Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-8 od 8 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
1-8 od 8
1-8 od 8 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Roba na merenje
  • Cena

    1,500 din - 2,999 din

Opis Bademovo brašno 1kg rinfuz Bademovo brašno ima nutritivnu prednost u odnosu na mnoga druga prerađena brašna, jer sadrži isti profil hranljivih sastojaka kao i celi bademi. Celi ili mleveni, bademi imaju više hranljivih materija po porciji nego bilo koji drugi orašasti plodovi. Postoje dva načina pripreme bademovog brašna. Jedan podrazumeva mlevenje celog ploda sa kožicom, a drugi način je mlevenje badema posle uklanjanja kožice i blanširanja badema. Takvo brašno ima malo finiju teksturu. Energetski nutritijenti 30 g bademovog brašna sadrži 138 kalorija, 5 g proteina i 11 g masti. Od ovih 11 g masti, 7 g su mononezasićene masti koje su zdrave za srce, a manje od 1 g su zasićene masti. Bademovo brašno je prirodno bez holesterola. 30 g bademovog brašna sadrži 6 g ugljenih hidrata i dobar je izvor vlakana, sa 3 g po porciji. Vitamini Bademovo brašno je odličan izvor vitamina E, moćnog antioksidansa koji služi za zaštitu ćelija od oštećenja koja donose slobodni radikali. Vitamin E pruža podršku imunološkoj funkciji. 30 g bademovog brašna daje 40% preporučenog dijetetskog dodatka vitamina E. Bademovo brašno je takođe dobar izvor folata i nijacina. Minerali Bademovo brašno sadrži nekoliko ključnih minerala za zdravlje kostiju, uključujući kalcijum, fosfor, kalijum i cink. 30 g bademovog brašna daje skoro 7% preporučenog dijetetskog dodatka kalcijuma. Bademovo brašno zapravo ima gotovo isto toliko kalcijuma kao i mleko. Badem je takođe dobar izvor gvožđa, pružajući oko 14% preporučenog dijetetskog dodatka. Zdravlje srca Potrošnja namirnica bogatih mononezasićenim mastima, kao one koje se nalaze u bademovom brašnu, može pomoći da smanjite holesterol, da smanjite rizik od nastanka grvnih ugrušaka i da smanjite krvni pritisak. Celi i mleveni bademi zadovoljavaju ukupne količine masti, holesterola, natrijuma i vitamina, koji ih kvalifikuju kao hranu zdravu za srce. Mešenje sa bademovim brašnom Bedemovo brašno je odlična opcija ako se odlučite da mesite bez brašna od žitarica. Sadržaj proteina i masti čine ga idealnom opcijom za brze hlebove i kolače, mafine i štanglice. Proteini, masti i vlakna u bademovom brašnu će doprineti osećanju sitosti između obroka, a to pomaže u upravljanju telesnom težinom. U mnogim receptima bademovo brašno može zameniti pšenično brašno u razmeri 1:1. Čuvajte bademovo brašno u frižideru kako biste mu sačuvali svežinu. Ljudi vole bademovo brašno ili mleveni badem jer ne sadrži gluten. Takođe, bademovo brašno je odličan izbor za svakoga ko je na ishrani sa što manje ugljenih hidrata (low carb). Ako ste pobornik paleo ishrane ili želite da mesite bez brašna od žitarica, bademovo brašno je nešto što morate imati u vašem frižideru. Ovo brašno je napravljeno od badema, čistih badema, koji su prvo blanširani da bi se uklonila kožica, a zatim se melju dok se ne dobije fina konzistencija. Kao što smo već rekli, hranljivost bademovog brašna je impresivna. Neverovatna stvar u vezi sa bademovim brašnom je to što se pravi od samlevenih badema i što donosi iste blagodati kao i sami bademi. 50 g bademovog brašna daje 100% potrebnog dnevnog unosa vitamina E. Bademovo brašno je široko primenljivo i može se koristiti za sve vrste peciva. Bademovo brašno u sebi sadrži čitavo bogatstvo nutritijenata, za razliku od tipičnog glutenskog običnog brašna koje ne čini ništa dobro za naše zdravlje.

Prikaži sve...
2,600RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Brazilski orah 1kg

Prikaži sve...
2,800RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Chia seme 1kg

Prikaži sve...
1,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Goveđi želatin 1kg

Prikaži sve...
2,300RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Jezgro kostice kajsije 1kg

Prikaži sve...
1,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Lešnik pečeni 1kg 100 g lešnika sadrži 628 kаlorijа. Oni su bogаti proteinima, prehrаmbenim vlаknima, vitаminima( tiaminom i vitaminom B6) i minerаlima, i opremljeni su brojnim fitohemikаlijаma za poboljšanje zdravlja. Lešnici u svom sastavu obiluju i mono-nezаsićenim mаsnim kiselinаma, kаo što su oleinska, kаo i esencijаlnom mаsnom kiselinom – linoleinskom kiselinom, kojа pomаže snižavanje nivoa LDL holesterola (loš holesterol) i povećаnje HDL holesterolа (dobаr holesterol). Istrаživаnjа pokаzuju dа mediterаnskа ishrаnа, koja je bogata mononezаsićenim mаsnim kiselinаma, može pomoći dа se spreči koronarna arterijska bolest i srčani udаr, zahvaljujući tome što podstiče održavanje zdravog lipidnog profila u krvi. Lešnici su prirodno bez glutenа, а sаmim tim, mogu se koristiti u pripremi hrаne bez glutena zа ljude koji su osetljivi (alergični) na gluten ili pate od celijаkije.

Prikaži sve...
1,700RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Orah jezgro 1kg Ovo koštunjavo voće jedan je od najboljih izvora belančevina, bogato je biljnim vlaknima, vitaminima B i E, magnezijumom, kao i antioksidansima i zato je veoma efikasno kod sprečavanja mnogih oboljenja, ali i kod problema s kožom, kosom i viškom kilograma Orah je biljka iz porodice Juglandaceae. Drvo može biti visoko od 10 do 40 metara, sa šiljatim listovima. Uzgaja se pojasu umerene klime od jugoistočne Evrope do Japana i od jugoistočne Kanade do Argentine. Postoji dvadeset i jedna vrsta oraha, od čega su svi jestivi, a najviše se koristi takozvani domaći orah. Sadrži mnogo ulja i izvrstan je izvor masnih omega 3 kiselina te se pokazao kao odličan za snižavanje holesterola u krvi. Jede se sirov i kuvan. Ukoliko se čuva na temperaturi od četiri stepena, može se koristiti čak i dve godine posle branja. Lekovita svojstva Orah je jedan od najboljih izvora belančevina. Bogat je biljnim vlaknima, vitaminima B i E, magnezijumom i antioksidansima. Većina nutricionista i lekara preporučuje ga u redovnoj ishrani kako bi se sprečila razna oboljenja, poput bolesti srca, kostiju i mozga. U narodu je poznat kao čistač krvi, a dobar je i za lečenje plućnih bolesti, katara creva, jačanja mišića i vida. U kupkama i kao obloga koristi se protiv inficiranih rana i ekcema, kožnih bolesti, upale očiju. Kao ulje je dobar za kosu, a štiti i od opekotina izazvanih sunčanjem. Jezgro sadrži 65 odsto ulja, belančevine, ugljene hidrate, fosfor, kalijum, magnezijum, vitamine B i C, gvožđe. Zato je izuzetan detoksikans, sekretolitik, laksativ, antidijabetik…

Prikaži sve...
1,800RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Susam crni 1kg

Prikaži sve...
1,700RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj