Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
51-75 od 118 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
51-75 od 118 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Dodaci za torte i kolače

Boreal Ružina vodica 50ml Boreal indijska ružina vodica zbog svog posebnog ukusa, u istočnjačkim kuhinjama, najviše se koristi za pripremu slatkiša i pića kao što su: ratluk, puding od pirinča, gulab džamun, žele, džem, sladoled, mleko, čaj, lasi i razni kokteli. Zbog specifične mirisne note i fine arome vrlo često se upotrebljava umesto ekstrakta vanile. Ružina vodica u kozmetici je tradicionalno poznata kao najbolji čistač kože. Dovoljno je redovno korišćenje ružine vode za efekat prirodno lepe, zdrave, sjajne i meke kože. Nezamenljiva u svakodnevnoj nezi kože jer savršeno: oslobađa kožu umora i vraća joj sjaj, jer je bogata vitaminima C i A koji su dobri antioksidansi. Zateže pore i sprešava bore, jer ima prirodno stežuća i protivupalna svojstva. Upija suvišnu masnoću sa lica, a da pritom ne isušuje kožu, jer je odličan tonik. Pomaže u uravnotežavanju Ph faktora kože, kontroliše suvoću i preterano mašćenje kože, a može ublažiti i mnoge vrste dermatitisa. Odlična je za sve tipove kože, ali posebno prija osobama sa osetljivom i suvom kožom, kao i kod prvih znakova starenja, jer održava ravnotežu vlažnosti kože, odlično hidrira i regeneriše kožu i time joj vraća vitalnost. Tonira, Čisti, Ishranjuje, Hidrira, Regeneriše kožu. Namočite tupfer ružinom vodicom i direktno nanesite na lice, kružnim pokretima, dva puta dnevno, ujutru i pre spavanja. Kao dodatak maski za lice – pomešati jednu kašičicu nim gard maske za lice sa dovoljnom količinom ružine vodice da se dobije fina pasta koju nanesete na lice i držite oko petnaest minuta, a zatim isperete hladnom vodom. Kao podloga za šminku: Naneti na celo lice i vrat (najbolje sprejom) pre nego što stavite šminku. Tako će vam šminka trajati duže, a koža imati prirodan sjaj. Kao parfem: Pomeša se šolja ružine vodice sa nekoliko kapi esencijalnog ulja jasmina, čuva se u tamnoj boci sa dobrim zatvaračem. Mogu ga koristiti osobe sa osetljivom kožom i oni koji ne koriste uobičajene parfeme. Miris ružine vodice je osvežavajući, blag i prirodan. Sama može se nanositi kao dezodorans, jer uklanja neprijatne mirise, a istovremeno neguje osetljivu kožu ispod pazuha. Za negu kose: Prilikom pranja kose može se utrljavati u kožu glave, jer povećava dotok krvi i smanjuje upalu kože glave, a istovremeno podstiče rast kose. Može se dodati u šampon, jer daje kosi neophodnu vlažnost, divan miris i mekoću. Kao antiseptično i antibakterijsko sredstvo: Hladnu ružinu vodicu poprskati po koži, jer smanjuje nadutost, nežno dezinfikuje kožu sprečavajući pojavu infekcije i iritacije. Zbog svojih antibakterijskih svojstava je korisna kod mnogih kožnih problema, a takođe sprečava pojavu akni i bubuljica. Kao osvežavajući dodatak kupkama: Topla kupka u koju je dodata daje osećaj relaksiranosti, oslobađa od umora i stresa, poboljšava raspoloženje i ublažava depresiju. Istovremeno koža zadržava vlažnost, ostaje zategnuta i glatka. Zbog umirujućeg i opuštajućeg efekta sve je popularnija u aroma terapiji. Za higijenu usne duplje: Grgoljanje pomaže u uklanjanju lošeg zadaha, a dobro je i za desni. Redovno korišćenje ružine vodice pomaže kod problema upale desni i paradentoze. Kod glavobolje: Staviti na bolno mesto hladnu oblogu od ružine vodice i držati 45 minuta. Pakovanje 50ml Zemlja porekla : Indija Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
350RSD
forward
forward
Detaljnije

Posna plazma 150g Plazma posna ima jedinstven i pun ukus čini je nezamenljivim sastojkom ukusnih obroka i neodoljivih poslastica. Predstavlja hranljiv obrok savršen za bilo koje doba dana, a idealna je i kao sastojak kvalitetnih poslastica poput onih koje pripremamo za svoje najmilije ne bismo li izmamili njihove osmehe. Sastav: Pšenično brašno, šećer, margarin (palmina mast, ulje suncokreta i kokosa, voda), sojino brašno, biljna mast (palma), med, dekstroza, sojin napitak u prahu (1,8%), pirinčani napitak u prahu (1,8%), sredstva za dizanje testa (amonijum-hidrogenkarbonat, natrijum-hidrogenkarbonat), minerali ((kalcijum (kalcijum-karbonat), gvozdje (gvozdje(III)-pirofosfat), cink (cink-glukonat)), so, emulgator sojin lecitin, vitamini ((vitamin C (L-askorbinska kiselina), niacin (nikotinamid), vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid), tiamin (tiamin-mononitrat)), antioksidans kalijum-METABISULFIT, aroma. Nutritivna vrednost na 100g: Energija kJ 1841 Energija kcal 441 Masti 12.5 od kojih zasicene masne kiseline 6g Ugljeni hidrati 69.4g od kojih seceri 19.1g Proteini 10.5g So 0.8g Pakovanje 150g Bambi Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
160RSD
forward
forward
Detaljnije

Kandirana kora pomorandže 100g Kandirana kora pomorandže je odličan dodatak kolačima, čajevima ili je i poslastica sama za sebe. Koriste se za kolače, filove, punjenje za praline, ukrašavanje, mirisanje i grickanje. Možete ih umakati u crnu ili belu čokoladu, a to je već posebna priča! Nije previše poznato da je kora pomorandže bogata dragocenim supstancama kao što su masti, minerali, vitamini, steroli i voda. Sve vredne supstance poput gvožđa, kalijuma, kalcijuma, magnezijuma, bakra, natrijuma, fosfora, cinka, vitamina A, vitamina B1, B2, B3, B5, B6 i mnogih drugih čine da kora pomorandže bude malo više od pukog voćnog proizvoda. Pakovanje 100g rf Original pakovanje 5kg Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
77RSD
forward
forward
Detaljnije

Organsko Kokosovo brašno 300g Organsko kokosovo brašno je nutritivno bogato brašno predivnog ukusa, dobijeno mlevenjem nakon hladnog ceđenja ulja kokosa prve klase, sa Šri Lanke. Kokos prirodno ne sadrži gluten, nije alergen a bogat je vlaknima i proteinima. To ga čini potpuno idealnom alternativom drugim brašnima. Takođe se koristi kao veganski protein. Isti proizvod kao i kokosov protein (odmašćeno i samleveno ‘meso’ kokosa). Sadrži oko 20% proteina, i jako malo ugljenih hidrata. Dolazi direktno sa plantaža Šri Lanke. Ni u jednom trenutku nije zagrevano tako da je zadržalo sva svoja nutritivna svojstva. Kao takvo može biti zdrav i egzotičan sastojak vaših poslastica i jela, ali možete ga koristiti i kao dodatak smutijima i kašama kako bi im povećali nutritivnu vrednost (zbog sadržaja minerala, zdravih masti, proteina i vlakana). 100% PRIRODNO BEZ IJEDNOG ADITIVA BEZ ALERGENA POGODNO ZA VEGANE IZVOR PROTEINA BOGATO VLAKNIMA Uputstvo za upotrebu: Idealno za pripremu zdravih poslastica, palačinki, hlebova, soseva. Može se koristiti kao jedino brašno ili kao dodatak drugom brašnu (do 20%). Može se i samo dodati kašika ili dve u smuti, kašu, mleko, jogurt. Nutritivna vrednost na 100g: Energetska vrednost 365 kcal Masti – 14,9% Proteini – 21,2% Ugljeni hidrati – 19,6% Od toga šećeri – 19,3%, Vlakana – 33,4% So 0,2 g. Pakovanje: 300g Uvoznik: Just Superior Poreklo: Šri Lanka Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
420RSD
forward
forward
Detaljnije

Štapići za popse roze 15 cm Štapići za popse roze su neophodni za pripremu najomiljenije brze poslastice na štapićima. Popsi su ubrzo dobili na popularnosti zbog svog zabavnog i šarenolikog izgleda. Postali su traženi kod svih vrsta zabava posebno rođendana onih najmlađih. Dimenzija 15 cm, plastični štapici. Pakovanje 20 kom Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
150RSD
forward
forward
Detaljnije

Kondenzovano mleko nezaslađeno 400g Kondenzovano mleko nezaslađeno ima ukus karamele i dosta je kremastije od običnog mleka pa je idealno kao dodatak u kremovima za torte i kolače. Bogata i kremasta tekstura bez dodane slatkoće čini ga svestranim sastojkom i za slatka i za slana jela. Obično se koristi za pripremu kremova, supa, soseva i preliva koji zahtevaju dodatnu gustinu i manji sadržaj masti. Ipak, može se koristiti i za pečenje i pravljenje deserta. Takođe se može dodati u kafu ili čaj, ili koristiti kao zamena za gustu pavlaku. Možda odlučite da ga pijete sami, koristite za pripremu smutija ili uživate u omiljenim žitaricama, posebno ako pokušavate da se ugojite. Međutim, imajte na umu da je njegov karamelizovani ukus drugačijeg ukusa od običnog kravljeg. To nekim ljudima može biti neprijatno. Svestran sastojak koji daje kremastost i slatkim i slanim jelima. Ima veću koncentraciju hranljivih materija od svežeg kravljeg mleka, što mu daje karakterističnu kremastu teksturu. Takođe ima veći sadržaj minerala. Međutim, takođe sadrži laktozu i mlečne proteine, što ga čini neprikladnim proizvodom za osobe sa intolerancijom na laktozu. Može se koristiti za pripremu slatkih i slanih jela, uglavnom deserta ili soseva koji zahtevaju gustu konzistenciju. Možete ga koristiti i kao zamenu za gustu pavlaku ili čak piti samo za sebe. Namena: Može se dodavati u soseve, kremove i razne specijalitete u kulinarstvu. Sastav: Mleko, regulator kiselosti: E 339. Način upotrebe: Pre upotrebe, rastvoriti u istoj količini vode, razmer 1:1. Na ovaj način se dobija mleko sa 4,2% mlečne masti. Napomena: Čuvati na suvom i hladnom mestu. Nakon otvoranja čuvati u frižideru. Pakovanje 400g Noy Noy Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
390RSD
forward
forward
Detaljnije

Guar guma, ili guaran, je prirodni polisaharid koji se ekstrahuje iz semena biljke Cyanopsis tetragonoloba, često nazvane indijsko drvo. Ovaj proces podrazumeva uklanjanje ljuski sa semena, nakon čega se seme melje u fini prah koji se koristi u raznim industrijama, posebno prehrambenoj. Ono što čini guar gumu popularnom je njen širok spektar primena i korisničkih prednosti. Guar guma nalazi svoje mesto u ekološkoj proizvodnji hrane kao zgušnjivač, stabilizator i emulgator. Zahvaljujući svojoj rastvorljivosti u vodi na sobnoj temperaturi, dodaje se raznim proizvodima kako bi se postigla željena tekstura i konzistencija. Često je prisutna u konditorskim proizvodima, mesnim prerađevinama, a koristi se i u proizvodnji bezglutenskih proizvoda, dajući im potrebnu strukturu. Ono što čini guar gumu posebno korisnom su njena svojstva koja podržavaju zdravlje. Ova supstanca ima blago laksativno dejstvo i pomaže organizmu da se oslobodi toksina, istovremeno smanjujući nivo holesterola. Takođe je poznata po tome što može pomoći u gubitku težine, jer stvara osećaj sitosti, što je čini idealnim dodatkom u ishrani za osobe koje pokušavaju da smršaju. Kada je reč o zdravlju, minimalno se apsorbuje iz creva i smatra se bezbednom za ljudsko zdravlje. Upravo zbog toga je popularna među proizvođačima hrane i dodataka ishrani širom sveta. Osim toga, njena primena je naročito korisna u prevenciji ateroskleroze i kao sredstvo za čišćenje organizma od toksina. U zaključku, guaran nije samo sastojak koji poboljšava teksturu hrane; ona ima i brojne koristi za zdravlje. Njena sveprisutnost u prehrambenoj industriji potvrđuje njenu važnost kao sredstva za unapređenje kvaliteta proizvoda, kao i podrške zdravom načinu života. Pakovanje 300g rf Cena se ažurira redovno

Prikaži sve...
399RSD
forward
forward
Detaljnije

Vanila štapić 18cm 1kom Mirisni vanila štapić širi slatkast i kremast miris. Ako vam je potrebna uteha, uživajte u ovom mirisu. Ponekad deluje i kao blag afrodizijak.Vanila je sladak začin koji se dobija sušenjem mahune jedne od vrsta orhideja. Višegodišnja biljka tropska puzavica iz porodice orhideja. Penje se uz drveće ili potporne stubove. Divlje izraslo, čak do 25m dugo, mesnato stablo brojnim vazdušnim korenjem prijanja se uz oslonac. Ima 15-23cm dugačak i 1cm širok mahunasti plod. Vanilu se odlikuje harmoničnim, izuzetno prijatnim mirisom. Koriste se mahunasti plodovi kestenjaste boje. Beru se poluzreli i ostavljaju radi fermentacije. Kvalitet vanile određuje njena savitljivost.Ako se lomi,manje je aromatična i suva. Miris vanile rastvara razočarenja i emotivni stres. Poznato je da vanila poboljšava veru u sopstvene snage, smiruje emocije i stvara dobro raspoloženje. Mirisni štapići šire slatkast i kremast miris a ako vam je potrebna uteha, uživajte u ovom mirisu. Ponekad deluje i kao blag afrodizijak. Šipka vanile je sladak začin koji se dobija sušenjem mahune jedne od vrsta orhideja. Visoko aromatični mirisi vanile obogaćuju razne kolače, sve slatke sosove i kremaste filove sa mlekom, pudinge, kompote, čajeve i napitke sa mlekom i likere. Plod vanile prepun je sitnih crnih zrnaca koja počinju da se odvajaju od ploda čim se štapić zagreje. Zbog toga je najbolje štapiće ne seći već kuvati u komadu, pa zatim osušiti. Takav štapić možete staviti (ceo ili narezan na komadiće) u šećer kako biste mu dali posebnu aromu. Za punu aromu svih slatkih sosova i kremova sa mlekom, obavezno prethodno prokuvajte mleko sa štapićem od vanile. Način upotrebe: Prilikom upotrebe koristi se struganjem štapića u fini prah. U domaćinstvima se najčešće koristi vanilin šećer, koji se vrlo jednostavno priprema tako što se šipka vanile stavi u sredinu tegle i zaspe kristal šećerom do vrha, da svetlost ne može da dopre do njega, a zatim zatvori hermetičkim poklopcem. Posle dve-tri nedelje šećer je spreman za upotrebu, a štapić se može opet koristiti sve dok iz njega ne izadje sva aroma. Ekstrakt vanile se može takođe napraviti u domaćinstvu i to kuvanjem jednog štapića u 1/2 l mešavine vode i čistog alkohola u odnosu 1:1. Ukoliko se želi jači koncentrat ekstrata količina tečnosti se srazmerno smanjuje. 1 komad u vakum pakovanju Cena se ažurira redovno

Prikaži sve...
290RSD
forward
forward
Detaljnije

Badem sirovi predstavlja bogat izvor esencijalnih hranljivih materija neophodnih za održavanje zdravlja organizma. Ovi orašasti plodovi su ne samo ukusni, već i izuzetno hranljivi, pružajući širok spektar zdravstvenih beneficija koje podržavaju opšte blagostanje. Sirovi bademi su prepuni vitamina, minerala i drugih hranljivih elemenata koji igraju ključnu ulogu u podržavanju različitih funkcija organizma. Konkretno, oni su izvrstan izvor vitamina E, kalcijuma, magnezijuma, kalijuma, belančevina i vlakana. Ova raznovrsna hranljiva kompozicija čini ih nezamenjivim dodatkom ishrani. Uzimajući u obzir nutritivnu vrednost, 100 grama sirovih badema sadrži oko 20 grama ugljenih hidrata, od kojih je značajan deo dijetalna vlakna. Ova vlakna su od vitalnog značaja za optimalno funkcionisanje digestivnog sistema, pružajući podršku zdravom varenju i crevnoj mikroflori. Kada je reč o proteinima, bademi su takođe izuzetno bogati, sadržeći čak 21 gram belančevina na 100 grama. Ovo ih čini idealnim izborom za one koji traže izvore proteina, posebno za vegetarijance i vegane. Što se tiče masti, sirovi badem je bogat zdravim mastima, uključujući mononezasićene i polinezasićene masne kiseline, koje su esencijalne za održavanje zdravlja srca i krvnih sudova. Ove masti takođe podržavaju zdravu funkciju mozga i nervnog sistema. Osim toga su izuzetno bogati mineralima poput mangana, magnezijuma, bakra, fosfora i vitamina E. Ovi minerali imaju ključnu ulogu u različitim metaboličkim procesima i podržavaju zdravlje kostiju, mišića, nervnog sistema i kože. Kada je u pitanju zdravlje srca, istraživanja su pokazala da redovna konzumacija badema može značajno smanjiti rizik od srčanih oboljenja, infarkta i moždanog udara. Takođe se pokazalo da bademi mogu pomoći u regulisanju nivoa šećera u krvi, čime doprinose prevenciji dijabetesa. Lekovita svojstva badema su brojna Oni štite od slobodnih radikala, poboljšavaju moždanu funkciju, doprinose detoksikaciji organizma i podržavaju zdravlje nervnog sistema. Takođe se smatraju korisnim u regulisanju telesne težine i sprečavanju pojave kamenja u žučnoj kesi. S obzirom na sve ove benefite, bademi predstavljaju odličan dodatak svakodnevnoj ishrani. Možete ih konzumirati samostalno kao zdravu užinu ili ih dodavati različitim jelima i receptima kako biste uneli dodatnu dozu hranljivih materija u svoju ishranu. A ako želite da pojačate njihov ukus, možete ih lagano propržiti kako biste oslobodili aromu i dodali dodatnu dimenziju njihovom ukusu. Nutritivna vrednost na 100g: Energetska vrednost kcal 575 Masti 49g Zasićene masne kiseline 3g Ugljeni hidrati 17g Šećeri 4g Vlakna 12g Proteini1 21g So 0g Pakovanje 100g rf Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
105RSD
forward
forward
Detaljnije

Badem pečeni neslani 100g Badem pečeni neslani predstavlja ukusnu i hranljivu grickalicu koja obiluje različitim zdravstvenim prednostima. Ovaj orašasti plod je bogat vitaminima i mineralima koji su ključni za održavanje opšteg zdravlja organizma. Unosom samo nekoliko badema dnevno možemo poboljšati zdravlje srca i pružiti podršku u borbi protiv bolesti poput dijabetesa i Alchajmerove bolesti. Takođe je izvor važnih hranljivih materija kao što su vitamin E, kalcijum, magnezijum i kalijum, kao i belančevine i vlakna. U 100 grama badema nalazi se značajna količina ugljenih hidrata, pri čemu polovinu čine dijetalna vlakna, neophodna za zdravo varenje i podršku probioticima u sistemu za varenje. Takođe, su bogati zdravim mastima, uključujući mononezasićene i polinezasićene masne kiseline, te brojnim vitaminima i mineralima koji su bitni za održavanje ravnoteže u organizmu. Stručnjaci ističu da redovan unos badema i ostalog orašastog voća može smanjiti rizik od srčanih oboljenja i hipertenzije, dok je konzumacija ovih orašastih plodova na duže staze korisna u regulaciji nivoa šećera u krvi. Takođe pružaju antioksidativnu zaštitu, pomažući u smanjenju prisustva slobodnih radikala u organizmu. Osim toga lekovita svojstva uključuju podršku mozgu, nervnom sistemu i opštem zdravlju organizma. Pri pečenju zadržavaju svoju hranjivu vrednost. Sastav: Badem Nutritivna vrednost na 100g: Energija kj 2697 Energija kcal 652 kcl Masti 57g od kojih su zasićene masti 6g Ugljeni hidrati 8g od kojih su šećeri 25g Pakovanje 100g rf Original pakovanje 3kg Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
110RSD
forward
forward
Detaljnije

Ukusni Žele Kriške Narandža i Limun: Osvežavajući Desert za Svaku Priliku Žele kriške narandža i limun su savršeni deserti za sve ljubitelje voćnih poslastica. Ovi osvežavajući želei spajaju sočnost narandže i osvježavajući okus limuna, pružajući jedinstveno iskustvo okusa i teksture. Pripremljeni s najkvalitetnijim sastojcima, ovi želei će zadovoljiti vašu potrebu za slatkim uz osvježavajući voćni okus. Uživajte u svakom zalogaju ovih želea, koji su savršeni kao desert poslije obroka ili kao lagana poslastica tokom dana. Osim što su ukusni, želei od narandže i limuna takođe su i zdrav izbor, jer su bogati vitaminima i antioksidansima koji podržavaju vaše opšte zdravlje. Sastav : Šećer glukozni sirup, voda, sredstvo za želiranje (E406), limunska kiselina (E330), arome, (limun , narandža), prehrambene boje (E110,E141,E120). Žele kriške naradža i limun 100grf Original pakovanje 3kg Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
50RSD
forward
forward
Detaljnije

Toping desertni preliv od jagoda je onaj tajni dodatak koji pretvara već gotova jela poput torti, cheesecake-a, rolati, pita, jela od povrća, mesa, salata ili predjela u prava remek-dela. Dodavanje desertnog preliva pruža jelu potpuniji ukus i miris, ostavljajući utisak završenosti i punoće. Toping desertni preliv jagoda je više od samo preliva – on može da pretvori čak i najobičniji kolač u istančani desert, a sladoled od vanile u pravi praznik za čula. Raznovrsnost topinga je beskrajna. Dok se mesna jela često serviraju sa slanim topingom poput pavlake sa belim lukom ili krompir pireom, desertni prelivi su često slatki, naglašavajući slatki ukus jela. Ono što je karakteristično za sve vrste topinga je da se dodaju neposredno pre služenja, osiguravajući svežinu i maksimalan ukus. Upotreba: Koristi se za dekorisanje raznih slatkiša, sladoleda, voćnih salata, toplih i hladnih napitaka, palačinki i sl. Pakovanje 800g Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
399RSD
forward
forward
Detaljnije

Boja za čokoladu majsko zelena 4g Prehrambena majsko zelena boja u prahu za čokoladu je pogodna za bojenje bele čokolade. Obojte čokoladu lako i brzo uz kvalitetne boje. Boje su jako koncentrisane i intezivne tako da sa ovim pakovanjem možete obojiti nekoliko kilograma čokolade. Odlika? Profesionalni kvalitet Ne narušavaju konzistenciju čokolade 100% su јestive Prilagođene vegetarijancima Način upotrebe: čokoladu prvo istopiti prohladiti mešanjem (ne sme se bojiti vrela) dodati malo ulja (mora biti masna jer je boja za masne deserte) promešati, a zatim dodati boju Pakovanje 4g Iris Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
260RSD
forward
forward
Detaljnije

Boja za čokoladu bebi plava 4g Prehrambena boja u prahu bebi plava za čokoladu je pogodna za bojenje bele čokolade. Obojte čokoladu lako i brzo uz kvalitetne boje. Boje su jako koncentrisane i intezivne tako da sa ovim pakovanjem možete obojiti nekoliko kilograma čokolade. Šta odlikuje boje za čokoladu? Profesionalni kvalitet Ne narušavaju konzistenciju čokolade 100% su јestive Prilagođene vegetarijancima Način upotrebe: -čokoladu prvo istopiti -prohladiti mešanjem (ne sme se bojiti vrela) -dodati malo ulja (mora biti masna jer je boja za masne deserte) -promešati, a zatim dodati boju Pakovanje 4g Iris Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
260RSD
forward
forward
Detaljnije

Vanila u prahu 50g Vanila u prahu je prirodni začin dobijen od mahune orhideje (Vanilla Planifolia). Potiče sa Madagaskara i ima široku primenu u prehrambenoj industriji jer poboljšava ukus jelima i konditorskim proizvodima. Drugi naziv je i “kraljica začina”, zbog svog izuzetnog ukusa. Cvet vanile cveta samo jedan dan u godini, u vremenskom okviru od 12-16 sati, nakon čega mora biti oprašen ručno. Ukoliko se propusti taj vremenski okvir, biljka neće uopšte proizvesti mahune. Vanila prah se sastoji od celih mahuna, koje potiču iz organske proizvodnje. Za razliku od veštački proizvedenog vanilin praha, sadrži sve prirodne arome prirodnog proizvoda. Postoji i ekstrakt vanile, rastvor napravljen od zrna vanile i alkohola. Kada se potopi u alkoholu, zrna vanile (poznata i kao mahune) oslobađaju vanilin, glavno jedinjenje ukusa koje se nalazi u vanili. Ova tamno smeđa tečnost (koja se takođe naziva i tinktura vanile) može se koristiti za poboljšanje slatkoće deserta. Vanila sadrži brojne antioksidante, uključujući vanilinsku kiselinu i vanilin. Antioksidanti štite vaše telo od oštećenja od štetnih sastojaka, kao što su slobodni radikali i toksini. Vanilin je prirodni antioksidant i daje zrnima vanile njihov karakterističan miris. Vanila ima moćne anti-inflamatorne sposobnosti. Vanilin koji se nalazi u ekstraktu vanile može imati koristi od snižavanja holesterola. Način upotrebe: Dok je vanila ukusna u mnogim pekarskim proizvodima, možete je dodati i drugim namirnicama. Uključite je u šejkove, milkšejkove i čak običan jogurt za topao, bogat ukus. Samo prstohvat mlevenog vanila praha daje kolačima, šlagu i desertima izuzetan ukus. Oplemenite ukus svojih kolača i jela mirisnim i neodoljivim ukusom vanile. Razmera 1:1000 Pakovanje 50g rf Original pakovanje 1kg Eterika Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
175RSD
forward
forward
Detaljnije

Alva vanila 250g Alva je slatko jelo, koje potiče sa Bliskog istoka. Alva sa vanilom kao poslastica, je najviše raširena po arapskim zemljama i na Balkanu. Ime alva dolazi iz arapske reči halva, šta znači slatkiš. To je slatko jelo od pšeničnog brašna, masti i meda ili od susama, brašna, arome vanile meda ili šećera. Ovaj stari, najobičniji, recept jedan je od onih za “krizne situacije” – kad iz “ničega” napravite nešto alva vanila. Naravo, uz brašno, ulje i šećer od kojih se pravi, ova poslastica nikako se ne računa u zdravu hranu, te se njeno pravljenje preporučuje u izuzetnim situacijama: ako hoćete da probate nešto jednostavno što još niste ili ako želite da se prisjetite starih mirisa i ukusa. Sastav: susamov tan 50%, šećer, aroma, emugator monoi digliceridi, čuen kiselina, limunska kiselina. Pakovanje 250g ROSAL Zemlja porekla Makedonija Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
245RSD
forward
forward
Detaljnije

Posni šlag bez soje i bez glutena 200g Joker Posni šlag kojim možete ukrasiti sve vrste poslastica: kolače, torte, voćne salate. Ne sadrži holesterol ni zasićene masti. Lako i brzo se priprema. Idealan za pripremu kolača u danima posta. Jedna od prednosti posnog šlaga je što je pogodan za vegane, vegetarijance i osobe koje imaju intoleranciju na laktozu ili alergiju na mlečne proizvode. Takođe, mnogi smatraju da je posni šlag lakši i manje kaloričan od klasičnog šlaga na bazi pavlake. Posni šlag se može koristiti na isti način kao i klasični šlag. Može se dodavati na vrh torti, kolača, voćnih salata ili bilo kog drugog deserta koji zahteva dodatak šlaga. Takođe se može koristiti i kao preliv za voće ili poslastice poput palačinki ili vafla. Važno je napomenuti da se posni šlag može praviti kod kuće ili kupiti već gotov u prodavnicama. Ukratko, posni šlag je ukusna i prilagodljiva alternativa klasičnom šlagu, koja je pogodna za različite dijetetske preferencije i restrikcije, a može se koristiti na isti način kao i tradicionalni šlag. Upustvo za pripremu: 200ml hladne vode ohladiti u frižideru. U odgovarajući sud ulijte polovinu vode, sipate 100g šlaga. mutiti mikserom 1minut. Nastaviti mućenje uz postepeno dodavanje preostale vode. Ako želite slađi šlag dodajte šećer u prahu. Sastav: šećer, glukozni sirup, rafinisano kokosovo ulje, modifikovani kukuruzni skrob, emulgator E 471, E 472B, biljni protein, stabilizator E466, E 472B, aroma. BEZ GLUTENA Pakovanje 200g Joker Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
270RSD
forward
forward
Detaljnije

Belgijska crna čokolada Callebaut 400g Belgijska crna čokolada Callebaut 54,5 % kakao je najzastupljenija u pripremi poslastica. Kada mislite na čokoladu pomislite na duboku toplu boju i glatko telo kakaa. Evo zašto je ova čokolada nezaobilazan izbor: Izuzetna kvaliteta: Callebaut je sinonim za vrhunsku belgijsku čokoladu i poznat je po svom izuzetnom kvalitetu. Ova crna čokolada je pažljivo proizvedena koristeći najfinije sastojke i tradicionalne belgijske recepture, garantujući bogat ukus i savršenu teksturu. Bogatstvo ukusa: Belgijska čokolada je poznata po svom bogatom i intenzivnom ukusu, a Callebaut ne razočarava. Svaki zalogaj ove crne čokolade pruža dubok i kompleksan ukus koji će vas oduševiti svojom složenošću i balansom gorčine i slatkoće. Svestrana upotreba: Ova crna čokolada je idealna za širok spektar kulinarskih kreacija. Možete je koristiti za pravljenje čokoladnih kolača, torti, poslastica, glazura, preliva za sladoled, čokoladnih bombona i još mnogo toga. Vaša kreativnost je jedina granica! Profesionalni standard: Cellebaut čokolada je često prvi izbor šefova poslastičara i profesionalnih kuvara širom sveta. Njihovo poverenje u ovu marku potvrđuje visok standard i pouzdanost ovog proizvoda. Ukratko, crna čokolada Callebaut je savršen izbor za svakoga ko želi da uživa u vrhunskom ukusu i kvalitetu čokolade. Bilo da je koristite u svojim kulinarskim eksperimentima ili jednostavno želite da uživate u čistom zadovoljstvu ukusa, ova čokolada će vas oduševiti svojim izvanrednim karakteristikama. Iskusite čaroliju belgijske čokolade sa Callebautom! Sa Callebaut Dark Chocolate svojim gostima možete priuštiti neverovatno zadovoljstvo i uživanje u intenzivnom ukusu najfinije belgijske tople čokolade. Sastav: kakao najmanje 54,1%. šećer, kakao masa, kakao puter, emulgator sojin lecitin, prirodna aroma vanile. Pakovanje Callebaut 400g Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
788RSD
forward
forward
Detaljnije

Kakao puter nerafinisani 100g Kakao puter nerafinisani je prirodna biljna masnoća dobijena iz kakao zrna. Ono što ga izdvaja jeste visoka koncentracija zasićenih masti i bogatstvo antioksidansima, čineći ga izuzetno korisnim za različite primene, kako u ishrani, tako i u kozmetici. Takođe poznat kao kakao maslac ili buter, ovaj proizvod na bazi kakaoa ima nekoliko primena u svakodnevnom životu. Može se koristiti za negu kože, kose, ali i u pripremi ukusnih i hranljivih poslastica. Kakao maslac je nezamenljiv u nezi kože, zahvaljujući visokom sadržaju antioksidanata. Svojim omekšavajućim i hidratantnim svojstvima, pomaže u očuvanju zdravlja kože, sprečavajući znakove starenja i štiteći je od štetnih spoljašnjih uticaja. Pored nege kože, kakao maslac je takođe odličan za negu kose, čineći je sjajnom, hidriranom i punom volumena. Koristi se kao sastojak u prirodnoj kozmetici zbog svojih blagotvornih efekata na kosu i kožu. Ovaj nerafinisani proizvod pruža mnoge benefite za zdravlje i lepotu. Bogat je hranljivim materijama poput vitamina E, dopamina, triptofana i omega masnih kiselina, čime revitalizuje kožu i kosu, dajući im svežinu i sjaj. Kakao Buter se preporučuje za pripremu sirovih čokoladnih poslastica, kao dodatak desertima ili za masažu tela. Upotreba: Preporučena dnevna doza je do 30g, najbolje ga je koristiti na temperaturi ispod 42°C kako bi se sačuvali njegovi hranljivi sastojci. Koristite ga za pravljenje sirovih čokoladnih poslastica, kao dodatak slatkim jelima, za obogaćivanje proteinskih napitaka ili kao ulje za masažu. Važno je napomenuti da se nakon otvaranja preporučuje čuvanje u frižideru radi produženja roka trajanja. Proizvod je prirodan, bez veštačkih dodataka, boja, konzervansa, zaslađivača…. Sastav: Nerafinisan kakao Buter iz Gane Pakovanje 100g The best of nature Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
390RSD
forward
forward
Detaljnije

Lešnik sirovi 100g domaći Lešnik sirovi je izvanredan izvor raznovrsnih minerala poput magnezijuma, fosfora, cinka, bakra, gvožđa i kalcijuma. Osim što se jezgro lešnika koristi kao hrana, u tradicionalnoj medicini se koriste i cvetne rese, kora i lišće leske radi lečenja i prevencije različitih zdravstvenih problema poput žutice, upale pluća i niskog krvnog pritiska. Može imati pozitivan uticaj na zdravlje, uključujući snižavanje visokog krvnog pritiska i delovanje kao antioksidans. Jezgro lešnika bogato je proteinima i vitaminima B grupe, naročito vitaminima B6 i B1, koji su od vitalnog značaja za održavanje mišićne mase, energije i funkcije nervnog sistema. Osim toga, plod leske sadrži i vitamin A, koji povoljno utiče na kožu, kosu, zube i jača imunološki sistem, dok vitamin E održava vitalnost kože i podržava zdravlje krvnih sudova, čuvajući tako i srce. Takođe sadrži Omega 3 i Omega 6 masne kiseline koje doprinose vitalnosti organizma. Zahvaljujući svojoj hranljivoj vrednosti i bogatstvu minerala ovaj orašasti plod je idealna je namirnica za sportiste i mlade, dok starijim osobama mogu poslužiti kao preventiva od srčanih oboljenja i za održavanje vitalnosti. Lekovita svojstva lešnika su mnogobrojna Njihovo bogatstvo nezasićenim mastima doprinosi zdravlju srca, pri čemu oleinska kiselina pomaže u regulaciji nivoa LDL holesterola, a magnezijum podržava zdravu kontrakciju srčanog mišića, smanjujući rizik od srčanih oboljenja. Studije su pokazale da vitamin E može zaštititi kožu od brojnih oboljenja. Jezgro lešnika sadrži visok procenat visokokvalitetnih i lako svarljivih materija. Takođe, vitamin A prisutan u lešniku povoljno utiče na kožu, kosu, zube i unutrašnje organe, jačajući istovremeno imunitet organizma. Buduće majke, posebno ako su vegetarijanke, mogu da nadoknade potreban kalcijum konzumirajući orašaste plodove. Nutritivna vrednost na 100g: Energetska vrednost 622 kCal Proteini 16g Ugljeni hidrati 16g Vlakna 9g Masti 60g od kojih zasićene 4g Pakovanje 100g rf Original pakovanje 3kg Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
149RSD
forward
forward
Detaljnije

Kikiriki pečeni neslani 100g Možemo reći da je pečeni kikiriki super namirnica za dopunjavanje zaliha izgubljenih minerala.Kikiriki je bogat kalijumom, magnezijumom, fosforom, kalcijumom, bakrom i natrijumom. Sve su to minerali, i esencijalni su za organizam, jer su sastavni deo elektrolita. Elektroliti imaju ulogu u regulaciji tečnosti organizma i krvi, pa igraju veliku ulogu u funkciji mišića i nervnog sistema. Maratonci i atlete koji se izlažu velikim kardio treninzima gube puno tečnosti, a sa tečnošću gube i elektrolite. Sadrži gvožđe i cink, koji su kod većine voća deficitarni.Od vitamina bogat niacinom (vitamin B3), folatima, te vitaminom E. Zbog vrednosti folata preporučuje se i trudnicama. Konzumacijom kikirikija stvara se osećaj sitosti, a u svoje telo unosite mnogo hranljivih sastojaka, belančevina i vitamina. Jedan od najzdravijih orašastih plodova: Smanjuje rizik od kardiovaskularnih oboljenja Umirujuće deluje na nervni sistem Potpomaže izlučivanje žuči Poboljšava koncentraciju Poboljšava memoriju Poboljšava sluh Koristan je kod jake iznemoglosti Daje sjaj kosi Sastav: 100% kikiriki Nutritivna vrednost u 100g : Energetska vrednost 587 kcal Proteini 24g Ugljeni hidrati 21g Šećeri 4g Vlakna 8g Masti 49g od kojih zasićene 7g Pakovanje 100g rf Original pakovanje 5kg Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
42RSD
forward
forward
Detaljnije

Gel boja mahovina zelena 20g Prehrambena gel boja mahovina zelena za više namena pogodna za bojenje fondana, šlaga, kraljevske glazure, marcipana i mase za oblikovanje. Šta odlikuje prehrambene gel boje? Profesionalni kvalitet Jako su koncentrovane Ne narušavaju konzistenciju fondana, šlaga, royala i sl. 100% su јestive Prilagođene vegetarijancima Za šta se preporučuje ? Gel boja je pogodna za bojenje fondana, šlaga, kraljevske glazure, marcipana, crtanje, šaranje mase za oblikovanje itd. Kako se koristi prehrambena gel boja? Gel boja se nanosi čačkalicom nа masu koja se boji. Preporučujemo da se koristi manja količina boje, jer stajanjem i sušenjem na vazduhu obojena nijansa postaje drečavija i jača. Mogu se razrediti sa alkoholom i tako koristiti za air brush. Koncentracija: Do 1g do 5g boje na 1kg mase u zavisnosti od srtukture mase . Sastav: Šećer, glukozni sirup, limunska kiselina, voda, humektant: glicerol, zgušnjivač E 122, 124, 102, 133, 151 . Pakovanje 20g Cena se redovno ažurira Šta odlikuje prehrambene gel boje? Profesionalni kvalitet Jako su koncentrovane Ne narušavaju konzistenciju fondana, šlaga, royala i sl. 100% su јestive Prilagođene vegetarijancima Za šta se preporučuje ? Gel boja je pogodna za bojenje fondana, šlaga, kraljevske glazure, marcipana, crtanje, šaranje mase za oblikovanje itd. Kako se koristi prehrambena gel boja? Gel boja se nanosi čačkalicom nа masu koja se boji. Preporučujemo da se koristi manja količina boje, jer stajanjem i sušenjem na vazduhu obojena nijansa postaje drečavija i jača. Mogu se razrediti sa alkoholom i tako koristiti za air brush. Koncentracija: Do 1g do 5g boje na 1kg mase u zavisnosti od srtukture mase . Sastav: Šećer, glukozni sirup, limunska kiselina, voda, humektant: glicerol, zgušnjivač E 122, 124, 102, 133, 151 . Pakovanje 20g Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
180RSD
forward
forward
Detaljnije

Čipkani papirni podmetači okrugli 6/1 Čipkani papirni podmetači okrugli koriste se za kolače, torte i peciva. Podmetač okruglog oblika sa motivom belog veza – reljefnih ivica je posebno namenjen elegantnim prilikama i finim serving posudama i poslužavnicima. Koriste ga najbolji ketering servisi. Koristi se fini papir gramature od 42-65 g/m². Pek papir se proizvodi u veličini od 310 x 420 mm ili u specijalnim naručenim veličinama. Obe strane papira su nepropusne za masnoću. Maksimalna temperatura korišćenja je 220°C. Dimenzije fi 36 cm Pakovanje 6 komada Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
120RSD
forward
forward
Detaljnije

Papirne korpice za kolače bele 101 2o/1 Papirne korpice za kolače bele napravljene su od kvalitetnog papira za pečenje koji se zaista nelepi. U odgovarajućim veličinama pogodne za sve vrste sitnih kolača. U raznolikim bojama i šarama izgledaju lepo pri svakom posluženju. U njima svaki kolač izgleda primamljivije u očima sladokusca. Izrađuju se od specijalnih papira nepropustljivih za masnoću gramature 35-50 g/m². Bele korpice su namenjene pečenju na temperaturama do 220°C. Pakovane su u blister pakovanjima ili u kutijama od polipropilena. Izrađuju se u više veličina i oblika: okrugle, četvrtaste, pravougaone, ovalne, srce i kruna. Pored belih i štampanih postoji i izbor jednobojnih u žutoj, oranž, crvenoj, ljubičastoj, zelenoj i drugim bojama. Dimenzije 25 x 30 x 17 mm, u pakovanju 20 komada. Original pakovanje 100 x 20 komada Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
35RSD
forward
forward
Detaljnije

Papirne korpice za kolače kokcaste 104 15/1 Papirne korpice srednje veličine za kolače duguljaste napravljene su od kvalitetnog papira za pečenje koji se zaista nelepi. Pogodne za sve vrste sitnih kolača. U raznolikim bojama i šarama izgledaju lepo pri svakom posluženju. U njima svaki kolač izgleda primamljivije u očima sladokusca. Izrađuju se od specijalog masnog papira gramature 35-50 g/m². Namenjene pečenju na temperaturama do 220°C. Pakovane su u blister pakovanjima ili u kutijama od polipropilena. Izrađuju se u više veličina i oblika: okrugle, četvrtaste, pravougaone, ovalne, srce i kruna. Pored belih i štampanih postoji i izbor jednobojnih korpica u žutoj, oranž, crvenoj, ljubičastoj, zelenoj i drugim bojama. Dimenzije 36 x 36 x 17 mm, u pojedinačnom pakovanju 15 komada. Original pakovanje 50 x 15 komada Cena se redovno ažurira

Prikaži sve...
40RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj