerta i sastavni deo kreativnih recepata za koktele.
Opis proizvoda Juan Gil La Atalaya crveno suvo vino poreklom iz Španije proizvedeno u regiji Almansa, Castilla kupažom sorti vinove loze Garnacha Tintorera (85%) i Monastrell (15%), koja se uzgaja u vinogradu smeštenom na 1000 metara nadmorske visine. Odležalo 12 meseci u bačvama od francuskog hrasta, a zatim još 6 meseci u boci. Tamne rubin boje sa ljubičastim odsjajem i kompleksnom aromom šumskog voća, kojom dominiraju note borovnice, šljive, višnje i kupine, protkane notama vanile, crne čokolade i hrasta, uz nagoveštaj citrusa i bibera. Ukus je pun, sa aromom crnog i crvenog voća, lepo izbalansiran, blago mineralan sa finim taninima, lepo strukturiran i uravnotežen, i vodi ka dugoj i prijatnoj završnici. Preporučuje se uz crvena mesa, divljač, rižota sa pečurkama, plave sireve i specijalitete sa roštilja. Temperatura serviranja 16-18C°.