Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
26-50 od 98 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
26-50 od 98 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    KINESKA HRANA I ZAČINI, SOSEVI I ULJA

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Ulje od zelenog bibera 265ml Opis Količina: 265ml

Prikaži sve...
650RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Vasabi pasta Opis Senf sos od čilija. Sastojci: hren u prahu, biljno ulje, laktoza, jestiva salamura, aditiv za hranu (hidroksipropil distarhirani fosfat). Sorbitol, limunska kiselina, ksantanska guma, svetlo plava, limunsko žuta, B-karoten) Čuvati u provetrenom, suvom, hladnom, otvorenom i zatvorenom prostoru. DAK je novi začin pogodan za jastoga, sašimi, kapice, hladna jela, knedle, hladne rezance i salatu od morskih plodova. Kineska i japanska jela kao što su kantonski dim sum, vrući lonac i tako dalje su bolja.

Prikaži sve...
150RSD
forward
forward
Detaljnije

Količina: 1,8L Lagani soja sos (7,2% natrijuma) – dodaje so jelu, ali ne zatamnjuje rezance u velikoj meri niti dodaje puno „ukusa soje“ Kada koristiti lagani sojin sos Lagani i višenamenski soja sos koristi se kada jelima želite da dodate začin (so), a da ga ne preplavite jakim ukusom soje ili da jelo ne dobije tamnu boju. Dakle, to je namerni izbor za recepte kao što je Chov Mein, dodajući ukus bistrim kineskim čorbama supe (poput kineske supe sa rezancima), zadržavajući boju pirinča belu, za prženu rižu ili kada želite bistri sos za mešajte pomfrit poput Chop Suei (pileća mešavina) ili indijske piletine. Opis Količina: 1,8L Lagani soja sos (7,2% natrijuma) – dodaje so jelu, ali ne zatamnjuje rezance u velikoj meri niti dodaje puno „ukusa soje“ Kada koristiti lagani sojin sos Lagani i višenamenski soja sos koristi se kada jelima želite da dodate začin (so), a da ga ne preplavite jakim ukusom soje ili da jelo ne dobije tamnu boju. Dakle, to je namerni izbor za recepte kao što je Chov Mein, dodajući ukus bistrim kineskim čorbama supe (poput kineske supe sa rezancima), zadržavajući boju pirinča belu, za prženu rižu ili kada želite bistri sos za mešajte pomfrit poput Chop Suei (pileća mešavina) ili indijske piletine. Lagani soja sos je svetle boje, gotovo prozirno prolazeći kroz crvenkasto smeđu boju i retku gustinu. Slan je, sto je vrlo neophodno za kinesko kuvanje. Koristi se za začinjavanje, kao i za umakanje. Ako kupujete samo jednu bocu, kupite lagani soja sos, jer je svestraniji od u poređenju sa tamnim soja sosom – lagani soja sos koristi se u mešanju, dinstanju, supi, čorbi, i za marinade. Ako nemate tamnu soju, nećete imati iste boje u svojim jelima, ali generalno ćete imati dobru aproksimaciju ukusa koristeći svetlu soju. Recept: Sojin sos Chov Mein sa goveđim receptom Količina: 2-4 osobe, pripremno vreme: 10 minuta, vreme kuvanja: 10 minuta, ukupno vreme: 20 minuta Govedina 1/2 lb govedine (pečenica, tri vrha ili rebarca), tanko narezano 1 1/2 kašičice laganog sojinog sosa 1 kašičica kukuruznog skroba 1/2 kašičice vina Nudle 2 kašike vode 1 kašika laganog sojinog sosa 1/2 kašike tamnog sojinog sosa 1 kašičica susamovog ulja 1/2 kašičice šećera 1/4 kašičice soli 1-2 kašike neutralnog ulja 8 unci svežih chov moin rezanci Klice pasulja od 3,5 unce (oko 1,5 šolje) 3 zelena luka, isečena na 2 inča dužine i oguljena Pomešajte govedinu sa sastojcima za marinadu i ostavite sa strane. U činiji ili tečnoj šolji umutite vodu, sojine soseve, susamovo ulje, šećer i sol. Ostavite po strani. Namočite rezance na minut u posudu sa vrelom vodom iz slavine, isperite i dobro ocedite. Zagrejte malo ulja u velikoj nelepljivoj šerpi ili vok-u na srednje jakoj vatri. Dodajte junetinu i kuvajte uz mešanje dok ne porumeni i ne skuva se. Izvadite iz posude. Dodajte preostalo ulje i dobro oceđene rezance. Kuvajte, povremeno bacajući, dok ne postane malo hrskavo i zagreje se, oko 2-3 minuta. Dodajte sos i promešajte kako biste bili sigurni da su svi rezanci obloženi. Dodajte klice i zeleni luk i podesite vatru na najjači poslednji minut da sve dobije lepu tamnu boju. Izvadite iz voka i uživajte odmah!

Prikaži sve...
1,150RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Ojster sos Opis Sastojci: Voda, ekstrat ostrige (ostrige, voda, so), šećer, so, poboljšavač ukusa (E621, E635), sredstvo za zgušćavanje (E1442), zgušćivač (E415), boja (E150d), pšenično brašno, regulatori kiselosti (E330), konzervans (E202). Opis: Sos od ostriga je tamnosmeđi slatkasti sos. Koristi se u receptima sa govedinom, tamnozelenim povrćem kao što je brokoli, u pripremi soseva za testeninu i kao dodatak ljutim sosevima. Napomena: Čuvati dalje od direktne sunčeve svetlosti, na hladnom i suvom mestu. Kada otvorite držite u frižideru.

Prikaži sve...
290RSD
forward
forward
Detaljnije

Težina: 250gr Hoisin sos je gusti, mirisni sos koji se obično koristi u kantonskoj kuhinji kao glazura za meso, dodatak pomfritu ili kao sos za umakanje. Po izgledu je tamne boje, a slatkog i slanog ukusa. Iako postoje regionalne varijante, sos od hoisina obično uključuje soju, komorač, crvenu čili papriku i beli luk. Takođe se često dodaju sirće, prah sa pet začina i šećer. Reč hoisin izvedena je iz skraćivanja kineskih reči za „sos od morskih plodova“ (pojednostavljeni kineski: hǎi xiān jiàng; tradicionalni kineski: hǎi xiān jiàng; kantonski Iale: hoi sin jeung; pinjin: haikianjiang), mada sos ne sadrži morske plodove sastojaka i ne koristi se često sa morskim plodovima. [1] Razlog za ime je „ukus morskih plodova“, uobičajeni pridev u kineskoj kuhinji, posebno sičuanskim („riblji mirisni“). Opis Težina: 250gr Hoisin sos je gusti, mirisni sos koji se obično koristi u kantonskoj kuhinji kao glazura za meso, dodatak pomfritu ili kao sos za umakanje. Po izgledu je tamne boje, a slatkog i slanog ukusa. Iako postoje regionalne varijante, sos od hoisina obično uključuje soju, komorač, crvenu čili papriku i beli luk. Takođe se često dodaju sirće, prah sa pet začina i šećer. Reč hoisin izvedena je iz skraćivanja kineskih reči za „sos od morskih plodova“ (pojednostavljeni kineski: hǎi xiān jiàng; tradicionalni kineski: hǎi xiān jiàng; kantonski Iale: hoi sin jeung; pinjin: haikianjiang), mada sos ne sadrži morske plodove sastojaka i ne koristi se često sa morskim plodovima. [1] Razlog za ime je „ukus morskih plodova“, uobičajeni pridev u kineskoj kuhinji, posebno sičuanskim („riblji mirisni“). Sastojci hoisin sosa Ključni sastojak hoisin sosa je fermentisana pasta od soje. Neki sastojci hoisin sosa uključuju skrob poput slatkog krompira, pšenice i pirinča i vodu, šećer, soju, seme sezama, beli destilovani sirćet, so, beli luk, crvenu čili papriku, a ponekad i konzervanse ili agense za bojenje. Tradicionalno, hoisin sos pravi se od prepečene pire soje. Recept: Domaći sos od hoisina Vreme pripreme: 5 minuta Ukupno vreme: 5 minuta Sastojci 1/4 šolje laganog sojinog sosa 2 kašike prirodnog putera od kikirikija 1 kašika meda 2 kašičice pirinčanog sirćeta 2 kašičice susamovog ulja 1 karanfilić beli luk, nariban 1/8 kašičice crnog bibera 1 kašičica miso paste (ILI 1/2 kašičice začinjene fermentisane paste od pasulja, ILI 1/2 kašičice gochujang + 1/4 kašičice pet začina u prahu, ILI 1 kašičica tajlandskog čili sosa + 1/4 kašičice pet začina u prahu Uputstva Kombinujte sve sastojke u činiji i dobro izmešajte. Hoisin sos čuvajte u hermetički zatvorenoj tegli u frižideru do mesec dana. Ishrana Serviranje: 18g, kalorije: 50kcal, ugljeni hidrati: 3,8g, proteini: 1,9g, masti: 3,2g, zasićene masti: 0,6g, natrijum: 479mg, kalijum: 22mg, šećer: 2,6g, gvožđe: 0,7mg

Prikaži sve...
300RSD
forward
forward
Detaljnije

Težina: 150gr Pasta od soje je napravljena od odmašćene soje kao glavne sirovine. Crveno-smeđi sos ima jaku aromu, umerenu lepljivost i prijatan ukus. Dobar je začinski proizvod. Sastojci: voda, odmašćena soja, jestiva so, aditivi za hranu (natrijum benzoat, kalijum sorbat). Pogodno za pripremu kuvanih i hladnih jela. Opis Težina: 150gr Pasta od soje je napravljena od odmašćene soje kao glavne sirovine. Crveno-smeđi sos ima jaku aromu, umerenu lepljivost i prijatan ukus. Dobar je začinski proizvod. Sastojci: voda, odmašćena soja, jestiva so, aditivi za hranu (natrijum benzoat, kalijum sorbat). Pogodno za pripremu kuvanih i hladnih jela. Pasta od soje je fermentisana pasta napravljena od žute soje, soli i vode. Pasta od soje proizvodi se u Kini i koristi se prvenstveno u pekinškoj kuhinji i drugim kuhinjama severne Kine. Na kineskom je puno ime začina huangdou jiang (huáng dòu jiàng; ‘pasta od žutog zrna’), ali se obično naziva samo huang jiang („žuta pasta“). Iako je napravljena od žute soje, sama pasta nije toliko žute koliko svetlo do tamno smeđe ili čak crne boje. Pšenično brašno, iako se ranije nije koristilo, često se koristi kao dodatni sastojak u današnje vreme, a kalijum sorbat se može koristiti kao konzervans. Pasta od soje najviše se koristi u jelu sa rezancima zvanom zhajiang mian („prženi rezanci sa sosom“), u kojem se pasta od soje prži zajedno sa mlevenom svinjetinom, a zatim prelije na vrh debelih rezanci od pšeničnog brašna. Izvan Pekinga, sos od slatkog pasulja ili sos od hoisina često se pomeša sa ili koristi umesto začina, čime jelo daje slađi ukus. Pasta od soje široko je dostupna u Kini, kao i u kineskim prehrambenim prodavnicama u inostranstvu, a dolazi u plastičnoj ambalaži, u bocama ili u limenkama. Poslednjih godina razvijen je novi oblik paste od soje, nazvan „suva žuta sojina pasta “ (gàn huáng jiàng, pinjin: gan huangjiang; ili gàn jiàng, pinjin: gan jiang), i široko je dostupan u plastičnim pakovanjima. Njegova tekstura je suša od teksture uobičajene sojine paste od žute boje (zbog nižeg sadržaja vode), što omogućava lakši transport i čuvanje. Suva žuta sojina pasta koristi se na sličan način kao i obična žuta sojina pasta, ali, kada se koristi suvi oblik, prvo se dodaje voda da se razblaži, a zatim dodaje u posudu; ako se dodaje direktno u posudu, količinu vode koja se dodaje u jelo treba prilagoditi u skladu s tim. U tajlandskoj kuhinji takođe je popularna varijanta paste od soje, često pomešane sa čilijem. Proces pravljenja paste od soje Postoje različite vrste sojinog sosa u kombinaciji tečnog i čvrstog stanja u skladu sa postupkom izrade i fermentacijom na visokoj temperaturi, fermentacijom na srednjoj temperaturi i fermentacijom na niskoj temperaturi u zavisnosti od temperature vrenja.

Prikaži sve...
120RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Količina: 2,5L Kinesko pirinčano vino za kuvanje, na kineskom nazvano „liaojiu“, pravi se od žutog vina i mnogih drugih začina poput kineskog cimeta i muškatnih oraščića. Sadržaj alkohola je ispod 15% i bogat je aminokiselinama. Efekat kuvanja vina je uklanjanje ili maskiranje ribljeg mirisa i masnoće mesa, ribe i morske hrane. Kuvanje vina takođe može pojačati ukusan miris hrane. To je vrsta začina, a ne pića. Pirinčano vino za kuvanje proizvodi se u celoj Kini. Teoretski, pivo, beli alkohol i viski takođe se mogu koristiti kao pirinčano vino za kuvanje. Međutim, nakon dugogodišnje prakse i degustacije, ljudi su otkrili da su ukusi hrane kuvane sa različitim vinima za kuvanje daleko odvojeni. A hrana začinjena kineskim pirinčanim vinom za kuvanje na bazi žutog vina ima najbolji ukus. Opis Količina: 2,5L Kinesko pirinčano vino za kuvanje, na kineskom nazvano „liaojiu“, pravi se od žutog vina i mnogih drugih začina poput kineskog cimeta i muškatnih oraščića. Sadržaj alkohola je ispod 15% i bogat je aminokiselinama. Efekat kuvanja vina je uklanjanje ili maskiranje ribljeg mirisa i masnoće mesa, ribe i morske hrane. Kuvanje vina takođe može pojačati ukusan miris hrane. To je vrsta začina, a ne pića. Pirinčano vino za kuvanje proizvodi se u celoj Kini. Teoretski, pivo, beli alkohol i viski takođe se mogu koristiti kao pirinčano vino za kuvanje. Međutim, nakon dugogodišnje prakse i degustacije, ljudi su otkrili da su ukusi hrane kuvane sa različitim vinima za kuvanje daleko odvojeni. A hrana začinjena kineskim pirinčanim vinom za kuvanje na bazi žutog vina ima najbolji ukus. Nutritivna vrednost i zdravstvene beneficije pirinčanog vina za kuvanje Kinesko pirinčano vino za kuvanje bogato je osam aminokiselina potrebnih za ljudsko telo, kao što su leucin, izolevcin, metionin, fenilalanin i treonin. Među njima, lizin i triptofan mogu da proizvedu neurotransmitere u mozgu, koji poboljšavaju kvalitet spavanja, a takođe su korisni za fizički razvoj dece. Zašto koristiti kinesko pirinčano vino za kuvanje? Glavna funkcija kineskog pirinčanog vina za kuvanje je uklanjanje ribljeg mirisa i masnoće hrane poput mesa i ribe. Supstanca sa ribljim mirisom rastvara se u vrućem alkoholu u pirinčanom vinu za kuvanje i odvodi dok alkohol isparava. Pirinčano vino za kuvanje takođe sadrži razne aminokiseline, zbog kojih jela imaju bogat aromatičan ukus. Kako se koristi kinesko pirinčano vino za kuvanje Namočite sastojke pre kuvanja Može da se natapa sveža riba, morska hrana i drugo meso u pirinčanom vinu za kuvanje pre kuvanja da podstakne rastvaranje supstanci ribljeg mirisa i pusti ih da isparavaju etanolom tokom kuvanja. Ovo se obično koristi za pripremu jela na pari i za kuvanje. Dodajte ga tokom kuvanja Tokom kuvanja, vreme dodavanja pirinčanog vina za kuvanje zavisi od načina kuvanja i materijala. Supstanca sa ribljim mirisom može se rastvoriti etanolom u pirinčanom vinu za kuvanje i zajedno ispariti pod visokom temperaturom. Kada se meso prži, treba ga dodati nakon promene boje mesa; ako se jelo prvo prži, a zatim dinsta, trebalo bi ga dodati pre brandiranja; kada kuvate supu, dodajte je pre nego što pređete na laganu vatru; kada pržite škampe, dodajte pirinčano vino za kuvanje neposredno pre vađenja iz voka. Ne preporučuje se stavljanje previše pirinčanog vina za kuvanje prilikom kuvanja jela, jer će u protivnom ukus vina zamaskirati ukus same hrane. Koja je razlika između kineskog pirinčanog vina za kuvanje i žutog vina? 1. Najveća razlika između kineskog pirinčanog vina za kuvanje i žutog vina je što je žuto vino vrsta napitka, dok je vino za kuvanje ukus za kuvanje. 2. Pirinčano vino za kuvanje razvija se na bazi žutog vina. Koristi 30% do 50% žutog vina kao sirovinu, a zatim dodaje mnoge aromatične začine kao što su mleveno meso, cimet i anis. 3. Žuto vino se takođe može koristiti kao začin, ali nije toliko efikasno kao vino za kuvanje. U poređenju sa žutim vinom, pirinčano vino za kuvanje čini jela ukusnijim. Pirinčano vino za kuvanje može se koristiti samo prilikom kuvanja; ne može se piti kao napitak. 4. Cena pirinčanog vina za kuvanje je mnogo jeftinija.

Prikaži sve...
730RSD
forward
forward
Detaljnije

Zapremina: 760ml Birane visokokvalitetne nemasne soje u zrnu. Blagi soja sos sa ujednačenim ukusom. Sastav master soja sosa: Voda, jestiva so, odmašćena soja, pšenica, pšenično brašno, natrijum glutamat, nukleotidi sa ukusa dinatrijum, kalijum sorbat, sukraloza, ekstrat kvasca. Sojin sos od razblažene fermentacije sa visokom koncetrancijom soli. Čuvati na hladnom i suvom mestu, izbegavati direktne sunčeve zrake. Opis Zapremina: 760ml Birane visokokvalitetne nemasne soje u zrnu. Blagi soja sos sa ujednačenim ukusom. Sastav master soja sosa: Voda, jestiva so, odmašćena soja, pšenica, pšenično brašno, natrijum glutamat, nukleotidi sa ukusa dinatrijum, kalijum sorbat, sukraloza, ekstrat kvasca. Sojin sos od razblažene fermentacije sa visokom koncetrancijom soli. Čuvati na hladnom i suvom mestu, izbegavati direktne sunčeve zrake. Izraz master soja sos dočarava slike kuvara zgrčenog iznad kuhinjske peći, eksperimentišući sa beskrajnim kombinacijama začina, u pokušaju da dođe do savršene mešavine. Zapravo, master soja sos je termin koji se koristi za tečnost na bazi sojinog sosa koja se koristi za proizvodnju kineske piletine od sojinog sosa. Kuhanje hrane u master soja sosu (takođe zvano „crveno kuvanje“) tehnika je kuvanja pronađena u Šangaju i okolnim provincijama u istočnoj Kini. Mnoge porodice imaju svoj poseban recept za master soja sos, koji se prenosi generacijama, a recept se brižno čuva kao i precizna kombinacija začina koji začinjavaju testo u prženoj piletini u Kentuckiju. Iz tog razloga se glavni soja sos naziva i „Hiljadugodišnji sos“. Sastojci i upotreba master soja sosa Koji sastojci obično čine master soja sos? Zvezdasti anis sa sladićem, oštar sečuanski zrno bibera i slatki kameni šećer (može se zameniti granulirani ili smeđi šećer) su neki od začina koji se obično dodaju u bazu od sojinog sosa. Ovako kuvana piletina je vrlo vlažna i nežna, praktično otpada s kosti. Ako želite, malu količinu tečnosti za dinstanje možete podgrejati i poslužiti kao sos nad kuvanom piletinom. Ostatak se može zamrznuti i ponovo koristiti nekoliko puta; samo dodajte još soja sosa i / ili začina po potrebi. Vremenom sos postaje još bogatiji, punijeg ukusa. Recepti koji koriste master soja sos Hladno kuvana piletina. Porodični miljenik čitaoca, sa tamnim sojinim sosom, zvezdanim anisom i đumbirom, ukrašen mladim lukom i azijskim susamovim uljem. Začinjena piletina i soja sos. Sa sečuanskom paprikom bibera i štapom cimeta. Slobodno sledite recepte kako su napisani ili eksperimentišite, dodajući ili zamenjujući sastojke, da biste smislili svoj glavni sos.

Prikaži sve...
680RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 210g

Prikaži sve...
380RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina 210g

Prikaži sve...
400RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 226g

Prikaži sve...
650RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
620RSD
forward
forward
Detaljnije

Dodatne informacije Težina 2.5 kg

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Težina: 7kg Hoisin sos je gusti, mirisni sos koji se obično koristi u kantonskoj kuhinji kao glazura za meso, dodatak pomfritu ili kao sos za umakanje. Po izgledu je tamne boje, a slatkog i slanog ukusa. Iako postoje regionalne varijante, sos od hoisina obično uključuje soju, komorač, crvenu čili papriku i beli luk. Takođe se često dodaju sirće, prah sa pet začina i šećer. Reč hoisin izvedena je iz skraćivanja kineskih reči za „sos od morskih plodova“ (pojednostavljeni kineski: hǎi xiān jiàng; tradicionalni kineski: hǎi xiān jiàng; kantonski Iale: hoi sin jeung; pinjin: haikianjiang), mada sos ne sadrži morske plodove sastojaka i ne koristi se često sa morskim plodovima. [1] Razlog za ime je „ukus morskih plodova“, uobičajeni pridev u kineskoj kuhinji, posebno sičuanskim („riblji mirisni“). Opis Težina: 7kg Hoisin sos je gusti, mirisni sos koji se obično koristi u kantonskoj kuhinji kao glazura za meso, dodatak pomfritu ili kao sos za umakanje. Po izgledu je tamne boje, a slatkog i slanog ukusa. Iako postoje regionalne varijante, sos od hoisina obično uključuje soju, komorač, crvenu čili papriku i beli luk. Takođe se često dodaju sirće, prah sa pet začina i šećer. Reč hoisin izvedena je iz skraćivanja kineskih reči za „sos od morskih plodova“ (pojednostavljeni kineski: hǎi xiān jiàng; tradicionalni kineski: hǎi xiān jiàng; kantonski Iale: hoi sin jeung; pinjin: haikianjiang), mada sos ne sadrži morske plodove sastojaka i ne koristi se često sa morskim plodovima. [1] Razlog za ime je „ukus morskih plodova“, uobičajeni pridev u kineskoj kuhinji, posebno sičuanskim („riblji mirisni“). Sastojci hoisin sosa Ključni sastojak hoisin sosa je fermentisana pasta od soje. Neki sastojci hoisin sosa uključuju skrob poput slatkog krompira, pšenice i pirinča i vodu, šećer, soju, seme sezama, beli destilovani sirćet, so, beli luk, crvenu čili papriku, a ponekad i konzervanse ili agense za bojenje. Tradicionalno, hoisin sos pravi se od prepečene pire soje. Recept: Domaći sos od hoisina Vreme pripreme: 5 minuta Ukupno vreme: 5 minuta Sastojci 1/4 šolje laganog sojinog sosa 2 kašike prirodnog putera od kikirikija 1 kašika meda 2 kašičice pirinčanog sirćeta 2 kašičice susamovog ulja 1 karanfilić beli luk, nariban 1/8 kašičice crnog bibera 1 kašičica miso paste (ILI 1/2 kašičice začinjene fermentisane paste od pasulja, ILI 1/2 kašičice gochujang + 1/4 kašičice pet začina u prahu, ILI 1 kašičica tajlandskog čili sosa + 1/4 kašičice pet začina u prahu Uputstva Kombinujte sve sastojke u činiji i dobro izmešajte. Hoisin sos čuvajte u hermetički zatvorenoj tegli u frižideru do mesec dana. Ishrana Serviranje: 18g, kalorije: 50kcal, ugljeni hidrati: 3,8g, proteini: 1,9g, masti: 3,2g, zasićene masti: 0,6g, natrijum: 479mg, kalijum: 22mg, šećer: 2,6g, gvožđe: 0,7mg

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Opis Težina : 230 g

Prikaži sve...
650RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj