Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
151-175 od 1373 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Chamal penusavi Fakin, belo penusavo vino dobijeno od sorti grozdja 60% chardonnay i 40% istarska malvazija. Vinogradi se nalaze u regiji centralna Istra, okolina Motovuna. Odlezava na kvascima do 6 meseci, charmat metoda. Idealan penusavac za letnje dane, temperatuta serviranja od 6 do 8 c. Alk. 12 %
Valdobbiadene zerogrammi Docg superiore prosecco Rebuli, suvo penusavo vino proizvedeno od sorte grozdja 100% glera. Vinogradi za proizvodnju ovog penusavca se nalaze u okolini mesta Valdobbiadene, starosti cokota preko 20 godina. Ovaj prosecco je suv, svez i veoma pitak. Preporuka za letnje dane ili specijalne trenutke. Alk 11,5 %
Deluxe Demuerte, vrhunsko suvo crveno vino proizvedeno kupazom 50% monastrell, 30% shiraz i 20% granacha tintorera. Vinogradi monastrella starosti 40 godina. Proizvodi se u najboljim godinama, od probranog grozdja. Odlezava do 12 meseci u Francuskim barriqu buradima. Vegan vino. Alk. 14,5%
Amuerte coca leaf gin white, premium peruanski craft gin. Proizvodi se mesavinom klasicnog alkoholnog destilata sa listovima peruanske koke, kardamona, korijandera, fina limete i secuanskog bibera. Bocu dizajnirali umetnici Havi Cruz i Adrian Dominguez, utpopunjena sa 24 - karatnim listicima. Fini i balzamican svezina gina, idealan za konzumaciju. Alk. 43%
Proper no Twelve whisky, irski craft premium whisky. Posle trostruke destilacije mix whisky odlezava minimum tri godine u rucno biranim ex-burbon buradima. Cuveni MMA borac Conor McGregor je osnovao destileriju uz pomoc Master destilerija Davida Eldera ( ex Busmills ) i dao mu ime po kraju u kome je odrastao Dablin 12. Alk. 40%
Kalvadog Pulinero Deuric, craft destilat jabukovog vina. Nakon cedjena soka od jabuke, pravi se vino. Koriste se sorte jabuka gala, granny smith, fuji i zlatni delises. Nakon dvostruke destilacije mixuju se destilati starosti 3, 4 i 5 godina. Odelzava u hrastovim buradima. Alk. 43%