Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Supermarket
keyboard_arrow_down
Sve kategorije
Supermarket
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
126-150 od 884 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
126-150 od 884 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Destilati

Beefeater London Dry Gin ubraja se u najpopularnije džinove na svetu. Nastao je u srcu Londona, u Kenningtonu, u kom se i danas proizvodi. Za njegov nastanak zaslužan je James Burrough koji je 1863. godine kupio destileriju Chelsea, koja je u početku proizvodila samo likere. Porast proizvodnje džina i sve veća popularnost podstiču Jamesa Burrougha da 1876. godine pokrene sopstvenu proizvodnju destilata pod nazivom Beefeater Gin, koji se i danas, nakon više od 150 godina, vezuje se za istoriju Londona. Samo ime dovodi se u vezu sa nazivom „Yeoman Warders“ koji se koristi za ceremonijalne čuvare Londonskog tornja. Godine 1987. Beefeater Gin prelazi u vlasništvo kompanije Whitebread. Za njegov kvalitet od 1995. zadužen je Desmond Payne, novi Master Distiller. Konačno, 2005. postaje deo Pernod Ricard Grupacije i proizvodi se kao Beefeater London Dry Gin. Beefeater London Dry Gin napravljen je sa snažnim karakterom kleke i jakim citrusnim notama, po originalnoj recepturi osnivača, od 9 vrsta biljaka, koja je do danas ostala gotovo nepromenjena. Džin se destiluje od 100% alkohola od žitarica. Za razliku od drugih džinova premium kvaliteta, Beefeater London Dry Gin i dalje prilikom procesa proizvodnje podrazumeva natapanje celih bobica kleke, kore seviljske pomorandže, kore limuna, badema, korena angelike, semena korijandera, semena angelike, korena irisa i slatkog korena (Gospino bilje) 24 sata pre destilacije, kako bi se pojačao ukus ekstrakta i povećala kompleksnost džina. Rezultat je autentično suv, osvežavajuć i skladan džin, neodoljive začinske i voćne arome, lepo uravnotežen, sa biljnim i citrusnim notama koje se na nepcima nadovezuju na kleku. Idealan kao sastojak brojnih koktela. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, i istovremeno dostupan u više od 100 zemalja, kao jedan od najnagrađivanijih i najprodavanijih džinova na svetu. Additional Information Zemlja porekla Engleska Destilerija Beefeater Zapremina 0.70l % alkohola 40% Uvoznik Pernod Ricard doo decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product

Prikaži sve...
1,590RSD
forward
forward
Detaljnije

El Dorado 12YO više puta nagrađivan tamni Demerara rum, 12 godina star, proizveden u Gvajani, u destileriji Demerara Distillers (Diamond Distillers). Krasi ga tamna ćilibar boja i kompleksna aroma vanile, karamele i začina, zaokružene tonovima hrasta u kom je sazrevao. Ukus je pun, lepo izbalansiran i fino uravnotežen, sa aromom kakaa, karamele, suve šljive, začina i vanile. Prati ga duga, glatka i kremasta završnica, sa naznakama dima pri samom kraju. Eldorado 12YO je praktično prvi u liniji luksuznih odležalih rumova ove destilerije i predstavlja mešavinu rumova tri različita stila proizvodnje, odležalih minimum dvanaest godina u hrastovim buradima. Reč je o kazanima Enmore & Diamond Coffey Stills i Port Mourant Double Wooden Pot Still u kojima se rum destiluje i nakon čega dugi niz godina sazreva, kako bi dobio svoj jedinstven ukus. Additional Information Zemlja porekla Gvatemala Destilerija Demerara Distillers Zapremina 0.70l % alkohola 40% Uvoznik Wineprom doo decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product International Wine & Spirit Competition, 2013, Gold Outstanding, Rum, Zlatna medalja Demerara Distillers nalazi se na obalama Demerare – gvajanskog regiona koji je sinonim za šećernu trsku. Kada su һolandski doseljenici stigli u Demeraru početkom XVII veka, ovaj regionbio je prekriven Atlantskim okeanom. Hrabri Holanđani rešili su da ga povrate, vraćajući tlo koje je bogato mineralima i һranljivim materijama. Ova plodna zemlja bila je idealna za uzgoj šećerne trske. U jednom trenutku u Gvajani je postojalo 380 plantaža šećera i bilo je uobičajeno da svaka fabrika ima sopstvenu mašinu za pretvaranje melase u rum. Posao je cvetao, šećer i rumpostali su poznati. Vremenom je cena šećera pala i dovela do konsolidacije industrije, da bi do 1942. u Gvajani ostalo samo devet destilerija. Nakon daljih privatizacija i ekonomskih turbulencija, opstala je jedino Diamond destilerija. Sedamdesetiһ godina XX veka doneta je odluka da se započne starenje zaliһa ruma, kako bi Diamond destilerija, odnosno Demerara Distillers mogla da pokrene brend El Dorado.

Prikaži sve...
5,650RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Kovačević Sedište proizvodjača Fruška Gora Tehnolog proizvodnje Dusan Karas Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Fruška Gora, Otkup Način berbe Ručna Godina berbe 2020 Sorta Groždje Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija, Destilacija komine Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 43% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
1,440RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Milošević Sedište proizvodjača Žabari Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Žabari Način berbe Ručna Godina berbe 2017 Vrsta voća Kruška Sorta Viljamovka Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L Kutija Da

Prikaži sve...
2,670RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača BB Klekovača Sedište proizvodjača Bajina Bašta Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Bajina Bašta Način berbe Ručna Vrsta voća Kupina Sorta Bajinobaštinska kupina Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
4,600RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Orlić Sedište proizvodjača Gudurica Vrsta voća Groždje Sorta Muscat Ottonel, Muscat Hamburg Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Period odležavanja 60 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 45% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
1,710RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Voćar Kopaonik Sedište proizvodjača Brus Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Kopaonik Način berbe Ručna Vrsta voća Šljiva Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 45% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L Kutija Da

Prikaži sve...
2,760RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Voćar Kopaonik Sedište proizvodjača Brus Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Kopaonik Način berbe Ručna Vrsta voća Kajsija Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
2,220RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Pevac Sedište proizvodjača Cvetojevac, Kragujevac Tehnolog proizvodnje Dejan Debeljaković Mogućnost posete Da, uz najavu Vrsta voća Kruška Sorta Viljamovka Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,25L

Prikaži sve...
750RSD
forward
forward
Detaljnije

Aperol je gorko slatki liker poreklom iz Italije. Proizvodi se od lekovitih biljaka, među kojima se posebno ističu narandža, slačica, encijan, rabarbara i cinchona. Svetlo je narandžaste boje, jedinstvenog ukusa, sa niskim procentom alkohola (11%) i u kombinaciji sa belim penušavim vinom osvežava svojim neobičnim ukusom. Potiče od italijanske žargonske reči „apero“ koja označava aperitiv (aperitivo). Aperol Spritz su 1919. godine osmislila braća Barbieri iz Padove. Zahvaljujući svojoj bogatoj raskošnoj aromi i lakoći mešanja sa drugim alkoholnim pićima, Aperol je i zvanično uveden u Oksfordski rečnik kao italijanski aperitiv narandžaste boje, sa ukusom slačice, rabarbare, narandže i drugog bilja. Additional Information Zemlja porekla Italija Destilerija Campari Zapremina 1l % alkohola 11% Uvoznik Coca Cola HBC decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product Aperol Spritz su 1919. godine osmislila braća Luigi i Silvio Barbieri iz Padove, iako je ideja o pravljenju šprica prisutna mnogo duže. Zvanični naziv „Spritz“ pojavljuje se negde oko 1800-te godine kada su delovi regije Venetto u Severnoj Italiji bili pod kontrolom Austro-Ugarskog carstva. Prema legendi, austrougarskim vojnicima je italijansko vino bilo prejako i gorko pa su odlučili da ga razblaže sa vodom. U kompaniji koju su 1912. nasledili od oca, a koja se bavila proizvodnjom i prodajom likera, braća Barbieri su nakon sedam godina eksperimentisanja i posvećenosti napravili Aperol. „Spritz“ koji danas poznajemo popularnost počinje da stiče tek nakon II svetskog rata. Dominaciju na globalnom nivou doživljava devedesetih godina prošlog veka, a početkom 2000. godine postaje deo Campari grupe. U godini u kojoj je Aperol Spritz proslavio svoj stoti rođendan proglašen je za deveti najprodavaniji koktel na svetu. Aperol je kralj aperitiva, punog osvežavajućeg ukusa, sa mnoštvom aromatičnih, gorkih i zemljanih nota koje se nadovezuju na dominantnu aromu narandže. Baršunaste i lepo uravnotežene teksture, sa dugom herbalnom završnicom i prijatnom gorčinom bitera, koja je u poređenju sa drugim biterima voćnija i vredna eksperimenta.

Prikaži sve...
2,410RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Gorda Sedište proizvodjača Gornji Milanovac Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Velereč Način berbe Ručna Vrsta voća Dunja Sorta Leskovačka dunja Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastovo bure Period odležavanja 36 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
3,720RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Zavet Sedište proizvodjača Kragujevac Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Čumić Način berbe Ručna Vrsta voća Šljiva Sorta Crvena ranka, Čačanska rodna, Čačanska lepotica Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Period odležavanja 60 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 45% Temperatura posluživanja 15C - 18C Ambalaža 0,7L Kutija Da

Prikaži sve...
4,120RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača BB Klekovača Sedište proizvodjača Bajina Bašta Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Bajina Bašta Način berbe Ručna Vrsta voća Malina Sorta Bajinobaštanska malina Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L Kutija Da

Prikaži sve...
7,150RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača 2 Tales Mogućnost posete Ne, za sada Vrsta destilata Gin Način proizvodnje Dupla destilacija Alkoholi 44% Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
2,300RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Momirović Vrsta voća Kruška Sorta Viljamovka Vrsta destilata Beli destilat

Prikaži sve...
2,290RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Podrum Palić Sedište proizvodjača Palić Mogućnost posete Da, uz najavu Način berbe Ručna Vrsta voća Kruška Sorta Viljamovka Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
2,810RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Komadinić Sedište proizvodjača Kraljevo Tehnolog proizvodnje Rade Komadinić Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet voćnjaka Samaila, Kraljevo Starost voćnjaka 1980 Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Vrsta voća Šljiva Sorta Crvena ranka, Čačanska rodna, Čačanska lepotica Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Period odležavanja 60 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 45% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
2,270RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Podrum Palić Sedište proizvodjača Palić Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Palić Vrsta voća Kleka, začinske biljke i plodovi Sorta Travarica Vrsta destilata Gin Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 42,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
1,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Belvedere je Poljska vodka, dobila je naziv po predsedničkoj palati Belweder, a ilustracija palate se može videti na samoj boci. Brend je prvi put lansiran ne tako davne 1996. godine u Americi kao prva luksuzna premium vodka. Prepoznatljiva je i po tome što je Belvedere jedan od zvaničnih pića čuvenog agenta James Bonda 007. Proizvodi se isključivo od određene sorte raži (Dankowskie) četvorostrukom destilacijom kako bi se dobio specifičan karakter koji krasi ovu vodku. Additional Information Zemlja porekla Poljska Destilerija Belvedere Zapremina 0.70l decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product

Prikaži sve...
4,910RSD
forward
forward
Detaljnije

Bulleit 95 Rye American Whiskey Ražani viski u biti je američki viski od istorijskog značaja. Tokom prve polovine 19. veka raž je bila glavno žito koje se gajilo na prostoru SAD-a, budući da nije bilo hladnih sorti kukuruza i da postojeće vrste nisu uspevale severno od linije Mason-Dixon. Prema raspoloživim istorijskim podacima broj destilerija koje su se bavile destilacijom žitarica u Sjedinjenim američkim državama do 1840. godine kretao se između 14.000 i 20.000. Sve do početka Prohibicije ražani viski bio je glavni stil viskija koji se konzumira u Americi i proizvodio se na dva načina. U Pensilvaniji, uglavnom u severnom i zapadnom delu države, sastav kaše za proces destilacije činilo je od 90 do 100% raži. Upravo je od nje nastao začinast viski punog tela, koji se proizvodio od raži „Monongahela“. Nasuprot tome, u Merilendu, gde je bilo toplije i gde se kukuruz mogao uzgajati, u sastav mase za proces destilacije ulazilo je 65% raži i 35% kukuruza. Viski se zapravo proizvodio od većeg udela kukuruza, i raži koja je bila mekša i slađa, a koja je bila rasprostranjena i na Srednjem zapadu. Tako je nastao drugačiji tip viskija u odnosu na onaj u Pensilvaniji. Kako se proizvodnja kukuruza povećavala, a proizvodnja raži padala, destileri na Srednjem zapadu su povećali udeo kukuruza u procesu destilacije, jeftinijeg u odnosu na raž, prelazeći lagano na takozvani burbon stil. Industrija ražanog viskija nikada se nije u potpunosti oporavila nakon Prohibicije. Izostanak dovoljno odležalih zaliha doveo ih je u problem, kao i Vladina politika podsticaja proizvodnje kukuruza. Burbon je bio lakši i jeftiniji za proces destilacije u odnosu na raž. Tokom II svetskog rata za potrebe vojske i ratnih dešavanja mnogi destileri u Pensilvaniji i Merilendu prešli su na proizvodnju etanola. Nakon rata dolazi do novih trendova, pa je velika tražnja za slađim alkoholnim pićima, a rezultat je konstantni pad proizvodnje raži. Do 2006. godine proizvodnje raži gotovo da nije ni bilo. Te godine na 100 prodatih burbona dolazio je 1 prodat ražani viski. Do 2009. godine, prodaja ražanog viskija se uvećala, ali je i dalje bila ispod 15 miliona dolara, otprilike onoliko koliko se burbona proda samo tokom jednog vikenda u Americi. Do 2018. godine prodaja je uvećana čak 12 puta. Poslednjih godina primetan je i rast prodaje ražanog viskija starog 8 i više godina, ali bez izjave o starosti. Primat u proizvodnji ražanog viskija danas u svetu ima brend Bulleit, koji se smatra vodećim proizvođačem. Bulleit 95 Rye Whiskey plasiran je na tržištu marta 2011. godine, kao nov proizvod kompanije Deageo. Napravljen je u čuvenoj destileriji MGP Ingredients od 95% raži i 5% prevrelog ječma i jedan je od najpopularnijih ražanih burbona u svetu. Iako ne sadrži izjavu o starosti, veruje se da je sazrevao od 4 do 7 godina. Broj 95 u nazivu ovog burbona odnosi se na udeo raži u njegovom nastajanju - 95% (minimum za proizvodnju ražanog viskija je 51% raži u sastavu). Iako je ovaj ražani viski destilovan u destileriji MGP Ingredients, on se proizvodi po specifičnom receptu. Dugo sazreva kako u sopstvenim bačvama, tako i u bačvama destilerije MGP Ingredients. Nakon što bačve dostignu optimalnu zrelost i željeni profil, tim blendera u destileriji The Bulleit Distilling Co. u Shelbyville, KY pomeša sve zalihe koje imaju u bačvama, kako one koje su sazrevale 12 godina, tako i one koje na etiketi nemaju godinu sazrevanja, koristeći optimalni izbor bačvi, profila, uzrasta i ukusa destilata čime nastaje jedinstven proizvod. Upravo taj postupak mešanja koji se svake godine menja čini Bulleit 95 Rye Whiskey jedinstvenim i cenovno prihvatljivim. Pri prvom susretu, na nosu, osetićete jak miris trešanja i vanile, sa suptilnim notama kože i duvana u pozadini. Iako je ukus u početku prilično snažan i ljut, ubrzo do izražaja dolazi miris začina, za kojima slede note breskve, trešanja i vrlo malo narandže. Dominira raž pomešana sa vanilom, cimetom, tragovima bibera i muskatnog oraščića. Završnica je glatka i umereno duga, ispraćena ukusom cimeta, bibera i vanile, sa malo slatkoće koja joj daje toplinu. Bulleit je proglašen #1 Best Selling i #1 Most Trending American Whiskey u Drinks Internationals “World's 50 Best Bars Report". Kompanija: Diageo Destilerija: MGP Ingredients Stil: Rye Whiskey Alkohol: 45% Starost: NAS Sastav: 95% raži, 5% prevrelog ječma Boja: Svetlo bronzana Additional Information Zemlja porekla USA Destilerija Bulleit Zapremina 0.70l decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product 2013, 2011 - Double Gold Medal - San Francisco World Spirits Competition2015, 2014, 2012 - Gold Medal - San Francisco World Spirits Competition2012 - Gold Medal, Exceptional - Beverage Testing Institute2014 - 95/100, Chairman’s Trophy, Extraordinary, Ultimate Recommendation - Ultimate Spirits Challenge2013, 2012 - 91/100, Finalist, Excellent, Highly Recommended - Ultimate Spirits Challenge2011 - 4 Stars, Highly Recommended - Spirit Journal Destilerija Bulleit zvanično je osnovana je 1987. godine u mestu Shelbyville, u okrugu Kentucky, i smatra se jednim od najbrže rastućih proizvođača viskija u Americi. Svoju popularnost i brzi rast pripisuje barmenima i poslovnim partnerima koji su ovaj brend prihvatili kao svoj. Njen istorijat vrlo je zanimljiv, budući da je originalni Bulleit Bourbon početkom 1830. godine napravio Augustus Bulleit. Destilerija iznenada prestaje sa radom 1860. godine, u isto vreme kada i Bulleit nestaje iz istorijskih spisa. Moderni Bulleit Bourbon počeo je da se proizvodi zahvaljujući Augustusovom potomku Thomas-u E. Bulleit-u, na osnovu novog recepta, sa manje raži u sastavu mase od koje ovaj burbon nastaje, ali ipak više u odnosu na ostale poznate burbone. Godine 1997. brend Bulleit Bourbon kupila je kompanija Seagram i na tržištu SAD plasirala ga dve godine kasnije. Brend je danas u celini u vlasništvu kompanije Diageo, koja je 2000. godine preuzela Seagram, a samim tim i Bullet. Trenutni proces destilacije brenda čini se pomalo tajanstvenim i mističnim. Iako u kompaniji kažu da se proizvodi u destileriji Bulleit Distilling Co, oni zapravo nabavljaju svoj burbon. Do nedavno je njihov dobavljač bila destilerija Four Roses, ali sada nema zvanične informacije o tome ko ih zapravo snabdeva. Originalni Bulleit recept koristio je dve trećine raži i jednu trećinu kukuruza. Međutim, današnji Bulleit Bourbon i dalje se izdvaja u odnosu na druge burbone i koristi 28% raži, što je više nego što jeuobičajeno, dok ostatak mase čini 68% kukuruza i 4% prevrelog ječma (ječmenog slada). Za njegovuproizvodnju koriste se sastojci najvišeg kvaliteta. Suptilnost i složenost koje ovaj burbon poseduje od jedinstvene mešavine slada raži, ječma i kukuruza, zajedno sa posebnim sojevima kvasca i čistom filtriranom vodom iz krečnjaka u oblasti Kentucky. Godine 2017. destilerija Bulleit proslavila je svoj jubilarni tridesti rođendan otvaranjem nove, najsavremenije destilerije, konstruisane na principu obnovljive energije, kako bi se sačuvala prirodna staništa, izvorivode i lokalna mikroklima.

Prikaži sve...
5,320RSD
forward
forward
Detaljnije

Amuerte Coca Leaf Blue Edition Gin peruanski džin sa listovima koke, izuzetnog kvaliteta, nastaje mešanjem klasičnog alkoholnog destilata sa listovima peruanske koke i plave slatke brazilske smokve. Ekstravagantan, kompleksan i vrlo aromatičan džin , lepo izbalansiran sa intenzivnom slatkom aromom, pakovan u jedinstvenu luksuznu bocu plave boje koju su dizajnirali najpoznatiji umetnici Južne Amerike Havi Cruz i Adrian Dominguez, sa već prepoznatljivom etiketom. Preporučuje se u kombinaciji sa ledom, Indian tonikom i svežom smokvom, ili pak sa pivom od đumbira (Ginger Beer). Additional Information Zemlja porekla Belgija Destilerija Amuerte Zapremina 0.70l % alkohola 43% Uvoznik Global trading doo decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product

Prikaži sve...
7,640RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Dremina Sedište proizvodjača Drenovac Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Drenovac Način berbe Ručna Vrsta voća Groždje Sorta Chardonnay, Rkaciteli Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Period odležavanja 30 meseci Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L Kutija Da

Prikaži sve...
5,340RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Bojkovčanka Sedište proizvodjača Zuce, Beograd Vrsta voća Groždje Vrsta destilata Beli destilat

Prikaži sve...
3,000RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Podrum Palić Sedište proizvodjača Palić Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Palić Vrsta voća Dunja Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
3,540RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Akademska rakija Vrsta voća Dunja Vrsta destilata Žuti destilat

Prikaži sve...
3,530RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj