Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
51-75 od 283 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Tag
Kuhinjski noževi
Set keramičkih noževa CL-35 COLOSSUS LINE je set vrhunskih noževa sa reljfnom oštricom i keramičkim premazom sastavljen od 4 noža, satare i ljuštilice za voće i povrće. Karakteristike: kuvarski nož 19cm nož za hleb 19cm nož za sitno seckanje 12cm nož mali 8,5cm satarica za seckanje 17cm Ljuštilica za voće i povrće
Set noževa sa postoljem CL-56 COLOSSUS LINE Set od 5 noževa sa lepo dizajniranim drvenim stalkom i drškama. Sečivo noža od nerđajućeg čelika, vrlo je oštro i sa dugotrajnom oštrinom. Karakteristike: kuvarski nož: 20,3cm nož za sečenje hleba: 20,3cm nož za sečenje: 20,3cm nož za rezanje: 12,7cm nož za rezanje: 8,9cm
Set noževa CL-38 COLOSSUS LINE sa mermerno keramičkim premazom i drškama koje su imitacija drveta, stiže u retro pakovanju. Karakteristike: kuvarski nož: 18,5cm. nož za meso: 18,5cm. nožza hleb 18,5cm. nož za sitno seckanje: 11cm. mali nož: 8cm. ljuštilica za povrće i voće
Model: CL-67 Set od 5 noževa sa stalkom Veoma oštri noževi sa dugotrajnom oštrinom Drveni stalak Materijal nerđajući čelik Dužina sečiva: Kuvarski nož 20,3cm Nož za sečenje 20,3cm Nož za sečenje 20,3cm Nož za rezanje 11cm Nož za rezanje 8,9cm Proizvodi su novi i nisu korišćeni. Cena je po komadu. Šaljem brzom poštom. Isporuka od 2-5 dana.
Oštrač noževa touch pro steel je napravljen u potpunosti iz metala. On je univerzalan, odgovara za oštrenje noževa raznih vrsta i za oštrenje raznih alata. U kompletu idu 4 brusa sa raznom granulacijom. - 120 grit (za formiranje sečiva) - 320 grit (za grubo oštrenje) - 600 grit (za fino oštrenje) - 1500 grit (za poliranje). Pouzdanost obezbeđuje ne samo metalna osnova već i to što su i drugi elementi urađeni iz metala. Zamena bruseva je krajnje jednostavna, neophodno je sabiti oprugu i staviti brus na mesto.
Zwilling Noževi PRO Set za meso 2/1 Zwilling Noževi PRO Set za meso 2/1 se sastoji od: Noža za sečenje (Slicing) dužine 8″/200mm Viljuške za meso Upakovan u elegantnu kutiju predstavlja idealan poklon na kome će Vam biti zahvalni i o kome će se dugo pričati. Serija noževa PRO je jedna od poslednje razvijenih serija Zwilling noževa. Sam dizajn noža je dizajniran u saradnji sa nekoliko eminentnih kuvara. Sečivo je bez graničnika (bolster-a) tako da je moguće koristiti oštricu čitavom dužinom. Krakteristika PRO serije je da je svojim dizajnom postignuta kombinacija evropskog i japanskog načina sečenja. Izrađen je od visoko kvalitetnog čelika, FRIODUR tehnologijom koja mu daje odlične karakteristike sečenja, dugotrajnu naoštrenost i veliku otpornost na koroziju. Iskovan je iz jednog komada čelika. Ručka je tako dizajnirana da omogućava sigurno i bezbedno ležanje u ruci, kao i kontinuirani rad bez zamaranja ruke. Odlično je izbalansiran. Kada se pomene nemački Zwilling, koji je kod nas poznat kao Blizanci, nedvosmisleno se se misli na najbolji kuhinjski nož. U njihovom asortimanu je i najbolje kuhinjsko posuđe, vrhunski kuhinjski pribor, manikir setovi, pribor za ličnu higijenu, pribor za vino, i sl. Kliknite za sajt proizvođača POSETIOCI SU NAJČEŠĆE GLEDALI I OVE PROIZVODE: Zwilling Nož za hleb PRO 230 Similar post Zwilling Nož PRO Chef’s knife 200 HRAST Similar post Set za meso Zwilling 2/1 Four Star Similar post
Kuhinjske makaze 2 u 1 – nož i daska za sečenje predstavljaju pravu olakšicu za sve kuvare i domaćice. Ovo je proizvod koji morate imati ukoliko želite na najlakši način da sitno isekcate meso, bilje, krompir, šargarepu i ostalo povrće. Dostupne po veoma povoljnoj ceni, kuhinjske makaze će postati neozaobilazan alat u Vašoj kuhinji.
Magnet je vrlo inteligentno rešenje za vaše kuhinjske noževe iz više razloga. Ponajprije je to vaša sigurnost da kada zavlačite ruku u fijoku uvek se može desiti da se posečete. Nakon toga tu je i funkcionalnost, gde su vam noževi uvek na dohvat ruke i na onom mestu gde ih zaista koristite, a ne u fioci udaljenoj od radne površine, te i sama činjenica da ćete izbeći habanje i tupljenje noža jedan o drugi i o druge stvari u fioci koje nož stalno udara. I na samom kraju dokaz zašto ovaj dodatak je obavezan u svakoj kuhinji je da ga koriste i u restoranskim i hotelskim kuhinjama kao neizostavni deo inventara. Magnet veličine 55cm i 48cm je po ceni od 1100din. Magnet veličine 38cm je po ceni od 950 din. Oba magneta su sa duplom trakom magneta koji su izuzetno jaki i mogu da drže noževe, satare, makaze ili masat. Potpuno novo, originalno upakovano u kompletu sa dve tiple i dva šrafa za montažu. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.
MIYABI NOŽ CHEF 800 DP – GYUTOH MIYABI Nož Chef 800 DP – Gyutoh izrađen je od DAMASKUS čelika u 49 slojeva u najnovijem dizajnu HIBANA (Iskra). Posebnom tehnologijom ručne izrade, postignuta je izuzetna tvrdoća od 61 HRC. Sama oštrica je naoštrena pod uglom od 9,5-12° što je čini izuzetno oštrom. Sečivo je kaljeno dvostrukom metodom FRIODUR, čime su postignute neverovatne radne performanse, otpornost i izdržljivost sečiva. Naoštreni su tradicionalnom trostrukom Honbazuke metodom. Drška je ergonomski oblikovana i od sečiva je odvojena dodatnim mesinganim separatorom, što joj daje dodatne tehničke prednosti, ali i izuzetno luksuzan i otmen izgled. Miyabi nož je izuzetno izbalansiran, i pogodan je za svakodnevno korišćenje bez zamaranja ruke. Dužina sečiva je 200mm. Miyabi damaskus noževi su proizvedeni u gradu Seki u Japanu. Grad Seki je poznat po najstarijim i najboljim japanskim kovačima sečiva, pre svega tradicionalnih katana (samurajskih mačeva). Može se reći da je Seki glavni grad japanskih mačeva. Svaki Miyabi japanski nož je izrađen ručno, tradicionalnom metodom kovanja i presavijanja čelika (Damaskus čelik). Rezultat ove tehnologije su damaskus sečiva koja su elastična i izuzetno tvrda i otporna. Na izradi noža se izvodi više od 100 operacija, 45 majstora učestvuje u njegovom nastajanju i potrebno je oko 42 dana za jedan nož. U Japanu se spremanje i jedenje hrane smatra umetnošću, i oni mnogo polažu na sam proces pripreme i serviranja hrane. Ne može svaki nož da bude dostojan toga da ga koriste najveći japanski majstori kuhinje. Miyabi je vodeći nož većine japanskih šefova. Jedan od ambasadora Miyabi noževa je i Šef Morimoto. ENGLISH: The MIYABI Hibana collection features a beautiful 49-layer Spark Damascus pattern on the blade that both strengthens and protects the core of FC61 steel. The triple-riveted handle has a curved, ergonomic bolster for the utmost comfort using the pinch grip. Sleek black and brass spacers on the handle add to the beauty and weight that promotes sturdiness in hand and maneuverability at the tip. The Chef’s Knife (GYUTOH) is the workhorse of the kitchen. Whether chopping, slicing, or dicing meat and vegetables, the broad, sturdy blade and comfortable, balanced size will quickly become the go-to knife for everyday tasks. Features a core of FC61 steel for long lasting edge retention, durability and sharpness Core is wrapped in 48 alternating layers of stainless steel in a spark damascus pattern The ergonomic handle and curved bolster provides for comfort and ease-of-use Accented by a beautiful brass colour pin and spacers that also add weight to the knife FRIODURx2 hardening improves the microstructure of the steel for improved cutting performance, corrosion resistance and durability Hand sharpened using 3-step Honbazuke process Hand wash only Handcrafted in Seki, Japan See more
