Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
76-98 od 98 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
76-98 od 98
76-98 od 98 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    KINESKA HRANA I ZAČINI, SOSEVI I ULJA

Opis Težina: 300gr

Prikaži sve...
390RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 220g

Prikaži sve...
880RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 280g

Prikaži sve...
350RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 270g

Prikaži sve...
370RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 1.2 kg

Prikaži sve...
1,100RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 550g

Prikaži sve...
1,480RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 1,88L Sastav ulja: susam, ulje od susama, ulje od soje, prema podacima u deklaraciji proizvoda. Trebalo bi ove podatke istaknuti i na web shop-u, kako bismo znali šta tačno kupujemo.

Prikaži sve...
1,900RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Opis Težina: 200g

Prikaži sve...
400RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 150gr

Prikaži sve...
280RSD
forward
forward
Detaljnije

NETO težina – 500 gr Opis Kari pasta – 500 gr

Prikaži sve...
750RSD
forward
forward
Detaljnije

Količina: 500ml Kinesko pirinčano vino za kuvanje, na kineskom nazvano „liaojiu“, pravi se od žutog vina i mnogih drugih začina poput kineskog cimeta i muškatnih oraščića. Sadržaj alkohola je ispod 15% i bogat je aminokiselinama. Efekat kuvanja vina je uklanjanje ili maskiranje ribljeg mirisa i masnoće mesa, ribe i morske hrane. Kuvanje vina takođe može pojačati ukusan miris hrane. To je vrsta začina, a ne pića. Vino za kuvanje proizvodi se u celoj Kini. Teoretski, pivo, beli alkohol i viski takođe se mogu koristiti kao vino za kuvanje. Međutim, nakon dugogodišnje prakse i degustacije, ljudi su otkrili da su ukusi hrane kuvane sa različitim vinima za kuvanje daleko odvojeni. A hrana začinjena kineskim pirinčanim vinom za kuvanje na bazi žutog vina ima najbolji ukus. Opis Količina: 500ml Kinesko pirinčano vino za kuvanje, na kineskom nazvano „liaojiu“, pravi se od žutog vina i mnogih drugih začina poput kineskog cimeta i muškatnih oraščića. Sadržaj alkohola je ispod 15% i bogat je aminokiselinama. Efekat kuvanja vina je uklanjanje ili maskiranje ribljeg mirisa i masnoće mesa, ribe i morske hrane. Kuvanje vina takođe može pojačati ukusan miris hrane. To je vrsta začina, a ne pića. Vino za kuvanje proizvodi se u celoj Kini. Teoretski, pivo, beli alkohol i viski takođe se mogu koristiti kao vino za kuvanje. Međutim, nakon dugogodišnje prakse i degustacije, ljudi su otkrili da su ukusi hrane kuvane sa različitim vinima za kuvanje daleko odvojeni. A hrana začinjena kineskim pirinčanim vinom za kuvanje na bazi žutog vina ima najbolji ukus. Nutritivna vrednost i zdravstvene beneficije pirinčanog vina za kuvanje Kinesko pirinčano vino za kuvanje bogato je osam aminokiselina potrebnih za ljudsko telo, kao što su leucin, izolevcin, metionin, fenilalanin i treonin. Među njima, lizin i triptofan mogu da proizvedu neurotransmitere u mozgu, koji poboljšavaju kvalitet spavanja, a takođe su korisni za fizički razvoj dece. Zašto koristiti kinesko pirinčano vino za kuvanje? Glavna funkcija kineskog pirinčanog vina za kuvanje je uklanjanje ribljeg mirisa i masnoće hrane poput mesa i ribe. Supstanca sa ribljim mirisom rastvara se u vrućem alkoholu u vinu za kuvanje i odvodi dok alkohol isparava. Vino za kuvanje takođe sadrži razne aminokiseline, zbog kojih jela imaju bogat aromatičan ukus. Kako se koristi kinesko pirinčano vino za kuvanje Namočite sastojke pre kuvanja Čovek može da natapa svežu ribu, morsku hranu i drugo meso u vinu za kuvanje pre kuvanja da podstakne rastvaranje supstanci ribljeg mirisa i pusti ih da isparavaju etanolom tokom kuvanja. Ovo se obično koristi za pripremu jela na pari i za kuvanje. Dodajte ga tokom kuvanja Tokom kuvanja, vreme dodavanja vina za kuvanje zavisi od načina kuvanja i materijala. Supstanca sa ribljim mirisom može se rastvoriti etanolom u vinu za kuvanje i zajedno ispariti pod visokom temperaturom. Kada se meso prži, treba ga dodati nakon promene boje mesa; ako se jelo prvo prži, a zatim dinsta, trebalo bi ga dodati pre brandiranja; kada kuvate supu, dodajte je pre nego što pređete na laganu vatru; kada pržite škampe, dodajte vino za kuvanje neposredno pre vađenja iz voka. Ne preporučuje se stavljanje previše pirinčanog vina za kuvanje prilikom kuvanja jela, jer će u protivnom ukus vina zamaskirati ukus same hrane. Koja je razlika između kineskog pirinčanog vina za kuvanje i žutog vina? 1. Najveća razlika između kineskog pirinčanog vina za kuvanje i žutog vina je što je žuto vino vrsta napitka, dok je vino za kuvanje ukus za kuvanje. 2. Vino za kuvanje razvija se na bazi žutog vina. Koristi 30% do 50% žutog vina kao sirovinu, a zatim dodaje mnoge aromatične začine kao što su mleveno meso, cimet i anis. 3. Žuto vino se takođe može koristiti kao začin, ali nije toliko efikasno kao vino za kuvanje. U poređenju sa žutim vinom, vino za kuvanje čini jela ukusnijim. Vino za kuvanje može se koristiti samo prilikom kuvanja; ne može se piti kao napitak. 4. Cena pirinčanog vina za kuvanje je mnogo jeftinija.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Težina: 450gr Sastojci: jestivi skrob, sojino ulje, kikiriki, skraćivač, beli šećer, aditivi za hranu glukoze (esteri mono- i diglicerida masnih kiselina), maltoza, jestiva so. Napomena: Proizvod sadrži 30% kikirikija. Opis Težina: 450gr Sastojci: jestivi skrob, sojino ulje, kikiriki, skraćivač, beli šećer, aditivi za hranu glukoze (esteri mono- i diglicerida masnih kiselina), maltoza, jestiva so. Napomena: Proizvod sadrži 30% kikirikija. Recept: Kineski sos od kikiriki putera Kineski sos od kikirikija je ukusni sos napravljen od kikiriki putera i soje. Možete ga koristiti kao marinadu ili čak napraviti sos za kuvanje piletine. Kako napraviti sos od kikiriki putera Umutite kikiriki puter, vodu, soja sos i šećer u maloj posudi dok se dobro ne sjedine. Ostavite po strani. U nelepljivu šerpu na umerenoj vatri dodajte maslinovo ulje. Dodajte luk i beli luk u šerpu i kuvajte dok se zagreje ili ne omekša; 3 do 5 minuta. Začinite usitnjenim pahuljicama crvene paprike. U tepsiju dodajte piletinu isečenu na kockice i kuvajte dok se piletina ne zagreje. 3 do 5 minuta. Piletina je gotova kada u sredini više nije ružičasta. Obično izvadim jedan komad piletine i isečem ga da vidim da li je kuvan. Dodajte sos od kikirikija u tiganj i nastavite da kuvate još 2 do 3 minuta dok se sve ne zagreje. Ako je sos pregust dodajte male količine vode dok vam se gustoća ne dopadne. Poslužite sa kuvanim rezancima. Saveti za kineski sos od kikirikija Šta možete učiniti sa sosom od kikirikija? Možete ga koristiti za umakanje tih ukusnih prolećnih kiflica, pilećeg sateta, prženja, obloga od salate ili za pravljenje tajlandske salate od kikirikija. Za ovaj recept sam napravila ukusnu prženu piletinu od kikirikija sa rezancima. Da biste sos učinili glatkim i kremastim, upotrebite procesor hrane, umesto da sos umutite u činiji. Recept: kineski sos od kikirikija Kikiriki sos: 1/2 šolje kikiriki putera 1/2 šolje vode 2 kašike sojinog sosa 2 kašike šećera Kineski sos od kikirikija promešajte 2 veća pileća filea, isečena na kockice 2 kašičice maslinovog ulja 2 karanfilića belog luka, mleveni 1/4 šolje luka, na kockice prstohvat pahuljica crvene paprike Kuvani rezanci za špagete za serviranje 2 mlada luka, isečena na kockice Uputstva Sos od kikirikija: Umutite kikiriki puter, vodu, soja sos i šećer u maloj posudi dok se dobro ne sjedini. Ostavite po strani. Prženi sos od kikirikija: Mešajte u nelepljivoj tavi na umerenoj vatri. Dodajte luk i beli luk u šerpu i kuvajte dok se zagreje ili ne omekša; 2 do 3 minuta. Začinite usitnjenim pahuljicama crvene paprike. U tepsiju dodajte piletinu isečenu na kockice i kuvajte dok se piletina ne zagreje. 4 do 6 minuta. Piletina je gotova kada u sredini više nije ružičasta. Obično izvadim jedan komad piletine i isečem ga da vidim da li je kuvan. Dodajte sos od kikirikija u tiganj i nastavite da kuvate još 2 do 3 minuta dok se sve ne zagreje. Ako je sos pregust dodajte male količine vode dok vam se gustoća ne dopadne. Poslužite sa kuvanim rezancima. Veličina porcije: 3/4 šolje piletine sa sosom

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Opis Težina: 260g

Prikaži sve...
280RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 1kg

Prikaži sve...
2,000RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
150RSD
forward
forward
Detaljnije

Težina: 2kg

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Koristi se za pravljenje svih vrsta sušija, hladnih jela, umaka. Opis Sastojci: skuvana sirćetna voda, glukozni sirup, limunska kiselina, fruktozni sirup, so, natrijum- glutamat, karamelina boja, aroma za hranu. Koristi se za pravljenje svih vrsta sušija, hladnih jela, umaka. Napomena: Čuvajte na sobnoj temperaturi, a nakon otvaranja u frižideru.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Opis Količina: 290ml

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Opis Težina: 160g

Prikaži sve...
400RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Težina: 80g

Prikaži sve...
60RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Opis Težina: 180gr

Prikaži sve...
260RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj