Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
151-175 od 817 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
Limited premium edition Inistria, Istarsko premium maslinovo ulje proizvedeno od autohtonih sorte bjelica. Hladno cedjeno maslinovo ulje pomocu ultrazvucnog procesa, koji ulju daje jace arome, organolepticku strukturu i do 30% vise antioksidanata od klasicne proizvodnje. Predlazemo da ga konzumirate uz crvena mesa, starije sireve i delikatese. Berba 2022 god.
Bianchera Inistria, Istarsko premium maslinovo ulje proizvedeno od autohtonih sorti bjelica i busa. Starost maslinjaka do 50 godina. Hladno cedjeno maslinovo ulje pomocu ultrazvucnog procesa, koji smo ulju daje jace arome, organolepticku strukturu i do 30% vise antioksidanata od klasicne proizvodnje. Predlazemo ga konzumirate uz crvena i dimljena mesa, starije sireve i prsut. Berba 2022 god.
Percento crveni 40 30 30 Citluk, crveno suvo vino sa zasticenim geografskim poreklom proizvedeno od internacionalnih sorti grozdja: cabernet sauvignon, merlot i shiraz. Sopstveni zasadi u oklini Citluka, Hercegovine. Odlezava u hrastovim barrique buradima do godinu dana. Alk. 14,5 %
Valdobbiadene zerogrammi Docg superiore prosecco Rebuli, suvo penusavo vino proizvedeno od sorte grozdja 100% glera. Vinogradi za proizvodnju ovog penusavca se nalaze u okolini mesta Valdobbiadene, starosti cokota preko 20 godina. Ovaj prosecco je suv, svez i veoma pitak. Preporuka za letnje dane ili specijalne trenutke. Alk 11,5 %
Deluxe Demuerte, vrhunsko suvo crveno vino proizvedeno kupazom 50% monastrell, 30% shiraz i 20% granacha tintorera. Vinogradi monastrella starosti 40 godina. Proizvodi se u najboljim godinama, od probranog grozdja. Odlezava do 12 meseci u Francuskim barriqu buradima. Vegan vino. Alk. 14,5%
Amuerte coca leaf gin white, premium peruanski craft gin. Proizvodi se mesavinom klasicnog alkoholnog destilata sa listovima peruanske koke, kardamona, korijandera, fina limete i secuanskog bibera. Bocu dizajnirali umetnici Havi Cruz i Adrian Dominguez, utpopunjena sa 24 - karatnim listicima. Fini i balzamican svezina gina, idealan za konzumaciju. Alk. 43%
Proper no Twelve whisky, irski craft premium whisky. Posle trostruke destilacije mix whisky odlezava minimum tri godine u rucno biranim ex-burbon buradima. Cuveni MMA borac Conor McGregor je osnovao destileriju uz pomoc Master destilerija Davida Eldera ( ex Busmills ) i dao mu ime po kraju u kome je odrastao Dablin 12. Alk. 40%
Kalvadog Pulinero Deuric, craft destilat jabukovog vina. Nakon cedjena soka od jabuke, pravi se vino. Koriste se sorte jabuka gala, granny smith, fuji i zlatni delises. Nakon dvostruke destilacije mixuju se destilati starosti 3, 4 i 5 godina. Odelzava u hrastovim buradima. Alk. 43%
Deadhead rum 6 y, premium craft rum iz dzungle Chipasa u Mexiku. Posle dvostruke destilacije soka od melase, odlezava 6 godina u Evropskim oak buricima. Mesanjem dobija zacinjen i prefinjen ukus. Ukusi koji se dodaju kafa, karamela, cokolade, cimeta, anisa, karanfilica, muskatnog oraha, aleve paprike i kola oraha. Alk. 40%
Amuerte coca leaf gin black, premium peruanski craft gin. Proizvodi se mesavinom klasicnog alkoholnog destilata sa listovima peruanske koke, pitaje, tamarila, peruanski fizalisa i kore narandze. Bocu dizajnirali umetnici Havi Cruz i Adrian Dominguez, utpopunjena je boca sa 24-karatnim listicima. Idealno da se konzumira samostalno i uz mixovanje sa nekim gaziranim picem. Alk. 43%
Enso Japanese whisky, craft premijum japanski whisky. Proizvodi se u mestu Kiyokawa, posle destilacije mixuje se vise whisky i odlezava do 2 godine u americkim buradima od belog hrasta. Enso na japanskom znaci krug ili ciklus, na koji se oslanja i zenska filozofija. Alk. 40%