Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
301-325 od 261885 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
301-325 od 261885 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Stručna literatura
  • Tag

    Umetnost
  • Tag

    Kućni aparati

Pozorište 1966,1967,1969, hronika i bilans scenske godine. Topografija nemačkog pozorišta - Kontroverzne izjave... odličnmo očuvano iozuzetno retko u ponudi na preko 500 strana

Prikaži sve...
4,999RSD
forward
forward
Detaljnije

odlično očuvana kao nova

Prikaži sve...
300RSD
forward
forward
Detaljnije

Sarajevo 1989. Tvrd povez, 225 strana. Knjiga je odlično očuvana. R17 Kao deo šireg Veberovog interesovanja za svetske religije i posebno sociologiju religije bio je zainteresovan za otkrivanje funkcionisanja kapitalistickog sistema. U ovom radu predstavlja ideju da nastanak modernog kapitalizma treba pripisati protestantizmu a pre svega kalvinizmu kao teološkom sistemu koji naglšava vladavinu Boga nad svim stvarima. Šta ćemo sa Veberom u XXI veku? Protestantska etika i duh kapitalizma je danas zanimljiva onima koji se već spremaju za neki „eklektički kapitalizam“ ili „socijalizam 2.0“, a i onima „zaostalim u istorijskom razvoju“ koji bauljaju u tranziciji tražeći „evropski put“ ka uvelom kapitalizmu. Istorijski senzibilni posmatrači nastoje da na vreme uoče kako će na novi ili inovirani sistem privređivanja uticati religijsko uverenje koje, uprkos sekularnoj eksploziji u prošlom veku, pokazuje znake povratnog uticaja i utemeljavanje u narodna raspoloženja. Najpoznatiji primer toga je Hantingtonova projekcija „sukoba civilizacija“, a gde su osnovi civilizacija religijske karakteristike... Slobodan Reljić

Prikaži sve...
1,100RSD
forward
forward
Detaljnije

odlično očuvana JUN.21/12

Prikaži sve...
599RSD
forward
forward
Detaljnije

Bez ostecenja

Prikaži sve...
63RSD
forward
forward
Detaljnije

Veliki format,broj strana 192,bogato ilustrovana,na engleskom jeziku. K97

Prikaži sve...
2,399RSD
forward
forward
Detaljnije

Sreten Petrović rođen je 1940. godine u Svrljigu. Studirao je filozofiju na Filozofskom fakultetetu u Beogradu. Od 1969. godine radi na Filološkom fakultetu u Beogradu, gde 1982. godine dobija zvanje redovnog profesora. Predaje Kulturologiju, Uvod u estetiku i Kulturnu istoriju Srba. Doktorsku titulu dobio je 1971. godine za tezu o Šelingovoj estetici, mitologiji i filozofiji. Kao gostujući profesor predavao je i na Ljubljanskom univerzitetu (1975— 1978), na Filozofskom fakultetetu u Nišu (1971 — 1981), na Filozofskom fakultetetu u Beogradu, kao i na Fakultetetu dramskih umetnosti u Beogradu, gde je od 1985. do 1988. predavao Estetiku. Član je AICA, glavni i odgovorni urednik časopisa Etno-kulturološki zbornik, član redakcije Rečnika pojmova iz likovne umetnosti pri SANU. Za svoj naučni rad dobio je priznanja: Veselin Masleša u Sarajevu 1989. godine, nagradu Saveza jugoslovenskih izdavača 1989. godine, Laza Kostić u Novom Sadu 1997. godine. Dosada najznačajnim njegovim delom smatra se Kulturologija, izdata u Beogradu 2000. godine. odlično očuvana GMRA.6

Prikaži sve...
399RSD
forward
forward
Detaljnije

C.H.Whiteley Mind in Action An essay in Philosophical Psychology Um u akciji Esej iz filozofske psihologije odlično očuvana TOR.9

Prikaži sve...
1,599RSD
forward
forward
Detaljnije

Vještine komuniciranja - Zuber, knjiga je u vrlo dobrom stanju. Izdanje:Banja Luka Povez:tvrd Težina:380g k-85P

Prikaži sve...
750RSD
forward
forward
Detaljnije

Aeronautical teaching activities at the faculty of mechanical engineering university of Belgrade 1993 Review of the students who accomplished undergrauate studies at the aerospace division until the 1993 Vazduhoplovna nastavna delatnost na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu Spisak studenata koji su završili osnovne studije na odseku za vazduhoplovstvo od 1941.do 1993. kao nova

Prikaži sve...
1,999RSD
forward
forward
Detaljnije

LONGMANS odlično očuvana

Prikaži sve...
899RSD
forward
forward
Detaljnije

Dve knjige koje daju sveobuhvatno znanje jezika C++ koje kasnije mozete iskoristiti za pravljenje igara, real-time aplikacija i programiranje hardvera i tako dobijete posao. Jedna od knjiga je i od samog autora jezika.

Prikaži sve...
20,000RSD
forward
forward
Detaljnije

DIMENZIJE Visina (cm) 820 Širina (cm) 598 Dubina (cm) 555 Dubina za ugradnju (cm) 560 PERFORMANSE Klasa energetske efikasnosti - E Potrošnja energije/100 ciklusa Eco programa - 95 Efikasnost čišćenja - A Efikasnot sušenja - A Potrošnja vode u litrima Eco ciklusa - 9.5 Maksimalna temperatura vode (°C) - 60 Emitovanje buke - 46 Jačina struje (A) 10 Broj programa - 9 KARAKTERISTIKE Maks. broj standardnih kompleta posuđa - 14 Tip konstrukcije - Ugradna Podesive stopeDa,- sve sa prednjeg dela/frontalnog Indikator digitalnog odbrojavanja Pranje jedne korpeNema mogućnosti Prilagodljiva gornja korpa Korpa za pribor Svetlosni indikator soli Svetlosni indikator sredstva za ispiranje Boja - Bela Dužina kabla za napajanje (cm) 130 Dužina creva za dovod vode (cm) 155 Dužina creva za odvod vode (cm) 150 PROGRAMI Eco 50 Eco Pretpranje Intensive 65° Self Clean Tiho Dostupnost kratkog programa Sanitizacija Rapid Opcije odlaganja starta - Kontinuirano Maks. vreme odlaganja starta (h) - 12 GARANCIJA- 2 godine fabričke + 3 godine produžene garancije Akcija traje od 01.01. do 30.06.2024. Kupovinom ovog uređaja, svaki kupac uz 2 godine fabričke garancije, ostvaruje pravo na 3 godine produžene garancije. Za ostvarivanje prava na 3 godine produžene garancije, potrebno je registrovati se na web strani-ci www.garancija.eu ili web stranici: https://www.whirlpool.rs/ (rok za registraciju je 30 dana od kupovine uređaja) Produžena garancija se odnosi na dolazak servisera, rad i sve rezervne delove i to pod istim uslovima koji se odnose i na fabričku dvogodišnju garanciju koju dajemo na Whirlpool uređaje. Garancija se ostvaruje uz podnošenje originalnog računa i sertifikata o garanciji.

Prikaži sve...
40,307RSD
forward
forward
Detaljnije

Digitalna kuginjska vaga LCD displey Kuka za kacenje na ledjima Touch komande 1g- 5 kg Meri grame,mililitre i funte Digitalna kuginjska vaga LCD displey Kuka za kacenje na ledjima Touch komande 1g- 5 kg Meri grame,mililitre i funte Digitalna kuginjska vaga LCD displey Kuka za kacenje na ledjima Touch komande 1g- 5 kg Meri grame,mililitre i funte Neophodni kolačići pomažu da sajt bude upotrebljiv omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija na stranici i pristup bezbednim oblastima web sajta. Web sajt ne može da funkcioniše pravilno bez ovih kolačića. Trajne kolačiće koristimo za olakšanu funkcionalnost prijave korisnika, kao što je “Ostanite prijavljeni”. Takođe koristimo trajne kolačiće da bismo bolje razumeli navike korisnika, te kako bismo poboljšali web stranicu prema vašim navikama. Statistički kolačići pomažu vlasnicima web sajta da razumeju interakciju posetilaca sa web sajtom anonimnim sakupljanjem informacija i izveštavanjem. Marketing kolačići se koriste za praćenje posetioca na web sajtovima. Namera je da se prikažu reklame koje su relevantne i privlačne za pojedinačnog korisnika a time i od veće vrednosti za izdavače i treće strane oglašivače.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
1,500RSD
forward
forward
Detaljnije

ISKRA aluminijumska mesoreznica, namenjena za kućnu i hobi upotrebu Praktičan aparat, sa oštricom od nerđajuceg čelika Debljina sečenja se može podešavati Vakumske nogice osiguravaju dodatnu stabilnost pri radu Jednostavno se koristi i održava Brend: ISKRA Tip: Mesoreznica Napajanje: 220-240 V~ / 50-60 Hz Snaga: 150 W Oštrica: 189 mm (prečnik) Sečenje: 160-170 mm (maksimalni prečnik sečenog proizvoda), 0-20 mm (debljina, može se podešavati) Materijal kucišta: Aluminijum Vreme rada: ~4 min (jedan ciklus) Masa: 3.98 kg

Prikaži sve...
9,099RSD
forward
forward
Detaljnije

NAMENA Ovaj aparat je namenjen vakuumiranju različitih vrsta namirnica. Koristite ga isključivo na način opisan u ovom uputstvu. Aparat za vakuumiranje Prestige je predviđen za upotrebu u domaćinstvu i sličnim radnim sredinama, npr. u kuhinjama za zaposlene u maloprodajnim objektima, kancelarijama i sličnim okruženjima, kao i za korišćenje od strane gostiju u malim hotelima, motelima, pansionima i sličnim smeštajnim kapacitetima. Koristite aparat isključivo sa priloženim ili preporučenim dodacima. Koristite isključivo Solis vakuum film, kese i posude koje su namenjene za upotrebu uz ovaj aparat. Da li ste znali da hranu možete da sačuvate svežom do 8 puta duže tako što ćete je vakuumirati? Kao rezultat toga, nećete samo smanjiti bacanje hrane, već ćete uštedeti novac u isto vreme. Ovaj potpuno opremljen i automatizovan vakuum aparat nudi mnoge prednosti za profesionalno čuvanje namirnica. Sa integrisanim odeljkom i sekačem za foliju, to je savršeno rešenje za vakuumsko pakovanje hrane kod kuće. Aparat nudi 2 režima rada, za suvu i vlažnu hranu i ima funkciju pulsnog vakuuma, što ga čini pogodnim čak i za usisavanje vazduha iz hrane osetljive na pritisak. Aparatom za vakuumiranje Prestige marinirajte meso, ribu i povrće odabirom funkcije mariniranja! Aparat Prestige koji vakuumira svaku namirnicu Suva, vlažna, tvrda ili meka hrana osetljiva na pritisak; ovaj napredni vakuum aparat je opremljen sistemom za vakuumiranje svih vrsta namirnica. Funkcija mariniranja Koristite funkciju mariniranja i ostavite meso, ribu ili povrće da se natopi u marinadi sa različitim začinima i začinskim biljem. Sakupljanje viška vlage Prilikom vakuumiranja, višak vlage oslobođen od vlažnih namirnica (npr. riba), sakuplja se u posudu za kapanje radi lakšeg čišćenja. Odeljak za rolne i rezač folije Rešenje sa integrisanim odeljkom za rolne i rezačem folije. Crevo za vakuumiranje Uključeno crevo za vakuumiranje omogućava usisavanje vazduha iz vakuum posuda u kojima je uskladištena hrana. Skriveno skladište kablova Koristan odeljak za odlaganje u dnu uređaja zamotava i skriva neiskorišćeni kabl. Aparat za vakuumiranje Prestige vam pomaže da svakodnevno i duže vreme skladištite i čuvate sveže kupljenu hranu. Njegova moćna vakuum pumpa trenutno vakuumira vašu hranu pod pritiskom do -0,8 bara. U vakuumiranom stanju vaša hrana će biti uredno i bezbedno upakovana. Kada čuvate hranu u zamrzivaču, vakuum će zaštititi hranu od oštećenja namirnica u zamrzivaču, koja mogu nastati ukoliko u kesama ima prisutnog vazduha. SADRŽAJ PAKOVANJA 1x Aparat za vakuumiranje Prestige 1x Uputstvo za upotrebu 5x Kesa za vakuumiranje 20 x 30 cm 5x Kesa za vakuumiranje 30 x 40 cm 2x Rolne filma za vakuumiranje (20 x 300 cm i 30 x 300 cm) 1 x Crevo za vakuumiranje OPIS APARATA Poklopac Dugmad za otključavanje Kontrolna tabla Crevo za vakuumiranje Odeljak za skladištenje vakuum filma Nož za sečenje Tacna za kapanje Zaptivna šipka Otvor za usisavanje vazduha Silikonska kontaktna traka Gornji zaptivač Donji zaptivač Kabl za napajanje KONTROLNA DUGMAD Pulsno dugme za vakuumiranje Dugme za otkazivanje Dugme za vakuumiranje i zaptivanje Indikator Dugme za ručno zaptivanje Dugme za usisavanje vazduha iz posude Dugme za brzo vakuumiranje Dugme za mariniranje Dugme za izbor namirnica INSTALIRANJE Skinite svu ambalažu i etikete. Postavite aparat na čvrstu i ravnu površinu, otpornu na toplotu i vlagu. Ostavite dovoljno prostora oko aparata kako bi nesmetano funkcionisao. Uključite kabl za napajanje (13) u utičnicu. Indikatori NORMAL (normalno) i DRY (suvo) svetle. PRAVLJENJE KESA OD VAKUUM FILMA Proverite da li su aparat i posude čisti i ispravni kako bi se izbeglo kontaminiranje hrane. Povucite dugmad za otključavanje (2) prema gore da biste otvorili poklopac (1). Podignite nož za sečenje (6). Stavite rolnu vakuum filma u odeljak za skladištenje vakuum filma (5). Povucite kraj vakuum filma prema sebi. Spustite nož za sečenje (6) preko vakuum filma. Povucite kraj vakuum filma do željene dužine kese. Pomerite ručku noža za sečenje (6) jednim potezom s leva na desno ili s desna na levo. Sada je kesa odsečena od vakuum filma, pa možete da zavarite jedan njen kraj. Stavite otvoreni kraj kese ispod zaptivne šipke (8). Spustite dva prednja kraja poklopca (1) sve dok ne čujete klik sa obe strane aparata. Pritisnite dugme za ručno zaptivanje (18) da biste započeli proces zaptivanja. Dugme za zaptivanje svetli plavo dok je proces zaptivanja u toku, a indikator pokazuje tok procesa zaptivanja. Zaptivanje je završeno kada dugme za ručno zaptivanje ne svetli i kada se čuje zvučni signal. Povucite na gore dugmad za otključavanje (2) da biste otvorili poklopac (1). Izvucite kesu sa zavarenim krajem. Vakuum film je sada oblikovan kao kesa sa jednim otvorenim krajem. Proverite da li je zaptivni šav prav i bez nabora. Ukoliko to nije slučaj, isecite šav i ponovite proces. VAKUUMIRANJE I ZAPTIVANJE NAPUNJENIH KESA Povucite dugmad za otključavanje (2) prema gore da biste otvorili poklopac (1). Napunite kesu za vakuumiranje namirnicama. Očistite unutrašnji i spoljašnji deo otvorenog kraja kese. Poravnajte otvoreni deo kese, proverite da nema nabora. Stavite otvoreni deo kese u tacnu za kapanje (7). Zatvorite poklopac (1) pritiskajući dva prednja kraja poklopca (1) sve dok ne čujete klik sa obe strane aparata. Na taj način poklopac je zaključan sa obe strane. Pritisnite dugme za izbor namirnica (22) kako biste odredili vlažnost namirnica. Odgovarajuće svetlo za izabranu vrstu namirnica će svetleti. Izaberite podešavanje MOIST (vlažno) za vlažne namirnice, a podešavanje DRY (suvo) za suve namirnice. Pritisnite dugme za brzo vakuumiranje (20) da biste podesili brzinu vakuumiranja. Odgovarajuće svetlo za izabrano podešavanje će svetleti. Izaberite podešavanje GENTLE (osetljivo), ukoliko su namirnice osetljive na pritisak, a podešavanje NORMAL (normalno), ukoliko su namirnice uobičajene. Pritisnite dugme za vakuumiranje i zaptivanje (16) da biste započeli proces zaptivanja. Aparat automatski počinje da vakuumira i zaptiva kese. Dugme za vakuumiranje i zaptivanje i dugme za ručno zaptivanje svetle plavo dok je proces zaptivanja u toku. Indikator pokazuje kako proces zaptivanja napreduje. Proces zaptivanja je završen kada se ugase svetla na dugmetu za vakuumiranje i zaptivanje, na dugmetu za ručno zaptivanje i kada se čuje zvučni signal. U svakom trenutku možete da zaustavite proces vakuumiranja ako primetite da je vakuumiranje prejako. Pritisnite u bilo kom trenutku dugme za ručno zaptivanje kako biste zaustavili funkciju vakuumiranja kese. U protivnom, aparat automatski zaptiva kese. Povucite dugmad za otključavanje (2) prema gore da biste otvorili poklopac (1). Izvadite kesu iz aparata. Proverite da li je zaptivni šav prav i bez nabora. Ukoliko to nije slučaj, isecite šav i ponovite proces. KONTROLISANO VAKUUMIRANJE I RUČNO ZAPTIVANJE Kontrolisano vakuumiranje i ručno zaptivanje se preporučuje za vakuumiranje i zaptivanje osetljivih namirnica, kao što je na primer pecivo. Primenite postupak od broja 1. do broja 7. iz odeljka Vakuumiranje i zaptivanje napunjenih kesa. Pritisnite i držite pulsno dugme za vakuumiranje (14) da biste započeli proces vakuumiranja. Kada je dovoljno vakuumirano, pustite dugme. Proces vakuumiranja se zaustavlja. Pritisnite dugme za ručno zaptivanje (18) da biste zavarili kesu. Može da se dogodi da se, posle upotrebe funkcije pulsnog vakuumiranja, poklopac teško otvara. U tom slučaju, pritisnite dugme za vakuumiranje i zaptivanje, zatim pritisnite dugme za otkazivanje, kako biste otključali poklopac. Povucite na gore dugmad za otključavanje (2) da biste otvorili poklopac (1). Izvadite kesu iz aparata. Proverite da li je zaptivni šav prav i bez nabora. Ukoliko to nije slučaj, isecite šav i ponovite proces. Nakon toga proverite da li je kesa i dalje dovoljno velika i ukoliko jeste, ponovite postupak. UPOTREBA SOLIS POSUDA Upotrebljavajte isključivo Solis posude sa aparatom. Dodatke za aparat možete da nabavite kod vašeg prodavca. Operite i osušite posude. Stavite namirnice u posudu tako što ćete ostaviti najmanje 3 cm prostora između namirnice i vrha posude. Očistite vrh posude. Stavite poklopac na posudu. Kod šestougaonih posuda sa poklopcima sa rotirajućim dugmadima, okrenite dugme na poziciju SEAL( zaptivanje). Otvorite poklopac (1). Izvadite vakuumirajuće crevo (4). Jedan kraj vakuumirajućeg creva (4) stavite u otvor za usisavanje vazduha (9). Drugi kraj vakuumirajućeg creva (4) stavite u otvor na poklopcu posude. Pritisnite dugme za brzo vakuumiranje (20) kako biste podesili brzinu vakuumiranja. Odgovarajuće svetlo za izabrano podešavanje će svetleti. Izaberite podešavanje GENTLE (osetljivo), ukoliko su namirnice osetljive na pritisak, a podešavanje NORMAL (normalno), ukoliko su namirnice uobičajene. Pritisnite poklopac posude za vreme vakuumiranja kako biste onemogućili da vazduh uđe u posudu. Pritisnite dugme za usisavanje vazduha iz posude (19). Proces vakuumiranja započinje. Vakuumiranje se zaustavlja automatski kada je postignut željeni vakuum i kada se čuje zvučni signal. Pažljivo izvucite vakuumirajuće crevo (4) iz poklopca posude. Da biste proverili da li je vakuumiranje uspešno obavljeno, pokušajte da skinete poklopac sa posude. Ukoliko to nije moguće, vakuumiranje je uspelo. Za otvaranje poklopca : na šestougaonoj posudi sa rotirajućim dugmetom, okrenite rotirajuće dugme u položaj OPEN (otvoreno). na četvrtastoj posudi bez rotirajućeg dugmeta, pritisnite dugme pored otvora za usisavanje vazduha. Ako su posude uspešno vakuumirane, čuje se šušteći zvuk prilikom otvaranja poklopca posude. FUNKCIJA MARINIRANJA Ova funkcija se koristi za mariniranje mesa ili ribe. Namirnice se brže mariniraju, zato što vakuumiranje omogućava da marinada dublje prodre u hranu. Za mariniranje koristite četvrtastu posudu. Operite i osušite posudu. Izbodite namirnice više puta viljuškom. Stavite namirnice u posudu. Prekrijte namirnice marinadom. Ostavite najmanje 3 cm prostora između namirnice i vrha posude. Očistite vrh posude. Stavite poklopac posude na posudu. Otvorite poklopac (1). Izvadite vakuumirajuće crevo (4). Jedan kraj vakuumirajućeg creva (4) stavite u otvor za usisavanje vazduha (9). Drugi kraj vakuumirajućeg creva (4) stavite u otvor na poklopcu posude. Pritisnite dugme za mariniranje (21). Proces mariniranja započinje i traje nekoliko minuta. Vakuumiranje se zaustavlja automatski kada je postignut željeni vakuum i čuje se zvučni signal. Ako želite da zaustavite proces vakuumiranja pre završetka, pritisnite dugme za otkazivanje. Pažljivo izvucite vakuumirajuće crevo (4) iz poklopca posude. Za otvaranje poklopca : na šestougaonoj posudi sa rotirajućim dugmetom, okrenite rotirajuće dugme u položaj OPEN (otvoreno). na četvrtastoj posudi bez rotirajućeg dugmeta, pritisnite dugme pored otvora za usisavanje vazduha. TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Broj modela: Tip 575 Napon/frekvenca: 220-240 V/50 Hz Snaga: 130 W Dimenzije (širina x dužina x visina): 40 x 11 x 19 cm Težina: 2,3 kg

Prikaži sve...
27,000RSD
forward
forward
Detaljnije

Digitalna vaga Kapacitet do 180kg / 0.1kg skaliranja Kaljeno staklo površine 30x30cm Debljina stakla 6mm Touch Control Super tankog dizajna LCD ekran 80x40mm Automatsko isključivanje Rad sa baterijama (1kCR2032) - Uključen

Prikaži sve...
1,399RSD
forward
forward
Detaljnije

Odlično očuvana knjiga. Sifra adp24.3

Prikaži sve...
699RSD
forward
forward
Detaljnije

NOLIT - 1979 - 694 STRANE, TVRD POVEZ. OMOT NA PAR MESTA ZALEPLJEN.

Prikaži sve...
1,799RSD
forward
forward
Detaljnije

AUTOR: Snežana Ferjančić, Gordana Jeremić i Aleksandra Gojgić IZDAVAČ: Narodni muzej, Čačak GODINA: 2008. POVEZ: mek STRANA: 109 STANJE: dobro očuvana, čitljiva ali korice ispresavijane, ima posvetu, ocena 3

Prikaži sve...
500RSD
forward
forward
Detaljnije

Biblioteka XX vek 1972. odlično očuvana Sadrzaj: Zasto moramo ukinuti skole Fenomenologija skole Ritualizacija napretka Sekretar ustanova Iracionalne delatnosti Mreze za ucenje Ponovno rodjenje Epimetejevskog coveka. JES.20/12

Prikaži sve...
999RSD
forward
forward
Detaljnije

Glasnik etnografskog instituta SANU LVI 1, 2008. polud

Prikaži sve...
699RSD
forward
forward
Detaljnije

Festival international du cinema ethnographique Jean Rouch #34 Пошто је постао незаобилазан у програму Културног парка, Фестивал Жан Руш нуди избор од три награђивана филма на 33. међународном такмичењу одржаном у Паризу. Овај нови састанак у овом биоскопу, увек тако фасцинантан о еволуцији људских друштава и богатству њихове културне разноликости, омогућиће вам да откријете документарне филмове који су награђени kao nova ROOM.5

Prikaži sve...
1,299RSD
forward
forward
Detaljnije

Ekonomska biblioteka.Dobro ocuvana

Prikaži sve...
1,999RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj