Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-25 od 49 rezultata
1-25 od 49 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Način proizvodnje: Ručno Materijal: Kristal Riedel dekanter Cornetto Confetti Yellow predstavljen je prvi put 2020.godine inspirisan pop-art kulturom. Riedel je napravio ovu seriju u raznim bojama inspirisan i mlađom populacijom koja se okreće hedonizmu i uživanju u vinu. Dug, tanak oblik Cornetto dekantera čini ga savršenim za dekantiranje mladih vina i uklanjanje taloga iz starijih vina. Uzak otvor ovog dekantera sprečava da krhka starija vina budu prekomerno izložena kiseoniku. Jednostavno korišćenje uz minimalno prolivanje vina. Jako prakitčan i koristan, fantastičan i jednostavan, izdržljiv i ne zauzima puno mesta. Preporuka je da se pere ručno, ne u mašini, pod mlazom tople vode sa minimalnom upotrebom jakih deterdženata.
Amuerte coca leaf gin white, premium peruanski craft gin. Proizvodi se mesavinom klasicnog alkoholnog destilata sa listovima peruanske koke, kardamona, korijandera, fina limete i secuanskog bibera. Bocu dizajnirali umetnici Havi Cruz i Adrian Dominguez, utpopunjena sa 24 - karatnim listicima. Fini i balzamican svezina gina, idealan za konzumaciju. Alk. 43%
Deadhead rum 6 y, premium craft rum iz dzungle Chipasa u Mexiku. Posle dvostruke destilacije soka od melase, odlezava 6 godina u Evropskim oak buricima. Mesanjem dobija zacinjen i prefinjen ukus. Ukusi koji se dodaju kafa, karamela, cokolade, cimeta, anisa, karanfilica, muskatnog oraha, aleve paprike i kola oraha. Alk. 40%
Enso Japanese whisky, craft premijum japanski whisky. Proizvodi se u mestu Kiyokawa, posle destilacije mixuje se vise whisky i odlezava do 2 godine u americkim buradima od belog hrasta. Enso na japanskom znaci krug ili ciklus, na koji se oslanja i zenska filozofija. Alk. 40%
Moet&Chandon Rose champagne, 100% pinot noir. Jedan od najpoznatijih i najpriznatijih Francuskih sampanjaca, proizveden se tradicionalnom ili klasicnom metodom. Odlezava na talogu minimum 2 godine, nema godinu proizvodnje( non vintage ). Vazi kao pice prestiza na modnim revijama i moto trkama. Alk. 12 %
Amarone della Vapolicela 1888 Canestrari, 100% corvina - 2014 berba. Cantina Canestrari se nalazi na severu Italije - veneto, gde se stavlja veliki akcenat na lokalne autohtone sorte. Vino odlezava u barrique buricima 12 meseci, nakon toga jos 8 meseci pre pustanja u prodaju. Alk. 16 %
Brunello di Montalcino Riserva, crveno suvo vino dobijeno od autohtone sorte grozdja 100 % sangiovese . Odlezav u barrique buricima godinu dana. Iz sopstevenih vinograda iz centralne Italije , proizvodi se od probirnog grozdja i najboljim godinama. Obavezno dekantiranje pre konzumiranja. Alk. 15 %