Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-25 od 60 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
1-25 od 60
1-25 od 60 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Začini
  • Cena

    500 din - 999 din

Tamari soskompanije Mitoku je proizvod zanatske radionice Minimaguri Aoki Jaemon.To je taman, ukusom bogat soja sos koji se pravi osamnaestomesečnom fermentacijom zrna soje. On nastaje kao nus-produkt pri proizvodnji sojinog misoa. Čista soja, voda i morska so uz prisustvo mikroorganizama fermentišu 2-3 godine: gusta masa se spušta na dno a uljasta tečnost prepuna enzima, proteina, gvožđa, kalcijuma i natrijuma ostaje na površini. Ona se filtrira i pasterizuje. Tako se dobija tamari soja sos vrhunskog kvaliteta i divnog ukusa. sastojci: Soja, izvorska voda i morska so.

Prikaži sve...
550RSD
forward
forward
Detaljnije

Prava Vanila Bourbon je plod oblika mahune, nežnog ukusa i aromatičnog mirisa. Vanilu razrežite po dužini i nožem ostružite jezgro. To su sitna crna zrnca bogata eteričnim uljima. Zajedno kuvajte jezgro i štapić u mleku ili kremi, jer se na taj način postiže bogatiji i puni ukus.

Prikaži sve...
665RSD
forward
forward
Detaljnije

Kukruma Superior dolazi direktno sa nekoliko malih plantaža sa juga Indije, odakle ovaj začin izvorno potiče i gde se smatra da raste najkvalitetnija kurkuma.

Prikaži sve...
685RSD
forward
forward
Detaljnije

Sanaterra organski dodatak jelima predstavlja jedinstvenu kombinaciju himalajske soli, kurkume i šest vrsta 100% prirodnog sušenog povrća. Kurkuma jača i neguje organizam. Himalajska so bogata mineralima podržava zdravu ravnotežu tečnosti u telu. Bez glutena, konzervansa, aditiva i veštačkih boja. Koristi se kao dodatak jelima, poboljšava ukus supama, umacima, jelima od mesa i povrća. Sastojci: Himalajska so 77,33%, Sušeno povrće (šargarepa, pašternak, peršun, peršunov list, celerov list, crni luk) 20%, kurkuma 2,67% Alergeni: proizvod sadrži celerov list

Prikaži sve...
565RSD
forward
forward
Detaljnije

Suvi začin na moj način napravljen je od čak 90% povrća, 5% kurkume i samo 5% soli. Za razliku od većine začina ovog tipa, ne sadrži ni jedan veštački dodatak – konzervans, zgušnjivače, pojačavače ukusa niti šećer. Povrće se suši prirodno, na vazduhu i niskoj temperaturi i na taj način u potpunosti zadržava hranljivu vrednost. Za jednu teglicu začina potrebno je osušiti čak 10 kilograma svežeg povrća. Idealan je za one koji žele da poboljšaju ukus jela koristeći minimalnu količinu soli. Čuvati na suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Upotreba: količini od 250ml vode dodati kašičicu začina i kuvati 5 minuta. Ručno pravljeno. Bez dodatog šećera. Bez aditiva.

Prikaži sve...
620RSD
forward
forward
Detaljnije

Ukoliko želite da poboljšate ukus vaših jela i začinite ih nečim zdravim i prirodnim – tu je domaća „vegeta“. Dodatak jelima sa povrćem sastoji se od čak 75% sušenog povrća i 25% morske soli. Ne sadrži konzervans, sredstva protiv zgrudnjavanja, niti pojačivače arome. Bez glutena. Čuvati na tamnom i suvom mestu.

Prikaži sve...
550RSD
forward
forward
Detaljnije

Kakao puter sirovi organski (100g). 100% organski sirovi kakao puter, božanstvenog mirisa i ukusa. Brz izvor energije, savršen dodatak za mnoge čokoladne poslastice, idealno neguje i hrani kožu. Proizvedeno u Peruu. Pakovani proizvod, mase 100g.

Prikaži sve...
615RSD
forward
forward
Detaljnije

Peršun – rinfuz Šta znate o peršun? Zanimljivosti u vezi kurkume… Peršun (lat. Petroselinum crispum) je dvogodišnja biljka, prijatnog mirisa iz familija štitonoša, gaji se u vrtovima kao začinska biljka, a raste i kao divlja. Koristi se kao začin već više vekova, a u kuvaru iz 17. veka, koji je pronađen u Francuskoj, glavni je začin za gotovo svako kuvano jelo i salate. U ishrani čoveka koristi se sve što ova biljka daje: list, plod, stabljika i koren. Lišće peršuna može se koristiti tokom cele godine, jer pored stabla, ploda i korena, peršun ima veoma bogatu lisnu masu, koja je lekovita i hranljiva. Lišće se koristi sveže u pripremanju salata i za dekoraciju hrane, ali se mogu pripremati i čajevi, melemi i eterična ulja. Peršun nije samo aromatična, dekorativna i začinska biljka koja će poboljšati ukus jelu, već je lekovita i hranljiva biljka koja je poznata i u narodnoj medicini. U narodu je još poznat i kao petrušin, petruška, peršin, petroželj… Potrebna dnevna doza peršuna… Količina vitamina K u 2 kašike (8 g) peršuna premašuje preporučeni dnevni unos ovog vitamina. Šta je karakteristično kod peršuna? Peršunov nutritivni sastav obiluje mineralima poput: gvožđa, fosfora, mangana, cinka, kalcijuma, kalijuma, natrijuma, magnezijuma, kao i vitaminima i to: C (3 puta više od limuna), A, B i E. Zašto treba koristiti peršun? Koristi od peršuna… Zahvaljujući bogatom sastavu peršun pozitivno utiče na zdravlje: ☑️ Leči bubrege; ☑️ Izbacuje toksine iz organizma; ☑️ Smiruje nerve; ☑️ Stimuliše i pospešuje organe za varenje; ☑️ Reguliše probavu; ☑️ Snižava nivo lošeg holesterola (LDL); ☑️ Žvakanjem svežeg lista peršuna otklanja se loš zadah. Još o ovoj zanimljivoj biljci možete pročitati klikom OVDE. Zemlja proizvodnje… Srbija Vrsta i masa proizvoda… ⚖️ Peršun rinfuz je proizvod na meru. Pogledajte još proizvode iz kategorije Začini, klikom OVDE. Šta znate o peršunu? Zanimljivosti u vezi peršuna… Peršun (lat. Petroselinum crispum) je dvogodišnja biljka, prijatnog mirisa iz familija štitonoša, gaji se u vrtovima kao začinska biljka, a raste i kao divlja. Koristi se kao začin već više vekova, a u kuvaru iz 17. veka, koji je pronađen u Francuskoj, glavni je začin za gotovo svako kuvano jelo i salate. U ishrani čoveka koristi se sve što ova biljka daje: list, plod, stabljika i koren. Lišće peršuna može se koristiti tokom cele godine, jer pored stabla, ploda i korena, peršun ima veoma bogatu lisnu masu, koja je lekovita i hranljiva. Lišće se koristi sveže u pripremanju salata i za dekoraciju hrane, ali se mogu pripremati i čajevi, melemi i eterična ulja. Peršun nije samo aromatična, dekorativna i začinska biljka koja će poboljšati ukus jelu, već je lekovita i hranljiva biljka koja je poznata i u narodnoj medicini. U narodu je još poznat i kao petrušin, petruška, peršin, petroželj… Potrebna dnevna doza peršuna… Količina vitamina K u 2 kašike (8 g) peršuna premašuje preporučeni dnevni unos ovog vitamina. Šta je karakteristično kod peršuna? Peršunov nutritivni sastav obiluje mineralima poput: gvožđa, fosfora, mangana, cinka, kalcijuma, kalijuma, natrijuma, magnezijuma, kao i vitaminima i to: C (3 puta više od limuna), A, B i E. Zašto treba koristiti peršun? Koristi od peršuna… Zahvaljujući bogatom sastavu peršun pozitivno utiče na zdravlje: ☑️ Leči bubrege; ☑️ Izbacuje toksine iz organizma; ☑️ Smiruje nerve; ☑️ Stimuliše i pospešuje organe za varenje; ☑️ Reguliše probavu; ☑️ Snižava nivo lošeg holesterola (LDL); ☑️ Žvakanjem svežeg lista peršuna otklanja se loš zadah. Još o ovoj zanimljivoj biljci možete pročitati klikom OVDE. Zemlja proizvodnje… Srbija Vrsta i masa proizvoda… ⚖️ Peršun rinfuz je proizvod na meru. Pogledajte još proizvode iz kategorije Začini, klikom OVDE.

Prikaži sve...
800RSD
forward
forward
Detaljnije

Korijander – rinfuz. Proizvod na meru.

Prikaži sve...
800RSD
forward
forward
Detaljnije

Soda bikarbona (Orgona Superfood 400g). Pakovani proizvod, mase 400g.

Prikaži sve...
615RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Kim crni 1kg Crni kim je pronađen još u drevnom Egiptu, u grobnici velikog faraona Tutankamona. Danas se najbolja semena dobijaju isključivo iz Egipta, mada je široku primenu našao na Azijskom kontinentu. Crne, male semenke sadrže brojne hemijske materije koje imaju pozitivno dejstvo na čovekov organizam. Osnovna materija po kojoj je crni kim prepoznatljiv je timohinon, a zatim beta sitosterol, miristinska kiselina, palmitinska kiselina, palmoleinska kiselina, stearinska kiselina, oleinska, linolna i linoleinska, arahidonska kiselina. Od vitamina sadrži vitamin B1, B3, B6 i folnu kiselinu. Od minerala, zastupljeni su kalcijum, gvožđe, cink, bakar i fosfor. Lekovita svojstva crnog kima: Prevencija i lečenje raka. Istraživanja su pokazala da male, crne semenke kima mogu da izazovu smrt ćelija kada se koriste kod tumorskih ćeija pankresa. Antikancerogeno dejstvo pokazao je i kod tumora prostate, debelog creva, tumora dojke. Ekstrakti ulja iz semena crnog kima, pokazali su jako antikancerogeno dejstvo kod tumora grlića materice. Pozitivno deluje na organe za varenje. Crni kim pomaže peristaltiku creva, varenje, dobre su kod nadutosti, proliva, hemoroida, zatvora. Pokazuju i antiparazitsko dejstvo, pa se mogu koristiti kod eliminacije crevnih parazita. Ulje iz semena crnog kima smiruje nadražen nervni sistem, stimuliše proizvodnju urina, pomaže kod velikog kašlja. Pozitivno deluje na respiratorni sistem. Blagotvoran je kod astme i bronhitisa. Efikasan je kod lek kod raznih promena na koži – alergija, ekcema, akni, psorijaze. Povećava stopu rasta ćelija koštane srži i inhibira rast malignih ćelija za oko 50%. Prirodni je lek kod autoimunih bolesti. Koristi se u lečenju leukemije, reume, upalnih procesa. Kako koristiti semenke crnog kima? Semenke crnog kima koriste se kao začin u Indiji, zemljama Bliskog Istoka, Egiptu, Turskoj, Bangladešu… Semenke crnog kima koriste se za pripremu jela od povrća, dekorisanje i poboljšanje arome salata, kao i za dekoraciju jela od pirinča, mogu se konzumirati cele ili mlevene. Mleveni crni kim i med izvrstan su izbor za osobe koje nisu lubitelji gorkih namirnica i začina. Med će u velikoj meri ublažiti gorak okus semenki crnog kima. Cele semenke se uglavnom koriste za salate ili kao začin tokom prženja jela od povrća. Dnevno je dovoljno konzumirati jednu čajnu kašičicu ovih semenk

Prikaži sve...
900RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Organski cejlonski cimet u prahu 150g Sanaterra Sanaterra organski cejlonski cimet 50gr (lat. Cinnamomum zeylanicum nees) je jedini pravi cejlonski cimet. Izuzetno je redak na našem tržištu, pošto je mnogo više zastupljeniji kineski cimet. Za razliku od kineskog cimeta (lat. Cinnamomum cassia) koji raste u Kini i Indoneziji, naš cimet dolazi direktno sa podneblja Šri Lanke (Cejlona). Ono što je najbitnije jeste da ne sadrži supstancu kumarin, a kojom inače obiluje kineski cimet. Inače, kumarin kod preteranog konzumiranja može da ošteti jetru i bubrege. Ove dve vrste cimeta se razlikuju kako po boji (cejlonski cimet je braonkast, dok je kineski crvenkast), tako i po aromi (cejlonski je mnogo suptilniji, aromatičniji, dok je kineski oštrije arome). Lekovistost cejlonskog cimeta: bogat antioksidansima i fenolima – nezamenjivi borci u borbi protiv iinfekcija smanjuje nivo šećera u krvi – konzumiranje do 6gr dnevno smanjuje nivo glukoze, triglicerida i štetnog LDL holesterola čisti krv i podstiče cirkulaciju, smanjenje krvnog pritiska pospešuje moždane aktivnosti i poboljšava pamćenje ubrzava metabolizam, poboljšava probavu Sastav: 100% organski cejlonski cimet u prahu Alergeni: ne sadrži alergene Nutritivne vrednosti (100g): Energetska vrednost 1034kJ/247kcal Ugljeni hidrati 50,59g Proteini 3,99g Ukupne masti 1,24g Holesterol 0g Neto težina: 150g

Prikaži sve...
550RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
860RSD
forward
forward
Detaljnije

Sastojci : 100 % kardamom Neto : 50 gr Zemlja porekla : Indija OPIS DODATNE INFORMACIJE Opis Kardamom se klasira na osnovu debljine mahune. Što je mahuna deblja, sadrži više semenki koje su nosači arome. Ovo je kardamom PRVE KLASE sa dužinom mahune 8 mm . Akbar Kardamom je u pakovanju sa Aroma-Lock patentom , koji proizvod dugo zadržava svežim . U današnje vreme najviše se koristi u arapskim zemljama kao dodatak riži, voću, pekarskim proizvodima, različitim poslasticama, kafi, likerima, vinu, a takođe i mesu, marinadama i kobasicama. Gotovo limunski ukus kardamoma daće pečat ne samo slatkim, već i slanim jelima. Koristi se u svim kuhinjama sveta, naročito u indijskoj, gde se upotrebljava za pripremu začinske mešavine „Garam masala“, kod slanih jela poput karija, pilava, brojnih poslastica poput kulfija, bogatog sladoleda od pistaća i badema, kao i kod pripreme čaja. Cela zrna koriste se u pripremi napitaka i receptima s mahunarkama, a za ostala slana jela semenke kardamoma izvadite iz opne i lagano ih tostirajte u tiganju, kako bi dobili onaj karakterističan ukus kardamoma. Odlično se slaže uz voće, rižu, kus-kus. Marinadama daje prefinjen ukus. Ključni je sastojak tzv. „arapske kafe“.

Prikaži sve...
550RSD
forward
forward
Detaljnije

OPIS PROIZVODA +

Prikaži sve...
879RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Curry 1kg

Prikaži sve...
600RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Crveni biber u zrnu – Proizvođač TOP SPCS – 50 gr – Za porudžbine preko 5.000 rsd besplatna dostava

Prikaži sve...
600RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Začin C 1kg

Prikaži sve...
600RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Wasabi prah 25gr Mitoku Vasabi ili japanski ren u Japanu nazivaju još i „nami da“ – suze. Ovaj jak, aromatičan začin koji daje „udarac“ sušiju i koji je sve popularniji na Zapadu i kod nas, pročišćava sinuse, pomaže u smanjenju rizika od raka i srčanih bolesti kao i kod upale zglobova i mišiča. Takođe se koristi u borbi protiv bakterijskih infekcija, respiratornih problema a pomaže i u smanjenju posledica sezonskih alergija. Iako ima jak ljut ukus, razlikuje se od kapsaicina, sastojka koji čili papričicama daje ljutinu. Dok od kapsaicina gori jezik, vasabi se oseća u nazalnom prolazu i ukus mu je sličan jakom senfu. Zbog toga što nema uljanu bazu, ljutina kraće traje. Vasabi sadrži dijetetska vlakna, proteine i ima energetsku vrednost. Kada je reč o mineralima, sadrži kalcijum, gvožđe, magnezijum, fosfor, natrijum i cink, bogat je vitaminom C, A i B6, ima i visok nivo određenih antioksidanasa poput izotiocijanata. Studije su pokazale da, zahvaljujući izotiocijanatima, vasabi pomaže u borbi protiv određenih vrsta raka – leukemije, raka stomaka, dojke i melanoma. Takođe je dobar u prevenciji kardiovaskularnih oboljenja, artritisa, bakterijskih infekcija – pre svega ešerihije koli i stafilokoka a pomaže i u lečenju respiratornih oboljenja. Iako su prednosti vasabija velike, potrebno ga je konzumirati umereno. Ako preopteretite telo vasabijem, možete da uništite svoju jetru jer telo neće moći da procesuira toksine. Takođe, imajte na umu da neki ljudi mogu da budu alergični na vasabi. Vasabi japonica ima jaka lekovita svojstva i smatra se jednim od faktora za japansku dugovečnosti. Koren ima antialergijska i anti-astmatična, pa čak i anti-anafilaktička svojstva, što ga čini odličnim pomoćnikom pacijentima sa astmom. Vasabi ima još antimikrobno i antigljivično dejstvo, uništavajući stafilokoke i smrtonosnu ešerihiju koli (Escherichia coli). Vasabi ubija i opasnu Helicobacter Pylori, koja izaziva čir i rak želuca. Osim toga, vasabi deluje protiv zgrušavanja, što sprečava formiranje tromba u krvi. Što se tiče lečenja raka, vasabi učestvuje u blokiranju metastaza, a u kasnijoj fazi, i u uništavanju ćelija raka, i to bez oštećenja normalnih ćelija. U tom smislu, vasabi je moćan alat kod bolesnika sa leukemijom, rakom dojke, problemima sa bešikom, prostatom, pankreasom, plućima i debelim crevom. Vasabi je koristan kod dijabetesa i pomaže kod detoksikacije. U kombinaciji sa majonezom, vasabi je odličan dodatak jajima i hladnom mesu. Vasabi, u kombinaciji sa sosom od đumbira, svežim korijanderom i belim lukom se koristi kao marinada za odreske.

Prikaži sve...
550RSD
forward
forward
Detaljnije

Prirodna mešavina sušenog povrća i prirodnih začina, bez soli, bez aditiva. Prirodna mešavina sušenog povrća i prirodnih začina, bez soli, bez aditiva.

Prikaži sve...
540RSD
forward
forward
Detaljnije

Koren đumbira se koristi u kuhinjama širom sveta kao cenjen začin osvežavajućeg i prijatno ljutkastog ukusa, a poznata je i njegova primena u tradicionalnoj ajurvedskoj medicini. Opredeljivanjem za organske proizvode obezbeđujete sebi zdraviju i kvalitetniju ishranu. Koren đumbira se koristi u kuhinjama širom sveta kao cenjen začin osvežavajućeg i prijatno ljutkastog ukusa, a poznata je i njegova primena u tradicionalnoj ajurvedskoj medicini. Opredeljivanjem za organske proizvode obezbeđujete sebi zdraviju i kvalitetniju ishranu. Nutritivna deklaracija u 100g / % dnevnog referentnog unosa Energetska vrednost 1401kJ (335 kcal)/17% Masti 3,6 g/ 5% od kojih zasićene masne kiseline 1,1g /5,5% Ugljeni hidrati 66g / 25% od kojih šećeri 65 g / 72% Proteini 8,2g / 16% Biljna vlakna 6,5g / 27% So 0,04 g / 0,7% pakovanje 40 g i 100 g Alergen info Nema alergena {product id=1273}

Prikaži sve...
570RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
900RSD
forward
forward
Detaljnije

Težina: 200gr

Prikaži sve...
550RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
850RSD
forward
forward
Detaljnije

OPIS PROIZVODA +

Prikaži sve...
739RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj