Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
126-150 od 550 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Tag
Rakija
Opis Čačanska, 12 godina stara. Već zvuči mnogo dobro. Jačine je 45% alkohola, odležava u hrastovim buradima 12 godina. Stara hrastova burad u kojima dukat zri 12 godina, učinila su ga bližem konjaku nego rakiji. Svakako velika preporuka za ovaj jedan od najkvalitetnijih srpskih proizvoda. Konzumira se na sobnoj temperaturi
Kategorija Rakija Šifra proizvoda 8606106505061 Naziv proizvoda Rakija Bojkovčanka Dunja Premium, 10 godina stara Zemlja porekla Srbija Region Beogradski rejon Zapremina 0,7l Vrsta sudova za odležavanje Bure Procenat alkohola 42,0% Boja Destilata Zlatna Vrsta Sirovine dunja
Kategorija Rakija Šifra proizvoda 8606106505047 Naziv proizvoda Rakija Bojkovčanka Šljiva Premium ,10 godina stara Zemlja porekla Srbija Region Beogradski rejon Zapremina 0,7l Vrsta sudova za odležavanje Bure Procenat alkohola 45,0% Boja Destilata Zlatna Vrsta Sirovine šljiva
Con Te Apple Spirit brandy od jabukovog vina odležao je u hrastu 2.5 godine, destilovan na tradicionalni način i pravljen po uzoru na francuski Calvados. Za destilat su korišćene 4 sorte birane jabuke – Ajdared, Jonagold, Zlatni i Crveni delišes. Po tehnologiji destilovanja i načinu konzumacije najsličniji je Konjaku i preporuka je služenja u čašama šireg otvora na sobnoj temperaturi. Služi se najčešće kao dižestiv, uz konzumaciju je česta upotreba tamne čokolade i zrna kafe a od jela najčešće se služi uz starije sireve jačih aroma, masline, guščije paštete, divljač ili goveđe meso, razno voće i sladoled sa čokoladom ili orasima.
Domaća rakija Akademska Zlatna šljiva je rakija premijum kvaliteta, napravljena od domaćih autohtonih sorti sa prostora Šumadijskog okruga. Ova rakija od šljiva karakteristična je po svom intenzivnom barik ukusu i mirisu uz note vanile i suve šljive, što se pripisuje procesu dozrevanja u hrastovom buretu. Nakon odležavanja, kupažiranjem destilata starosti 3 do 5 godina spremna je za flaširanje uz dodatak listića 23-karatnog zlata. Listići zlata su jestivi i bezbedni za ljudsku ishranu, za šta posedujemo i sertifikate. Dolazi u elegantnom drvenom pakovanju.
Banatski Kalvados rakija je proizvedena od najkvalitetnijih domaćih sorti jabuka, po specifičnoj proceduri, odležala nekoliko godina u hrastovim barik buradima. Banatski Kalvados je plemenito piće napravljeno od odabranih sorti brižno negovanih zdravih jabuka. Kvalitet „Banatskog kalvadosa“ prepoznat je na brojnim nacionalnim i evropskim takmičenjima i sajmovima u Pragu, Bratislavi, Ljubljani, Zagrebu, Novom Sadu i Beogradu proteklih godina, gde je osvajao zlatne i srebrne medalje.
Rakija od šljive veliko je svedočanstvo o veštini destilera da stvori piće koje će nas pratiti u važnim životnim povodima i koje će biti dostojan izdanak vekovne tradicije ovih prostora. A priča o rakiji Baraba Šljiva počinje biranjem najboljih plodova šljive u voćnjacima Podruma Palić, nastavlja se stvaranjem čiste voćne esencije i dovršava čuvanjem u buradima od fine hrastovine gde karakter ovog pića nastavlja svoj razvoj. Ovu rakiju valja poslužiti na sobnoj temperaturi, na kraju dobrog obroka
Domaća rakija Akademska Dunja. Prirodna rakija od 100% dunje. Napravljena pažljivim odabirom samo zdravih plodova Leskovačke dunje sa obronaka Fruške Gore. Domaća rakija bez dodataka aroma i bilo čega veštačkog što bi pokvarilo izvorni i prirodan ukus i miris dunje. Ovu rakiju od dunje karakteriše blag osvežavajući miris i ukus dunje. Za razliku od standardne dunje koja se čuva u inertnom posuđu, Dunja Barrique se čuva u hrastovom buretu sto joj daje posebnu aromu i žutu boju.
Rakija Akademska Šljivovica, domaća rakija koju ne treba puno predstavljati. Kupaza nekoliko sorti rakije sa područja Šumadije, daje Akademskoj rakiji od šljive savršeno izbalansirani ukus i miris koji će probuditi sva vaša čula. Akademska rakija ima karakterističan ukus šljive, sa notama suve šljive, hrasta i vanile je ono zbog čega svi kažu:”Ma sipaj još jednu”.
Rakija Kruna iz vinarije Plantaže, 13.jul je vrlo pitko i aromatično alkoholno piće. Kruna se proizvodi u bakarnim kazanima. Sporom destilacijijom i dobrim hlađenjem dobio se kvalitet. Pitka i mekana rakija je odležala najmanje 2 godine zbog čega ima specifičnu i dugotrajnu sortnu aromu.
Lazar rakija od kruške je premium voćna rakija, u vrhunskoj ambalaži. Pojedini smatraju krušku najkvalitetnijom sortom voća uopšte. Rakija se proizvodi od fermentisanih, pažljivo biranih plodova tri sorte kruške koje daju karakterističan pečat ovoj kupaži, čineći miris vrlo zavodljivim i svežim. Lazar rakija od kruške ima oun i zaokružen ukus sa izraženim mednim tonovima karakterističnim za krušku.
Šljivova rakija prepečenica, satkana od najkvalitetnijih sorti šljiva, Crvene ranke i Požegače. Rakija od šljive savršeno izbalansiranpg ukusa šljivove prepečenice Zlatni Tok sačinjena je od 170 do sada zabeleženih ukusnih nota, od mahunasto drvenastih do slatkasto aromatičnih, začinskih, voćnih i cvetnih. Voćni tonovi rakije Zlatni Tok 05 idealno se slažu sa džemom i marmeladom, a drvenasti tonovi doći će do posebnog izražaja uz masnu ribu, jagnjetinu i govedinu.