Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
51-75 od 884 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Tag
Destilati
Naziv proizvodjača Žubor sa Kablara Sedište proizvodjača Prijevor, Čačak Tehnolog proizvodnje Milolljub Gojković Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Čačak Način berbe Ručna Vrsta voća Šljiva Sorta Crvena ranka Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastovo bure Organska proizvodnja Ne Alkoholi 43% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,75L
Naziv proizvodjača Janić Sedište proizvodjača Borča Mogućnost posete Ne, za sada Način berbe Ručna Vrsta voća Kajsija Sorta Madjarska rana Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Alkoholi 41% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L Kutija Da
Naziv proizvodjača Podrum Palić Sedište proizvodjača Palić Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Palić Vrsta voća Groždje Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 45% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L
Cinzano 1757 Vermouth di Torino Rosso crveni suvi vermut premium kvaliteta, jedan od proizvoda iz bogatog asortimana Casa Cinzano 1757, osnovane od strane braće Giovanni i Carlo Cizano 1757. godine. Proizvodi se ručno, u malim serijama sa numeracijom boca, od najkvalitetnijih italijanskih vina uz dodatak aromatičnog mediteranskog bilja poput karanfilića, nane i pelina iz Pijemonta. Tamne braon boje, sa crvenkastim odsjajem i raskošnom herbalnom i začinastom aromom, zaokruženom notama vanile, suvog voća i pelina. Lepo izbalansiran i fino uravnotežen crveni vermut iz Torina, aromatičnog, svežeg i punog ukusa, sa herbalnim i začinastim notama suve smokve, karanfilića, muskatnog oraščića, bibera i cimeta, zaokružen tonovima sladića, vanile i alpskog cveća. Završnica je duga, g orko-slatka, ali prijatna i mineralna, tipična za pijemontski pelin. Additional Information Zemlja porekla Italija Destilerija Campari Zapremina 1l % alkohola 16% Uvoznik Coca Cola HBC decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product
Naziv proizvodjača Flores Sedište proizvodjača Kamenica, Kragujevac Način berbe Ručna Vrsta voća Šljiva Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Organska proizvodnja Ne Alkoholi 45% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L
Naziv proizvodjača Braća Tomašević Sedište proizvodjača Prijepolje Tehnolog proizvodnje Vukosav Tomašević Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Ivanje Starost voćnjaka 1998 Način berbe Ručna Vrsta voća Šljiva Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Organska proizvodnja Ne Alkoholi 42% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L
Naziv proizvodjača Mr. Chura Sedište proizvodjača Čurug Mogućnost posete Ne, za sada Vrsta voća Kleka, začinske biljke i plodovi Vrsta destilata Gin Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L
Naziv proizvodjača 69 destillery Sedište proizvodjača Novi Karlovci Tehnolog proizvodnje Saša Rudić Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet voćnjaka Novi Slankamen Starost voćnjaka 2012 Način berbe Ručna Godina berbe 2019 Vrsta voća Dunja Sorta Leskovačka dunja Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bačve 500L Period odležavanja 24 meseca Organska proizvodnja Ne Alkoholi 43% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L Napomena Proizvedeno 1.000 flaša
Naziv proizvodjača Deurić Sedište proizvodjača Mala Remeta Tehnolog proizvodnje Nikola Jelovac Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Fruška Gora Način berbe Ručna Vrsta voća Jabuka Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Bure od francuskog hrasta Period odležavanja 12 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L
Naziv proizvodjača Volos Natura Sedište proizvodjača Saraorci Tehnolog proizvodnje Dejan Stojanović Mogućnost posete Ne, za sada Način berbe Ručna Vrsta voća Kruška Sorta Viljamovka Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Da Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L
Naziv proizvodjača Tok Sedište proizvodjača Beograd Tehnolog proizvodnje Ivan Urošević Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet voćnjaka Goč Način berbe Ručna Vrsta voća Šljiva Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Period odležavanja 60 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 43% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L Kutija Da
Naziv proizvodjača Pod mirnim krovovima Sedište proizvodjača Donja Toponica, Prokuplje Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Donja Toponica Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Vrsta voća Šljiva Sorta Moravka Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bačve Period odležavanja 84 meseca Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 5L Napomena Rakija napravljena od šljive sorte Moravka
Naziv proizvodjača Vukojičić Sedište proizvodjača Lomnica, Kragujevac Mogućnost posete Da, uz najavu Način berbe Ručna Vrsta voća Kruška Sorta Viljamovka Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L Kutija Da
Naziv proizvodjača Potpis Sedište proizvodjača Beograd Tehnolog proizvodnje Dejan Rajković Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Zuce Starost voćnjaka 2007 Način berbe Ručna Godina berbe 2016 Vrsta voća Kajsija Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Period odležavanja 60 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 15C - 18C Ambalaža 0,7L
Naziv proizvodjača Voćar Kopaonik Sedište proizvodjača Brus Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Kopaonik Način berbe Ručna Vrsta voća Kruška Sorta Viljamovka Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L Kutija Da
Malfy Originale Gin italijanski džin premijum kvaliteta proizveden u destileriji Torino Distillati, od strane destilera po imenu Beppe Ronco i Denis Muni tradicionalnim načinom proizvodnje džina. Mešavinu bilja čine bobice kleke, semenke korijandera, kora mediteranskog limuna i mediteranske pomorandže, koren anđelike, kora kasije, koren sladića, koren perunike, kora mediteranskog grejpfruta. Kristalno bistre, prozirne boje sa intenzivnom aromom kleke, na koju se nadovezuju herbalne i začinske note korijandera, anisa i sladića, uz blagi nagoveštaj citrusa u pozadini, odnosno kalabrijskog limuna i grejpa. Pakovan u vrlo prepoznatljivu staklenu bocu sa krugovima koji asociraju na citruse, sa 41 procenat alkohola, do kog destilatori dolaze koristeći vodu sa planine Monviso koja se vadi u selu Crissolo. Čep je od italijanskog hrasta, a grb na flaši inspirisan regatom četiri legendarne italijanske pomorske republike: Đenove, Venecije, Pize i Amalfi. Preporučuje se u kombinaciji sa ledom, tonikom i kriškom citrusa, limuna ili limete. Additional Information Zemlja porekla Italija Destilerija Malfy Zapremina 0.70l % alkohola 41% Uvoznik Pernod Ricard doo decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product Uprkos popularnom verovanju da je džin poreklom iz Holandije, istorijski podaci pokazuju da se Italija može pohvaliti činjenicom da su duž italijanske obale u Salernu 1050. godine italijanski monasi mešali lokalno uzgajanu kleku ("ginepro" na italijanskom) sa alkoholom i taj destilat kojidanas poznajemo kao džin koristili u medicinske svrhe. Malfy Gin se proizvodi u Italiji, u destileriji Torino Distillati koja se nalazi u mestu Moncalieri, na periferiji Torina. Osnovana je 1906. od strane Italijana po imenu Fratelli Fererro di Riccardo, da bi ga kompanija Seagrams preuzela šezdesetih godina prošlog veka, nakon čega prelazi u vlasništvo čuvene porodice Vergnano. Danas pripada Pernod Ricard Grupi i jedan je od najpopularnijih italijanskih džinova na svetu.
JUNI 93 MALINA I ŠLJIVA GIN Osnivači destilerije JUNI 93 LONDON DRY GIN nisu odoleli sopstvenoj tradiciji, svojim korenima i prirodnim bogatstvima koje nam je otažbina dala, pa su nedugo nakon plasiranja prvog srpskog premium džina na tržištu predstavili i specijalnu seriju JUNI 93 MALINA I ŠLJIVA GIN. Imajući u vidu da je proizvodnja maline i šljive u Srbiji u samom vrhu svetske proizvodnje, kako po kvantitetu, tako i po kvalitetu, oni su svoj JUNI 93 LONDON DRY GIN oplemenili ukusom domaće maline i šljive i dobili divni, lagan osvežavajući džin napravljen od prirodnih sastojaka, kojim dominiraju slatko kisele arome kleke u pozadini, sa bogatim ukusom šljive upotpunjene malinom, koji se završava aromama trešnje i cimeta. Zemlja: Srbija Destilerija: Juni 93 Brand: JUNI 93 MALINA I ŠLJIVA GIN Alkohol: 40% Additional Information Zemlja porekla Srbija Destilerija Juni 93 Zapremina 0.70l decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product
Teranino Aura tradicionalni istarski liker proizveden od vina autohtone sorte vinove loze Teran na bazi voćne rakije uz dodatak cimeta i 10 različitih vrsta aromatičnog bilja. Jedan od najpopularnijih likera na hrvatskom tržištu. Može se svrstati i u desertna vina. Krasi ga tamna rubin crvena boja, zavodljiv miris zrele višnje, mlečne čokolade i cimeta i sladak, kompleksan i slojevit ukus koji se završava lepom i srednje dugom završnicom u kojoj dominiraju note marmelade od višnje. U vrelim letnjim danima služi se na temperaturi od 10°C uz kockicu leda, najčešće kao dižestiv. Additional Information Zemlja porekla Hrvatska Destilerija Aura Zapremina 0.70l % alkohola 15.9% Uvoznik N company doo decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product The Spirits Buisness Master, 2020, SC, Gold London Spirits Competition, 2020, Gold Istarska destilerija Aura prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu i proizvodnji eksluzivnih tradicionalnihproizvoda poput rakija, džemova i likera od autohtonog samoniklog bilja i samoniklog voća koji se beru uekološki čistom okruženju na obroncima planine Ćicarije daleko od puteva i naseljenih mesta. Počeli su odproizvodnje za sopstvene potrebe, da bi se vremenom razvili u porodičnu firmu čiji je prioritet kvalitetproizvoda koja odgovara kvalitetu proizvoda naših baka, bez dodatih boja, konzervansa i veštačkih sastojaka.
Naziv proizvodjača Glebovo Sedište proizvodjača Pančevo Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet voćnjaka Smederevska Palanka Vrsta voća Jabuka Sorta Ajdared Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Period odležavanja 12 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 42% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L
Naziv proizvodjača Radenković, Vert Sedište proizvodjača Aleksandrovac Tehnolog proizvodnje Dejan Stojanović Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet voćnjaka Biserno ostrvo Starost voćnjaka 1998 Način berbe Ručna Godina berbe 2021 Vrsta voća Groždje Sorta Rajnski Rizling Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija, Destilacija čistog vina Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L Napomena "VERT" znači ekološki pristup proizvodnji, prirodi naklonjeni, zeleni., Proizvedeno 3.000 flaša
Naziv proizvodjača Razgibavača Sedište proizvodjača Mrčić, Valjevo Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Valjevo Način berbe Ručna Vrsta voća Kruška Sorta Divlja kruška Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L
Naziv proizvodjača Vukojević Sedište proizvodjača Globoder, Kruševac Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet voćnjaka Kopaonik Način berbe Ručna Godina berbe 2013 Vrsta voća Groždje Sorta Prokupac, Vranac Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Period odležavanja 36 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 39% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L
Naziv proizvodjača BB Klekovača Sedište proizvodjača Bajina Bašta Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Bajina Bašta Način berbe Ručna Vrsta voća Dunja Sorta Leskovačka dunja Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 1L
Naziv proizvodjača Pevac Sedište proizvodjača Cvetojevac, Kragujevac Tehnolog proizvodnje Dejan Debeljaković Mogućnost posete Da, uz najavu Vrsta voća Med, Groždje, Orah, Vanila, Narandža Vrsta destilata Liker Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastovo bure Period odležavanja 60 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 24% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L