Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-25 od 38 rezultata
1-25 od 38 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
Amuerte coca leaf gin white, premium peruanski craft gin. Proizvodi se mesavinom klasicnog alkoholnog destilata sa listovima peruanske koke, kardamona, korijandera, fina limete i secuanskog bibera. Bocu dizajnirali umetnici Havi Cruz i Adrian Dominguez, utpopunjena sa 24 - karatnim listicima. Fini i balzamican svezina gina, idealan za konzumaciju. Alk. 43%
Deadhead rum 6 y, premium craft rum iz dzungle Chipasa u Mexiku. Posle dvostruke destilacije soka od melase, odlezava 6 godina u Evropskim oak buricima. Mesanjem dobija zacinjen i prefinjen ukus. Ukusi koji se dodaju kafa, karamela, cokolade, cimeta, anisa, karanfilica, muskatnog oraha, aleve paprike i kola oraha. Alk. 40%
Enso Japanese whisky, craft premijum japanski whisky. Proizvodi se u mestu Kiyokawa, posle destilacije mixuje se vise whisky i odlezava do 2 godine u americkim buradima od belog hrasta. Enso na japanskom znaci krug ili ciklus, na koji se oslanja i zenska filozofija. Alk. 40%
Moet&Chandon Rose champagne, 100% pinot noir. Jedan od najpoznatijih i najpriznatijih Francuskih sampanjaca, proizveden se tradicionalnom ili klasicnom metodom. Odlezava na talogu minimum 2 godine, nema godinu proizvodnje( non vintage ). Vazi kao pice prestiza na modnim revijama i moto trkama. Alk. 12 %
Amarone della Vapolicela 1888 Canestrari, 100% corvina - 2014 berba. Cantina Canestrari se nalazi na severu Italije - veneto, gde se stavlja veliki akcenat na lokalne autohtone sorte. Vino odlezava u barrique buricima 12 meseci, nakon toga jos 8 meseci pre pustanja u prodaju. Alk. 16 %
Brunello di Montalcino Riserva, crveno suvo vino dobijeno od autohtone sorte grozdja 100 % sangiovese . Odlezav u barrique buricima godinu dana. Iz sopstevenih vinograda iz centralne Italije , proizvodi se od probirnog grozdja i najboljim godinama. Obavezno dekantiranje pre konzumiranja. Alk. 15 %