Nož keramicki Za brze i precizne rezove, posebno dobar za povrce, seci obavezno na drvenoj dasci, ne prati vrelom vodom, nikako ne seci meso sa kostima i hleb Ultra oštar napravljen od cirkonijum oksida koji je 40% jaci od celika, nece korodirati niti se oguliti, nece se stvoriti fleke Secivo 13cm
Miyabi nož Slicer 800 DP – SUJIHIKI Miyabi nož Slicer 800 DP – SUJIHIKI izrađen je od DAMASKUS čelika u 49 slojeva u najnovijem dizajnu HIBANA (Iskra). Posebnom tehnologijom ručne izrade, postignuta je izuzetna tvrdoća od 61 HRC. Sama oštrica je naoštrena pod uglom od 9,5-12° što je čini izuzetno oštrom. Sečivo je kaljeno dvostrukom metodom FRIODUR, čime su postignute neverovatne radne performanse, otpornost i izdržljivost sečiva. Naoštreni su tradicionalnom trostrukom Honbazuke metodom. Drška je ergonomski oblikovana i od sečiva je odvojena dodatnim mesinganim separatorom, što joj daje dodatne tehničke prednosti, ali i izuzetno luksuzan i otmen izgled. Miyabi nož je izuzetno izbalansiran, i pogodan je za svakodnevno korišćenje bez zamaranja ruke. Dužina sečiva je 240 mm. Miyabi damaskus noževi su proizvedeni u gradu Seki u Japanu. Grad Seki je poznat po najstarijim i najboljim japanskim kovačima sečiva, pre svega tradicionalnih katana (samurajskih mačeva). Može se reći da je Seki glavni grad japanskih mačeva. Svaki Miyabi japanski nož je izrađen ručno, tradicionalnom metodom kovanja i presavijanja čelika (Damaskus čelik). Rezultat ove tehnologije su damaskus sečiva koja su elastična i izuzetno tvrda i otporna. Na izradi noža se izvodi više od 100 operacija, 45 majstora učestvuje u njegovom nastajanju i potrebno je oko 42 dana za jedan nož. U Japanu se spremanje i jedenje hrane smatra umetnošću, i oni mnogo polažu na sam proces pripreme i serviranja hrane. Ne može svaki nož da bude dostojan toga da ga koriste najveći japanski majstori kuhinje. Miyabi je vodeći nož većine japanskih šefova. Jedan od ambasadora Miyabi noževa je i Šef Morimoto. ENGLISH: The MIYABI Hibana collection features a beautiful 49-layer Spark Damascus pattern on the blade that both strengthens and protects the core of FC61 steel. The triple-riveted handle has a curved, ergonomic bolster for the utmost comfort using the pinch grip. Sleek black and brass spacers on the handle add to the beauty and weight that promotes sturdiness in hand and maneuverability at the tip. Features a core of FC61 steel for long lasting edge retention, durability and sharpness Core is wrapped in 48 alternating layers of stainless steel in a spark damascus pattern The ergonomic handle and curved bolster provides for comfort and ease-of-use Accented by a beautiful brass colour pin and spacers that also add weight to the knife FRIODURx2 hardening improves the microstructure of the steel for improved cutting performance, corrosion resistance and durability Hand sharpened using 3-step Honbazuke process Hand wash only Handcrafted in Seki, Japan See more