Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Opseg cena (RSD)
250,00 - 399,00
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-13 od 13 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
1-13 od 13
1-13 od 13 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    ŽITARICE I PROIZVODI OD ŽITARICA
  • Cena

    250 din - 399 din

Pirinač ekspandirani beli – rinfuz Šta znate o pirinču? Kako se dobija eksapndirani pirinač? Zanimljivosti u vezi pirinča… „Poacea“ je familija kojoj pripadaju tri najvažnija izvora hrane: pšenica, pirinač i kukuruz. Pirinač, riža ili oriz, je jednogodišnja biljka, koja predstavlja jednu od najstarijih kulturnih biljaka. Poreklom iz južne i jugoistočne Azije i tropskih i suptropskih predela Afrike. Postoje dve vrste, „Oryza sativa“ (Azijski pirinač) i „Oryza glaberrima“ (Afrički pirinač). Ekspandirane pirinač se dobija tako što se cela zrna izlažu visokom pritisku u vrelim posudama, nakon ovog procesa, zadržavaju se sve odlike celovitog zrna. Sastav eksapndiranog pirinča… Ekspandirani pirinač, šećer, glukozni sirup i prirodna iden. aroma. Šta je karakteristično kod pirinča? Pirinač je pored belančevina, masti i vlakana posebno bogat sledećim mineralima: fosforom, kalijumom, magnezjumom, natrijumom, manganom, gvožđem, i vitaminima: E, B1, B2, B3, B5 i B6. Zašto treba koristiti pirinač? Koristi od pirinča… Koristi ekspandiranog pirinča: ☑️ Povoljno utiče na brzinu apsorcije ugljenih hidrata i holesterola; ☑️ Preventivno deluje na nastanak različitih vrsta malignih oboljenja; ☑️ Smatraju ga hranom za mozak; ☑️ Koristan i preporučljiv sastojak za dijete i mršavljenje; ☑️ Koristi se kod stomačnih i želudačnih problema; ☑️ Koristi se prilikom povišenog holesterola i triglicerida. Još o ovoj zanimljivoj biljci možete pročitati klikom OVDE. Zemlja proizvodnje… Srbija Vrsta i masa proizvoda… ⚖️ Pirnač eksapndirani beli rinfuz, je proizvod na meru. Pogledajte još proizvode iz kategorije Asortiman na meru, klikom OVDE. Šta znate o pirinču? Kako se dobija eksapndirani pirinač? Zanimljivosti u vezi pirinča… „Poacea“ je familija kojoj pripadaju tri najvažnija izvora hrane: pšenica, pirinač i kukuruz. Pirinač, riža ili oriz, je jednogodišnja biljka, koja predstavlja jednu od najstarijih kulturnih biljaka. Poreklom iz južne i jugoistočne Azije i tropskih i suptropskih predela Afrike. Postoje dve vrste, „Oryza sativa“ (Azijski pirinač) i „Oryza glaberrima“ (Afrički pirinač). Ekspandirane pirinač se dobija tako što se cela zrna izlažu visokom pritisku u vrelim posudama, nakon ovog procesa, zadržavaju se sve odlike celovitog zrna. Sastav eksapndiranog pirinča… Ekspandirani pirinač, šećer, glukozni sirup i prirodna iden. aroma. Šta je karakteristično kod pirinča? Pirinač je pored belančevina, masti i vlakana posebno bogat sledećim mineralima: fosforom, kalijumom, magnezjumom, natrijumom, manganom, gvožđem, i vitaminima: E B1, B2, B3, B5 i B6. Zašto treba koristiti pirinač? Koristi od pirinča… Koristi ekspandiranog pirinča: ☑️ Povoljno utiče na brzinu apsorcije ugljenih hidrata i holesterola; ☑️ Preventivno deluje na nastanak različitih vrsta malignih oboljenja; ☑️ Smatraju ga hranom za mozak; ☑️ Koristan i preporučljiv sastojak za dijete i mršavljenje; ☑️ Koristi se kod stomačnih i želudačnih problema; ☑️ Koristi se prilikom povišenog holesterola i triglicerida. Još o ovoj zanimljivoj biljci možete pročitati klikom OVDE. Zemlja proizvodnje… Srbija Vrsta i masa proizvoda… ⚖️ Pirinač ekspandirani beli rinfuz je proizvod na meru. Pogledajte još proizvode iz kategorije Asortiman na meru, klikom OVDE.

Prikaži sve...
360RSD
forward
forward
Detaljnije

Biljni napitak sa kokosom u prahu Posno biljno mleko od kokosa. Sadržaj pomešati sa vrućom vodom i pustiti da se ohladi. Sadržaj pakovanja dovoljan za 2 litra biljnog mleka. POSNO. Pakovani proizvod, mase 200g. Pogledajte još proizvoda od žitarica klikom OVDE. Više o ovom proizvodu možete pogledati na stranici samog proizvođača klikom OVDE.

Prikaži sve...
395RSD
forward
forward
Detaljnije

Sočivo – rinfuz. Proizvod na meru. Pogledajte još proizvoda na meru klikom OVDE.

Prikaži sve...
280RSD
forward
forward
Detaljnije

Oljušteno heljdino zrno. Bez glutena. GLUTEN FREE. Proizvedeno u Srbiji. Pakovani proizvod, mase 500g.

Prikaži sve...
285RSD
forward
forward
Detaljnije

Nautovo integralno brašno, bez glutena. GLUTEN FREE. Proizvedeno u Srbiji. Pakovani proizvod, mase 500g.

Prikaži sve...
360RSD
forward
forward
Detaljnije

Brašno od tapioke je bezglutenski proizvod. GLUTEN FREE. Proizvedeno u Vjetnamu. Pakovani proizvod,mase 500g

Prikaži sve...
365RSD
forward
forward
Detaljnije

Biljni napitak sa bademom u prahu Šta znate o bademu? Da li znate odakle potiče? Kakve veze ima sa ružom? Nešto više o proizvodu… Ovaj proizvod predstavlja posno biljno mleko od badema. Korsti se tako što se 2 supene kašike preliju sa 2dl ključale vode i promeša se. Ostaviti da odstoji 5 minuta ili da se potpuno ohladi. Sadržaj pakovanja je dovoljan za 2 litre biljnog mleka. Zanimljivosti u vezi badema... Badem (lat. Prunus dulcis) je drvo iz familije ruža, spada u grupu koštunjavog voća. Sem slatkog koji se koristi za prehranu, postoji i gorki badem (lat. Prunus amygdalus) koji se koristi u alternitivnoj medicini. Potiče sa Bliskog istoka odakle je raširen po celom Sredozemlju, a u 18. veku španski misionari su ga doneli u Kaliforniju, koja je u međuvremeu postala jedan od najvećih proizvođača badema na svetu. Najveći proizvođači pored Amerike jesu, Grčka, Iran, Italija i Maroko, a ukupna svetska proizvodnja badema se kreće oko 1,7 miliona tona, dok je rekordna proizvodnja bila 2002. i iznosila je 1,85 miliona tona. Šta je karakteristično kod badema? U 100g badema se nalazi: oko 20g ugljenih hidrata, od čega polovina čine dijetalna vlakna. 21g belančevina zdrave masti i to 49g, od koji su 31g mononezasićene, a 12g polinezasićene masne kiseline 140% preporučene dnevne doze mangana, 76% magnezijuma, 60% bakra, 50% fosfora, 130% vitamina E, 51% riboflavina (B2). Zašto treba koristiti badem? Koristi od badema… Koristi od badema za ljudski organizam su velike, navešćemo samo par: ✅ Razvoj i rad mozga i nervnog sistema – pogotovu kod dece u razvoju; ✅ Regulisanje nivo holesterola; ✅ Smanjuje rizik od srčanih oboljenja; ✅ Smanjuje rizik od infarkta; ✅ Jačanje zubi i kosti; ✅ Pomaže kod gastritisa; ✅ Koriguje naglo povećanje šećara u krvi. Badem može biti deo raznih poslastica. Od njega se može napraviti i bademovo mleko, bademov puter (domaće proizvodnje). Još o ovoj zanimljivoj biljci možete pročitati klikom OVDE. Zemlja proizvodnje proizvoda biljni napitak sa bademom u prahu… Srbija Vrsta i masa proizvoda biljni napitak sa bademom u prahu… ⚖️ Biljni napitak sa bademom u prahu je pakovani proizvod, mase 200g. Pogledajte još proizvode iz potkategorije Napici od žitarica, klikom OVDE.

Prikaži sve...
395RSD
forward
forward
Detaljnije

Seme ćurekota – crni kumin. Proizvedeno u Srbiji. Pakovani proizvod, mase 100g.

Prikaži sve...
295RSD
forward
forward
Detaljnije

Sočivo crveno – rinfuz Proizvod na meru. Pogledajte još proizvoda na meru klikom OVDE.

Prikaži sve...
350RSD
forward
forward
Detaljnije

Griz od prosa je bez glutena. GLUTEN FREE. Proizvedeno u Srbiji. Pakovani proizvod, mase 500g.

Prikaži sve...
260RSD
forward
forward
Detaljnije

Rogač u prahu organski Šta znate o rogaču? Zanimljivosti u vezi rogača… Rogač (lat. Ceratonia siliqua) je plod zimzelenog drveta u obliku mahune sa semenkama tamno smeđe boje, prijatnog i slatkastog ukusa koji podseća na čokoladu. Još u Starom Egiptu se koristio kao zaslađivač i digestivni suplement, dok se u novije doba koristio tokom građanskog rata u Španiji, u borbi protiv gladi i neuhranjenosti. U poređenju sa čokoladom tri puta je bogatiji kalcijumom, može da se koristi kao zaslađivač u obliku praha umesto šećera ili meda, dok se takođe može koristiti i kao zamena za brašno u slatkim receptima. Predstavlja idealnu namernicu za one kojima teško pada gluten ili su alergični na orašaste plodove. Potrebna dnevna doza rogača… Dnevna preporučena količina rogača je ograničena na 20g za odrasle. Šta je karakteristično kod rogača? Rogač je bogat mineralima poput: gvožđa, bakra, selena, cinka, magnezijuma, natrijuma, kalijuma, kalcijuma, takođe sadrži i vitamine: A, B1, B2, B3, B6, B9, C i E. Zašto treba koristiti rogač? Koristi od rogača… Rogač pozitivno utiče na čovečiji organizam i to na: ☑️ Balans tečnosti; ☑️ Digestivni proces; ☑️ Rast ćelija, te štite kosti, membrane i organe; ☑️ Varanje i pravilan rad creva; ☑️ Održavanje energetskog balansa; ☑️ Smanjenju stresa i depresije; ☑️ Smanjenju triglicerida; ☑️ Smanjenju lošeg (LDL), a povećava dobar (HDL) holesterol. Još o ovoj zanimljivoj biljci možete pročitati klikom OVDE. Zemlja proizvodnje… Italija Vrsta i masa proizvoda… ⚖️ Rogač u prahu organski je pakovani proizvod, mase 200g. Pogledajte još proizvoda iz kategorije Organski proizvodi (organic), klikom OVDE. Šta znate o rogaču? Zanimljivosti u vezi rogača… Rogač (lat. Ceratonia siliqua) je plod zimzelenog drveta u obliku mahune sa semenkama tamno smeđe boje, prijatnog i slatkastog ukusa koji podseća na čokoladu. Još u Starom Egiptu se koristio kao zaslađivač i digestivni suplement, dok se u novije doba koristio tokom građanskog rata u Španiji, u borbi protiv gladi i neuhranjenosti. U poređenju sa čokoladom tri puta je bogatiji kalcijumom, može da se koristi kao zaslađivač u obliku praha umesto šećera ili meda, dok se takođe može koristiti i kao zamena za brašno u slatkim receptima. Predstavlja idealnu namernicu za one kojima teško pada gluten ili su alergični na orašaste plodove. Potrebna dnevna doza rogača… Dnevna preporučena količina rogača je ograničena na 20g za odrasle. Šta je karakteristično kod rogača? Rogač je bogat mineralima poput: Gvožđa, Bakra, Selena, Cinka, Magnezijuma, Natrijuma, Kalijuma, Kalcijuma, takođe sadrži i vitamine: A, B1, B2, B3, B6, B9, C i E. Zašto treba koristiti rogač? Koristi od rogača… Rogač pozitivno utiče na čovečiji organizam i to na: ☑️ Balans tečnosti; ☑️ Digestivni proces; ☑️ Rast ćelija, te štite kosti, membrane i organe; ☑️ Varanje i pravilan rad creva; ☑️ Održavanje energetskog balansa; ☑️ Smanjenju stresa i depresije; ☑️ Smanjenju triglicerida; ☑️ Smanjenju lošeg (LDL), a povećava dobar (HDL) holesterol. Još o ovoj zanimljivoj biljci možete pročitati klikom OVDE. Zemlja proizvodnje… Italija Vrsta i masa proizvoda… ⚖️ Rogač u prahu organski je pakovani proizvod, mase 200g. Pogledajte još proizvoda iz kategorije Organski proizvodi (organic), klikom OVDE.

Prikaži sve...
375RSD
forward
forward
Detaljnije

Amarant žitarica Da li amarant žitarica sadrži gluten? Zbog čega je dobro da uvrstite ovu žitaricu u svojoj ishrani? Šta je posebno u ovoj žitarici u odnosu na druge? Zanimljivosti u vezi proizvoda... Amarant (lat. Amaranthus) je biljka koja se uzgaja već više od 8.000 godina, a poreklo mu seže u drevne civilizacije poput Inka, Asteka i Maja. Ime “amarant” potiče od grčke reči “amarantos,” što znači “koji nikada ne vene” ili “neizmerno”. To se odnosi na činjenicu da amarant može rasti i cvetati bez obzira na vremenske uslove. Amarant je prirodno bezglutenska žitarica, što ga čini savršenim izborom za osobe koje imaju celijakiju ili su osetljive na gluten. Ono što ga izdvaja od drugih žitarica jeste da sadrži više proteina od većine drugih žitarica. Listovi amaranta su takođe jestivi, koriste se sveži i začinjeni kao salata, i imaju visoku nutritivnu vrednost. Ova biljka je u narodu poznata i kao: rumenika, lisičiji rep, štir, šćir, šćirenica, sneljek ? Šta je karakteristično kod amaranta? Amarant je jako bogat i sadrži visok nivo minerala kao što su: ? kalcijum, ? magnezijum, ? gvožđe, vitamina poput: ? C, E, B3 (niacin), B9 (folat), takođe visok nivo: ? proteina i ? vlakana. Više o amarant žitarici, možete pogledati klikom OVDE. Zašto treba koristiti amarant? Koristi od amaranta… Zbog svog jako bogatog sastava amarant pozitivno utiče na ljudski organizam i deluje prilikom: ✅ Smanjenje holesterola; ✅ Regulacija šećera u krvi; ✅ Antioksidativno u borbi protiv slobodnih radikala i oksidativnog stresa u telu; ✅ Podrške zdravlja srca i krvnih sudova; ✅ Poboljšavanja varenja; ✅ Normalnog rasta i razvoja, naročito tokom trudnoće; ✅ Poboljšavanja imunološkog sistema; ✅ Smanjuje upalu. Zemlja proizvodnje proizvoda amarant žitarica… ? Indiji Vrsta i masa proizvoda amarant žitarica… ⚖️ Amarant žitarica je pakovani proizvod, mase 200g. Pogledajte još proizvode iz kategorije Bezglutenski proizvodi (glutenfree) klikom OVDE.

Prikaži sve...
285RSD
forward
forward
Detaljnije

Organska kurkuma u prahu Šta znate o kurkumi? Zašto je najbolje kombinovati sa biberom? Zašto je povezana sa oznakom E-100? Zanimljivosti u vezi kurkume... Kurkuma (lat. Curcuma longa) je višegodišnja zeljasta biljka, iz familije đumbira, koja potiče iz tropske Južne Azije. Poput đumbira simbol je Orijenta (Istočni svet, Bliski istok i Daleki istok), pa čak ima i veću primenu od njega. Osnovni aktivni sastojak joj je kurkumin, koji potencijalno ima više od 150 terapijskih svojstava, a u listi prehrambrenih aditiva nosi oznaku E-100 i u industriji služi kao prirodna boja za umake, senfove, sireve, margarine… ? ❗️ Da biste postigli najbolji efekat, konzumirajte je u kombinaciji sa crnim biberom. Kurkumin ima nizak faktor bioraspoloživosti, pa crni biber pomaže zadržavanju kurkumina u telu duže vreme, povećavajući njegove efekte. Potrebna dnevna doza kurkume… Dnevna preporučena količina kurkume iznosi od 3 do 10 grama ili otprilike jedna kašičica. Šta je karakteristično kod kurkume? Kurkuma je veoma bogata, sadrži sledeće minerale i vitamine: ? magnezijum, ? kalcijum, ? gvožđe, ? mangan, ? vitamini C, B3, B6, B9(folna kiselina). Zašto treba koristiti kurkumu? Koristi od kurkume… Kurkuma na ljudski organizam deluje: ✅ Antiupalno; ✅ Antivirusno; ✅ Antibakterijski; ✅ Antikancerogeno; ✅ Na regulisanje šećera u krvi; ✅ Na bolju cirkulaciju; ✅ Na snižavanje visokog krvnog pritiska; ✅ Na razređivanje krvi. ❗ Ne postoji nijedan drugi sastojak na svetu, koji može efikasnije da smanji upale u telu od kurkume. ⚠️ Ako se borite sa kamenom u žuči, konsultujte se sa lekarom pre nego što kurkumu dodate u svoj plan ishrane, jer povećava proizvodnju žuči. ⚠️ Nemojte kombinovati sa lekovima protiv zgrušavanja u krvi (aspirin, ibuprofen…), jer kurkuma takođe razređuje krv. Još o ovoj zanimljivoj biljci možete pročitati klikom OVDE. Zemlja proizvodnje proizvoda organska kurkuma u prahu… ? Indija Vrsta i masa proizvoda organska kurkuma u prahu … ⚖️ Organska kurkuma u prahu je proizvod na meru. Pogledajte još proizvode iz kategorije Začini, klikom OVDE.

Prikaži sve...
365RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj