Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
51-75 od 98 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
51-75 od 98 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    KINESKA HRANA I ZAČINI, SOSEVI I ULJA

Opis Količina: 500ml

Prikaži sve...
300RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 500gr

Prikaži sve...
300RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 45g

Prikaži sve...
180RSD
forward
forward
Detaljnije

Količina: 420ml Sirće od pirinča i sirka Tri glavne vrste pirinčanog sirćeta (mi cu, mǐ cù) koje se koriste u kineskom kuvanju su sirće od belog pirinča, sirće od tamnog pirinča i sirće od crvenog pirinča. Šta je sirće od pirinča i sirka? Kinesko sirće od pirinča i sirka (zhenjiang kiangcu, zhèn jiāng xiāng cù) pravi se od fermentisanog tamnog lepljivog pirinča ili običnog lepljivog pirinča i sirka. Opis Količina: 420ml Sirće od pirinča i sirka Tri glavne vrste pirinčanog sirćeta (mi cu, mǐ cù) koje se koriste u kineskom kuvanju su sirće od belog pirinča, sirće od tamnog pirinča i sirće od crvenog pirinča. Šta je sirće od pirinča i sirka? Kinesko sirće od pirinča i sirka (zhenjiang kiangcu, zhèn jiāng xiāng cù) pravi se od fermentisanog tamnog lepljivog pirinča ili običnog lepljivog pirinča i sirka. Poreklom iz grada Zhenjiang u provinciji Jiangsu, bukvalno je crne boje i punog tijela, sladnog, složenog ukusa. Blago je kiseo, manje od običnog destilovanog belog sirćeta, blago slatkastog ukusa. Kako se koristi sirće od pirinča i sirka? Sirće od pirinča i sirka se široko koristi u kineskom kuvanju za sve vrste hladnih predjela, dinstanog mesa i ribe, rezanci i kao začin za umakanje knedli. Može se koristiti za dodavanje kiselosti i slatkoće dinstanim jelima poput kineske pirjane ribe, gde se priprema slatko tamno zlato. Takođe se može koristiti u prelivima za hladna predjela i salate, kao što je naša salata od uha od drveta, tofu salata ili Suan Ni Bai Rou (rezani svinjski trbuh sa dresingom od belog luka). Takođe se koristi kao klasični sos za potapanje za knedle od supe, zajedno sa oljuštenim đumbirom. Može dodati kiselost i pomfritu, poput ovog kineskog kupusa uz mešanje sa svinjskim stomakom.

Prikaži sve...
150RSD
forward
forward
Detaljnije

Sečuan sos Opis Sastojci: Puter, biljno ulje, sos od pasulja (čili, pasulj, so, voda, pšenično brašno), čili, kineski pepeo bodljica, so, beli luk, đumbir, beli granulirani šećer, komorač, anis, rizoma kaempleriao, začini, MSG, I + G, oleoresin paprike, aroma za hranu. Ovaj proizvod ne samo da ima neobičan Chongking ukus, začinjen, svež i mirisan, već ima i jak kantonski ukus. Slatko je, ali ne previše. Može se koristiti u ugostiteljstvu i domaćem toplom loncu, a može se koristiti i u dinstanim jelima i mešavinama. Način pripreme: Za razne namirnice poput testenine, da biste napravili vruću posudu, stavite 1-1,5L vode u posudu (takođe je dostupna u malim količinama) i prokuvajte, dodajte materijal na dnu da biste hranu blanširali.

Prikaži sve...
200RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 200g

Prikaži sve...
250RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
280RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 248g

Prikaži sve...
350RSD
forward
forward
Detaljnije

Težina: 800gr Sastojci: voda, soja, beli šećer, pšenično brašno, natrijum glutamat, kuvano sirće, nukleotid dva sa 5 ukusa, kalijum sorbat, sukraloza. Pasta od soje je fermentisana pasta napravljena od žute soje, soli i vode. Pasta od soje proizvodi se u Kini i koristi se prvenstveno u pekinškoj kuhinji i drugim kuhinjama severne Kine. Na kineskom je puno ime začina huangdou jiang (huáng dòu jiàng; ‘pasta od žutog zrna’), ali se obično naziva samo huang jiang („žuta pasta“). Opis Težina: 800gr Sastojci: voda, soja, beli šećer, pšenično brašno, natrijum glutamat, kuvano sirće, nukleotid dva sa 5 ukusa, kalijum sorbat, sukraloza. Pasta od soje je fermentisana pasta napravljena od žute soje, soli i vode. Pasta od soje proizvodi se u Kini i koristi se prvenstveno u pekinškoj kuhinji i drugim kuhinjama severne Kine. Na kineskom je puno ime začina huangdou jiang (huáng dòu jiàng; ‘pasta od žutog zrna’), ali se obično naziva samo huang jiang („žuta pasta“). Iako je napravljena od žute soje, sama pasta nije toliko žute koliko svetlo do tamno smeđe ili čak crne boje. Pšenično brašno, iako se ranije nije koristilo, često se koristi kao dodatni sastojak u današnje vreme, a kalijum sorbat se može koristiti kao konzervans. Pasta od soje najviše se koristi u jelu sa rezancima zvanom zhajiang mian („prženi rezanci sa sosom“), u kojem se pasta od soje prži zajedno sa mlevenom svinjetinom, a zatim prelije na vrh debelih rezanci od pšeničnog brašna. Izvan Pekinga, sos od slatkog pasulja ili sos od hoisina često se pomeša sa ili koristi umesto začina, čime jelo daje slađi ukus. Pasta od soje široko je dostupna u Kini, kao i u kineskim prehrambenim prodavnicama u inostranstvu, a dolazi u plastičnoj ambalaži, u bocama ili u limenkama. Poslednjih godina razvijen je novi oblik paste od soje, nazvan „suva žuta sojina pasta “ (gàn huáng jiàng, pinjin: gan huangjiang; ili gàn jiàng, pinjin: gan jiang), i široko je dostupan u plastičnim pakovanjima. Njegova tekstura je suša od teksture uobičajene sojine paste od žute boje (zbog nižeg sadržaja vode), što omogućava lakši transport i čuvanje. Suva žuta sojina pasta koristi se na sličan način kao i obična žuta sojina pasta, ali, kada se koristi suvi oblik, prvo se dodaje voda da se razblaži, a zatim dodaje u posudu; ako se dodaje direktno u posudu, količinu vode koja se dodaje u jelo treba prilagoditi u skladu s tim. U tajlandskoj kuhinji takođe je popularna varijanta paste od soje, često pomešane sa čilijem. Proces pravljenja paste od soje Postoje različite vrste sojinog sosa u kombinaciji tečnog i čvrstog stanja u skladu sa postupkom izrade i fermentacijom na visokoj temperaturi, fermentacijom na srednjoj temperaturi i fermentacijom na niskoj temperaturi u zavisnosti od temperature vrenja.

Prikaži sve...
500RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
180RSD
forward
forward
Detaljnije

Zapremina: 380ml Birane visokokvalitetne nemasne soje u zrnu. Blagi soja sos sa ujednačenim ukusom. Sastav master soja sosa: Voda, jestiva so, odmašćena soja, pšenica, pšenično brašno, natrijum glutamat, nukleotidi sa ukusa dinatrijum, kalijum sorbat, sukraloza, ekstrat kvasca. Sojin sos od razblažene fermentacije sa visokom koncetrancijom soli. Čuvati na hladnom i suvom mestu, izbegavati direktne sunčeve zrake. Opis Zapremina: 380ml Birane visokokvalitetne nemasne soje u zrnu. Blagi soja sos sa ujednačenim ukusom. Sastav master soja sosa: Voda, jestiva so, odmašćena soja, pšenica, pšenično brašno, natrijum glutamat, nukleotidi sa ukusa dinatrijum, kalijum sorbat, sukraloza, ekstrat kvasca. Sojin sos od razblažene fermentacije sa visokom koncetrancijom soli. Čuvati na hladnom i suvom mestu, izbegavati direktne sunčeve zrake. Izraz master soja sos dočarava slike kuvara zgrčenog iznad kuhinjske peći, eksperimentišući sa beskrajnim kombinacijama začina, u pokušaju da dođe do savršene mešavine. Zapravo, master soja sos je termin koji se koristi za tečnost na bazi sojinog sosa koja se koristi za proizvodnju kineske piletine od sojinog sosa. Kuhanje hrane u master soja sosu (takođe zvano „crveno kuvanje“) tehnika je kuvanja pronađena u Šangaju i okolnim provincijama u istočnoj Kini. Mnoge porodice imaju svoj poseban recept za master soja sos, koji se prenosi generacijama, a recept se brižno čuva kao i precizna kombinacija začina koji začinjavaju testo u prženoj piletini u Kentuckiju. Iz tog razloga se glavni soja sos naziva i „Hiljadugodišnji sos“. Sastojci i upotreba master soja sosa Koji sastojci obično čine master soja sos? Zvezdasti anis sa sladićem, oštar sečuanski zrno bibera i slatki kameni šećer (može se zameniti granulirani ili smeđi šećer) su neki od začina koji se obično dodaju u bazu od sojinog sosa. Ovako kuvana piletina je vrlo vlažna i nežna, praktično otpada s kosti. Ako želite, malu količinu tečnosti za dinstanje možete podgrejati i poslužiti kao sos nad kuvanom piletinom. Ostatak se može zamrznuti i ponovo koristiti nekoliko puta; samo dodajte još soja sosa i / ili začina po potrebi. Vremenom sos postaje još bogatiji, punijeg ukusa. Recepti koji koriste master soja sos Hladno kuvana piletina. Porodični miljenik čitaoca, sa tamnim sojinim sosom, zvezdanim anisom i đumbirom, ukrašen mladim lukom i azijskim susamovim uljem. Začinjena piletina i soja sos. Sa sečuanskom paprikom bibera i štapom cimeta. Slobodno sledite recepte kako su napisani ili eksperimentišite, dodajući ili zamenjujući sastojke, da biste smislili svoj glavni sos.

Prikaži sve...
400RSD
forward
forward
Detaljnije

Količina: 150ml Lagani soja sos (7,2% natrijuma) – dodaje so jelu, ali ne zatamnjuje rezance u velikoj meri niti dodaje puno „ukusa soje“ Kada koristiti lagani sojin sos Lagani i višenamenski soja sos koristi se kada jelima želite da dodate začin (so), a da ga ne preplavite jakim ukusom soje ili da jelo ne dobije tamnu boju. Dakle, to je namerni izbor za recepte kao što je Chov Mein, dodajući ukus bistrim kineskim čorbama supe (poput kineske supe sa rezancima), zadržavajući boju pirinča belu, za prženu rižu ili kada želite bistri sos za mešajte pomfrit poput Chop Suei (pileća mešavina) ili indijske piletine. Opis Količina: 150ml Lagani soja sos (7,2% natrijuma) – dodaje so jelu, ali ne zatamnjuje rezance u velikoj meri niti dodaje puno „ukusa soje“ Kada koristiti lagani sojin sos Lagani i višenamenski soja sos koristi se kada jelima želite da dodate začin (so), a da ga ne preplavite jakim ukusom soje ili da jelo ne dobije tamnu boju. Dakle, to je namerni izbor za recepte kao što je Chov Mein, dodajući ukus bistrim kineskim čorbama supe (poput kineske supe sa rezancima), zadržavajući boju pirinča belu, za prženu rižu ili kada želite bistri sos za mešajte pomfrit poput Chop Suei (pileća mešavina) ili indijske piletine. Lagani soja sos je svetle boje, gotovo prozirno prolazeći kroz crvenkasto smeđu boju i retku gustinu. Slan je, sto je vrlo neophodno za kinesko kuvanje. Koristi se za začinjavanje, kao i za umakanje. Ako kupujete samo jednu bocu, kupite lagani soja sos, jer je svestraniji od u poređenju sa tamnim soja sosom – lagani soja sos koristi se u mešanju, dinstanju, supi, čorbi, i za marinade. Ako nemate tamnu soju, nećete imati iste boje u svojim jelima, ali generalno ćete imati dobru aproksimaciju ukusa koristeći svetlu soju. Recept: Sojin sos Chov Mein sa goveđim receptom Količina: 2-4 osobe, pripremno vreme: 10 minuta, vreme kuvanja: 10 minuta, ukupno vreme: 20 minuta Govedina 1/2 lb govedine (pečenica, tri vrha ili rebarca), tanko narezano 1 1/2 kašičice laganog sojinog sosa 1 kašičica kukuruznog skroba 1/2 kašičice vina Nudle 2 kašike vode 1 kašika laganog sojinog sosa 1/2 kašike tamnog sojinog sosa 1 kašičica susamovog ulja 1/2 kašičice šećera 1/4 kašičice soli 1-2 kašike neutralnog ulja 8 unci svežih chov moin rezanci Klice pasulja od 3,5 unce (oko 1,5 šolje) 3 zelena luka, isečena na 2 inča dužine i oguljena Pomešajte govedinu sa sastojcima za marinadu i ostavite sa strane. U činiji ili tečnoj šolji umutite vodu, sojine soseve, susamovo ulje, šećer i sol. Ostavite po strani. Namočite rezance na minut u posudu sa vrelom vodom iz slavine, isperite i dobro ocedite. Zagrejte malo ulja u velikoj nelepljivoj šerpi ili vok-u na srednje jakoj vatri. Dodajte junetinu i kuvajte uz mešanje dok ne porumeni i ne skuva se. Izvadite iz posude. Dodajte preostalo ulje i dobro oceđene rezance. Kuvajte, povremeno bacajući, dok ne postane malo hrskavo i zagreje se, oko 2-3 minuta. Dodajte sos i promešajte kako biste bili sigurni da su svi rezanci obloženi. Dodajte klice i zeleni luk i podesite vatru na najjači poslednji minut da sve dobije lepu tamnu boju. Izvadite iz voka i uživajte odmah!

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Težina: 450gr Pasta od susama napravljena je čisto od susama bez dodavanja drugih sastojaka, što joj daje autentični ukus. Ovaj proizvod je jedan od obaveznih sastojaka mnogih jela kineske kuhinje i mnogih drugih azijskih jela poput tajlandske i vijetnamske hrane. Sastojci: jestivi skrob, sojino ulje, susam, kikiriki, šećer, glukoza, aditivi za hranu, maltoza, jestiva so. Pasta od susama je popularan začin koji se koristi u rezancima, salati, sosu za umakanje u vrućim loncima itd. Može se zameniti na tri načina. Pasta od susama je popularan začin koji se koristi u rezancima, salati, sosu za umakanje u šerpama itd. Može se zameniti na tri načina. Opis Težina: 450gr Pasta od susama napravljena je čisto od susama bez dodavanja drugih sastojaka, što joj daje autentični ukus. Ovaj proizvod je jedan od obaveznih sastojaka mnogih jela kineske kuhinje i mnogih drugih azijskih jela poput tajlandske i vijetnamske hrane. Sastojci: jestivi skrob, sojino ulje, susam, kikiriki, šećer, glukoza, aditivi za hranu, maltoza, jestiva so. Pasta od susama je popularan začin koji se koristi u rezancima, salati, sosu za umakanje u vrućim loncima itd. Može se zameniti na tri načina. Pasta od susama je popularan začin koji se koristi u rezancima, salati, sosu za umakanje u šerpama itd. Može se zameniti na tri načina. Pasta od susama je svestrani začin Napravljena od prženih semenki sezama, pasta od susama (zhī má jiàng) je gusta, smeđa pasta, sa jakom, prepoznatljivom orašastom aromom. Široko se koristi u kineskoj kuhinji, za rezance, salatu, sos za umakanje u vrućim loncima, uvijene lepinje na pari ili jednostavno kao namaz poput kikiriki putera. Obično se prodaje u staklenim teglama, sa slojem ulja na vrhu da bi sačuvao svoju svežinu. Recept: Kineske palačinke sa pastom od susama Količina: za 2 osobe 500 grama brašna susamova pasta susam (beli) kvasac biljno ulje so

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
500RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 800gr

Prikaži sve...
390RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Količina: 620ml

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Opis Težina: 5L

Prikaži sve...
900RSD
forward
forward
Detaljnije

Sos od zlatne ribe Opis Sastav: voda, morska riba, so i beli šećer. Napomena: Dobro promućkati pre upotrebe.

Prikaži sve...
180RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
340RSD
forward
forward
Detaljnije

Sos pogodan za spremanje kineske hrane. Zbog sastojka čilija ljutog je ukusa. Težina 280 gr. Opis Sos pogodan za spremanje kineske hrane. Zbog sastojka čilija ljutog je ukusa. Težina 280 gr.

Prikaži sve...
280RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 300 g

Prikaži sve...
190RSD
forward
forward
Detaljnije

Tajlandski slatko ljuti sos iz Kambodže Opis Sastav: voda, čili, šećer, beli luk, kečap. Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Prikaži sve...
310RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 500ml Sastav: voda, pirinač, pšenica, pirinčano vino, so, šećer, začini i aditivi. Napomena: Čuvati na sobnoj temperaturi.

Prikaži sve...
340RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina:260g

Prikaži sve...
340RSD
forward
forward
Detaljnije

Težina: 100gr Kari pasta srednje ljuta – sastojci Jestivo ulje, pšenično brašno, so, šećer, kukuruzni skrob, kari u prahu, maltodekstrin, glukoza u prahu, luk u prahu, začini, ekstrat kvasca, jestiva aroma. Napomena: Čuvati dalje od direktne sunčeve svetlosti, na hladnom i suvom mestu. Kada otvorite držite u frižideru. Opis Težina: 100gr Kari pasta srednje ljuta – sastojci Jestivo ulje, pšenično brašno, so, šećer, kukuruzni skrob, kari u prahu, maltodekstrin, glukoza u prahu, luk u prahu, začini, ekstrat kvasca, jestiva aroma. Napomena: Čuvati dalje od direktne sunčeve svetlosti, na hladnom i suvom mestu. Kada otvorite držite u frižideru. Način pripreme Nakon što zagrejete tiganj, iseckano meso i povrće propržiti. Dodajte vodu i kuvajte na laganoj vatri dok ne omekša oko 15 min. Smanjite temperaturu, razbijte kari blok i temeljno rastopite, pa kuvajte neko vreme na laganoj vatri. Luk, dinstajte dok ne postane proziran, a zatim dodajte ostalim sastojcima, biće ukusniji. Ako ste zabrinuti za kuvani krompir, možete ga izvaditi nakon prženja i kuvati 5 minuta pre nego što ga dodate ili dodajte na kraju nakon ključanja. Preporučen recept: Sastojci – meso (piletina, teletina, svinjetina) 300gr – luk 250gr – šargarepa 100gr – krompir 300gr – ulje 2 kašike – voda 600ml – kari pasta 100gr Šta je kari pasta? Kari pasta je primarni sastojak azijske kuhinje i sve je popularnija u novije vreme. Mešavina je začina i koristi se za aromatiziranje povrća, variva, karija itd. Mešavina je napravljena od svežih sastojaka koji su navlaženi prirodnom vlagom ili vodom / temeljcem / sirćetom itd. Da bi se dobila glatka pasta. Prevladavaju u tajlandskoj kuhinji gde čine osnovu za tajlandske karije koji se poslužuju sa pirinčem na pari. · Kari paste se prvenstveno koriste za aromatiziranje povrća. Pošto će paste biti jakog ukusa, malo ih razblažite, a zatim dodajte povrće po vašem izboru. · Paste kao što su crvena kari pasta i zelena kari pasta kuvaju se sa povrćem poput brokolija, šargarepe, francuskog pasulja, kapsicum, kukuruza za bebe, bosiljka, listova kafirskog kreča, tajlandskog brinjala itd., Razređenih sa kokosovim mlekom za pripremu tajlandskih karija uz koje se servira pirinač na pari. Piletina se takođe može koristiti umesto povrća. · Koristite gotove kari paste za izradu recepata poput Dum Aloo, Bhagara Baingan, Mutter Paneer itd. · Ove paste se mogu koristiti u receptima poput Birianijevog koji zahtevaju slojevito povrće. Kako čuvati kari pastu? Uvek čuvajte u frižideru kada se pakovanje otvori. Sveža pasta pripremljena kod kuće mora se čuvati u suvim sterilisanim teglama / bocama u frižideru. Ako u pastu dodajete so ili sirće, rok trajanja će se povećati. Međutim, obavezno proverite količinu soli tokom kuvanja.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj