Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-25 od 85 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Shiraz Ten Barrels Kamnik, crveno vino proizvedeno od sorte grozdja 100% shiraz. Vino iz centralne Makedonije, iz sopstvenih zasada. Odlezava i fermentise u barrique buricima do 18 meseci. 2020 godine proglasen medju 10 najboljih vina od sorte shiraz na svetu. Alk. 15 %
Pol Roger brut reserva, vrhunsko suvo penusavo vino proizvedeno kupazom: chardonnay, pinot meunier i pinot noir. Odlezava na talogu od 42 do 54 meseca, posle toga 3 do 6 meseci u boci. Non vintage, vinarija se nalazi u regiji Champagne. Sveze, pitko i vocno vino. Alk. 12,5 %
Shinobu blended whisky pakovanje sa dve case, rucno izradjen destilat od 50% slada i 50% zitarica od majstora destilacije Kena Usamija. Odlezava u ex-burbon i ex-cherry buradima, zarsna obrada u buradima od japanskog Mizura hrasta. Destilerija se nalazi u prefekturi Nigata, okruzena morima i viskokim planinama. Na ukusu glataka, puteras i vanilan. Alk. 43%
Fancredi Dolce&Gabbana Donnafugata IGT, vrhunsko suvo crveno vino od dobijeno kupazom sorti grozdja: caernet sauvignon, nero davola i tannata. Vino fermentise i odlezava u barrique buradima do 12 meseci, i u boci do 2 godine. Rucno branje selektovanog grozdja, vinogradi se nalazena Siciliji. Alk. 14%
Amuerte coca leaf gin white, premium peruanski craft gin. Proizvodi se mesavinom klasicnog alkoholnog destilata sa listovima peruanske koke, kardamona, korijandera, fina limete i secuanskog bibera. Bocu dizajnirali umetnici Havi Cruz i Adrian Dominguez, utpopunjena sa 24 - karatnim listicima. Fini i balzamican svezina gina, idealan za konzumaciju. Alk. 43%
Proper no Twelve whisky, irski craft premium whisky. Posle trostruke destilacije mix whisky odlezava minimum tri godine u rucno biranim ex-burbon buradima. Cuveni MMA borac Conor McGregor je osnovao destileriju uz pomoc Master destilerija Davida Eldera ( ex Busmills ) i dao mu ime po kraju u kome je odrastao Dablin 12. Alk. 40%
Deadhead rum 6 y, premium craft rum iz dzungle Chipasa u Mexiku. Posle dvostruke destilacije soka od melase, odlezava 6 godina u Evropskim oak buricima. Mesanjem dobija zacinjen i prefinjen ukus. Ukusi koji se dodaju kafa, karamela, cokolade, cimeta, anisa, karanfilica, muskatnog oraha, aleve paprike i kola oraha. Alk. 40%
Amuerte coca leaf gin black, premium peruanski craft gin. Proizvodi se mesavinom klasicnog alkoholnog destilata sa listovima peruanske koke, pitaje, tamarila, peruanski fizalisa i kore narandze. Bocu dizajnirali umetnici Havi Cruz i Adrian Dominguez, utpopunjena je boca sa 24-karatnim listicima. Idealno da se konzumira samostalno i uz mixovanje sa nekim gaziranim picem. Alk. 43%
Enso Japanese whisky, craft premijum japanski whisky. Proizvodi se u mestu Kiyokawa, posle destilacije mixuje se vise whisky i odlezava do 2 godine u americkim buradima od belog hrasta. Enso na japanskom znaci krug ili ciklus, na koji se oslanja i zenska filozofija. Alk. 40%