Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Opseg cena (RSD)
Prikaži sve
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
126-150 od 204 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
126-150 od 204 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Oprema za restorane

Machine to mix and mould egg pasta in different shapes. Structure lined with scratchproof paint – stainless steel basin and kneader – brass/bronze alloy blade – micro switch on basin lid – versions MPF4N and MPF8N with standard expulsion area cooling. Optional: Electronic pasta cutter for MPF2.5N (standard on MPF4N and MPF8N) – stand (standard on MPF8N). Accessories: Brass/bronze alloy nozzles in different shapes. POWER 1 kW (1,3 HP) POWER SUPPLY 230-400V/3/50Hz DIMENSIONS 450x720x750÷990h (mm) NET WEIGHT 87 Kg GROSS WEIGHT 97 Kg PACKAGED DIMENSIONS 1000x800x940h (mm) PACKAGED VOLUME 0,524 m³ HOUR PRODUCTION 25 Kg/h HOLDING CAPACITY 8 Kg NOZZLE Ø 78 mm

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Mašina za sušenje i poliranje pribora za jelo kreirana je za brzo sušenje i poliranje mokrog pribora direktno iz mašine za pranje posuđa. Zahvaljujući sinergiji unutrašnjih vibracija posude i trenju kukuruznog praha (potpuno biljni proizvod, netoksičan, obrađen posebnim antibakterijskim sredstvima), pribor za jelo izlazi savršeno suv i sjajan, bez mrlja od kamenca, tako izbegavajući dugotrajno ručno poliranje. Napravljena od nerđajućeg čelika AISI 304 – opremljena je UV lampom koja smanjuje prisustvo bakterija u priboru za jelo čak i nakon pranja – unutrašnja posuda premazana epoksi smolom otpornom na udarce sertifikovana za upotrebu u prehrambenoj industriji – kapacitet 50 komada u minuti. Alp cutlery dryer-polisher – ALP/3000 Cutlery dryer-polishers are machines created to quickly dry and polish wet cutlery straight out of the dishwasher. Thanks to the synergy of the internal tank vibrations and to the friction of the corncob powder, the cutlery comes out perfectly dry and shiny, with no limescale spots, in under a minute thus avoiding lengthy polishing by hand. All the machines are made in stainless steel – equipped with a UV lamp that drastically reduces the bacteria present on cutlery after washing – the internal tank is coated with a particular impact-resistant coating which is certified for food use. The ALP/3000 counter model can polish approximately 50 pieces of cutlery a minute. The ALP/3000 trolley model can polish approximately 100 pieces of cutlery a minute. Drying and polishing are done using granulated corncob, a completely plant-based, non-toxic product treated with special antibacterial agents. While the machine dries and polishes the cutlery, the UV lamp sterilises it, guaranteeing perfect hygiene. Accessories: 3,5 kg package of corncob – 0,5 kg package of silverware polish. POWER 0,5 kW POWER SUPPLY 230V/1N/50Hz DIMENSIONS 500x600x400h (mm) NET WEIGHT 43Kg GROSS WEIGHT 53Kg PACKAGED DIMENSIONS 550x650x500h (mm) PACKAGED VOLUME 0,179 m³ CORNCOB CAPACITY 1,5 Kg HOURLY PRODUCTION (PIECES) 3000

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

EMP.3001 EMP.3001 Bread Slicer 700x700x1100 132 0.54 – Motor Power:0.37 kw – 220 V – Bread lenght: 500 mm – Bread height: 140 mm – Slice thickness:16 mm – Quantity of blades:30 – Stainless steel blades. EMP.3004 EMP.3004 Bench Top Bread Slicer 650x650x700 120 0.30 – Motor Power:0.37 kw – 220 V – Bread lenght: 480 mm – Bread height: 130 mm – Slice thickness:13 mm – Quantity of blades: 30 – Stainless steel blades. EMP.3002 EMP.3002 Bread Slicer 700x800x1100 132 0.62 – Motor Power:0.37 kw – 220 V – Bread lenght: 500 mm – Bread height: 170 mm – Slice thickness:20 mm – Quantity of blades: 24 – Stainless steel blades. EMP.3003 Baget Bread Slicer 400x545x1001 30 0.22 8000 EMP.3003 – Motor power:0.60 Kw 220 V – 10-80 mm slice thickness. – 8000 slice /hour capacity. – Stainless steel body.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Mašina za termičko zatvaranje namirnica unutar posuda koji omogućava održavanje mirisa i ukusa. Napravljena od nerđajućeg čelika AISI 304, s unutarnjom zaptivnom pločom radi izbegavanja opekotina, automatsko povlačenje filma bez ručne pomoći, elektronski nadzor temperature zaptivanja za savršeno zaptivanje posude – nisu opremljeni standardnim kalupom, možete odabrati jedan od opcionih. Posude su dostupne na zahtev. Model TSAVG stvara vakuum unutar posude i dodatkom internog gasa (mešavine azota i ugljen dioksida) dodatno produžava vreme skladištenja hrane TS3A – od 6 do 8 radnih ciklusa u minuti. TSAVG – od 5 do 10 radnih ciklusa u minuti This machine practically and hygienically heat seals food inside containers, allowing it to maintain its aroma and taste but without prolonging storage. The TSAVG model creates a vacuum inside the container, thus prolonging food storage time. Adding inert gas (a mixture of nitrogen and carbon dioxide) further prolongs this time. All the machines are made of stainless steel with an internal sealing plate to avoid burns, completely automatic film drag, and electronic sealing temperature control to perfectly seal containers. The TS models seal manually via pressure lever, the TSA models seal automatically. The TS1-TS2-TS1A-TS2A models are equipped with a patented mould with various dimension combinations for different container types. The TS3A and TSAVG models do not have standard moulds; there is a choice between one or more of those shown in the table below. Moulds can be made to size for particular needs, but only for these last two models. The TSAVG model has empty sensors and is set up to use inert gasses. Accessories: Polypropylene containers, certified for contact with food products in different sizes (see table below). Protective film made of a mixture of PET + POLYPROPYLENE, certified for food use. Moulds for TS3A and TSAVG (see table below) POWER 1,5 kW POWER SUPPLY 230V/1N/50Hz DIMENSIONS 460x495x555h (mm) NET WEIGHT 35 Kg GROSS WEIGHT 40 Kg PACKAGED DIMENSIONS 470x510x570h (mm) PACKAGED VOLUME 0,1367 m³ PRE-SET PROGRAMS N° 9 CYCLES PER MINUTE N° 5-8 VACUUM / PROTECTIVE ATMOSPHERE / FILM REEL WIDTH 330 mm FILM REEL DIAMETER 200 mm REEL LENGTH 150 Mt. CONTAINER SIZE N° 7 AUTOMATIC SEALING √ VACUUM PUMP /

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Mašina za termičko zatvaranje namirnica unutar posuda koji omogućava održavanje mirisa i ukusa. Napravljena od nerđajućeg čelika AISI 304,s unutarnjom zaptivnom pločom radi izbegavanja opekotina, automatsko povlačenje filma bez ručne pomoći, elektronski nadzor temperature zaptivanja za savršeno zaptivanje posude – nisu opremljeni standardnim kalupom, možete odabrati jedan od opcionih. Posude su dostupne na zahtev. Model TSAVG stvara vakuum unutar posude i dodatkom internog gasa (mešavine azota i ugljen dioksida) dodatno produžava vreme skladištenja hrane TS3A – od 6 do 8 radnih ciklusa u minuti, TSAVG – od 5 do 10 radnih ciklusa u minuti. This machine practically and hygienically heat seals food inside containers, allowing it to maintain its aroma and taste but without prolonging storage. The TSAVG model creates a vacuum inside the container, thus prolonging food storage time. Adding inert gas (a mixture of nitrogen and carbon dioxide) further prolongs this time. All the machines are made of stainless steel with an internal sealing plate to avoid burns, completely automatic film drag, and electronic sealing temperature control to perfectly seal containers. The TS models seal manually via pressure lever, the TSA models seal automatically. The TS1-TS2-TS1A-TS2A models are equipped with a patented mould with various dimension combinations for different container types. The TS3A and TSAVG models do not have standard moulds; there is a choice between one or more of those shown in the table below. Moulds can be made to size for particular needs, but only for these last two models. The TSAVG model has empty sensors and is set up to use inert gasses. Accessories: Polypropylene containers, certified for contact with food products in different sizes (see table below). Protective film made of a mixture of PET + POLYPROPYLENE, certified for food use. Moulds for TS3A and TSAVG (see table below) POWER 0,7 kW POWER SUPPLY 230V/1N/50Hz DIMENSIONS 295x450x550h (mm) NET WEIGHT 25 Kg GROSS WEIGHT 28 Kg PACKAGED DIMENSIONS 320x460x570h (mm) PACKAGED VOLUME 0,0839 m³ PRE-SET PROGRAMS N° 9 CYCLES PER MINUTE N° 5-8 VACUUM / PROTECTIVE ATMOSPHERE / FILM REEL WIDTH 200 mm FILM REEL DIAMETER 200 mm REEL LENGTH 150 Mt. CONTAINER SIZE N° 13 AUTOMATIC SEALING – VACUUM PUMP /

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Mašina za termičko zatvaranje namirnica unutar posuda koji omogućava održavanje mirisa i ukusa. Napravljena od nerđajućeg čelika AISI 304,s unutarnjom zaptivnom pločom radi izbegavanja opekotina, automatsko povlačenje filma bez ručne pomoći, elektronski nadzor temperature zaptivanja za savršeno zaptivanje posude – nisu opremljeni standardnim kalupom, možete odabrati jedan od opcionih. Posude su dostupne na zahtev. Model TSAVG stvara vakuum unutar posude i dodatkom internog gasa (mešavine azota i ugljen dioksida) dodatno produžava vreme skladištenja hrane TS3A – od 6 do 8 radnih ciklusa u minuti, TSAVG – od 5 do 10 radnih ciklusa u minuti. This machine practically and hygienically heat seals food inside containers, allowing it to maintain its aroma and taste but without prolonging storage. The TSAVG model creates a vacuum inside the container, thus prolonging food storage time. Adding inert gas (a mixture of nitrogen and carbon dioxide) further prolongs this time. All the machines are made of stainless steel with an internal sealing plate to avoid burns, completely automatic film drag, and electronic sealing temperature control to perfectly seal containers. The TS models seal manually via pressure lever, the TSA models seal automatically. The TS1-TS2-TS1A-TS2A models are equipped with a patented mould with various dimension combinations for different container types. The TS3A and TSAVG models do not have standard moulds; there is a choice between one or more of those shown in the table below. Moulds can be made to size for particular needs, but only for these last two models. The TSAVG model has empty sensors and is set up to use inert gasses. Accessories: Polypropylene containers, certified for contact with food products in different sizes (see table below). Protective film made of a mixture of PET + POLYPROPYLENE, certified for food use. Moulds for TS3A and TSAVG (see table below) POWER 0,5 kW POWER SUPPLY 230V/1N/50Hz DIMENSIONS 250x385x505h (mm) NET WEIGHT 20 Kg GROSS WEIGHT 23 Kg PACKAGED DIMENSIONS 260x420x520h (mm) PACKAGED VOLUME 0,0567 m³ PRE-SET PROGRAMS N° 9 CYCLES PER MINUTE N° 5-8 VACUUM / PROTECTIVE ATMOSPHERE / FILM REEL WIDTH 150 mm FILM REEL DIAMETER 160 mm REEL LENGTH 150 Mt. CONTAINER SIZE N° 5 AUTOMATIC SEALING – VACUUM PUMP /

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Mašina za izvlačenje podloga testa za picu, hleb, piadina, fokaćo itd… Kontrukcija je potpuno od nerđajućeg čelika AISI 304 – valjci od epoksi smole, bezbedne za kotakt sa hranom – poluga za podešavanje debljine za obe grupe valjaka– otvor valjka 0.3 mm do maks. 5.5 mm – gornji valjci nagnuti (FI32N-42N) ili paralelno (FIP42N) radi pravljenja različitih oblika. Sistem sa sigurnosnim mikroprekidačem nalazi se na poklopcu za zaštitu gornjih valjaka i omogućuje rad samo kad je poklopac zatvoren. Pizza rolling machine with double pair of rollers – FI/32N Pizza and bread dough rolling machine. Structure fully made of stainless steel – food safe resin rollers – thickness adjustment lever on both units – upper tilted rollers (FI/32N-42N) or parallel (FIP/42N) to create different shapes. System with micro-switch located on the upper roller protective cover, which allows operation only with the cover closed with the same functionality as the pedal board. POWER 0,37kW (0,5 HP) POWER SUPPLY 230V/1N/50Hz DIMENSIONS 490x510x655/775h (mm) NET WEIGHT 36 Kg GROSS WEIGHT 45 Kg PACKAGED DIMENSIONS 680x610x760h (mm) PACKAGED VOLUME 0,357 m³ ROLLER LENGTH 320 mm ROLLER OPENING min 0,3 mm – max 5,5 mm

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Mašina za izradu testenina s jajima i oblikovanje u različite oblike. Kućište obloženo bojom otpornom na ogrebotine – AISI 304 posuda i mutilica od nerđajućeg čelika – kalupi od mesinga/bronze nisu uključeni u cenu i potrebno je izabrati kalupe-šablone koje želite. Pogledajte u katalogu šablone. – mikroprekidač na poklopcu posude. Nema električni nož za sečenje testenine, koji je standard za mašinu MPF2,5NC. CE norme Snaga 0,37 kW (0,5 HP) Napajanje 230V/1N/50Hz Kapacitet 8 Kg/h Zames 2,5 Kg prečnik šablona ø 57 mm* dimenzije 260 x 600 x 380÷560(h) mm Težina 29kg Machine to mix and mould egg pasta in different shapes. Structure lined with scratchproof paint – stainless steel basin and kneader – brass/bronze alloy blade – micro switch on basin lid – versions MPF4N and MPF8N with standard expulsion area cooling. Optional: Electronic pasta cutter for MPF2.5N (standard on MPF4N and MPF8N) – stand (standard on MPF8N). Accessories: Brass/bronze alloy nozzles in different shapes. POWER 0,37 kW (0,5 HP) POWER SUPPLY 230V/1N/50Hz DIMENSIONS 260x600x380÷560h (mm) NET WEIGHT 29 Kg GROSS WEIGHT 38 Kg PACKAGED DIMENSIONS 720x370x580h (mm) PACKAGED VOLUME 0,155 m³ HOUR PRODUCTION 8 Kg/h HOLDING CAPACITY 2,5 Kg NOZZLE Ø 57 mm

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Mašina za izradu testenina s jajima i oblikovanje u različite oblike. Kućište obloženo bojom otpornom na ogrebotine – AISI 304 posuda i mutilica od nerđajućeg čelika – kalupi od mesinga/bronze nisu uključeni u cenu i potrebno je izabrati kalupe-šablone koje želite. Pogledajte u katalogu šablone. – mikroprekidač na poklopcu posude. Cena MPF2.5NC modela uključuje i električni nož za sečenje testenine. CE norme Snaga 0,37 kW (0,5 HP) Napajanje 230V/1N/50Hz Kapacitet 8 Kg/h Zames 2,5 Kg prečnik šablona ø 57 mm* dimenzije 260 x 600 x 380÷560(h) mm Težina 29kg Machine to mix and mould egg pasta in different shapes. Structure lined with scratchproof paint – stainless steel basin and kneader – brass/bronze alloy blade – micro switch on basin lid – versions MPF4NC and MPF8NC with standard expulsion area cooling. Optional: Electronic pasta cutter for MPF2.5N (standard on MPF4NC and MPF8NC) – stand (standard on MPF8NC). Accessories: Brass/bronze alloy nozzles in different shapes. POWER 0,37 kW (0,5 HP) POWER SUPPLY 230V/1N/50Hz DIMENSIONS 260x600x380÷560h (mm) NET WEIGHT 29 Kg GROSS WEIGHT 38 Kg PACKAGED DIMENSIONS 720x370x580h (mm) PACKAGED VOLUME 0,155 m³ HOUR PRODUCTION 8 Kg/h HOLDING CAPACITY 2,5 Kg NOZZLE Ø 57 mm

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Laminator stoni MK500B The body of the mixer is made of steel. Possono lavorare qualsiasi tipo di pasta fino a spessori sottilissimi. Work all kinds of dough, even of very thin thickness. I cilindri di laminazione sono cromati al cromo duro Rolling cylinders are calibrated, polished and chromium-plated with hard chrome. I raschiatori sono facilmente smontabili per permetterne la pulizia. Scrapers can be removed in just a few seconds for daily cleaning. I cuscinetti sono tutti schermati per evitare l’infiltrazione della farina The bearings are all screened to avoid contamination. I piani sono rialzabili, in modo da contenere gli ingombri a macchina in riposo A handy space saving device when the machines are not in use is that the tables can be folded up. L’impianto elettrico è a bassa tensione The low voltage electrical supply.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Laminator MK500B/E The body of the mixer is made of steel. Possono lavorare qualsiasi tipo di pasta fino a spessori sottilissimi. Work all kinds of dough, even of very thin thickness. I cilindri di laminazione sono cromati al cromo duro Rolling cylinders are calibrated, polished and chromium-plated with hard chrome. I raschiatori sono facilmente smontabili per permetterne la pulizia. Scrapers can be removed in just a few seconds for daily cleaning. I cuscinetti sono tutti schermati per evitare l’infiltrazione della farina The bearings are all screened to avoid contamination. I piani sono rialzabili, in modo da contenere gli ingombri a macchina in riposo A handy space saving device when the machines are not in use is that the tables can be folded up. L’impianto elettrico è a bassa tensione The low voltage electrical supply.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Laminator na postolju MK600 The body of the mixer is made of steel. Montata su ruote The machine is mounted on castors and equipped with a locking device. Possono lavorare qualsiasi tipo di pasta fino a spessori sottilissimi. Work all kinds of dough, even of very thin thickness. I cilindri di laminazione sono cromati al cromo duro Rolling cylinders are calibrated, polished and chromium-plated with hard chrome. I raschiatori sono facilmente smontabili per permetterne la pulizia. Scrapers can be removed in just a few seconds for daily cleaning. I cuscinetti sono tutti schermati per evitare l’infiltrazione della farina The bearings are all screened to avoid contamination. I piani sono rialzabili, in modo da contenere gli ingombri a macchina in riposo A handy space saving device when the machines are not in use is that the tables can be folded up. L’impianto elettrico è a bassa tensione The low voltage electrical supply.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Kater je uređaj za usitnjavanje, seckanje i mešanje. Kućište i posuda od nerđajućeg čelika AISI 304 – gornji poklopac od providnog polikarbonata koji se koristi u prehrambenoj industriji – prekidač osetljiv na pritisak – sigurnosni mikroprekidači na poklopcu i dnu posude – kočnica motora – posuda kapaciteta 3 litra – opremljen nožem s 2 oštrice. JKedna brzina. An appliance to homogenize, knead, crumble and mix. Stainless steel body – upper cover in transparent food-safe polycarbonate – pressure keyboard, safety microswitch on the cover and on the base of the pan support – motor brake – dual speed (only on models CL/5 and CL/8) – pan capacity 3 – 5 – 8 litres – equipped with a twin-bladed knife. Accessories: 2 or 4 blade beaters – 2 or 4 bladed knife. POWER/Snaga 0,75 kW (1 HP) POWER SUPPLY/Napajanje 230V/1N/50Hz – 230-400V/3-3N/50Hz DIMENSIONS 240x310x460h (mm) NET WEIGHT 18 Kg GROSS WEIGHT 20 Kg PACKAGED DIMENSIONS 400x300x670h (mm) PACKAGED VOLUME 0,080 m³ SPEED/Brzina 1400 rpm HOLDING CAPACITY 3 Lt. (ø 210x105h) MAX LIQUID CAPACITY IN TANK 1,8 Lt.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

KONVEKTOMATI ANGELO PO SERIJA FX i ACT.0 Imati konvektomat u kuhinji, nije pitanje prestiža, nego pitanje ekonomičnosti, kvaliteta, raznolikosti i brzine usluge. Zašto je neophodno imati konvektomat, koje su njegove prednosti, mogućnosti, gde se sve koristi i šta je to što izdvaja konvektomate ANGELO PO serija FX i ACT.0 od svih drugih … Ukoliko imate 60 obroka dnevno, godišnje uštede se kreću do 24.000 EUR. Lepo zvuči, ali želimo i da objasnimo kako se dolazi do tako dobre uštede. Gubici na mesu su samo 10%, ušteda masnoće (ulja) je manja 90% do 95%, vreme pripreme je kraće 40%, ušteda energije je 60% do 65%, ušteda na povrću je oko 25%, broj radnika u kuhinji je manji do 40%, sve ovo u odnosu na tradicionalan način rada, termičke opreme u kuhinji je potrebno manje. Gde se konkretno može koristiti? Konvektomat se koristi u kuhinjama restorana i hotela, u catering centrima, kuhinjama bolnica, predškolskih i školskih ustanova, megamarketima, mesarama, poslastičarnicama i pogonima za proizvodnju poslastica… A imamo i svetski poznati CHICKEN STAR konvektomat specijalizovan za pečenje pilića koji pored svih funkcija koje ima FX ima i mogućnost AUTOMATSKOG odvoda masnoća u posebnu posudu za sprečavanje odliva masnoća u odvodne cevi i vodotookove. Ovo je i ekološka funkcija. I naravno sva termička oprema iz linija 700mm ICON 7000 i 900mm ICON 9000 ANGELO PO poseduje sertifikat CSQa higijenik dizajna i CSQECO. Kako izgleda serija FX i ACT.0 konvektomata u smislu broja gastro posuda koje se mogu istovremeno staviti za pripremu hrane? I da li u svim veličinama postoji i mogućnost napajanja električnom energijom ili gasom bilo zemnim ili tzv. propan-butan bocama? Najmanji konvektomati imaju 6 GN 1/1 posuda, naredna veličina je 10 GN 1/1, zatim 8 GN 2/1 ili 16 GN 1/1, onda 20 GN 1/1, 12 GN 2/1 ili 24 GN 1/1 i najveći su 20 GN 2/1 ili 40 GN 1/1 posuda istovremeno. Naravno za svaki model postoji pored elektro i tzv. gasna izvedba. Posebno smo ponosni na gasnu izvedbu konvektomata koja više nego prevazilazi postojeću konkurenciju i ima skoro savršeno sagorevanje, o čemu kupcu i proizvođaču po montaži to dokumentujemo atestiranim uređajem o prisustvu CO2 i CO. Iskorišćenost gasne energije FX i ACT.0 je skoro savršena novim tehničkim rešenjem dvostruke cevi koje omogućava pored mnogo manje potrošnje gasa i da nema prepoznatljive buke na gasnim konvektomatima koja je smetala kuvarima. Kada kažete priprema mesa, šta konkretno mislite? Meso se u konvektomatu može peći, kuvati, dinstati, pržiti, roštiljati, regenerisati. Npr. Bečka šnicla, Karađorđeva šnicla su vrlo česte ma menijima kod nas kao i pomfrit. Šnicle iz friteza su pune masnoća, ubijene i suve, da ne govorimo o kancerogenim materijama. Mi sa našim FX i ACT.0 konvektomatima pripremamo hranu na niskim temperaturama, zdravu i bez kancerogenih materija. Bečka, karđorđeva, uz minimalnu upotrebu ulja koliko ide npr. za salatu se spremaju za 7 do 10 minuta, pomfrit 4-5 minuta, meso je unutra sočno a spolja je hrskava, pomfrit je zlatno žute boje. Veliki problem u masovnim ishranama predstavlja i potencijalno trovanje hranom. Sa našim konvektomatima taj problem je rešen jer postoji uvek trajno sačuvani podaci o temperaturama jezgra mesa i vremenima. Još ako se hrana čuva u našoj rashladnoj opremi koja je predviđena za rad pri tempeaturi ambijenta do +43 C onda bojazni apsolutno nema. Problem koji pojedini proizvođači imaju sa jednotačkastim ili 4 do 5 tačkastim sondama kada kuvar nepravilno ubode sondu u meso ili drugu hranu kod nas je rešen inteligentnom sondom sa rastućom gustinom senzora koja prepoznaje hranu pa sonda može čak i dodirivati posudu i nema bojazni od greške. Upravljački meni je na srpskom jeziku ćirilica i latinica kod serije FX. Serija ACT.0 ima potpuni touch-screen i svaki kuvar može da napravi svoje okruženje kako mu odgovara i izgled displeja. Postoji i automatski kuvar, a za iskusne kuvare, sa maštom i idejama posto-ji deo programibilnog kuvanja sa 150 programa u 18 koraka, gde mogu unositi korake za svako jelo i uz to ga staviti u favorite ili pak kompletan meni restorana staviti u favorite. Rad je olakšan i vizuelno jer su za grupe jela ubačene fotografije svih vrsta jela ispod kojih čak i piše naziv npr. junetina, riba, piletina,… Postoje načini pripreme hrane, pa ako se želi koristiti konvektomat za tzv. frtiteziranje (bečka, karađorđeva, riba, pomfit,…) ide se u tu grupu i bira jelo za pripremu. Tako i za ostale načine pripreme hrane poput pečenja, kuvanja na pari, grilovanje,…. Konvektomat FX pored standardne inteligentne sonde ima i opcionu mogućnost dodatne sonde koja se može koristiti i za hranu ali i za vakuumirane proizvode, što nije slučaj kod konkurencije gde može samo vakuumirano. Naši konvektomati imaju tzv. Multicooking i ono po čemu se razlikujemo od konkurencije jeste da na svakom nivou može da se stavlja za razliku od konkurencije više od jedne posude ili vrste hrane. Naravno konvektomati omogućavaju da i pored različitosti vrsta hrane svaka zadržava svoj miris i ukus bez mešanja bilo kog drugog mirisa. Ono što izdvaja Angelo Po konvektomate u odnosu na druge kao prvo su najmanji gubici na mesu od svega 10%, drugo naši konvektomati imaju mogućnost PASTERIZACIJE proizvoda koji se mogu čuvati do 150 dana sa kompletnom evidencijom za HACCP(npr. povrće, salate, voćni kupovi, kompoti,…), treće je DIMILICA koja omogućava korisniku da uz naših 30 recepata i broj recepata ograničen maštom kuvara, daje jedan posebno pozitivan miris kako mesu, ribi tako i sirevima, povrću, salatama, desertima, bukvalno svakoj vrsti hrane koja se sprema u njemu, što omogućava personalizaciju svakog restorana do nivoa prepoznatljivosti ukusa i mirisa. Odimljeno ulje se koristi i za naknadno prelivanje spremljene hrane. Deserti finalizirani dimilicom su oduševili potrošače širom sveta. FX ima homogenizovanu vrelu paru u svakom trenutku, jeftinije korišćenje i održavanje konvektomata, otvaranje vrata laktom ili rukom i stavljanje posuda sa hranom u konvektomat ili vađenje iz konvektomata iako su obe ruke zauzete (banging system), zatvoren sistem sa direktnim kapacitivnim očitavanjem vlažnosti unutar konvektomata, brzo čišćenje vodom i parom bez korišćenja sredstava, automatsko čišćenje odvoda. Veliki kolorni ekran(640×480 piksela i preko 260.000 boja) sa podacima koji se može očitavati iz svih uglova, za razliku od onih koji ga imaju (većina ne) gde kuvar mora da bude naspram ekrana da bi pročitao podatke, 12/10 čelik AISI 316 u komori za kuvanje, uz modele 8xGN2/1 i 12xGN2/1 postolje je gratis, automatsko upravljanje snagom omogućava automatsko povećavanje temperature do željene, njeno održavanje ili smanjenje po potrebi i na elektro i na gasnoj izvedbi, automatsko smanjenje potrošnje do 10% tokom procesa kuvanja. Garantni rok je DVE godine za serije FX i ACT.0. A pristup servisu je jednako ozbiljan van garantnog roka, kao i u vreme garantnog roka. Kupcima se garantuje isporuka originalnih rezervnih delova 10 godina po prestanku proizvodnje modela. Molimo Vas da nas za sva pitanja ili pojašnjenja bez ustručavanja kontaktirate. Ukoliko ste zaineteresovani takođe smo voljni da organizujemo i sastanak sa Vama kako bi Vam prezentovali našu opremu i ukazali na sve njene prednosti. U očekivanju uspostavljanja poslovne i prijateljske saradnje, srdačno Vas pozdravljamo. S poštovanjem, Vaša MONERA.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Mehaničke konvekcione električne pećnice. Kućište od nerđajućeg čelika sa duplim staklom na vratima (odvojivo unutrašnje staklo) – unutrašnje halogeno svetlo – ovlaživač s regulatorom energije (direktno ubrizgavanje)- centrifu -galni ventilator s automatskim okretanjem smera rada (3 za STR10 – 2 za STR6). Mechanical convection oven – stainless steel structure with double-glazed glass door (internal glass opens) – timer 0-120’ – thermostat 50-300°C – internal halogen light – humidifier with energy regulator (direct injection) – centrifugal fan with auto-reverse (3 for STR10 and 2 for STR6). Options: Rack – Rising cabinet – Hood

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Konvekcione električne pećnice. Kućište od nerđajućeg čelika – unutrašnje halogeno svetlo – centrifugalni ventilator s automatskim okretanjem smera (3 za TOP10D – 2 za TOP4D-6D) – duplo staklo na vratima (odvojivo unutrašnje staklo ) – odvod vode – podešen za set za pranje. Upravljačka ploča sa 99 programa – do 4 ciklusa kuvanja u automatskom redosledu po programu – automatsko predgrevanje -regulator pare – digitalno ubrizgavanje vode –sonda jezgra. Podešavanje ventilatora na 2 brzine Mixed convection/direct steam ovens – stainless steel structure – internal halogen light – centrifugal fan with auto-reverse (3 for TOP10, 2 for TOP4-6) – double-glazed glass door (internal glass opens) – water drain – washing kit setup – universal supports for gastronorm GN1/1 or pastry 600×400 racks (racks not included). Digital control with 99 programs – up to 4 cooking cycles with automatic sequence per program – automatic pre-heating – steam discharge regulation – digital water injection regulation – core probe – 2-speed fan regulation – digital thermostat 50-260°C. Options: Washing kit – Shower – Rising cabinet – Rack – Hood

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Kobinovane konvekcione pećnice/pećnice sa direktnim ubrizgavanjem pare. Kućište od nerđajućeg čelika – unutrašnje halogeno svetlo – centrifugalni ventilator s automatskim okretanjem smera rada (3 za TOP10 – 2 za TOP4-6) – duplo staklo na vratima (odvojivo unutrašnje staklo) -odvod vode -ovlaživač za s regulatorom energije (direktno ubrizgavanje). Mixed convection/direct steam ovens – stainless steel structure – internal halogen light – centrifugal fan with auto-reverse (3 for TOP10, 2 for TOP4-6) – double-glazed glass door (internal glass opens) – water drain – universal supports for gastronorm GN1/1 or pastry 600×400 racks (racks not included). Mechanical timer 0-120’ – humidifier with energy regulator (direct injection) – thermostat 50-285°C. Options: Shower – Rising cabinet – Rack – Hood

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Konvektomat električni ili parno konvekcijska pećnica kapaciteta 20xGN1/1 model FX201E2 (para, topli vazduh, kombinovano) sa digitalnim displejem i programima za biblioteku. Programi za dimljenje, Delta T i niske temperature. Ventilator sa funkcijom automatskog preokreta za okretanje smera rotacije i 3 brzine ventilatora (1 sa statičkom). Automatska kontrola vlažnosti tokom kuvanja. Dvostepena proizvodnja pare. ECO funkcija za smanjenje potrošnje pri kuvanju i pranju. Automatski sistem pranja sa dvostrukim dejstvom dezinficijensa sa ručnim raspršivanjem tečnog proizvoda za čišćenje. Dva programa pranja. Konstrukcija izrađena od nerđajućeg čelika AISI 304, AISI 316L u komori za kuvanje. KONVEKTOMATI ANGELO PO SERIJA FX i ACT.0 Imati konvektomat u kuhinji, nije pitanje prestiža, nego pitanje ekonomičnosti, kvaliteta, raznolikosti i brzine usluge. Zašto je neophodno imati konvektomat, koje su njegove prednosti, mogućnosti, gde se sve koristi i šta je to što izdvaja konvektomate ANGELO PO serija FX i ACT.0 od svih drugih … Ukoliko imate 60 obroka dnevno, godišnje uštede se kreću do 24.000 EUR. Lepo zvuči, ali želimo i da objasnimo kako se dolazi do tako dobre uštede. Gubici na mesu su samo 10%, ušteda masnoće (ulja) je manja 90% do 95%, vreme pripreme je kraće 40%, ušteda energije je 60% do 65%, ušteda na povrću je oko 25%, broj radnika u kuhinji je manji do 40%, sve ovo u odnosu na tradicionalan način rada, termičke opreme u kuhinji je potrebno manje. Gde se konkretno može koristiti? Konvektomat se koristi u kuhinjama restorana i hotela, u catering centrima, kuhinjama bolnica, predškolskih i školskih ustanova, megamarketima, mesarama, poslastičarnicama i pogonima za proizvodnju poslastica… A imamo i svetski poznati CHICKEN STAR konvektomat specijalizovan za pečenje pilića koji pored svih funkcija koje ima FX ima i mogućnost AUTOMATSKOG odvoda masnoća u posebnu posudu za sprečavanje odliva masnoća u odvodne cevi i vodotookove. Ovo je i ekološka funkcija. I naravno sva termička oprema iz linija 700 GAMMA i 900 ICON 9000 ANGELO PO poseduje sertifikat CSQa higijenik dizajna i CSQECO. Kako izgleda serija FX i ACT.0 konvektomata u smislu broja gastro posuda koje se mogu istovremeno staviti za pripremu hrane? I da li u svim veličinama postoji i mogućnost napajanja električnom energijom ili gasom bilo zemnim ili tzv. propan-butan bocama? Najmanji konvektomati imaju 6 GN 1/1 posuda, naredna veličina je 10 GN 1/1, zatim 8 GN 2/1 ili 16 GN 1/1, onda 20 GN 1/1, 12 GN 2/1 ili 24 GN 1/1 i najveći su 20 GN 2/1 ili 40 GN 1/1 posuda istovremeno. Naravno za svaki model postoji pored elektro i tzv. gasna izvedba. Posebno smo ponosni na gasnu izvedbu konvektomata koja više nego prevazilazi postojeću konkurenciju i ima skoro savršeno sagorevanje, o čemu kupcu i proizvođaču po montaži to dokumentujemo atestiranim uređajem o prisustvu CO2 i CO. Iskorišćenost gasne energije FX i ACT.0 je skoro savršena novim tehničkim rešenjem dvostruke cevi koje omogućava pored mnogo manje potrošnje gasa i da nema prepoznatljive buke na gasnim konvektomatima koja je smetala kuvarima. Kada kažete priprema mesa, šta konkretno mislite? Meso se u konvektomatu može peći, kuvati, dinstati, pržiti, roštiljati, regenerisati. Npr. Bečka šnicla, Karađorđeva šnicla su vrlo česte ma menijima kod nas kao i pomfrit. Šnicle iz friteza su pune masnoća, ubijene i suve, da ne govorimo o kancerogenim materijama. Mi sa našim FX i ACT.0 konvektomatima pripremamo hranu na niskim temperaturama, zdravu i bez kancerogenih materija. Bečka, karđorđeva, uz minimalnu upotrebu ulja koliko ide npr. za salatu se spremaju za 7 do 10 minuta, pomfrit 4-5 minuta, meso je unutra sočno a spolja je hrskava, pomfrit je zlatno žute boje. Veliki problem u masovnim ishranama predstavlja i potencijalno trovanje hranom. Sa našim konvektomatima taj problem je rešen jer postoji uvek trajno sačuvani podaci o temperaturama jezgra mesa i vremenima. Još ako se hrana čuva u našoj rashladnoj opremi koja je predviđena za rad pri tempeaturi ambijenta do +43 C onda bojazni apsolutno nema. Problem koji pojedini proizvođači imaju sa jednotačkastim ili 4 do 5 tačkastim sondama kada kuvar nepravilno ubode sondu u meso ili drugu hranu kod nas je rešen inteligentnom sondom sa rastućom gustinom senzora koja prepoznaje hranu pa sonda može čak i dodirivati posudu i nema bojazni od greške. Upravljački meni je na srpskom jeziku ćirilica i latinica kod serije FX. Serija ACT.0 ima potpuni touch-screen i svaki kuvar može da napravi svoje okruženje kako mu odgovara i izgled displeja. Postoji i automatski kuvar, a za iskusne kuvare, sa maštom i idejama posto-ji deo programibilnog kuvanja sa 150 programa u 18 koraka, gde mogu unositi korake za svako jelo i uz to ga staviti u favorite ili pak kompletan meni restorana staviti u favorite. Rad je olakšan i vizuelno jer su za grupe jela ubačene fotografije svih vrsta jela ispod kojih čak i piše naziv npr. junetina, riba, piletina,… Postoje načini pripreme hrane, pa ako se želi koristiti konvektomat za tzv. frtiteziranje (bečka, karađorđeva, riba, pomfit,…) ide se u tu grupu i bira jelo za pripremu. Tako i za ostale načine pripreme hrane poput pečenja, kuvanja na pari, grilovanje,…. Konvektomat FX pored standardne inteligentne sonde ima i opcionu mogućnost dodatne sonde koja se može koristiti i za hranu ali i za vakuumirane proizvode, što nije slučaj kod konkurencije gde može samo vakuumirano. Naši konvektomati imaju tzv. Multicooking i ono po čemu se razlikujemo od konkurencije jeste da na svakom nivou može da se stavlja za razliku od konkurencije više od jedne posude ili vrste hrane. Naravno konvektomati omogućavaju da i pored različitosti vrsta hrane svaka zadržava svoj miris i ukus bez mešanja bilo kog drugog mirisa. Ono što izdvaja Angelo Po konvektomate u odnosu na druge kao prvo su najmanji gubici na mesu od svega 10%, drugo naši konvektomati imaju mogućnost PASTERIZACIJE proizvoda koji se mogu čuvati do 150 dana sa kompletnom evidencijom za HACCP(npr. povrće, salate, voćni kupovi, kompoti,…), treće je DIMILICA koja omogućava korisniku da uz naših 30 recepata i broj recepata ograničen maštom kuvara, daje jedan posebno pozitivan miris kako mesu, ribi tako i sirevima, povrću, salatama, desertima, bukvalno svakoj vrsti hrane koja se sprema u njemu, što omogućava personalizaciju svakog restorana do nivoa prepoznatljivosti ukusa i mirisa. Odimljeno ulje se koristi i za naknadno prelivanje spremljene hrane. Deserti finalizirani dimilicom su oduševili potrošače širom sveta. FX ima homogenizovanu vrelu paru u svakom trenutku, jeftinije korišćenje i održavanje konvektomata, otvaranje vrata laktom ili rukom i stavljanje posuda sa hranom u konvektomat ili vađenje iz konvektomata iako su obe ruke zauzete (banging system), zatvoren sistem sa direktnim kapacitivnim očitavanjem vlažnosti unutar konvektomata, brzo čišćenje vodom i parom bez korišćenja sredstava, automatsko čišćenje odvoda. Veliki kolorni ekran(640×480 piksela i preko 260.000 boja) sa podacima koji se može očitavati iz svih uglova, za razliku od onih koji ga imaju (većina ne) gde kuvar mora da bude naspram ekrana da bi pročitao podatke, 12/10 čelik AISI 316 u komori za kuvanje, uz modele 8xGN2/1 i 12xGN2/1 postolje je gratis, automatsko upravljanje snagom omogućava automatsko povećavanje temperature do željene, njeno održavanje ili smanjenje po potrebi i na elektro i na gasnoj izvedbi, automatsko smanjenje potrošnje do 10% tokom procesa kuvanja. Garantni rok je DVE godine za serije FX i ACT.0. A pristup servisu je jednako ozbiljan van garantnog roka, kao i u vreme garantnog roka. Kupcima se garantuje isporuka originalnih rezervnih delova 10 godina po prestanku proizvodnje modela. Molimo Vas da nas za sva pitanja ili pojašnjenja bez ustručavanja kontaktirate. Ukoliko ste zaineteresovani takođe smo voljni da organizujemo i sastanak sa Vama kako bi Vam prezentovali našu opremu i ukazali na sve njene prednosti. U očekivanju uspostavljanja poslovne i prijateljske saradnje, srdačno Vas pozdravljamo. S poštovanjem, Vaša MONERA. Combi oven (steam, hot air, combi) with digital display and library programs. Programs for smoking, Delta T and Low Temperature. Fan with auto-reverse function for reversal of rotation direction and 3 fan speeds (1 intermittent). Automatic humidity control while cooking. Dual level steam generation. ECO function for the consumption reduction in cooking and washing. Automatic washing system with double-action sanitization effect, with manual dispersion of the liquid cleaning product. Two washing programs. Structure made in AISI 304 stainless steel, AISI 316L in cooking chamber. Working voltage 400V 3N~ / 230V 3~ / 50÷60 Hz Net Weight 305 kg Gross Weight 340 kg Packing Width 105 cm Packing Height 217,3 cm Packing Depth 102 cm Width 96,2 cm Height 185,5 cm Depth 93,5 cm Electric Power 34,3 kW Electric supply height 25 cm Cold water 60 l/h Cold water diameter 3/4″ Cold water connection height 25 cm Water drain diameter 4 Water drain height 1 cm Dimensions 96,2×93,5×185,5 cm Packing 105x102x217,3 cm

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Konvektomat električni ili parno konvekcijska pećnica kapaciteta 20xGN2/1 ili 40xGN1/1 model FX202E2 (para, topli vazduh, kombinovano) sa digitalnim displejem i programima za biblioteku. Programi za dimljenje, Delta T i niske temperature. Ventilator sa funkcijom automatskog preokreta za okretanje smera rotacije i 3 brzine ventilatora (1 sa statičkom). Automatska kontrola vlažnosti tokom kuvanja. Dvostepena proizvodnja pare. ECO funkcija za smanjenje potrošnje pri kuvanju i pranju. Automatski sistem pranja sa dvostrukim dejstvom dezinficijensa sa ručnim raspršivanjem tečnog proizvoda za čišćenje. Dva programa pranja. Konstrukcija izrađena od nerđajućeg čelika AISI 304, AISI 316L u komori za kuvanje. KONVEKTOMATI ANGELO PO SERIJA FX i ACT.0 Imati konvektomat u kuhinji, nije pitanje prestiža, nego pitanje ekonomičnosti, kvaliteta, raznolikosti i brzine usluge. Zašto je neophodno imati konvektomat, koje su njegove prednosti, mogućnosti, gde se sve koristi i šta je to što izdvaja konvektomate ANGELO PO serija FX i ACT.0 od svih drugih … Ukoliko imate 60 obroka dnevno, godišnje uštede se kreću do 24.000 EUR. Lepo zvuči, ali želimo i da objasnimo kako se dolazi do tako dobre uštede. Gubici na mesu su samo 10%, ušteda masnoće (ulja) je manja 90% do 95%, vreme pripreme je kraće 40%, ušteda energije je 60% do 65%, ušteda na povrću je oko 25%, broj radnika u kuhinji je manji do 40%, sve ovo u odnosu na tradicionalan način rada, termičke opreme u kuhinji je potrebno manje. Gde se konkretno može koristiti? Konvektomat se koristi u kuhinjama restorana i hotela, u catering centrima, kuhinjama bolnica, predškolskih i školskih ustanova, megamarketima, mesarama, poslastičarnicama i pogonima za proizvodnju poslastica… A imamo i svetski poznati CHICKEN STAR konvektomat specijalizovan za pečenje pilića koji pored svih funkcija koje ima FX ima i mogućnost AUTOMATSKOG odvoda masnoća u posebnu posudu za sprečavanje odliva masnoća u odvodne cevi i vodotookove. Ovo je i ekološka funkcija. I naravno sva termička oprema iz linija 700 GAMMA i 900 ICON 9000 ANGELO PO poseduje sertifikat CSQa higijenik dizajna i CSQECO. Kako izgleda serija FX i ACT.0 konvektomata u smislu broja gastro posuda koje se mogu istovremeno staviti za pripremu hrane? I da li u svim veličinama postoji i mogućnost napajanja električnom energijom ili gasom bilo zemnim ili tzv. propan-butan bocama? Najmanji konvektomati imaju 6 GN 1/1 posuda, naredna veličina je 10 GN 1/1, zatim 8 GN 2/1 ili 16 GN 1/1, onda 20 GN 1/1, 12 GN 2/1 ili 24 GN 1/1 i najveći su 20 GN 2/1 ili 40 GN 1/1 posuda istovremeno. Naravno za svaki model postoji pored elektro i tzv. gasna izvedba. Posebno smo ponosni na gasnu izvedbu konvektomata koja više nego prevazilazi postojeću konkurenciju i ima skoro savršeno sagorevanje, o čemu kupcu i proizvođaču po montaži to dokumentujemo atestiranim uređajem o prisustvu CO2 i CO. Iskorišćenost gasne energije FX i ACT.0 je skoro savršena novim tehničkim rešenjem dvostruke cevi koje omogućava pored mnogo manje potrošnje gasa i da nema prepoznatljive buke na gasnim konvektomatima koja je smetala kuvarima. Kada kažete priprema mesa, šta konkretno mislite? Meso se u konvektomatu može peći, kuvati, dinstati, pržiti, roštiljati, regenerisati. Npr. Bečka šnicla, Karađorđeva šnicla su vrlo česte ma menijima kod nas kao i pomfrit. Šnicle iz friteza su pune masnoća, ubijene i suve, da ne govorimo o kancerogenim materijama. Mi sa našim FX i ACT.0 konvektomatima pripremamo hranu na niskim temperaturama, zdravu i bez kancerogenih materija. Bečka, karđorđeva, uz minimalnu upotrebu ulja koliko ide npr. za salatu se spremaju za 7 do 10 minuta, pomfrit 4-5 minuta, meso je unutra sočno a spolja je hrskava, pomfrit je zlatno žute boje. Veliki problem u masovnim ishranama predstavlja i potencijalno trovanje hranom. Sa našim konvektomatima taj problem je rešen jer postoji uvek trajno sačuvani podaci o temperaturama jezgra mesa i vremenima. Još ako se hrana čuva u našoj rashladnoj opremi koja je predviđena za rad pri tempeaturi ambijenta do +43 C onda bojazni apsolutno nema. Problem koji pojedini proizvođači imaju sa jednotačkastim ili 4 do 5 tačkastim sondama kada kuvar nepravilno ubode sondu u meso ili drugu hranu kod nas je rešen inteligentnom sondom sa rastućom gustinom senzora koja prepoznaje hranu pa sonda može čak i dodirivati posudu i nema bojazni od greške. Upravljački meni je na srpskom jeziku ćirilica i latinica kod serije FX. Serija ACT.0 ima potpuni touch-screen i svaki kuvar može da napravi svoje okruženje kako mu odgovara i izgled displeja. Postoji i automatski kuvar, a za iskusne kuvare, sa maštom i idejama posto-ji deo programibilnog kuvanja sa 150 programa u 18 koraka, gde mogu unositi korake za svako jelo i uz to ga staviti u favorite ili pak kompletan meni restorana staviti u favorite. Rad je olakšan i vizuelno jer su za grupe jela ubačene fotografije svih vrsta jela ispod kojih čak i piše naziv npr. junetina, riba, piletina,… Postoje načini pripreme hrane, pa ako se želi koristiti konvektomat za tzv. frtiteziranje (bečka, karađorđeva, riba, pomfit,…) ide se u tu grupu i bira jelo za pripremu. Tako i za ostale načine pripreme hrane poput pečenja, kuvanja na pari, grilovanje,…. Konvektomat FX pored standardne inteligentne sonde ima i opcionu mogućnost dodatne sonde koja se može koristiti i za hranu ali i za vakuumirane proizvode, što nije slučaj kod konkurencije gde može samo vakuumirano. Naši konvektomati imaju tzv. Multicooking i ono po čemu se razlikujemo od konkurencije jeste da na svakom nivou može da se stavlja za razliku od konkurencije više od jedne posude ili vrste hrane. Naravno konvektomati omogućavaju da i pored različitosti vrsta hrane svaka zadržava svoj miris i ukus bez mešanja bilo kog drugog mirisa. Ono što izdvaja Angelo Po konvektomate u odnosu na druge kao prvo su najmanji gubici na mesu od svega 10%, drugo naši konvektomati imaju mogućnost PASTERIZACIJE proizvoda koji se mogu čuvati do 150 dana sa kompletnom evidencijom za HACCP(npr. povrće, salate, voćni kupovi, kompoti,…), treće je DIMILICA koja omogućava korisniku da uz naših 30 recepata i broj recepata ograničen maštom kuvara, daje jedan posebno pozitivan miris kako mesu, ribi tako i sirevima, povrću, salatama, desertima, bukvalno svakoj vrsti hrane koja se sprema u njemu, što omogućava personalizaciju svakog restorana do nivoa prepoznatljivosti ukusa i mirisa. Odimljeno ulje se koristi i za naknadno prelivanje spremljene hrane. Deserti finalizirani dimilicom su oduševili potrošače širom sveta. FX ima homogenizovanu vrelu paru u svakom trenutku, jeftinije korišćenje i održavanje konvektomata, otvaranje vrata laktom ili rukom i stavljanje posuda sa hranom u konvektomat ili vađenje iz konvektomata iako su obe ruke zauzete (banging system), zatvoren sistem sa direktnim kapacitivnim očitavanjem vlažnosti unutar konvektomata, brzo čišćenje vodom i parom bez korišćenja sredstava, automatsko čišćenje odvoda. Veliki kolorni ekran(640×480 piksela i preko 260.000 boja) sa podacima koji se može očitavati iz svih uglova, za razliku od onih koji ga imaju (većina ne) gde kuvar mora da bude naspram ekrana da bi pročitao podatke, 12/10 čelik AISI 316 u komori za kuvanje, uz modele 8xGN2/1 i 12xGN2/1 postolje je gratis, automatsko upravljanje snagom omogućava automatsko povećavanje temperature do željene, njeno održavanje ili smanjenje po potrebi i na elektro i na gasnoj izvedbi, automatsko smanjenje potrošnje do 10% tokom procesa kuvanja. Garantni rok je DVE godine za serije FX i ACT.0. A pristup servisu je jednako ozbiljan van garantnog roka, kao i u vreme garantnog roka. Kupcima se garantuje isporuka originalnih rezervnih delova 10 godina po prestanku proizvodnje modela. Molimo Vas da nas za sva pitanja ili pojašnjenja bez ustručavanja kontaktirate. Ukoliko ste zaineteresovani takođe smo voljni da organizujemo i sastanak sa Vama kako bi Vam prezentovali našu opremu i ukazali na sve njene prednosti. U očekivanju uspostavljanja poslovne i prijateljske saradnje, srdačno Vas pozdravljamo. S poštovanjem, Vaša MONERA. Combi oven (steam, hot air, combi) with digital display and library programs. Programs for smoking, Delta T and Low Temperature. Fan with auto-reverse function for reversal of rotation direction and 3 fan speeds (1 intermittent). Automatic humidity control while cooking. Dual level steam generation. ECO function for the consumption reduction in cooking and washing. Automatic washing system with double-action sanitization effect, with manual dispersion of the liquid cleaning product. Two washing programs. Structure made in AISI 304 stainless steel, AISI 316L in cooking chamber. Working voltage 400V 3N ~ 50 ÷60 Hz Net Weight 441 kg Gross Weight 492 kg Packing Width 130,5 cm Packing Height 217,3 cm Packing Depth 120 cm Width 122,7 cm Height 185,5 cm Depth 112 cm Electric Power 55,5 kW Electric supply height 25 cm Cold water 165 l/h Cold water diameter 3/4″ Cold water connection height 25 cm Water drain diameter 4 Water drain height 1 cm Dimensions 122,7x112x185,5 cm Packing 130,5x120x217,3 cm

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Konvektomat električni ili električna parno konvekcijska pećnica kapaciteta 20xGN2/1 ili 40xGN1/1 model FX202E3 (para, topli vazduh, kombinovano) sa automatskim kuvanjem za pasterizaciju, dimljenje, sous vide, sušenje, priprema kolača i poslastica, prženje, kuvanje na pari, porumenelost, prženje, kuvanje u Delta T i niskim temperaturama. Ventilator sa funkcijom automatskog okretanja za promenu pravca rotacije i 6 brzina ventilatora (1 statička), patentirani sistem upravljanja. Patentirana direktna kontrola vlažnosti tokom kuvanja. Dvostepena proizvodnja pare. Bibliotečki programi sa 150 automatskih i sačuvanih programa za kuvanje. Kompletni recepti sa sastojcima, pripremom, načinima kuvanja i savetima na displeju, uz fotografiju. 100% automatski Cook & Chill programi sa integrisanim BE-1. Simultano višestruko kuvanje sa: istovremeno kompatibilnim procesima kuvanja, odbrojavanjem vremena (20 puta) i upotrebom do 2 osnovne sonde. ECO funkcija za smanjenje potrošnje u kuvanju i pranju. Automatski sistem pranja sa trostrukim dejstvom dezinfekcionog efekta, potpuno automatski, ne zahteva spoljnu pomoć za svako pojedinačno pranje, a rukovalac ne rukuje hemijskim proizvodom. Sedam programa pranja uključujući i 2 beza branja 3 i 12 minuta bez korišćenja deterdženta. Konstrukcija izrađena od nerđajućeg čelika AISI 304, AISI 316L u komori za kuvanje. KONVEKTOMATI ANGELO PO SERIJA FX i ACT.0 Imati konvektomat u kuhinji, nije pitanje prestiža, nego pitanje ekonomičnosti, kvaliteta, raznolikosti i brzine usluge. Zašto je neophodno imati konvektomat, koje su njegove prednosti, mogućnosti, gde se sve koristi i šta je to što izdvaja konvektomate ANGELO PO serija FX i ACT.0 od svih drugih … Ukoliko imate 60 obroka dnevno, godišnje uštede se kreću do 24.000 EUR. Lepo zvuči, ali želimo i da objasnimo kako se dolazi do tako dobre uštede. Gubici na mesu su samo 10%, ušteda masnoće (ulja) je manja 90% do 95%, vreme pripreme je kraće 40%, ušteda energije je 60% do 65%, ušteda na povrću je oko 25%, broj radnika u kuhinji je manji do 40%, sve ovo u odnosu na tradicionalan način rada, termičke opreme u kuhinji je potrebno manje. Gde se konkretno može koristiti? Konvektomat se koristi u kuhinjama restorana i hotela, u catering centrima, kuhinjama bolnica, predškolskih i školskih ustanova, megamarketima, mesarama, poslastičarnicama i pogonima za proizvodnju poslastica… A imamo i svetski poznati CHICKEN STAR konvektomat specijalizovan za pečenje pilića koji pored svih funkcija koje ima FX ima i mogućnost AUTOMATSKOG odvoda masnoća u posebnu posudu za sprečavanje odliva masnoća u odvodne cevi i vodotookove. Ovo je i ekološka funkcija. I naravno sva termička oprema iz linija 700 GAMMA i 900 ICON 9000 ANGELO PO poseduje sertifikat CSQa higijenik dizajna i CSQECO. Kako izgleda serija FX i ACT.0 konvektomata u smislu broja gastro posuda koje se mogu istovremeno staviti za pripremu hrane? I da li u svim veličinama postoji i mogućnost napajanja električnom energijom ili gasom bilo zemnim ili tzv. propan-butan bocama? Najmanji konvektomati imaju 6 GN 1/1 posuda, naredna veličina je 10 GN 1/1, zatim 8 GN 2/1 ili 16 GN 1/1, onda 20 GN 1/1, 12 GN 2/1 ili 24 GN 1/1 i najveći su 20 GN 2/1 ili 40 GN 1/1 posuda istovremeno. Naravno za svaki model postoji pored elektro i tzv. gasna izvedba. Posebno smo ponosni na gasnu izvedbu konvektomata koja više nego prevazilazi postojeću konkurenciju i ima skoro savršeno sagorevanje, o čemu kupcu i proizvođaču po montaži to dokumentujemo atestiranim uređajem o prisustvu CO2 i CO. Iskorišćenost gasne energije FX i ACT.0 je skoro savršena novim tehničkim rešenjem dvostruke cevi koje omogućava pored mnogo manje potrošnje gasa i da nema prepoznatljive buke na gasnim konvektomatima koja je smetala kuvarima. Kada kažete priprema mesa, šta konkretno mislite? Meso se u konvektomatu može peći, kuvati, dinstati, pržiti, roštiljati, regenerisati. Npr. Bečka šnicla, Karađorđeva šnicla su vrlo česte ma menijima kod nas kao i pomfrit. Šnicle iz friteza su pune masnoća, ubijene i suve, da ne govorimo o kancerogenim materijama. Mi sa našim FX i ACT.0 konvektomatima pripremamo hranu na niskim temperaturama, zdravu i bez kancerogenih materija. Bečka, karđorđeva, uz minimalnu upotrebu ulja koliko ide npr. za salatu se spremaju za 7 do 10 minuta, pomfrit 4-5 minuta, meso je unutra sočno a spolja je hrskava, pomfrit je zlatno žute boje. Veliki problem u masovnim ishranama predstavlja i potencijalno trovanje hranom. Sa našim konvektomatima taj problem je rešen jer postoji uvek trajno sačuvani podaci o temperaturama jezgra mesa i vremenima. Još ako se hrana čuva u našoj rashladnoj opremi koja je predviđena za rad pri tempeaturi ambijenta do +43 C onda bojazni apsolutno nema. Problem koji pojedini proizvođači imaju sa jednotačkastim ili 4 do 5 tačkastim sondama kada kuvar nepravilno ubode sondu u meso ili drugu hranu kod nas je rešen inteligentnom sondom sa rastućom gustinom senzora koja prepoznaje hranu pa sonda može čak i dodirivati posudu i nema bojazni od greške. Upravljački meni je na srpskom jeziku ćirilica i latinica kod serije FX. Serija ACT.0 ima potpuni touch-screen i svaki kuvar može da napravi svoje okruženje kako mu odgovara i izgled displeja. Postoji i automatski kuvar, a za iskusne kuvare, sa maštom i idejama posto-ji deo programibilnog kuvanja sa 150 programa u 18 koraka, gde mogu unositi korake za svako jelo i uz to ga staviti u favorite ili pak kompletan meni restorana staviti u favorite. Rad je olakšan i vizuelno jer su za grupe jela ubačene fotografije svih vrsta jela ispod kojih čak i piše naziv npr. junetina, riba, piletina,… Postoje načini pripreme hrane, pa ako se želi koristiti konvektomat za tzv. frtiteziranje (bečka, karađorđeva, riba, pomfit,…) ide se u tu grupu i bira jelo za pripremu. Tako i za ostale načine pripreme hrane poput pečenja, kuvanja na pari, grilovanje,…. Konvektomat FX pored standardne inteligentne sonde ima i opcionu mogućnost dodatne sonde koja se može koristiti i za hranu ali i za vakuumirane proizvode, što nije slučaj kod konkurencije gde može samo vakuumirano. Naši konvektomati imaju tzv. Multicooking i ono po čemu se razlikujemo od konkurencije jeste da na svakom nivou može da se stavlja za razliku od konkurencije više od jedne posude ili vrste hrane. Naravno konvektomati omogućavaju da i pored različitosti vrsta hrane svaka zadržava svoj miris i ukus bez mešanja bilo kog drugog mirisa. Ono što izdvaja Angelo Po konvektomate u odnosu na druge kao prvo su najmanji gubici na mesu od svega 10%, drugo naši konvektomati imaju mogućnost PASTERIZACIJE proizvoda koji se mogu čuvati do 150 dana sa kompletnom evidencijom za HACCP(npr. povrće, salate, voćni kupovi, kompoti,…), treće je DIMILICA koja omogućava korisniku da uz naših 30 recepata i broj recepata ograničen maštom kuvara, daje jedan posebno pozitivan miris kako mesu, ribi tako i sirevima, povrću, salatama, desertima, bukvalno svakoj vrsti hrane koja se sprema u njemu, što omogućava personalizaciju svakog restorana do nivoa prepoznatljivosti ukusa i mirisa. Odimljeno ulje se koristi i za naknadno prelivanje spremljene hrane. Deserti finalizirani dimilicom su oduševili potrošače širom sveta. FX ima homogenizovanu vrelu paru u svakom trenutku, jeftinije korišćenje i održavanje konvektomata, otvaranje vrata laktom ili rukom i stavljanje posuda sa hranom u konvektomat ili vađenje iz konvektomata iako su obe ruke zauzete (banging system), zatvoren sistem sa direktnim kapacitivnim očitavanjem vlažnosti unutar konvektomata, brzo čišćenje vodom i parom bez korišćenja sredstava, automatsko čišćenje odvoda. Veliki kolorni ekran(640×480 piksela i preko 260.000 boja) sa podacima koji se može očitavati iz svih uglova, za razliku od onih koji ga imaju (većina ne) gde kuvar mora da bude naspram ekrana da bi pročitao podatke, 12/10 čelik AISI 316 u komori za kuvanje, uz modele 8xGN2/1 i 12xGN2/1 postolje je gratis, automatsko upravljanje snagom omogućava automatsko povećavanje temperature do željene, njeno održavanje ili smanjenje po potrebi i na elektro i na gasnoj izvedbi, automatsko smanjenje potrošnje do 10% tokom procesa kuvanja. Garantni rok je DVE godine za serije FX i ACT.0. A pristup servisu je jednako ozbiljan van garantnog roka, kao i u vreme garantnog roka. Kupcima se garantuje isporuka originalnih rezervnih delova 10 godina po prestanku proizvodnje modela. Molimo Vas da nas za sva pitanja ili pojašnjenja bez ustručavanja kontaktirate. Ukoliko ste zaineteresovani takođe smo voljni da organizujemo i sastanak sa Vama kako bi Vam prezentovali našu opremu i ukazali na sve njene prednosti. U očekivanju uspostavljanja poslovne i prijateljske saradnje, srdačno Vas pozdravljamo. S poštovanjem, Vaša MONERA. Combi oven (steam, hot air, combi) with automatic cooking for pasteurization, smoking, sous vide, drying, prepare cakes and desserts, frying, steaming, browning, searing, cooking in Delta T and Low Temperature. Fan with auto-reverse function for reversal of rotation direction and 6 fan speeds (1 intermittent), patented control system. Patented direct humidity control while cooking. Dual level steam generation. Library programs with 150 automatic and stored cooking programs. Complete recipes with ingredients, preparation, cooking methods and tips for the presentation of the plate, with photography. 100% automatic Cook & Chill programs with integrated BE-1. Simultaneous Multi-cooking with: simultaneously compatible cooking processes, multi-timer (20 times) and use up to 2 core probes. ECO function for the consumption reduction in cooking and washing. Automatic washing system with triple-action sanitization effect, totally automatic, requiring no outside help for every single washing and the operator does not handle the chemical product. Seven washing programs. Structure made in AISI 304 stainless steel, AISI 316L in cooking chamber. Working voltage 400V 3N ~ 50 ÷60 Hz Net Weight 460 kg Gross Weight 480 kg Packing Width 130,5 cm Packing Height 217,3 cm Packing Depth 114 cm Width 122,7 cm Height 185,5 cm Depth 112 cm Electric Power 55,5 kW Electric supply height 25 cm Cold water 165 l/h Cold water diameter 3/4″ Cold water connection height 25 cm Water drain diameter 4 Water drain height 1 cm Dimensions 122,7x112x185,5 cm Packing 130,5x114x217,3 cm

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Konvektomat električni ili električna parno konvekcijska pećnica kapaciteta 6xGN1/1 model FX61E3 (para, topli vazduh, kombinovano) sa automatskim kuvanjem za pasterizaciju, dimljenje, sous vide, sušenje, priprema kolača i poslastica, prženje, kuvanje na pari, porumenelost, prženje, kuvanje u Delta T i niskim temperaturama. Ventilator sa funkcijom automatskog okretanja za promenu pravca rotacije i 6 brzina ventilatora (1 statička), patentirani sistem upravljanja. Patentirana direktna kontrola vlažnosti tokom kuvanja. Dvostepena proizvodnja pare. Bibliotečki programi sa 150 automatskih i sačuvanih programa za kuvanje. Kompletni recepti sa sastojcima, pripremom, načinima kuvanja i savetima na displeju, uz fotografiju. 100% automatski Cook & Chill programi sa integrisanim BE-1. Simultano višestruko kuvanje sa: istovremeno kompatibilnim procesima kuvanja, odbrojavanjem vremena (20 puta) i upotrebom do 2 osnovne sonde. ECO funkcija za smanjenje potrošnje u kuvanju i pranju. Automatski sistem pranja sa trostrukim dejstvom dezinfekcionog efekta, potpuno automatski, ne zahteva spoljnu pomoć za svako pojedinačno pranje, a rukovalac ne rukuje hemijskim proizvodom. Sedam programa pranja uključujući i 2 beza branja 3 i 12 minuta bez korišćenja deterdženta. Konstrukcija izrađena od nerđajućeg čelika AISI 304, AISI 316L u komori za kuvanje. Električna snaga: 12 kW Dimenzije: 92×90,1×78,5 cm Katalog konvektomata ANGELO PO serije FX 06 Katalog konvektomati i salamanderi 2018 Combi Ovens COMBISTAR FX Angelo Po Combi oven (steam, hot air, combi) with automatic cooking for pasteurization, smoking, sous vide, drying, prepare cakes and desserts, frying, steaming, browning, searing, cooking in Delta T and Low Temperature. Fan with auto-reverse function for reversal of rotation direction and 6 fan speeds (1 intermittent), patented control system. Patented direct humidity control while cooking. Dual level steam generation. Library programs with 150 automatic and stored cooking programs. Complete recipes with ingredients, preparation, cooking methods and tips for the presentation of the plate, with photography. 100% automatic Cook & Chill programs with integrated BE-1. Simultaneous Multi-cooking with: simultaneously compatible cooking processes, multi-timer (20 times) and use up to 2 core probes. ECO function for the consumption reduction in cooking and washing. Automatic washing system with triple-action sanitization effect, totally automatic, requiring no outside help for every single washing and the operator does not handle the chemical product. Seven washing programs. Structure made in AISI 304 stainless steel, AISI 316L in cooking chamber. Working voltage 400V 3N~ / 230V 3~ / 50÷60 Hz Net Weight 115 kg Gross Weight 127 kg Packing Width 101 cm Packing Height 101,6 cm Packing Depth 96,5 cm Width 92 cm Height 78,5 cm Depth 90,1 cm Electric Power 12 kW Electric supply height 46 cm Cold water 14,5 l/h Cold water diameter 3/4″ Cold water connection height 46 cm Water drain diameter 4 Water drain height 1 cm Dimensions 92×90,1×78,5 cm Packing 101×96,5×101,6 cm

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Gasni konvektomat ili parno konvekcijska pećnica kapaciteta 10xGN1/1 model FX101G3 (para, topli vazduh, kombi) sa automatskim kuvanjem za pasterizaciju, dimljenje, sous vide, sušenje, priprema kolača i poslastica, prženje, kuvanje na pari, porumenelost, prženje, kuvanje u Delta T i niskim temperaturama. Ventilator sa funkcijom automatskog okretanja za promenu pravca rotacije i 6 brzina ventilatora (1 statička), patentirani sistem upravljanja. Patentirana direktna kontrola vlažnosti tokom kuvanja. Dvostepena proizvodnja pare. Bibliotečki programi sa 150 automatskih i sačuvanih programa za kuvanje. Kompletni recepti sa sastojcima, pripremom, načinima kuvanja i savetima na displeju, uz fotografiju. 100% automatski Cook & Chill programi sa integrisanim BE-1. Simultano višestruko kuvanje sa: istovremeno kompatibilnim procesima kuvanja, odbrojavanjem vremena (20 puta) i upotrebom do 2 osnovne sonde. ECO funkcija za smanjenje potrošnje u kuvanju i pranju. Automatski sistem pranja sa trostrukim dejstvom dezinfekcionog efekta, potpuno automatski, ne zahteva spoljnu pomoć za svako pojedinačno pranje, a rukovalac ne rukuje hemijskim proizvodom. Sedam programa pranja uključujući i 2 brza pranja 3 i 12 minuta bez korišćenja deterdženta. Konstrukcija izrađena od nerđajućeg čelika AISI 304, AISI 316L u komori za kuvanje. KONVEKTOMATI ANGELO PO SERIJA FX i ACT.0 Imati konvektomat u kuhinji, nije pitanje prestiža, nego pitanje ekonomičnosti, kvaliteta, raznolikosti i brzine usluge. Zašto je neophodno imati konvektomat, koje su njegove prednosti, mogućnosti, gde se sve koristi i šta je to što izdvaja konvektomate ANGELO PO serija FX i ACT.0 od svih drugih … Ukoliko imate 60 obroka dnevno, godišnje uštede se kreću do 24.000 EUR. Lepo zvuči, ali želimo i da objasnimo kako se dolazi do tako dobre uštede. Gubici na mesu su samo 10%, ušteda masnoće (ulja) je manja 90% do 95%, vreme pripreme je kraće 40%, ušteda energije je 60% do 65%, ušteda na povrću je oko 25%, broj radnika u kuhinji je manji do 40%, sve ovo u odnosu na tradicionalan način rada, termičke opreme u kuhinji je potrebno manje. Gde se konkretno može koristiti? Konvektomat se koristi u kuhinjama restorana i hotela, u catering centrima, kuhinjama bolnica, predškolskih i školskih ustanova, megamarketima, mesarama, poslastičarnicama i pogonima za proizvodnju poslastica… A imamo i svetski poznati CHICKEN STAR konvektomat specijalizovan za pečenje pilića koji pored svih funkcija koje ima FX ima i mogućnost AUTOMATSKOG odvoda masnoća u posebnu posudu za sprečavanje odliva masnoća u odvodne cevi i vodotookove. Ovo je i ekološka funkcija. I naravno sva termička oprema iz linija 700 GAMMA i 900 ICON 9000 ANGELO PO poseduje sertifikat CSQa higijenik dizajna i CSQECO. Kako izgleda serija FX i ACT.0 konvektomata u smislu broja gastro posuda koje se mogu istovremeno staviti za pripremu hrane? I da li u svim veličinama postoji i mogućnost napajanja električnom energijom ili gasom bilo zemnim ili tzv. propan-butan bocama? Najmanji konvektomati imaju 6 GN 1/1 posuda, naredna veličina je 10 GN 1/1, zatim 8 GN 2/1 ili 16 GN 1/1, onda 20 GN 1/1, 12 GN 2/1 ili 24 GN 1/1 i najveći su 20 GN 2/1 ili 40 GN 1/1 posuda istovremeno. Naravno za svaki model postoji pored elektro i tzv. gasna izvedba. Posebno smo ponosni na gasnu izvedbu konvektomata koja više nego prevazilazi postojeću konkurenciju i ima skoro savršeno sagorevanje, o čemu kupcu i proizvođaču po montaži to dokumentujemo atestiranim uređajem o prisustvu CO2 i CO. Iskorišćenost gasne energije FX i ACT.0 je skoro savršena novim tehničkim rešenjem dvostruke cevi koje omogućava pored mnogo manje potrošnje gasa i da nema prepoznatljive buke na gasnim konvektomatima koja je smetala kuvarima. Kada kažete priprema mesa, šta konkretno mislite? Meso se u konvektomatu može peći, kuvati, dinstati, pržiti, roštiljati, regenerisati. Npr. Bečka šnicla, Karađorđeva šnicla su vrlo česte ma menijima kod nas kao i pomfrit. Šnicle iz friteza su pune masnoća, ubijene i suve, da ne govorimo o kancerogenim materijama. Mi sa našim FX i ACT.0 konvektomatima pripremamo hranu na niskim temperaturama, zdravu i bez kancerogenih materija. Bečka, karđorđeva, uz minimalnu upotrebu ulja koliko ide npr. za salatu se spremaju za 7 do 10 minuta, pomfrit 4-5 minuta, meso je unutra sočno a spolja je hrskava, pomfrit je zlatno žute boje. Veliki problem u masovnim ishranama predstavlja i potencijalno trovanje hranom. Sa našim konvektomatima taj problem je rešen jer postoji uvek trajno sačuvani podaci o temperaturama jezgra mesa i vremenima. Još ako se hrana čuva u našoj rashladnoj opremi koja je predviđena za rad pri tempeaturi ambijenta do +43 C onda bojazni apsolutno nema. Problem koji pojedini proizvođači imaju sa jednotačkastim ili 4 do 5 tačkastim sondama kada kuvar nepravilno ubode sondu u meso ili drugu hranu kod nas je rešen inteligentnom sondom sa rastućom gustinom senzora koja prepoznaje hranu pa sonda može čak i dodirivati posudu i nema bojazni od greške. Upravljački meni je na srpskom jeziku ćirilica i latinica kod serije FX. Serija ACT.0 ima potpuni touch-screen i svaki kuvar može da napravi svoje okruženje kako mu odgovara i izgled displeja. Postoji i automatski kuvar, a za iskusne kuvare, sa maštom i idejama posto-ji deo programibilnog kuvanja sa 150 programa u 18 koraka, gde mogu unositi korake za svako jelo i uz to ga staviti u favorite ili pak kompletan meni restorana staviti u favorite. Rad je olakšan i vizuelno jer su za grupe jela ubačene fotografije svih vrsta jela ispod kojih čak i piše naziv npr. junetina, riba, piletina,… Postoje načini pripreme hrane, pa ako se želi koristiti konvektomat za tzv. frtiteziranje (bečka, karađorđeva, riba, pomfit,…) ide se u tu grupu i bira jelo za pripremu. Tako i za ostale načine pripreme hrane poput pečenja, kuvanja na pari, grilovanje,…. Konvektomat FX pored standardne inteligentne sonde ima i opcionu mogućnost dodatne sonde koja se može koristiti i za hranu ali i za vakuumirane proizvode, što nije slučaj kod konkurencije gde može samo vakuumirano. Naši konvektomati imaju tzv. Multicooking i ono po čemu se razlikujemo od konkurencije jeste da na svakom nivou može da se stavlja za razliku od konkurencije više od jedne posude ili vrste hrane. Naravno konvektomati omogućavaju da i pored različitosti vrsta hrane svaka zadržava svoj miris i ukus bez mešanja bilo kog drugog mirisa. Ono što izdvaja Angelo Po konvektomate u odnosu na druge kao prvo su najmanji gubici na mesu od svega 10%, drugo naši konvektomati imaju mogućnost PASTERIZACIJE proizvoda koji se mogu čuvati do 150 dana sa kompletnom evidencijom za HACCP(npr. povrće, salate, voćni kupovi, kompoti,…), treće je DIMILICA koja omogućava korisniku da uz naših 30 recepata i broj recepata ograničen maštom kuvara, daje jedan posebno pozitivan miris kako mesu, ribi tako i sirevima, povrću, salatama, desertima, bukvalno svakoj vrsti hrane koja se sprema u njemu, što omogućava personalizaciju svakog restorana do nivoa prepoznatljivosti ukusa i mirisa. Odimljeno ulje se koristi i za naknadno prelivanje spremljene hrane. Deserti finalizirani dimilicom su oduševili potrošače širom sveta. FX ima homogenizovanu vrelu paru u svakom trenutku, jeftinije korišćenje i održavanje konvektomata, otvaranje vrata laktom ili rukom i stavljanje posuda sa hranom u konvektomat ili vađenje iz konvektomata iako su obe ruke zauzete (banging system), zatvoren sistem sa direktnim kapacitivnim očitavanjem vlažnosti unutar konvektomata, brzo čišćenje vodom i parom bez korišćenja sredstava, automatsko čišćenje odvoda. Veliki kolorni ekran(640×480 piksela i preko 260.000 boja) sa podacima koji se može očitavati iz svih uglova, za razliku od onih koji ga imaju (većina ne) gde kuvar mora da bude naspram ekrana da bi pročitao podatke, 12/10 čelik AISI 316 u komori za kuvanje, uz modele 8xGN2/1 i 12xGN2/1 postolje je gratis, automatsko upravljanje snagom omogućava automatsko povećavanje temperature do željene, njeno održavanje ili smanjenje po potrebi i na elektro i na gasnoj izvedbi, automatsko smanjenje potrošnje do 10% tokom procesa kuvanja. Garantni rok je DVE godine za serije FX i ACT.0. A pristup servisu je jednako ozbiljan van garantnog roka, kao i u vreme garantnog roka. Kupcima se garantuje isporuka originalnih rezervnih delova 10 godina po prestanku proizvodnje modela. Molimo Vas da nas za sva pitanja ili pojašnjenja bez ustručavanja kontaktirate. Ukoliko ste zaineteresovani takođe smo voljni da organizujemo i sastanak sa Vama kako bi Vam prezentovali našu opremu i ukazali na sve njene prednosti. U očekivanju uspostavljanja poslovne i prijateljske saradnje, srdačno Vas pozdravljamo. S poštovanjem, Vaša MONERA. Combi oven (steam, hot air, combi) with automatic cooking for pasteurization, smoking, sous vide, drying, prepare cakes and desserts, frying, steaming, browning, searing, cooking in Delta T and Low Temperature. Fan with auto-reverse function for reversal of rotation direction and 6 fan speeds (1 intermittent), patented control system. Patented direct humidity control while cooking. Dual level steam generation. Library programs with 150 automatic and stored cooking programs. Complete recipes with ingredients, preparation, cooking methods and tips for the presentation of the plate, with photography. 100% automatic Cook & Chill programs with integrated BE-1. Simultaneous Multi-cooking with: simultaneously compatible cooking processes, multi-timer (20 times) and use up to 2 core probes. ECO function for the consumption reduction in cooking and washing. Automatic washing system with triple-action sanitization effect, totally automatic, requiring no outside help for every single washing and the operator does not handle the chemical product. Seven washing programs. Structure made in AISI 304 stainless steel, AISI 316L in cooking chamber. Working voltage 230V 1N~ / 50Hz Net Weight 170 kg Gross Weight 182 kg Packing Width 101 cm Packing Height 125 cm Packing Depth 96,5 cm Width 92 cm Height 97,5 cm Depth 87,4 cm Electric Power 0,8 kW Gas Power 19,5 kW Dimensions 92×87,4×97,5 cm Packing 101×96,5×125 cm

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Gasni konvektomat ili kombinovana pećnica kapaciteta 20xGN1/1 model FX201G2(para, topli vazduh, kombinovano) sa digitalnim displejem i programima za biblioteku. Programi za dimljenje, Delta T i niske temperature. Ventilator sa funkcijom automatske promene smera rotacije i 3 brzine ventilatora (1 sa statičkom). Automatska kontrola vlažnosti tokom kuvanja. Dvostepena proizvodnja pare. ECO funkcija za smanjenje potrošnje u kuvanju i pranju. Automatski sistem pranja sa dvostrukim dejstvom dezinficijensa sa ručnim raspršivanjem tečnog proizvoda za čišćenje. Dva programa pranja. Konstrukcija izrađena od nerđajućeg čelika AISI 304, AISI 316L u komori za kuvanje. KONVEKTOMATI ANGELO PO SERIJA FX i ACT.0 Imati konvektomat u kuhinji, nije pitanje prestiža, nego pitanje ekonomičnosti, kvaliteta, raznolikosti i brzine usluge. Zašto je neophodno imati konvektomat, koje su njegove prednosti, mogućnosti, gde se sve koristi i šta je to što izdvaja konvektomate ANGELO PO serija FX i ACT.0 od svih drugih … Ukoliko imate 60 obroka dnevno, godišnje uštede se kreću do 24.000 EUR. Lepo zvuči, ali želimo i da objasnimo kako se dolazi do tako dobre uštede. Gubici na mesu su samo 10%, ušteda masnoće (ulja) je manja 90% do 95%, vreme pripreme je kraće 40%, ušteda energije je 60% do 65%, ušteda na povrću je oko 25%, broj radnika u kuhinji je manji do 40%, sve ovo u odnosu na tradicionalan način rada, termičke opreme u kuhinji je potrebno manje. Gde se konkretno može koristiti? Konvektomat se koristi u kuhinjama restorana i hotela, u catering centrima, kuhinjama bolnica, predškolskih i školskih ustanova, megamarketima, mesarama, poslastičarnicama i pogonima za proizvodnju poslastica… A imamo i svetski poznati CHICKEN STAR konvektomat specijalizovan za pečenje pilića koji pored svih funkcija koje ima FX ima i mogućnost AUTOMATSKOG odvoda masnoća u posebnu posudu za sprečavanje odliva masnoća u odvodne cevi i vodotookove. Ovo je i ekološka funkcija. I naravno sva termička oprema iz linija 700 GAMMA i 900 ICON 9000 ANGELO PO poseduje sertifikat CSQa higijenik dizajna i CSQECO. Kako izgleda serija FX i ACT.0 konvektomata u smislu broja gastro posuda koje se mogu istovremeno staviti za pripremu hrane? I da li u svim veličinama postoji i mogućnost napajanja električnom energijom ili gasom bilo zemnim ili tzv. propan-butan bocama? Najmanji konvektomati imaju 6 GN 1/1 posuda, naredna veličina je 10 GN 1/1, zatim 8 GN 2/1 ili 16 GN 1/1, onda 20 GN 1/1, 12 GN 2/1 ili 24 GN 1/1 i najveći su 20 GN 2/1 ili 40 GN 1/1 posuda istovremeno. Naravno za svaki model postoji pored elektro i tzv. gasna izvedba. Posebno smo ponosni na gasnu izvedbu konvektomata koja više nego prevazilazi postojeću konkurenciju i ima skoro savršeno sagorevanje, o čemu kupcu i proizvođaču po montaži to dokumentujemo atestiranim uređajem o prisustvu CO2 i CO. Iskorišćenost gasne energije FX i ACT.0 je skoro savršena novim tehničkim rešenjem dvostruke cevi koje omogućava pored mnogo manje potrošnje gasa i da nema prepoznatljive buke na gasnim konvektomatima koja je smetala kuvarima. Kada kažete priprema mesa, šta konkretno mislite? Meso se u konvektomatu može peći, kuvati, dinstati, pržiti, roštiljati, regenerisati. Npr. Bečka šnicla, Karađorđeva šnicla su vrlo česte ma menijima kod nas kao i pomfrit. Šnicle iz friteza su pune masnoća, ubijene i suve, da ne govorimo o kancerogenim materijama. Mi sa našim FX i ACT.0 konvektomatima pripremamo hranu na niskim temperaturama, zdravu i bez kancerogenih materija. Bečka, karđorđeva, uz minimalnu upotrebu ulja koliko ide npr. za salatu se spremaju za 7 do 10 minuta, pomfrit 4-5 minuta, meso je unutra sočno a spolja je hrskava, pomfrit je zlatno žute boje. Veliki problem u masovnim ishranama predstavlja i potencijalno trovanje hranom. Sa našim konvektomatima taj problem je rešen jer postoji uvek trajno sačuvani podaci o temperaturama jezgra mesa i vremenima. Još ako se hrana čuva u našoj rashladnoj opremi koja je predviđena za rad pri tempeaturi ambijenta do +43 C onda bojazni apsolutno nema. Problem koji pojedini proizvođači imaju sa jednotačkastim ili 4 do 5 tačkastim sondama kada kuvar nepravilno ubode sondu u meso ili drugu hranu kod nas je rešen inteligentnom sondom sa rastućom gustinom senzora koja prepoznaje hranu pa sonda može čak i dodirivati posudu i nema bojazni od greške. Upravljački meni je na srpskom jeziku ćirilica i latinica kod serije FX. Serija ACT.0 ima potpuni touch-screen i svaki kuvar može da napravi svoje okruženje kako mu odgovara i izgled displeja. Postoji i automatski kuvar, a za iskusne kuvare, sa maštom i idejama posto-ji deo programibilnog kuvanja sa 150 programa u 18 koraka, gde mogu unositi korake za svako jelo i uz to ga staviti u favorite ili pak kompletan meni restorana staviti u favorite. Rad je olakšan i vizuelno jer su za grupe jela ubačene fotografije svih vrsta jela ispod kojih čak i piše naziv npr. junetina, riba, piletina,… Postoje načini pripreme hrane, pa ako se želi koristiti konvektomat za tzv. frtiteziranje (bečka, karađorđeva, riba, pomfit,…) ide se u tu grupu i bira jelo za pripremu. Tako i za ostale načine pripreme hrane poput pečenja, kuvanja na pari, grilovanje,…. Konvektomat FX pored standardne inteligentne sonde ima i opcionu mogućnost dodatne sonde koja se može koristiti i za hranu ali i za vakuumirane proizvode, što nije slučaj kod konkurencije gde može samo vakuumirano. Naši konvektomati imaju tzv. Multicooking i ono po čemu se razlikujemo od konkurencije jeste da na svakom nivou može da se stavlja za razliku od konkurencije više od jedne posude ili vrste hrane. Naravno konvektomati omogućavaju da i pored različitosti vrsta hrane svaka zadržava svoj miris i ukus bez mešanja bilo kog drugog mirisa. Ono što izdvaja Angelo Po konvektomate u odnosu na druge kao prvo su najmanji gubici na mesu od svega 10%, drugo naši konvektomati imaju mogućnost PASTERIZACIJE proizvoda koji se mogu čuvati do 150 dana sa kompletnom evidencijom za HACCP(npr. povrće, salate, voćni kupovi, kompoti,…), treće je DIMILICA koja omogućava korisniku da uz naših 30 recepata i broj recepata ograničen maštom kuvara, daje jedan posebno pozitivan miris kako mesu, ribi tako i sirevima, povrću, salatama, desertima, bukvalno svakoj vrsti hrane koja se sprema u njemu, što omogućava personalizaciju svakog restorana do nivoa prepoznatljivosti ukusa i mirisa. Odimljeno ulje se koristi i za naknadno prelivanje spremljene hrane. Deserti finalizirani dimilicom su oduševili potrošače širom sveta. FX ima homogenizovanu vrelu paru u svakom trenutku, jeftinije korišćenje i održavanje konvektomata, otvaranje vrata laktom ili rukom i stavljanje posuda sa hranom u konvektomat ili vađenje iz konvektomata iako su obe ruke zauzete (banging system), zatvoren sistem sa direktnim kapacitivnim očitavanjem vlažnosti unutar konvektomata, brzo čišćenje vodom i parom bez korišćenja sredstava, automatsko čišćenje odvoda. Veliki kolorni ekran(640×480 piksela i preko 260.000 boja) sa podacima koji se može očitavati iz svih uglova, za razliku od onih koji ga imaju (većina ne) gde kuvar mora da bude naspram ekrana da bi pročitao podatke, 12/10 čelik AISI 316 u komori za kuvanje, uz modele 8xGN2/1 i 12xGN2/1 postolje je gratis, automatsko upravljanje snagom omogućava automatsko povećavanje temperature do željene, njeno održavanje ili smanjenje po potrebi i na elektro i na gasnoj izvedbi, automatsko smanjenje potrošnje do 10% tokom procesa kuvanja. Garantni rok je DVE godine za serije FX i ACT.0. A pristup servisu je jednako ozbiljan van garantnog roka, kao i u vreme garantnog roka. Kupcima se garantuje isporuka originalnih rezervnih delova 10 godina po prestanku proizvodnje modela. Molimo Vas da nas za sva pitanja ili pojašnjenja bez ustručavanja kontaktirate. Ukoliko ste zaineteresovani takođe smo voljni da organizujemo i sastanak sa Vama kako bi Vam prezentovali našu opremu i ukazali na sve njene prednosti. U očekivanju uspostavljanja poslovne i prijateljske saradnje, srdačno Vas pozdravljamo. S poštovanjem, Vaša MONERA. Combi oven (steam, hot air, combi) with digital display and library programs. Programs for smoking, Delta T and Low Temperature. Fan with auto-reverse function for reversal of rotation direction and 3 fan speeds (1 intermittent). Automatic humidity control while cooking. Dual level steam generation. ECO function for the consumption reduction in cooking and washing. Automatic washing system with double-action sanitization effect, with manual dispersion of the liquid cleaning product. Two washing programs. Structure made in AISI 304 stainless steel, AISI 316L in cooking chamber. Working voltage 230V 1N~ / 50Hz Net Weight 323 kg Gross Weight 358 kg Packing Width 104,8 cm Packing Height 217,3 cm Packing Depth 102 cm Width 96,2 cm Height 185,5 cm Depth 93,5 cm Electric Power 1,5 kW Gas Power 40 kW Electric supply height 25 cm Gas diameter 3/4″ Gas supply height 25 cm Cold water 60 l/h Cold water diameter 3/4″ Cold water connection height 25 cm Water drain diameter 4 Water drain height 1 cm Dimensions 96,2×93,5×185,5 cm Packing 104,8x102x217,3 cm

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Gasni konvektomat ili parno konvekcijska pećnica kapaciteta 20xGN1/1 model FX201G3(parna, topli vazduh, kombi) sa automatskim kuvanjem za pasterizaciju, dimljenje, sous vide, sušenje, priprema kolača i poslastica, prženje, kuvanje na pari, porumenelost, prženje, kuvanje u Delta T i niskim temperaturama. Ventilator sa funkcijom automatskog okretanja za promenu pravca rotacije i 6 brzina ventilatora (1 statička), patentirani sistem upravljanja. Patentirana direktna kontrola vlažnosti tokom kuvanja. Dvostepena proizvodnja pare. Bibliotečki programi sa 150 automatskih i sačuvanih programa za kuvanje. Kompletni recepti sa sastojcima, pripremom, načinima kuvanja i savetima na displeju, uz fotografiju. 100% automatski Cook & Chill programi sa integrisanim BE-1. Simultano višestruko kuvanje sa: istovremeno kompatibilnim procesima kuvanja, odbrojavanjem vremena (20 puta) i upotrebom do 2 osnovne sonde. ECO funkcija za smanjenje potrošnje u kuvanju i pranju. Automatski sistem pranja sa trostrukim dejstvom dezinfekcionog efekta, potpuno automatski, ne zahteva spoljnu pomoć za svako pojedinačno pranje, a rukovalac ne rukuje hemijskim proizvodom. Sedam programa pranja uključujući i 2 brza pranja 3 i 12 minuta bez korišćenja deterdženta. Konstrukcija izrađena od nerđajućeg čelika AISI 304, AISI 316L u komori za kuvanje. KONVEKTOMATI ANGELO PO SERIJA FX i ACT.0 Imati konvektomat u kuhinji, nije pitanje prestiža, nego pitanje ekonomičnosti, kvaliteta, raznolikosti i brzine usluge. Zašto je neophodno imati konvektomat, koje su njegove prednosti, mogućnosti, gde se sve koristi i šta je to što izdvaja konvektomate ANGELO PO serija FX i ACT.0 od svih drugih … Ukoliko imate 60 obroka dnevno, godišnje uštede se kreću do 24.000 EUR. Lepo zvuči, ali želimo i da objasnimo kako se dolazi do tako dobre uštede. Gubici na mesu su samo 10%, ušteda masnoće (ulja) je manja 90% do 95%, vreme pripreme je kraće 40%, ušteda energije je 60% do 65%, ušteda na povrću je oko 25%, broj radnika u kuhinji je manji do 40%, sve ovo u odnosu na tradicionalan način rada, termičke opreme u kuhinji je potrebno manje. Gde se konkretno može koristiti? Konvektomat se koristi u kuhinjama restorana i hotela, u catering centrima, kuhinjama bolnica, predškolskih i školskih ustanova, megamarketima, mesarama, poslastičarnicama i pogonima za proizvodnju poslastica… A imamo i svetski poznati CHICKEN STAR konvektomat specijalizovan za pečenje pilića koji pored svih funkcija koje ima FX ima i mogućnost AUTOMATSKOG odvoda masnoća u posebnu posudu za sprečavanje odliva masnoća u odvodne cevi i vodotookove. Ovo je i ekološka funkcija. I naravno sva termička oprema iz linija 700 GAMMA i 900 ICON 9000 ANGELO PO poseduje sertifikat CSQa higijenik dizajna i CSQECO. Kako izgleda serija FX i ACT.0 konvektomata u smislu broja gastro posuda koje se mogu istovremeno staviti za pripremu hrane? I da li u svim veličinama postoji i mogućnost napajanja električnom energijom ili gasom bilo zemnim ili tzv. propan-butan bocama? Najmanji konvektomati imaju 6 GN 1/1 posuda, naredna veličina je 10 GN 1/1, zatim 8 GN 2/1 ili 16 GN 1/1, onda 20 GN 1/1, 12 GN 2/1 ili 24 GN 1/1 i najveći su 20 GN 2/1 ili 40 GN 1/1 posuda istovremeno. Naravno za svaki model postoji pored elektro i tzv. gasna izvedba. Posebno smo ponosni na gasnu izvedbu konvektomata koja više nego prevazilazi postojeću konkurenciju i ima skoro savršeno sagorevanje, o čemu kupcu i proizvođaču po montaži to dokumentujemo atestiranim uređajem o prisustvu CO2 i CO. Iskorišćenost gasne energije FX i ACT.0 je skoro savršena novim tehničkim rešenjem dvostruke cevi koje omogućava pored mnogo manje potrošnje gasa i da nema prepoznatljive buke na gasnim konvektomatima koja je smetala kuvarima. Kada kažete priprema mesa, šta konkretno mislite? Meso se u konvektomatu može peći, kuvati, dinstati, pržiti, roštiljati, regenerisati. Npr. Bečka šnicla, Karađorđeva šnicla su vrlo česte ma menijima kod nas kao i pomfrit. Šnicle iz friteza su pune masnoća, ubijene i suve, da ne govorimo o kancerogenim materijama. Mi sa našim FX i ACT.0 konvektomatima pripremamo hranu na niskim temperaturama, zdravu i bez kancerogenih materija. Bečka, karđorđeva, uz minimalnu upotrebu ulja koliko ide npr. za salatu se spremaju za 7 do 10 minuta, pomfrit 4-5 minuta, meso je unutra sočno a spolja je hrskava, pomfrit je zlatno žute boje. Veliki problem u masovnim ishranama predstavlja i potencijalno trovanje hranom. Sa našim konvektomatima taj problem je rešen jer postoji uvek trajno sačuvani podaci o temperaturama jezgra mesa i vremenima. Još ako se hrana čuva u našoj rashladnoj opremi koja je predviđena za rad pri tempeaturi ambijenta do +43 C onda bojazni apsolutno nema. Problem koji pojedini proizvođači imaju sa jednotačkastim ili 4 do 5 tačkastim sondama kada kuvar nepravilno ubode sondu u meso ili drugu hranu kod nas je rešen inteligentnom sondom sa rastućom gustinom senzora koja prepoznaje hranu pa sonda može čak i dodirivati posudu i nema bojazni od greške. Upravljački meni je na srpskom jeziku ćirilica i latinica kod serije FX. Serija ACT.0 ima potpuni touch-screen i svaki kuvar može da napravi svoje okruženje kako mu odgovara i izgled displeja. Postoji i automatski kuvar, a za iskusne kuvare, sa maštom i idejama posto-ji deo programibilnog kuvanja sa 150 programa u 18 koraka, gde mogu unositi korake za svako jelo i uz to ga staviti u favorite ili pak kompletan meni restorana staviti u favorite. Rad je olakšan i vizuelno jer su za grupe jela ubačene fotografije svih vrsta jela ispod kojih čak i piše naziv npr. junetina, riba, piletina,… Postoje načini pripreme hrane, pa ako se želi koristiti konvektomat za tzv. frtiteziranje (bečka, karađorđeva, riba, pomfit,…) ide se u tu grupu i bira jelo za pripremu. Tako i za ostale načine pripreme hrane poput pečenja, kuvanja na pari, grilovanje,…. Konvektomat FX pored standardne inteligentne sonde ima i opcionu mogućnost dodatne sonde koja se može koristiti i za hranu ali i za vakuumirane proizvode, što nije slučaj kod konkurencije gde može samo vakuumirano. Naši konvektomati imaju tzv. Multicooking i ono po čemu se razlikujemo od konkurencije jeste da na svakom nivou može da se stavlja za razliku od konkurencije više od jedne posude ili vrste hrane. Naravno konvektomati omogućavaju da i pored različitosti vrsta hrane svaka zadržava svoj miris i ukus bez mešanja bilo kog drugog mirisa. Ono što izdvaja Angelo Po konvektomate u odnosu na druge kao prvo su najmanji gubici na mesu od svega 10%, drugo naši konvektomati imaju mogućnost PASTERIZACIJE proizvoda koji se mogu čuvati do 150 dana sa kompletnom evidencijom za HACCP(npr. povrće, salate, voćni kupovi, kompoti,…), treće je DIMILICA koja omogućava korisniku da uz naših 30 recepata i broj recepata ograničen maštom kuvara, daje jedan posebno pozitivan miris kako mesu, ribi tako i sirevima, povrću, salatama, desertima, bukvalno svakoj vrsti hrane koja se sprema u njemu, što omogućava personalizaciju svakog restorana do nivoa prepoznatljivosti ukusa i mirisa. Odimljeno ulje se koristi i za naknadno prelivanje spremljene hrane. Deserti finalizirani dimilicom su oduševili potrošače širom sveta. FX ima homogenizovanu vrelu paru u svakom trenutku, jeftinije korišćenje i održavanje konvektomata, otvaranje vrata laktom ili rukom i stavljanje posuda sa hranom u konvektomat ili vađenje iz konvektomata iako su obe ruke zauzete (banging system), zatvoren sistem sa direktnim kapacitivnim očitavanjem vlažnosti unutar konvektomata, brzo čišćenje vodom i parom bez korišćenja sredstava, automatsko čišćenje odvoda. Veliki kolorni ekran(640×480 piksela i preko 260.000 boja) sa podacima koji se može očitavati iz svih uglova, za razliku od onih koji ga imaju (većina ne) gde kuvar mora da bude naspram ekrana da bi pročitao podatke, 12/10 čelik AISI 316 u komori za kuvanje, uz modele 8xGN2/1 i 12xGN2/1 postolje je gratis, automatsko upravljanje snagom omogućava automatsko povećavanje temperature do željene, njeno održavanje ili smanjenje po potrebi i na elektro i na gasnoj izvedbi, automatsko smanjenje potrošnje do 10% tokom procesa kuvanja. Garantni rok je DVE godine za serije FX i ACT.0. A pristup servisu je jednako ozbiljan van garantnog roka, kao i u vreme garantnog roka. Kupcima se garantuje isporuka originalnih rezervnih delova 10 godina po prestanku proizvodnje modela. Molimo Vas da nas za sva pitanja ili pojašnjenja bez ustručavanja kontaktirate. Ukoliko ste zaineteresovani takođe smo voljni da organizujemo i sastanak sa Vama kako bi Vam prezentovali našu opremu i ukazali na sve njene prednosti. U očekivanju uspostavljanja poslovne i prijateljske saradnje, srdačno Vas pozdravljamo. S poštovanjem, Vaša MONERA. Combi oven (steam, hot air, combi) with automatic cooking for pasteurization, smoking, sous vide, drying, prepare cakes and desserts, frying, steaming, browning, searing, cooking in Delta T and Low Temperature. Fan with auto-reverse function for reversal of rotation direction and 6 fan speeds (1 intermittent), patented control system. Patented direct humidity control while cooking. Dual level steam generation. Library programs with 150 automatic and stored cooking programs. Complete recipes with ingredients, preparation, cooking methods and tips for the presentation of the plate, with photography. 100% automatic Cook & Chill programs with integrated BE-1. Simultaneous Multi-cooking with: simultaneously compatible cooking processes, multi-timer (20 times) and use up to 2 core probes. ECO function for the consumption reduction in cooking and washing. Automatic washing system with triple-action sanitization effect, totally automatic, requiring no outside help for every single washing and the operator does not handle the chemical product. Seven washing programs. Structure made in AISI 304 stainless steel, AISI 316L in cooking chamber. Working voltage 230V 1N~ / 50Hz Net Weight 341 kg Gross Weight 376 kg Packing Width 104,8 cm Packing Height 217,3 cm Packing Depth 102 cm Width 96,2 cm Height 185,5 cm Depth 93,5 cm Electric Power 1,5 kW Gas Power 40 kW Electric supply height 25 cm Gas diameter 3/4″ Gas supply height 25 cm Cold water 60 l/h Cold water diameter 3/4″ Cold water connection height 25 cm Water drain diameter 4 Water drain height 1 cm Dimensions 96,2×93,5×185,5 cm Packing 104,8x102x217,3 cm

Prikaži sve...
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj