Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-25 od 302 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
Dedovac Vinarium, crveno suvo vino proizvedeno kupazom: merlot, cabernet sauvignon i crne tamjanike. Grozdje iz sopstvenih vinograda na obroncima Fruske gore, selo Banostor. Rucno branje selektovanog grozdja. Odlezava u barrique buricima do godinu dana. Vlasnik vinarije voli da kaze da je ovo klasicna Bordo kupaza sa malo srpskog zacina - crne tamjanike. Alk. 14,5%
Rose&co Petra, suvo rose penusavo vino dobijeno od sorti grozdja: pinot grigio, pinot noir i traminca. Odlezava na talogu 60 dana, inox posude. Veoma pitak i aromatican. Vino se proizvodi od organskog grozdja. Charman metod, idelno kunzumirat raslhadjenog na 8 c. Alk. 12,5 %
Filigram Merlot Manastria Bukovo, crveno suvo vino dobijeno od internacionalne sorte 100% merlot. Vinogradi su u sklopu manastirskog kompleksa, nedaleko od Negotina istocna Srbija. Odlezava godinu u barriqe Francuskim buricima, godinu dana u boci pre pustanja na trziste. Mocnih tanina, kompleksno i puno vino. Dominiraju dzemaste arome sumskog voca. Alk. 15,5 %
Epoha Plantaze, crveno suvo vino dobijeno kupazom 2 internacionalne sorte: 50% cabernet sauvignon i 50% merlot. Odlezava 4 godine u Francuskim barriqe buricima, i jos godinu danau boci nakon pustanja na trziste. Mocnih tanina, kompleksno i puno vino. Dominiraju dzmaste arome crvenog-sumskog voca. Proizvedeno specijalno za 55 godina od osnivanja Kombinata Plantaze. Alk. 14,5 %
White Demuerte 2022, kvalitetno suvo belo vino dobijeno kupazom 80% sauvignon blanc i 20% verdejo. Odlezava u inox tanku. Rucno branje selektovanog grozdja, vinogradi jug Spanije regija Yecla. Veoma vocno i dopadljivo, prijatnih kiselina, idelano za letnje dane. Vegansko vino. Alk. 12,5%
"Sexy salata" je naziv koji se koristi za popularnu salatu koja se sastoji od kandiranog voća u bagremovom medu. Ova salata je osvježavajuća i zdrava, s kombinacijom slatkog i kiselkastog okusa. Kandirano voće se obično sastoji od komadića sušenog voća, poput marelica, šljiva, smokava, brusnica i drugog voća koje se kandira u sirupu od bagremovog meda i začina. Bagremov med daje slatkoću, dok se začini poput cimeta i đumbira dodaju radi arome i zdravstvenih prednosti
Zamrznuta divlja borovnica je izvrsna opcija za one koji žele da uživaju u njenim korisnim svojstvima tokom cijele godine. Ova vrsta divlje borovnice se beru na vrhuncu zrelosti, a zatim se brzo zamrzavaju kako bi se sačuvali njeni hranljivi sastojci. Zamrznuta divlja borovnica je bogata vitaminom C, vitamina K, vitamina E i vitamina B kompleksa, kao i antioksidansima koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala. Ona takođe sadrži mineralne materije poput mangana, željeza, cinka i kalijuma, koji su važni za zdrave kosti, mišiće i nervni sistem. Zamrznuta divlja borovnica je takođe odličan izvor antiinflamatornih i protuupalnih svojstava, što može pomoći u sprečavanju i liječenju različitih zdravstvenih problema, kao što su reumatoidni artritis, dijabetes i prehlada. Zamrznuta divlja borovnica se može koristiti na razne načine u kuhinji. Možete ih koristiti za pripremu kolača, pita, jogurta, smoothie-a ili voćnih salata. Takođe se mogu dodati u recepte za marinade za meso ili ribu ili kao začin za jela sa povrćem. Ono što je najvažnije, zamrznuta divlja borovnica je izuzetno praktična opcija za one koji žele da uživaju u njenim korisnim svojstvima tokom cijele godine. Ukoliko ste ljubitelj divlje borovnice, zamrznuta divlja borovnica je odličan način da sebi osigurate dnevnu dozu hranljivih materija, kada god poželite.
Domaci rakij@ Dunje sa padina Kopaonika Cena ; 1400din Rakij@ od dunje je rakij@ za iskusne i ona se konzumira i kao aperitiv i kao dižestiv, a najbolje je poslužiti na temperaturi do 16° stepeni Celzijusa Dunja je u narodu poznata i kao gunja, dunjac, kunja i turundža, i oduvek je bila inspiracija muzičarima, pesnicima i boemima, ali i domaćicama koje najčešće od ovog aromatičnog voća prave slatko, kompot i kitnikez. Za ovo aromatično voće se zna još od pre 4.000 godinа. Poreklo vodi sа Kаvkаzа, odаkle se proširilа u Mаlu Aziju, pа u drevnu Grčku, a kasnije i na Balkan. U stаrа vremenа smаtrаnа je simbolom plodnosti, a običaj je nalagao dа mlаdenci uoči venčаnjа pojedu dunju, dа bi im brаk bio plodаn i srećаn. Stari Grci su obožаvаli dunju, jer je i kod njih simbolizovаlа ljubаv i sreću. Nаjčešće bi je pripremаli tаko što bi je izdubili, nаpunili medom i ispekli. Rimljаni su iz dunje izvlаčili eteričnа uljа zа proizvodnju pаrfemа, a Frаncuzi već vekovimа prаve sir od dunje. Srbima i domaćim destilerijama ovo voće je inspiracija za proizvodnju vrhunske rakij@.
Suva pecurka sa padina Kopaonika 100% Organska Navedena cena je za pakovanje od 250grama Pecurka Vrganj - zimska susena, vrhunskog kvaliteta sto mozete videti i na slikama. Zasto navodim da je zimska pecurka, jer je brana u poslednjem talasu, ovo je pecurka koja nije crvljiva, vec prava mesnata. Onaj ko se razume, shvatice da postoji razlika u kvalitetu ove pecurke u odnosu na onu koja je brana i susena u Julu i Augustu mesecu. Predivnog ukusa i mirisa, za pripremu svakojakih ukusnih jela, samo za prave kulinare, ili za one koji to zele postati.