Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Opseg cena (RSD)
2 500,00 - 2 999,00
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-25 od 222 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
1-25 od 222
1-25 od 222 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Poljoprivreda
  • Cena

    2,500 din - 2,999 din

Prosveta, 2002. 316 strana, udžbenički format.

Prikaži sve...
2,790RSD
forward
forward
Detaljnije

Govedarstvo - Proizvidnja mleka Autori: Timotej Čobić, Georgi Antov, Izdavač: Poljoprivredni fakultet - Novi Sad, S print - Novi Sad, 1996. god. Tvrd povez, 23 cm. 709 str. ilustrovano polpb

Prikaži sve...
2,950RSD
forward
forward
Detaljnije

Mek povez, tabele i dijagrami 112 strane, 1960 godina, Izdavac: Zavod za mehanizaciju poljoprivrede u Zagrebu Knjiga ocuvana Na predlistu knjige potpis prethodnog vlasnika K13/2

Prikaži sve...
2,800RSD
forward
forward
Detaljnije

Varilica za kese od 400mmGlavne Tehnicke Karakteristike : Impulsno Varenje , Sirina Vara 2mm , Napon 220voltiDobijate i jedan rezervni grejac u pakovanu. Napon:  220VDužina vara:  400mm

Prikaži sve...
2,600RSD
forward
forward
Detaljnije

    Oglas

  • 21. Mar 2024.

  • Smederevska Palanka

  • kupindo.com

Calf Rearing Guide - Practical & Easy to Use: Practical and easy to use This new guide is a must for producers, advisers and all involved in the Rearing of Calves. Designed to be easy to read yet providing you with the information you require in seconds. It covers the four key areas of calf rearing: Physiology; Feed; Management; Health; Each page is laid out with lots of bullet points, images, tables, targets and useful check lists in full colour. The author, Sally Charlton, has worked in the area of calf rearing and nutrition for many years. The guide has been compiled to put the essential facts at your finger tips An excellent guide for producers, managers, students, teachers, advisors, veterinarians and other professionals.

Prikaži sve...
2,999RSD
forward
forward
Detaljnije

Spoljašnjost kao na fotografijama, unutrašnjost u dobrom i urednom stanju! Za mnoge naše građene svijet gljiva je još uvijek samo čaroban i nedodirljiv dar prirode. Sad je pred nama knjiga Gosp. Hajrudina Rudija Hasnbegovića: GLJIVE šumsko bogatstvo Bosne i Hercegovine koji, kao istinski zaljubljenik prirode, govori o tom čarobnom svijetu na sebi svojstven način, kao čovjek koji je upoznao tajne ovog svijeta i koji želi da ih otkrije i ponovo doživi, ali sada i da podijeli sa drugim ljubiteljima prirode. Rječnik autora je neobičan - prisan, običan govor kojim razbija strah onih koji možda još uvijek vjeruju u nedodirljivost ovog svijeta živih organizama. Rudi hvali gljive ističući njihove brojne vrijednosti jednako za čovjeka i kao komponente prirodnih ekosistema, ali i opominje, s razlogom: ... u prirodi treba upoznati prvo otrovne gljive, a onda brati jestive da biste zaštitili svoj i tuđe živote Knjigu posvećuje svim zaštitarima i ljubiteljima prirode, šumarima, biolozima, planinarima i gljivarima. Dobro je što su ova iskustva zapisana jer će koristiti mnogim, a vjerujem i podstaći druge da istražuju ovaj svijet živih organizama. Kroz cijelu knjigu se provlači autorovo osobno iskustvo u pogledu poznavanja gljiva i njihove raznolike kulinarske upotrebne vrijednosti. Knjiga sadrži vodič branja, uzgoja i pripremanja gljiva Gljive su članovi velike grupe eukariotskih organizama koji obuhvataju mikroorganizme kao što su kvasci i plesni, kao i bolje poznate pečurke. Ti organizmi se klasifikuju kao carstvo, gljive, koje je zasebno od biljki, životinja, protista, i bakterija. Jedna od glavnih razlika je da gljivični ćelijski zidovi sadrže hitin, za razliku od ćelijskih zidova biljki i nekih protista, koji sadrže celulozu, i za razliku od ćelijskih zidova bakterija. Ova i niz drugih razlika pokazuju da su gljive zasebna grupa srodnih organizama, koja se naziva Eumycota (prave gljive ili Eumycetes), koji imaju zajedničkog pretka (monofiletska grupa). Ova gljivična grupa je različita od strukturno sličnih miksomiceta (sluzave plesni) i oomiceta (vodene plesni). Grana biologije posvećena izučavanju gljiva je poznata kao mikologija (od grčkog μύκης, mukēs, sa značenjem „gljiva“). Mikologija se često smatra granom botanike, mada je ona zasebno carstvo u biološkoj taksonomija. Genetičke studije su pokazale da su gljive srodnije sa životinjama, nego sa biljkama. Gljive po broju vrsta spadaju u najrasprostranjenije organizme na Zemlji, i predstavljaju posebno carstvo eukariota. Zajedničko za gljive i biljke su biljni hormoni, a zajedničko za gljive i životinje su hitinski ćelijski zid, pigment melanin i enzimi prisutni u mitohondrijama. Danas je poznato oko 100.000 vrsta gljiva, a pretpostavlja se da ih ima 15 puta više. Nauka o gljivama — mikologija (od grčkog μύκης - gljiva, λόγος - nauka) — prošla je dug razvojni put. Njenim rodonačelnikom smatra se grčki filozof Aristotel, koji je dao prve opise gljiva.[3][4] Gljive su rasprostranjene širom sveta, ali je uprkos toga većina njih neupadljiva zbog male veličine njihovih struktura, i njihovog skrivenog životnog stila u zemljištu, na mrtvoj materiji, i u simbiozi sa biljkama, životinjama, ili drugim gljivama. One postaju uočljive tokom zrenja, bilo kao pečurke ili buđ. Gljive imaju esencijalnu ulogu u dekompoziciji organske materije, kao i fundamentalne uloge u prehrambenom ciklusu i razmeni. One su dugo korištene kao direktan izvor hrane, kao što su pečurke i tartufi, kao kvasac u hlebu, i u fermentaciji raznih prehrambenih produkata, kao što je vino, pivo, i sos od soje. Od 1940-tih, gljive se koriste za produkciju antibiotika. Odnedavno razni enzimi proizvedeni gljivama nalaze industrijsku primenu i koriste se kao komponenta deterdženata. Gljive se takođe koriste kao biološki pesticidi za kontrolu korova, biljnih bolesti i insektnih štetočina. Mnoge vrste proizvode bioaktivna jedinjenja zvana mikotoksini, kao što su alkaloidi i poliketidi, koji su toksični za životinje i ljude. Plodonosne strukture nekih vrsta sadrže psihotropna jedinjenja i konzumiraju se rekreaciono ili u tradicionalnim duhovnim svečanostima. Gljive mogu da razlažu proivedene materijale i zgrade, i da postanu značajni patogeni za ljude i životinje. Gubitak useva usled gljivičnih bolesti (npr., Magnaporthe grisea) ili kvarenje hrane mogu da imaju veliki uticaj na ljudske zalihe hrane i lokalne ekonomije. Carstvo gljiva se sastoji od enormno različitih taksona sa raznolikim ekologijama, strategijama životnih ciklusa, i morfologijama u opsegu od jednoćelijskih vodenih Chytridiomycota do velikh pečurki. Međutim, malo je poznato o istinskoj bioraznolikosti carstva gljiva, koje se procenjuje na 1,5 miliona do 5 miliona vrsta, pri čemu je oko 5% njih formalno klasifikovano. Još od pionirskih taksonomskih radova naučnika Karl fon Line, Hristijan Henrih Person i Elijas Magnus Fris tokom 18. i 19. veka, gljive su bile klasifikovane na osnovu njihove morfologije (npr., karakteristika kao što su boja spora ili mikroskopskih svojstava) ili fiziologije. Napreci u molekularnoj genetici su omogućili inkorporaciju DNK analize u taksonomiju, koja povremeno dovodi u pitanje istorijska grupisanja bazirana na morfologiji i drugim svojstvima. Filogenetičke studije objavljene tokom zadnje dekade su pomogle u preobličavanju klasifikacija carstva gljiva, koje se deli u jedno potcarstvo, sedam fila, i deset potfila. Grupa svih gljiva prisutnih u datoj oblasti ili geografskom regionu je poznata pod nazivom mikobiota, e.g., „mikobiota Irske“

Prikaži sve...
2,790RSD
forward
forward
Detaljnije

Odlično očuvana knjiga sa posvetom. Sifra adp3.3

Prikaži sve...
2,999RSD
forward
forward
Detaljnije

gljivarstvo vodič za traženje gljiva pečurke jestive i otrovne gljive tvrd povez 24cm pun kolor odlično očuvana

Prikaži sve...
2,999RSD
forward
forward
Detaljnije

Zaštita za noge konja pruža odličnu zaštitu za prednje noge, podržava tetive, ali ne ometa životinju da se kreće. Anatomski oblikovana plastična spoljašnja strana otporna na udarce, 3 mm debela antivibraciono mekana neoprenska podstava udobno štiti noge konja Dve čičak trake obezbeđuju sigurno prianjanje i adekvatnu podršku na osetljivim tačkama. Od napred se lepe tvrdom čičak trakom koja je jednostavna za podešavanje. Lake za čišćenje, brišu se sunđerom ili peškirom. U kompletu su dve prednje kamašne. Veličina: 3 (Full) Boja: crna

Prikaži sve...
2,550RSD
forward
forward
Detaljnije

BURGIJA 200MM ZA BUŠAČ

Prikaži sve...
2,590RSD
forward
forward
Detaljnije

prodajem kombinovane satove za Ursus 330, cena 2500 din komad, novo, tel 0638135278

Prikaži sve...
2,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Filter listovi služe za filtriranje jestivih tečnosti. Mogućnost primene je vrlo široka - od grube filtracije do sterilizacije. Imaju veliku izdržljivost, otpornost i efikasnost tokom celog filtriranja, a primenljivi su i za "hobi" i za "profesionalnu" upotrebu. Pločasti filteri su najčešći u vinarstvu, a koriste se još i u proizvodnji alkoholnih pića, farmaciji i drugim granama industrijske proizvodnje. C20V12 Težina 1200 g / m² Debljina 3,4 mm Srednje svetli filterski sloj za crvena vina, suve likere, hidroalkoholne rastvore i sirće za završnu hladnu filtraciju ekstra devičanskih ulja. Koristi se za DRUGO filtriranje. NAPOMENA: Deklaracija o poreklu robe biće istaknuta na proizvodu.

Prikaži sve...
2,580RSD
forward
forward
Detaljnije

Prvi tom Poljoprivredne enciklopedije (A - KRE) IzdavaČ: Jugoslovenski leksikografski zavod, Zagreb, 1967. Glavni redaktor: akademik dr Mladen Josifović Tvrdi povez, kolorne i crno-bele ilustracije, latinica, 703 strane, 29x22

Prikaži sve...
2,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Uklonite neželjene životinje i gamad iz svoje bašteJednostavan, nežan i efikasan: Kompaktni životinjski strah namerno distribuira divlje životinje, mačke, pse ili glodare ultrazvukom i LED lampom.Lako rukovanje: Umetnite baterije i ubacite životinju prestrašenom zemljom u zemlju. Alternativno, okačite ga na zid ili na ogradu. Sada samo izaberite frekvenciju gašenja - imate mir i tišinu.Uvek spreman za upotrebu: solarna ćelija puni umetnute baterije. A zahvaljujući PIR senzoru, strah kućnih ljubimaca pobegne čak i noću! Vodootporna tehnologija, koja štiti od kiše, snega i leda, štiti baštu tokom cele godine.Humano i ekološki prihvatljivo: Repeler za životinje će uplašiti uljeze za životinje ultrazvukom i trepćućim svetlima, neće ih povrediti, bez haotičnih hemikalija ili pesticida, bez zamki, bez mrtvih životinja.C9-Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Prikaži sve...
2,690RSD
forward
forward
Detaljnije

SALMONIDNE VRSTE RIBA I NJIHOV UZGOJ - Mahmud Aganović Izdavac: IGKRO Svjetlost - OOUR Zavod za udzbenike Sarajevo Cvrst povez 320 str. Knjiga je potpisana.

Prikaži sve...
2,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Retko u ponudi iz sadržaja, neke od obrađenih tema: Uticaj jačine đubrenja glistenjakom na porast i prinos paradajza Uticaj sorte i načina formiranja stabla na prinos paradajza u plastenicima Razmatranje procesa povratnog dobijanja toplote iz mleka Uticaj navodnjavanja na porast plodova jabuke Sadržaj skroba u jabuci u uslovima navodnjavanja Nove sorte ribizle u uslovima poluintenzivne nege Mogućnost očuvanja betanina u cvekli Uticaj mineralnih i organskih đubriva na azot u zemljištu Ispitivanje mogućnosti gajenja čajne gljive Uticaj pesticida na glistu Jaja japanskih prepelica Farmsko gajenje jelenske divljači Nutritivna valorizacija krvi svinja Ekonomska obeležja sakupljanja slame Komunikacija čoveka sa ekosistemom Proizvodnja pšenice u uslovima redukovane primene azota Uticaj herbicida Pšenica... I mnoge druge zanimljive teme odlično očuvana LETO.21/13

Prikaži sve...
2,799RSD
forward
forward
Detaljnije

SV10 60877) Priručnik za gajenje lekovitog i aromatičnog bilja , Kire Stojčevski , Sokobanja 2011 , Namenjen uzgajivačima i budućim uzgajivačima kojise oprdele za gajenje lekovitog i aromatičnog bilja ; Priručnik `Gajenje lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja` je pre svega namenjen sadašnjim ali i budućim proizvođačima lekovitog bilja, kao i zaljubljenicima u organsku poljoprivredu, ekologiju i prirodu. Priručnik je nastao iz potrebe da se seoskim domaćinstvima omogući sticanje novih znanja iz oblasti lekovitog i začinskog bilja kao i da Autor prenese neka praktična iskustva poznatih biljara iz oblasti gajenja, prerade i čuvanja lekovitog bilja i njegove primene. Opšti deo knjige obuhvata značaj lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja, podelu, preradu i neke načine primene kao i osnovne agrotehničke mere pri gajenju. posebni deo obuhvata neke od najčešće gajenih biljaka, njihov značaj, morfologiju, agrotehniku, žetvu kao i uslove čuvanja i prerade lekovite sirovine. U ovom priručniku dati su biološki zahtevi pojedinih vrsta za očuvanje u prirodi, gajenje i pravi nu preradu i čuvanje lekovite sirovine. Zaštita nekih biljaka u prirodi i očuvanje prirodne biocenoze povlači i obavezu proizvodnje tih istih biljaka ali i takav način gajenja do ekološki ispravnih proizvo da a u cilju zdravije okoline i kvalitetnijeg načina života ljudi. mek povez, format 16,5 x 24 cm , latinica, 96 + VIII strana , potpis na naslovnoj strani ,

Prikaži sve...
2,500RSD
forward
forward
Detaljnije

SV 3 59585) VOĆKE I VOĆE , Gavro Kremenović, Zadrugar Sarajevo 1984 , poznavanje, proizvodnja, iskorišćavanje ; Iz sadržaja : Činioci voćarstva ( Ekologija voćaka ) Osobine ( biologija ) voćaka Podizanje voćaka Gajenje pojedinih vrsta voćaka Jabučaste voćke Koštičave voćke Jagodaste voćke Jezgraste voćke Načini održavanja i iskorištavanja zemljišta u voćnjaku Proizvodnja voća za preradu i sušenje Zaštita voćaka Školski voćnjaci Voćarstvo i opštenarodna odbrana Voćarstvo i zaštita životne i radne sredine mek povez, format 17 x 24 cm , latinica, ilustrovano, 279 strana , posveta i potpis autora na naslovnoj strani

Prikaži sve...
2,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Znanje Zagreb 1987 god.,tvrd povez,280 str.,ilustrovano,potpisi na predlistu i naslovnoj strani,obeležavanja zvezdicom kod naslova pečurki u prvoj polovini knjige(slika),sve ostalo lepo očuvano. 551g

Prikaži sve...
2,800RSD
forward
forward
Detaljnije

Zastita ratarskih kultura - Mladen Markovic Knjiga je u odlicnom stanju Ima posvetu

Prikaži sve...
2,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Tehnologija surutke Naslov: Tehnologija surutke Autor: Anka Popović Vranješ, Ivica F. Vujičić Izdavač: Poljoprivredni fakultet Mesto: Novi Sad Godina: 1997. Broj strana: 400 ,,Surutka – ni starije sirovine, ni mlađe tehnologije. Kod proizvodnje sira i kazeina samo 10-20% mlijeka se iskoristi za proizvod, a 80-90% odlazi u sporedni proizvod (surutku), ako se iskoristi, ili čak u otpad ako se ne iskoristi. Mlijeko je takav vid hrane i sirovine da se može u bilo kom obliku potpuno iskoristiti bez tzv. „otpada“. Problem iskorišćavanja surutke, odnosno pojava surutke kao „otpada“ u preradi mlijeka pojavio se u modernoj mljekarskoj industriji. U ekstenzivnom, sitnoseljačkom, autohtonom mljekarstvu i u domaćoj preradi mlijeka taj problem ne postoji. Surutka se u takvim uslovima na mnogo načina iskorišćava bilo u Ijudskoj ishrani ili kao hrana za stoku. Trend rasta industrijske proizvodnje sira i njene koncentracije doveli su do povećanja količine industrijske surutke. Tu počinje pravi problem surutke. Stoga je cilj ove monografije bio da se na temelju današnjih naučnih saznanja i tehnoloških dostignuća uputi čitalac u rješavanje tog problema. Veliki broj naučnih i stručnih publikacija, koji je nastao zadnjih 20 godina, jasno pokazuje da je porastao značaj istraživačkog rada u oblasti tehnologije surutke. Surutka se ne istražuje više samo na institutima i fakultetima, već i u proizvodnim pogonima što rezultuje praktičnom primjenom mnogih tehnologija u pogonima za preradu surutke. Nastojali smo da prikažemo sve raspoložive procese i tehniku koja se danas praktično koristi u tehnologiji surutke. Surutka predstavlja sirovinu, koja ima visoku nutritivnu i Ijekovitu vrijednost. Primarni motiv za rješavanje problema surutke i podsticaj za usmjeravanje surutke u visokovrijedne proizvode treba biti njena količina, nutritivna vrijednost i profit. Savremena tehnologija surutke to osigurava. Tako se postiže da se uz materijalni interes rješava i problem zaštite životne sredine. Monografija obuhvata 4 poglavlja i to: 1. Surutka kao sirovina i hrana, 2. Obrada, koncentracija i separacija surutke, 3. Surutkini proizvodi i 4. Primjena surutke i surutkinih proizvoda Najveći dio monografije se bavi različitim tehnološkim postupcima prerade surutke kao i tehničkim dostignućima u ovoj oblasti. Novi trendovi na području biotehnološke obrade surutke, treba da omoguće bolje koršćenje njenog nutritivnog potencijala. Surutkini proizvodi su predstavljeni sa sedam grupa proizvoda sa aspekta asortimana, tehničko-tehnoloških rješenja, ekonomske opravdanosti proizvodnje, marketinga i očekivanog razvoja u budućnosti. Posebno je istaknuta primjena surutke u prehrambenoj industriji. Velika pažnja je posvećena poznatim biotehnoioškim procesima, koji su opisani u mikrobnoj sintezi. Uključena je tradicionalna upotreba za stočnu hranu i prateći tretmani kao i tehnika konverzije. Obrađeni su fizički, hemijski i nutritivni aspekti stočne hrane na bazi ili uz dodatak surutke (tečna surutka, kondenzovana surutka, surutka u prahu, surutkini proteini i laktoza). Opisana je mogućnost tehničke primjene surutke kao i mogućnost đubrenja sa surutkom. Autori su učinili napor da u ovoj monografiji prikažu najnovije inovacije u oblasti tehnologije surutke. Posebno je obrađena surutka sa aspekta zagađenja životne sredine, jer je surutka zbog bogastva organskom materijom velik zagađivač. Knjiga sadrži 98 slika i 157 tabela. Nadamo se da će ova monografija korisno poslužiti stručnjacima u mljekarstvu kako u preradi tako i u proizvodnji mlijeka. Ona je dobar izvor informacija za stručnjake u srodnim prehrambenim industrijama, za nutricioniste te naučno istraživačke radnike u užoj i široj oblasti. Na kraju, ovaj tekst se preporučuje za osnovne, naročito postdiplomske studije na tehnološkim, poijoprivrednim i veterinarskim fakultetima. Želimo na kraju da se zahvalimo prof. dr Marijani Carić i prof. dr Dragojlu Obradoviću, koji su pročitali rukopis i svojim komentarima i sugestijama doprinijeli njegovom poboljšanju. Autori se posebno zahvaljuju MP „Zajednici za stočarstvo“ d.d. Beograd i svim mljekarama „Grupacije mlekarske industrije“ koje su finansijski podržale izdavanje ove knjige. Dr Anka Popović Vranješ i dr Ivica F. Vujičić U Banjoj Luci i Novom Sadu, maja 1997. Sadržaj SADRŽAJ PREDGOVOR SUMMARY POGLAVLJE 1 SURUTKA KAO SIROVINA I HRANA 1.1. Definicija, porijeklo i klasifikacija 1.2. Hemijske osobine 1.3. Fizičke i fizičkohemijske osobine 1.4. Mikrobiološke osobine 1.5. Hranljiva i Ijekovita vrijednost 1.5.1. Hranljiva vrijednost 1.5.2. Ljekovite osobine 1.6 Iskorišćavanje surutke LITERATURA POGLAVLJE 2 OBRADA, KONCENTRACIJA I SEPARACIJA SURUTKE 2.1. Opšte tehnološke operacije obrade surutke 2.1.1. Skladištenje svježe surutke 2.1.2. Separisanje sirne prašine 2.1.3. Separisanje masti 2.1.4. Toplotna obrada 2.1.5. Dodavanje hemikalija 2.2. Evaporacija 2.3. Membranska filtracija 2.3.1. Mikrofiltracija 2.3.2. Ultrafiltracija 2.3.2.1. Koncentraciona polarizacija i začepljenje membrana 2.3.2.2. Membrane 2.3.2.3. Membranski moduli i postrojenja 2.3.2.4. Podobnost surutke za proces ultrafiltracije 2.3.3. Dijafiltracija surutke 2.3.4. Hiperfiltracija (reverzna osmoza) 2.3.4.1. Koncentraciona polarizacija 2.3.4.2. Postrojenja i uređaji za reverznu osmozu 2.3.4.3. Uloga i značaj važnijih faktora na proces reverzne osmoze 2.3.4.4. Čišćenje i dezinfekcija uređaja za ultrafiltraciju i reverznu osmozu 2.3.5. Elektrodijaliza 2.4. Jonska izmjena 2.5. Gelfiltracija 2.6. Taloženje reagensima 2.7. Sušenje surutke i surutkinih derivata LITERATURA POGLAVLJE 3 SURUTKINI PROIZVODI 3.1. Tečni proizvodi 3.1.1. Konzumna surutka 3.1.2. Surutkini napici 3.1.2.1. Bezalkoholni surutkini napici 3.1.2.2. Alkoholni surutkini napici 3.2. Ugušćeni i želirani proizvodi 3.3. Suvi surutkini proizvodi 3.4. Koncentrati surutkinih proteina 3.5. Mliječni šećer (laktoza) 3.6. Surutkini sirevi 3.7. Surutkina pavlaka i maslac LITERATURA POGLAVLJE 4 PROMJENA SURUTKE I SIRUTKINIH PROIZVODA 4.1. Primjena u mliječnim proizvodima 4.2. Primjena surutke u ostalim prehrambenim proizvodima 4.3. Primjena u mikrobnoj sintezi 4.3.1. Ostali proizvodi 4.4. Primjena u ishrani stoke 4.5. Tehnička primjena 4.6. Surutka u otpadnim vodama LITERATURA Indeks Bilješka o autorima``

Prikaži sve...
2,950RSD
forward
forward
Detaljnije

prodajem volane za Rakovicu, IMT 558, IMT 560, cena 2700 din komad, novo, tel 0638135278

Prikaži sve...
2,700RSD
forward
forward
Detaljnije

Za više informacija pozovite: 062 205 366

Prikaži sve...
2,790RSD
forward
forward
Detaljnije

Za više informacija pozovite: 062 205 366

Prikaži sve...
2,930RSD
forward
forward
Detaljnije

Ilustrovani rečnik sveta gljiva, Ibrahim Hadžić tvrd pobez, pun kolor, u odličnom stanju, 277str, 24cm jelena vukojević rečnik pečuraka rečnik gljivarstva za supljače gljiva narodan imena gljiva latinska imena gljiva rečnik mikoloških pojmova

Prikaži sve...
2,500RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj