Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
126-150 od 817 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Merlot San Martino, vrhunsko crveno vino od sorte 100% merlot. Vinograd je delom od 1964 delom iz 2011, crvena zemlja. Vino iz sopstvenih vinograda, Istoca Istra. Odlezavanje u drevnim buradima od Slavonskog hrasta 3 meseca. Rucno branje selektovanog grozdja. Alk. 13,1 %
Chamal penusavi Fakin, belo penusavo vino dobijeno od sorti grozdja 60% chardonnay i 40% istarska malvazija. Vinogradi se nalaze u regiji centralna Istra, okolina Motovuna. Odlezava na kvascima do 6 meseci, charmat metoda. Idealan penusavac za letnje dane, temperatuta serviranja od 6 do 8 c. Alk. 12 %
Lecchino Inistria, Istarsko premium maslinovo ulje proizvedeno od sorte lecchino. Hladno cedjeno maslinovo ulje pomocu ultrazvucnog procesa, koji ulju daje jace arome, organolepticku strukturu i 30% vise antioksidanata od klasicne proizvodnje. Predlazemo da ga konzumirate uz sezonske salate, lage sireve i ribu. Berba 2022 god.
Limited premium edition Inistria, Istarsko premium maslinovo ulje proizvedeno od autohtonih sorte bjelica. Hladno cedjeno maslinovo ulje pomocu ultrazvucnog procesa, koji ulju daje jace arome, organolepticku strukturu i do 30% vise antioksidanata od klasicne proizvodnje. Predlazemo da ga konzumirate uz crvena mesa, starije sireve i delikatese. Berba 2022 god.
Bianchera Inistria, Istarsko premium maslinovo ulje proizvedeno od autohtonih sorti bjelica i busa. Starost maslinjaka do 50 godina. Hladno cedjeno maslinovo ulje pomocu ultrazvucnog procesa, koji smo ulju daje jace arome, organolepticku strukturu i do 30% vise antioksidanata od klasicne proizvodnje. Predlazemo ga konzumirate uz crvena i dimljena mesa, starije sireve i prsut. Berba 2022 god.
Gold Demuerte, vrhunsko crveno vino proizvedeno od sorti grozdja: 60% monastrell, 20% shiraz i 20% garnacha. Sopstveni vinogradi straiji od 15 godina. Rucno branje selektovanog grozdja. Mediteranski stil, dosta saliniteta i vocnosti. Vino odlezava u Francuskim barrique buradima 9 meseci. Vegansko vino. Alk. 14,5%
Percento crveni 40 30 30 Citluk, crveno suvo vino sa zasticenim geografskim poreklom proizvedeno od internacionalnih sorti grozdja: cabernet sauvignon, merlot i shiraz. Sopstveni zasadi u oklini Citluka, Hercegovine. Odlezava u hrastovim barrique buradima do godinu dana. Alk. 14,5 %
Valdobbiadene zerogrammi Docg superiore prosecco Rebuli, suvo penusavo vino proizvedeno od sorte grozdja 100% glera. Vinogradi za proizvodnju ovog penusavca se nalaze u okolini mesta Valdobbiadene, starosti cokota preko 20 godina. Ovaj prosecco je suv, svez i veoma pitak. Preporuka za letnje dane ili specijalne trenutke. Alk 11,5 %