Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
51-75 od 103 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
Brunello di Montalcino Riserva, crveno suvo vino dobijeno od autohtone sorte grozdja 100 % sangiovese . Odlezav u barrique buricima godinu dana. Iz sopstevenih vinograda iz centralne Italije , proizvodi se od probirnog grozdja i najboljim godinama. Obavezno dekantiranje pre konzumiranja. Alk. 15 %
Brunello di Montalcino Villa al Cortille, crveno suvo vino dobijeno od autohtone sorte grozdja 100 % sangiovese . Odlezav u barrique buricima godinu dana. Iz sopstevenih vinograda iz centralne Italije , proizvodi se od probirnog grozdja. Obavezno dekantiranje vina pre konzumiranja. Alk. 14 %
Diplomatico rum, rum koji se proizvodi u Venecueli. Jedinstven stil proizvodjnje ruma, kombinacija latinoamericki i evropske destilacije. Premijum pice, kupaza destilata starih izmedju 2 i 12 godina koji su odlezali u buradima koji su koriscenji za odlezavanje burbona. Alk. 40 %
Amarone della Vapolicela Reserva Canestrari, 100% corvina - 2006 berba. Cantina Canestrari se nalazi na severu Italije - veneto, gde se stavlja veliki akcenat na lokalne autohtone sorte. Vino odlezava u barrique buricima 72 meseci, nakon toga jos 18 meseci pre pustanja u prodaju. Alk. 16%
Rodoslov magnum grand reserve Aleksandrovic, crveno vino od sorti: 70% cabernet sauvignon, 20% merlot i 10% cabernet franc. Iz sopstvenih vinograda iz Sumadije, juzna i juznozapadna ekspozicija. Odlezavanje u drvenim buricima i barrique buricima do 3 godine. Alk. 13,5 %
Vranac Stari podrum Plantaze Plantaze, crveno vino proizvedeno od autohtone sorte grozdja 100% vranac. Vino iz centralne Crne gore, iz sopstvenih zasada. Odlezava u drvenim buricima do 24 meseca, proizvodi u najboljim godinama od probirnog grozdja. Severno juzna ekspozicija, starost vinograda 40 godina. Alk. 14,5 %
Kamiki blended malt whisky, japanski whisky. Proizvodnja ovog pica je pod kontrolom svestenika hrama Omiwa, destilat odlezava u buradima koji su napravljeni od drveta iz okolnih kedrovih suma. Naziv ovog viskija potice od reci Kami-Bog i IKi-dah/uzdah. Odlezavao u hrastovim buradima minumu 3 godine a zatim sekundarno odlezavanje u kedrovim buradima. Alk. 48%
Kura blanded malt whisky, Japanski whisky rum cask finish. Odlezava u buradima u kojima je predhodno stario rum ( novi trend odlezavanja ). Destilat odlezava minimum 3 godine u Americkim drvenim buradima, sekundarno odlezavanje u buricima u kojima je odlezavao rum proizvodjaca Helios Co. Na mirisu tropsko voce, vanila i morski vetar. Alk. 40%