Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
76-100 od 130618 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Izbačen Sajt
motobikeshop.rs
Fruktoza ili voćni šećer koji se nalazi u voću i medu, koristi se kao zaslađivač za pripremu svih vrsta poslastica. Ne dovodi do naglog skoka šećera u krvi, te je pogodna za ishranu dijabetičara. Slađa je od saharoze 1.5 puta, pa se prilikom upotrebe stavlja u manjim količinama. Iz ovog razloga preporučuje se i svima koji vode računa o energetskom unosu, odnosno osobama na redukcionim dijetama. Nutricionisti fruktozu smatraju hranljivom materijom, preporučljivom pre jela ili u slučaju dužeg fizičkog opterećenja.
Belnuga čokolada marcipan i nugat u pakovanju od 60 grama. Fini marcipan sa mekim nugatom u sredini, preliven mlečnom čokoladom koja se topi u ustima. Sastojci: šećer, bademi (18%), lešnici (14%), kakao maslac, kakao masa, punomasno mleko u prahu, glukozni sirup, invertni šećerni sirup, emulgator (soja lecitin), stabilizator (invertaza), aroma vanile. Alergeni: Sadrži: Mleko, Gluten, Soja, Jezgrasto voće Ne sadrži: Lupina, Jaja, školjke / mekušci, Slačica, Kikiriki, Celer, Susam, Ljuskari, Sumpor-dioksid ili sulfit, Riba. Zemlja porekla: Nemačka. Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu: Marcipan (38%) i nugat (38%) proizvod preliven mlečnom čokoladom (24%).
Prirodni pčelinji proizvod. svojstva: Polenov prah ima primenu u lečenju prostate. Polen može pozitivno delovati na plodnost i snižava nivo holesterola u krvi. Blagotvorno utiče na poboljšanje cirkulacije krvi u mozgu pa se preporučuje osobama koje su izložene velikim umnim i fizičkim naporima. Zbog svog izuzetnog proteinskog sastava koristi se i kao prirodno sredstvo za regeneraciju jetre. Polen se koristi i u kozmetici.
Raw protein bar kokos i kakao je desert na bazi sušene urme, proizveden isključivo od visokokvalitetnih sirovih sastojaka, bez termičke obrade. Ova štanglica sa sirovim proteinima i prirodnim sastojcima obezbeđuje unos proteina neophodnih za regeneraciju mišićnog tkiva i sagorevanje masti. Zdrav slatkiš sa kokosom i kakao prahom, bez dodatog šećera i bez glutena, pogodan za vegane i vegetarijance. Sastav: urme 50%, kokos 23%, pirinčani protein 21%, kakao prah. Nutritivne vrednosti na 100g: Energetska vrednost: 1857kJ/444kcal Masti: 16,9g Od čega zasićene: 14,1g Ugljeni hidrati: 57,9g Od čega šećeri: 33,5g Proteini: 20,2g So: 0,129g Vlakna: 10,6g
Ulje karanfilića – stimulacija za psihu Ulje karanfilića je prijatno, začinjeno, aromatično i eterično ulje. Ubrzava rad mozga, povećava koncentraciju, a služi i kao afrodizijak. Dobro se spaja sa eteričnim uljima lavande, pomorandže, bergamota, vanile, ilang-ilanga, ali i sa cvetnim eteričnim uljima. Uglavnom se koristi kao osveživač vazduha u prostorijama, stvaranjem pare. Pošto ima jako dejstvo, može da iritira kožu i sluzokožu. Ulje je vrlo delotvorno za olakšavanje stomatoloških problema: zubobolje, bolnih desni i ulcera usta. Sadrži veliki deo eugenola koji se koristi u stomatologiji već dugi niz godina. Tečnost za grgoljanje s razređenim uljem karanfilića pomaže u ublažavanju bola u grlu.
Ulje Mirta – Biljka mirta potiče iz Severne Afrike i Bliskog Istoka, a odomaćila se u celom Sredozemlju. To je veliki grm crvenosmeđe kore, malih zašiljenih listića. Cvetovi su beli, a plod je mala tamna bobica. I listovi i cvetovi su vrlo mirisni. Mirta se u religijskom obredima koristila za čišćenje ritualnih nečistoća. Grci mirtu posvećuju Afroditi, boginji lepote i ljubavi. Za njih je mirta simbol mladosti i lepote. Za njih je ona imala više indikacija: koristili su je za ljubavne napitke. Dodavali su je u vina, a u starovekovnoj kozmetici od nje su pravljeni tonici za lice. Rimljani ističu boginju Veneru kako se izdiže iz mora sa granom mirte u ruci. Ukrašavali su svoje hramove vencima mirte i njenim mirisom osvežavali hodnike u kojima su slavili gozbe. Cenili su je kao lek za probavne i disajne tegobe.
Ulje atlantskog kedra Povoljno utiče na kardiovaskularni sistem, proređuje krv, poboljšava elastičnost krvnih sudova i normalizuje krvni pritisak. Ulje atlantskog kedra prijatnog, drveno-zemljanog mirisa u aromaterapiji je sinonim za limfotonik, ulje koje podstiče kretanje limfe i tako smanjuje otok nogu i ruku, olakšava hod kod umornih nogu i podstiče uklanjanje metaboličkih nusprodukata iz tkiva. Zbog toga se koristi i kod celulita. Zbog seboregulišućeg delovanja nalazi svoju primenu u tretiranju akni, čireva, dermatitisa, seboreje, masne kože i kože sa proširenim porama. Dodaje se u pakovanja i preparate za negu vlasišta od peruti, kao i za podsticanje rasta kose.
Tamari soskompanije Mitoku je proizvod zanatske radionice Minimaguri Aoki Jaemon.To je taman, ukusom bogat soja sos koji se pravi osamnaestomesečnom fermentacijom zrna soje. On nastaje kao nus-produkt pri proizvodnji sojinog misoa. Čista soja, voda i morska so uz prisustvo mikroorganizama fermentišu 2-3 godine: gusta masa se spušta na dno a uljasta tečnost prepuna enzima, proteina, gvožđa, kalcijuma i natrijuma ostaje na površini. Ona se filtrira i pasterizuje. Tako se dobija tamari soja sos vrhunskog kvaliteta i divnog ukusa. sastojci: Soja, izvorska voda i morska so.
Organski đumbir u prahu 50g Sanaterra organski đumbir u prahu (lat. Zingiber officinale) je korenasta biljka koja raste u tropskom pojasu. Gingerol je vrsta uljane smole koja nastaje iz korena đumbira i predstavlja veoma jak antioksidant i ima protivupalno sredstvo, i upravo to ga čini izuzetno zdravim. Đumbir sadrži preko 100 minerala i vitamina, kao što su B6, vitamin C, Mg, Ca, Fe, K. Miris đumbira je prijatno-aromatičan, a ukus ljutkast i oštar. Ovaj čudotvorni koren atimuliše apetit, ubrzava cirkulaciju, jača imunitet. Koristite ga svakodnevno kao začin u mnogim jelima. Sastav:Organski đumbir u prahu
Fina jodirana kalijumova so koristi se umesto kuhinjske soli u svakodnevnoj ishrani svih članova porodice.Dijetetski je proizvod sa sniženim sadržajem natrijuma 270 mg/g i povećanim sadržajem kalijuma 160 mg/g, te je pogodan za korišćenje u dijetama, a preporučuje se i osobama sa visokim pritiskom.
Integralni tradicionalni keks bez šećera sa visokim sadržajem vlakana Sastojci: integralne žitarice 59,5% (OVSENE pahuljice, integralno PšENIČNO brašno) biljno ulje 18% (suncokretovo visoko oleinsko ulje), zaslađivač: maltitol, biljna vlakna, sredstva za podizanje testa: natrijum i amonijum bikarbonati, so, aroma vanile.
Živimo u brzom svetu. Sve se menja i stalno smo u potrazi za poboljšanjem. Ipak, neke stvari jednostavno ne mogu biti bolje, poput Choco Chip Cookie keksa. Uzmite zalogaj orginalne američke recepture i zateći ćete sebe kako automatski tiho izgovarate Wow između prvog zagriza i sledećeg, kad god pogodite deo sa ekstra debelim čokoladnim komadićem. Schar je pronašao način da poboljša zvorni recept: sa 12% čokolade!
Premium univerzal mix,za hlebove i peciva. Prirodno bez glutena. Sastojci:pirinčano brašno, brašno od prosa, krompirov skrob, zgušnjivač (guar guma),vlakna psilijuma. RECEPT ZA HLEB Potrebni sastojci:20g kvasca, kašičica šećera, kašičica soli, 20ml ulja, 300ml mlake vode. Priprema:300g smeše sjediniti sa usitnjenim kvascem, dodati so i šećer, zatim ulje. Postepeno dodavati mlaku vodu i mutiti mikserom, dok testo ne bude penasto. Potom, dobijeno testo, izliti u predhodno premazan kalup ili tepsiju sa dubljim ivicama i ostaviti da odstoji na toplom 40 min da naraste. Hleb peći u zagrejanoj rerni na 230 stepeni, oko 30min, dok se ne dobije korica svetlo braon boje.
Ova prirodna so, prijatne roza boje, spada u najzdravije vrste soli koje se mogu naći na našoj planeti. Nastala prilikom tektonskih formiranja Himalaja pre više miliona godina i leži u dubinama gde je ostala zaštićena od svih atmosferskih uticaja i zagađenja. So je kristalizirala i pretvorila se u ružičaste gromade iz kojih se danas ručno vadi najkvalitetnija, najčistija prirodna so na Zemlji. Za razliku od kuhinjske soli, koja sadrži samo 97,5% natrijum-holrid, a od ostalih minerala sadrži samo jod i hemijske apsorbere vlage, himalajska so sadrži bogatstvo ostalih minerala.
So je mineral koji se sastoji prvenstveno od natrijum hlorida (NaCl). To je hemijsko jedinjenje koje pripada većoj klasi soli. So u svom prirodnom obliku, kao kristalni mineral, poznat je kao kamena so ili halit. So je prisutan u ogromnim količinama u morskoj vodi, gde je glavna mineralna komponenta. Otvoreni okean ima oko 35 g (1,2 oz) soli po litru vode, salinitet od 3,5ml. So je od suštinskog značaja za život uopšte, a slanost je jedan od osnovnih ljudskih ukusa. So je jedan od najstarijih i najzastupljenijih začina za hranu, a soljenje je važan način konzervis
Brašno od pirinča je pored ugljenih hidrata i belančevina, bogato mineralima i vitaminima i daje najviše energije. Određeni tipovi ljudi mogu ga svakodnevno koristiti, posebno sportisti i ljudi izloženi fizičkim naporima. Izuzetno je zdravo, veoma hranljivo, lako svarljivo i jača organizam. Ima visok nivo iskorišćenosti (oko 95 %) i dobar je energetski izvor. Ne utiče na povećanje nivoa šećera i holesterola u krvi, već ih stabilizuje, potpomaže funkciju mišića, nerava i pluća, zasićuje i omogućava da se ostane duže u dobroj formi. Deluje umirujuće na mozak, centralni nervni sistem, ublažava depresiju i pomaže kod lečenja bolesti pluća. Ublažava poremećaje u organima za varenje, štiti od formiranja kamena u bubregu.
Lomljeno kakao zrno je odličan izvor antioksidanata, vlakana, gvožđa i magnezijuma. Korišćenje kakaa za zdravlje datira još od pre 3.000 godina. Na osnovu opsežnih istraživanja, glavne zdravstvene koristi od kakaa potiču od epikatehina i flavonola koji se nalazi u njemu. Proces proizvodnje tamne čokolade zadržava epikatehin, dok mlečna čokolada ne sadrži značajne količine epikatehina. I epidemiološke i kliničke studije ukazuju na blagotvorno dejstvo tamne čokolade na krvni pritisak, lipide i upale. Prednosti korišćenja sirovog kakaa uključuju povećanu biološku raspoloživost azot-oksida i poboljšanu strukturu i funkciju mitohondrija. Da biste dobili ove prednosti, kakao mora biti čist. Kakao nibs poseduje intenzivan čokoladni ukus i divnu bogatu aromu..
Kakao puter je bogat antioksidansima koji pomažu u poboljšanju kognitivne funkcije. Takođe sadrži zasićene masti koje se lako apsorbuju u telo. Ovaj puter je od velike koristi osobama sa osjetljivom kožom jer ne izaziva iritaciju. Da biste poboljšali efekat, možete ga mešati sa esencijalnim uljima kao što su arganovo ili kokosovo ulje Izvor je gvožđa, Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina, vitamina i minerala.
Sirovi organski kakao prah je vrhunski izvor antioksidanasa i bogat je magnezijumom koji podiže životnu energiju. Takođe sadrži u velikoj količini sumpor koji je poznat kao „mineral lepote i mladosti”. Bitno je istaći da je dovoljna samo 1 kafena kašičica da bi se obezbedile dnevne potrebe za gvožđem. Sadrži preko 300 hemijskih elemenata i to ga čini jednom od najkompleksnijih namirnica poznate čoveku.
Inka je zdrav i prirodan instant napitak od žitarica koji se priprema brzo i lako. Pravi se od ječma, raži i cikorije. Inka je izvrsnog ukusa, a možete je ispijati ceo dan. Idealna je za radno okruženje ili kao topli večernji napitak. sastojci: 58 % ječam, 35 % raž, 5 % cikorija, 2 % koren repe-tostirani.