Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
151-175 od 135166 rezultata
Broj oglasa
Prikaz
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Izbačen Sajt
emmi.rs
Bulleit Rye se proizvodi tradicionalnom destilacijom viskija od raži, a zatim se odležava u hrastovim buradima kako bi se postigla slojevitost ukusa i kompleksnost. Ukus: dominantne note uključuju začine poput crnog bibera i cimeta, sa dodatkom slatkastih tonova karamele i vanile Aroma: bogata i topla, sa primamljivim notama raži, začina i slatkih tonova
Legendarno vino! Slamnatožute boje, donosi intenzivne, veoma lepe i osvežavajuće arome zrelog voća, pre svega citrusa (grejpfruta i lajma), a zatim i krušaka, koji se fino prepliću sa mineralnim tonovima krede i lomljenog kamena. Na nepcima je takođe voćno i sveže, dobrih kiselina i šarmantne diskretne mineralnosti.
Sastojci Paradajz sos 62.5% /voda, koncentrat paradajza 13%, pšenično brašno, suncokretovo ulje, povrće (paprika), kuhinjska so, šećer, začini i ekstrakti začina (celer), pojačivač arome E 621/, ćufte 37.5% /svinjsko meso, voda, belančevinasti proizvodi od soje, pšenično brašno, povrće (crni luk), kuhinjska so, začini i ekstrakti začina, šećer/.
Inka kafa od žitarica je zdrav i prirodan instant napitak od ječma, raži i cikorije, koji se priprema brzo i lako. Inka kafa od žitarica je zdrav i prirodan instant napitak od ječma, raži i cikorije, koji se priprema brzo i lako. Zdravija je zamena za kafu, može poslužiti kao zdrav večernji napitak, pošto ne sadrži kofein. Inka daje osećaj sitosti pa se mže uključiti i u dijete za mršavljenje procesu. Za razliku od kafe, smiruje želudac, pa je dobra i za one koji imaju višak kiseline. Sadrži važne vitamine i minerale: B kompleks, Fe, Mg, Cu, K, Ca i druge. Može da se pije sa dodatkom običnog ili sojinog mleka.
Količina: 500ml Soja sos je prilično poznat sastojak većine kuvara, ali šta je sa „tamnim soja sosom sa pečurkama?“ Koja je razlika između tamnog soja sosa sa pečurkama i redovnog sojinog sosa i da li treba da imate tamni soja sos sa pečurkama u svojoj ostavi? Kratki odgovor je da. Tamni soja sos sa pečurkama je jedan od naših 10 osnovnih sastojaka kineske kuhinje, a u ovom članku ćemo vam reći zašto. Opis Količina: 500ml Soja sos je prilično poznat sastojak većine kuvara, ali šta je sa „tamnim soja sosom sa pečurkama?“ Koja je razlika između tamnog soja sosa sa pečurkama i redovnog sojinog sosa i da li treba da imate tamni soja sos sa pečurkama u svojoj ostavi? Kratki odgovor je da. Tamni soja sos sa pečurkama je jedan od naših 10 osnovnih sastojaka kineske kuhinje, a u ovom članku ćemo vam reći zašto. Šta je tamni soja sos sa pečurkama? Po čemu se razlikuje od redovnog sojinog sosa? Tamni soja sos sa pečurkama (lao chou, lǎo chōu) je gušći, tamniji i nešto slađi od običnog ili svetlog sojinog sosa. Kao i obični sosin sos, koristi se za aromatizovanje jela, ali što je još važnije, koristi se za potamnjivanje boje sosova, prženog pirinča, nudli itd. Većina ljudi misli da tamni soja sos sa pečurkama ima manje soli od običnog sojinog sosa. Međutim, tamni soja sos sa pečurkama zapravo ima oko 15% više natrijuma od običnog / lakog sojinog sosa. Njegova blaga slatkoća nadoknađuje slanost, čineći je samo manje slanom. Kako se koristi tamni sojin sos sa pečurkama? Obično se koristi u dinstanim / crveno kuvanim jelima kao što je crveno kuvano svinjsko meso ili za postizanje one dražesne tamno-jantarne boje u pomfritima poput govedine i brokolija ili jelima od pirinča / rezanaca poput prženog pirinča Supreme soja sos i kantonskih rezanci u tavi. Tamni sojin sos sa pečurkama pomaže u stvaranju tamno „crvene“ boje šangajske crveno kuvane svinjetine (Hong Shao Rou). Tamni soja sos sa pečurkama takođe stvara bogati braon sos za govedinu i brokulu u stilu za poneti. Potrebna vam je samo kašičica ili dve da biste uzeli posudu od blede do jantar smeđe. Često probajte hranu kada dodate još tamnog sojinog sosa, kako ne biste previše začinili svoje jelo! Tamni soja sos sa pečurkama – to je poput sojinog sosa za sve namene sa dodatkom zemljanog ukusa pečurki. Zapravo je dobra zamena za tamni sojin sos, jer ima više ukusa od svetlog i sojinog sosa za sve namene. Odličan sos. Dovoljna jedna supena kašika za ukus i boju. Koristim ga za jela sa pirinčom, mesom, pečurkama.
Description Pangasius je bogat Omega3 masnim kiselinama. Sadrži i puno proteina koji se lako apsorbuju u telu. Visok sadržaj elemenata u tragovima u pangasiusu pomaže poboljšanju funkcija srca i kardiovaskularnog sistema, kao i sprečavanju mogućeg razvoja srčanih bolesti. Kalcijum pomaže u jačanju kostiju, zglobova i normalizaciji funkcija mišićno-koštanog sistema. On sadrži i masne kiseline koje povećavaju elastičnost krvnih sudova, što se smatra izvrsnom prevencijom razvoja osteoporoze i ateroskleroze. Mineralne komponente su u stanju da normalizuju moždanu aktivnost i poboljšaju pamćenje informacija. Vitamini pomažu u poboljšanju stanja kože. Uz to, uz pomoć organskih kiselina u pangasiusu možete ojačati vid, eliminisati lomljive nokte i sprečiti čak i ozbiljan gubitak kose. Antioksidanti pomažu u vezivanju slobodnih radikala, sprečavajući rano starenje tkiva i ćelija. Additional information Kutija 10 X 1kg Težina pakovanja 1 Težina kutije 10 Broj pakovanja u kutiji 10
Sočivo je, u svetu, jedna od najrasprostranjenijih mahunastih biljaka. Ova namirnica ima visok sadržaj belančevina, dijetetskih vlakana, minerala i vitamina. Brže se priprema i lakše vari od drugih mahunarki. Lepo se kombinuje sa povrćem, ali i sa pirinčem i ječmom. Osobama sa osetljivim organima za varenje preporučuje se pasirano sočivo kuvano sa začinima (nana, majoran, lovor, kari, kim). Sočivo je, u svetu, jedna od najrasprostranjenijih mahunastih biljaka. Ova namirnica ima visok sadržaj belančevina, dijetetskih vlakana, minerala i vitamina. Brže se priprema i lakše vari od drugih mahunarki. Lepo se kombinuje sa povrćem, ali i sa pirinčem i ječmom. Osobama sa osetljivim organima za varenje preporučuje se pasirano sočivo kuvano sa začinima (nana, majoran, lovor, kari, kim). Sastojci: 100% sočivo zeleno krupno Nutritivna deklaracija u 100g / % dnevnog referentnog unosa* *Referentni unos za prosecnu odraslu osobu: 8400 kJ / 2000 kcal* Energ.vrednost 1473kJ/352Kcal (17%*) Proteini 25 g (50%*) Ugljeni hidrati 63 g (24%*) od kojih šećeri 2 g (2%*) Masti 1 g (1%*) Od kojih zasićene masne kiseline 0,0 g (0%*) Biljna vlakna 10 g (41%*) So 0g / 0% Tiamin (Vitamin B1) 0,87 mg (79%**) Piridoksin (Vitamin B6) 0,56 mg (40%**) Gvožđe 7,5 mg (53%**) Magnezijum 122 mg (32%**) Kalijum 955 mg (47%**) Fosfor 451 mg (64%**) Video-recept za pastirsku pitu na vege način (sa zelenim sočivom) možete naći na sledećem linku. {product id=76}