Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
76-100 od 7512 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
HLADNA KUHINjA Od zakuski i predjela do hladnog bifea Autor: Kristina Šenher Izdavač: MLADINSKA KNjIGA, Ljubljana Tvrdi povez, Br. str. 400. ilustrovano u boji Pismo: latinica retko , SVE O HLADNOJ KUHINjI Na 400 strana i sa više od 800 isprobanih recepata- praćenih fotografijama u boji- ova knjiga vam u reči i slici na jednostavan način objašnjava sve što treba da znate o hladnoj kuhinji. Zahvaljujući brojnim savetima i uputstvima za pripremanje, kombinacije i ukrašavanja jela, hladna kuhinja postaje užitak i za nepce i za oko. Sada možete svoju porodicu i svoje goste zaista lepo da poslužite, a za svaku priliku sigurno ćete naći nešto što će vam odgovarati. Кристина Шенхер: ХЛАДНА КУХИЊА (Од закуски и предјела до хладног бифеа) Издавач: МЛАДИНСКА КЊИГА, Љубљана, 1985.год. Тврди повез, 400 страна, илустровано, кунстдрук, латиница. Садржај приказан на 2. фотографији. `СВЕ О ХЛАДНОЈ КУХИЊИ. На 400 страна и са више од 800 испробаних рецепата- праћених фотографијама у боји- ова књига вам у речи и слици на једноставан начин објашњава све што треба да знате о хладној кухињи. Захваљујући бројним саветима и упутствима за припремање, комбинације и украшавања јела, хладна кухиња постаје ужитак и за непце и за око. Сада можете своју породицу и своје госте заиста лепо да послужите, а за сваку прилику сигурно ћете наћи нешто што ће вам одговарати` -VRLO DOBRO OCUVANO ,NEMA SARANJA PO KNJIZI ,malo su zuce stranice uz korice ,ima zutih tackica (veliki beli ormar)
Džejmi Oliver i Foodtube: Ukusi Italije kao nova bogato ilustrovana Džejmi Oliver i njegove kolege sa FoodTube kanala napravili su sjajne mini-kuvare koji sadrže recepte za najpopularnija i najkorisnija jela. Džejmijev italijanski mentor, kuvar Đenaro Kontaldo, sprema, kuva i jede pastu preko pedeset godina. Ova divna knjiga će, pomoću jednostavnih, sezonskih recepata, kao i svih osnova koje je neophodno znati, transformisati način na koji kuvate testeninu. Ovaj sjajni priručnik sadrži 50 recepata za omiljenu italijansku, a to je, naravno, testenina! Testenina je osnova italijanske kuhinje i većina tradicionalnih italijanskih porodica konzumira je bar jednom dnevno. Čar testenine leži u tome što se sprema brzo, jednostavno i na razne načine – od jednostavnih sosova s paradajzom, kojima se samo preliju špagete, do ragua koji se kuvaju satima i jela iz peći. Može biti izuzetno lagana, ali i veoma bogata, u zavisnosti od godišnjeg doba i vašeg budžeta. Recepti u ovom kuvaru su razvrstani po godišnjim dobima – ako se rukovodite ovom filozofijom, jela će vam biti ukusnija i hranljivija. Uz recepte u ovoj knjizi, na kanalu Fud tjub možete pronaći Đenarove video-snimke i još mnogo njegovih recepata i ideja za testenine. Gledajte, kuvajte i uživajte! PRONAĐI NAJBLIŽU KNJIŽARU Unesite grad, ili naziv knjižare... PRIJAVI SE NA NEWSLETTER LISTU
Grip prehlada kasalj i kijavica, lecenje i profilaksa Odlično ocuvana knjiga. Sadržaj je na dodatnim slikama. Ako Vas nešto zanima, slobodno pošaljite poruku. Ovo je najjeftiniji primerak na sajtu na dan postavljanja! POGLEDAJTE I OSTALE predmete KOJE PRODAJEM POPUST NA VIŠE KUPLJENIH PREDMETA, PITAJTE! KLIKNITE NA LINK http://www.kupindo.com/Clan/zambezi/SpisakPredmeta ------------------------------ 13092023
Christian Callec - The Complete Encyclopedia Of Wine Rebo Publishers, 2004 527 str. tvrdi povez stanje: dobro The Complete Encyclopedia of Wine contains a description of the most important grapes, extensive characteristics of taste, clarification of the current wine terminology and much more. Nonfiction, 9036615380, Vino
`Najstarija krvna grupa, koja se pojavila u osvit čovečanske civilizacije, i do današnjeg dana ostala je najrasprostranjenija u svetu. Kod prvobitnih ljudi - kromanjonaca, koji su živeli približno pre 40 hiljada godina, bila je jedinstvena - Prva (0) krvna grupa. Osobe s prvom krvnom grupom (0), koje nazivaju `lovcima`, imaju snažan imuni i probavni sistem. U drevnim vremenima je snaga tih sistema omogućavala ljudima da prežive, pošto je glavni izvor hrane za njih bilo meso. U organizmu čoveka te krvne grupe ima mnogo želudačne kiseline, pa zbog toga on može da izvuče iz mesa maksimalnu količinu hranljivih materija i da se odlično izbori sa velikim sadržajem belančevina u dnevnom obroku. Može se sigurno reći, da su ljudi s prvom (0) krvnom grupom bili prvi koji su jeli u hodu. Oni su lovili tamo, gde je bilo plena, ubijali su ga, hranili se i kretali se dalje. Međutim u procesu evolucije težnja za preživljavanjem primorala je mnoge ljude da se nauče da uzgajaju i čuvaju rezerve hrane. Tako se stvorila sveopšta zaštita od gladi. Radi toga ljudi su bili prinuđeni da ostaju na jednoj povoljnoj teritoriji i stvaraju agrarne zajednice, koje su se bavile celim zemljoradničkim ciklusom. Međutim život u zajednici zahtevao je ne samo nove socijalne navike, već je postao i uzrok novih oboljenja. FORMAT: A5 POVEZ: MEK POVEZ BROJ STRANA: 129 P8