Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Opseg cena (RSD)
100,00 - 299,00
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-3 od 3 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
1-3 od 3
1-3 od 3 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    MLEČNO ĆOŠE
  • Cena

    100 din - 299 din

Опис Zreli kravlji sir je jedan od naših najvažnijih proizvoda koji sami pravimo. Od našeg mladog sira u uslovima pogodnim za fermentaciju, nastaje zreo kravlji sir u našem gazdinstvu na Ovčaru. Sir je jačeg ukusa, kiselkast, blago slan. U toku zrenja se mogu kroz sredinu kriške stvoriti rupice. U našoj mlekari i sir i kajmak se prave bez kompromisa, samo od domaćeg mleka, bez sastojaka kojima u siru nije mesto. Naš domaći zreli sir je lep dodatak šopskoj salati ili samo narendan na paradjaz. Divan je prilog porodičnom ručku. Tipičan domaći proizvod koji Domaccini s ponosom prodaju.

Prikaži sve...
294RSD
forward
forward
Detaljnije

Опис Mladi sir je što bi se reklo “zaštitni znak” Domaccini. Mladi kravlji čačanski sir pravimo sami, u našoj mlekari na Ovčaru, poštujući tradicionalne metode koje su koristile još naše bake. Pravimo ga ne samo od kravljeg mleka već i od duše i tradicije! Zapadna Srbija nema raznovrsnu ponudu sireva, ali ono što imamo, radimo 100% kako treba! Naš mladi kravlji sir sadrži minimum 25% mlečne masti. Proizvodimo ga u našem gazdinstvu na Ovčaru. Dobijamo ga kad mleko sa koga skinemo kajmak podsirimo, sutradan isečemo, i stavimo u surutku. Ovaj sir nema nikakvih dodataka sem mleka, maje za podsiravanje i kuhinjske soli. Čisto mleko, nema konzervansa, nedozvoljenih dodataka, takoreći E free. Da li ste znali da se ukus mladog sira se menja tokom godine? Naš domaći kravlji sir je blagog ukusa, blago slan, leti malo više zbog toplote, zimi je manje slan. Predlog za konzumiranje Odličan je dodatak salatama, pravi sastojak za neprevaziđene pite i biganice, super meze uz paradajz ili kakvu drugu sezonsku salatu.

Prikaži sve...
249RSD
forward
forward
Detaljnije

Опис Sitan sir nastaje mrvljenjem mladog sira u kriškama. Odličan je za domaću gibanicu i druga jela u kojima se koristi domaći sitan sir. Mladi sir je što bi se reklo “zaštitni znak” Domaccini. Mladi kravlji čačanski sir pravimo sami, u našoj mlekari na Ovčaru, poštujući tradicionalne metode koje su koristile još naše bake. Pravimo ga ne samo od kravljeg mleka već i od duše i tradicije! Zapadna Srbija nema raznovrsnu ponudu sireva, ali ono što imamo, radimo 100% kako treba! Naš mladi kravlji sir sadrži minimum 25% mlečne masti. Proizvodimo ga u našem gazdinstvu na Ovčaru. Dobijamo ga kad mleko sa koga skinemo kajmak podsirimo, sutradan isečemo, i stavimo u surutku. Ovaj sir nema nikakvih dodataka sem mleka, maje za podsiravanje i kuhinjske soli. Čisto mleko, nema konzervansa, nedozvoljenih dodataka, takoreći E free. Da li ste znali da se ukus mladog sira se menja tokom godine? Naš domaći kravlji sir je blagog ukusa, blago slan, leti malo više zbog toplote, zimi je manje slan.

Prikaži sve...
116RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj