Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Supermarket
keyboard_arrow_down
Sve kategorije
Supermarket
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-25 od 64 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
1-25 od 64
1-25 od 64 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Roba na merenje

Opis Kurkuma 1kg

Prikaži sve...
600RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Brusnica kandirana 1kg

Prikaži sve...
1,200RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Bademovo brašno 1kg rinfuz Bademovo brašno ima nutritivnu prednost u odnosu na mnoga druga prerađena brašna, jer sadrži isti profil hranljivih sastojaka kao i celi bademi. Celi ili mleveni, bademi imaju više hranljivih materija po porciji nego bilo koji drugi orašasti plodovi. Postoje dva načina pripreme bademovog brašna. Jedan podrazumeva mlevenje celog ploda sa kožicom, a drugi način je mlevenje badema posle uklanjanja kožice i blanširanja badema. Takvo brašno ima malo finiju teksturu. Energetski nutritijenti 30 g bademovog brašna sadrži 138 kalorija, 5 g proteina i 11 g masti. Od ovih 11 g masti, 7 g su mononezasićene masti koje su zdrave za srce, a manje od 1 g su zasićene masti. Bademovo brašno je prirodno bez holesterola. 30 g bademovog brašna sadrži 6 g ugljenih hidrata i dobar je izvor vlakana, sa 3 g po porciji. Vitamini Bademovo brašno je odličan izvor vitamina E, moćnog antioksidansa koji služi za zaštitu ćelija od oštećenja koja donose slobodni radikali. Vitamin E pruža podršku imunološkoj funkciji. 30 g bademovog brašna daje 40% preporučenog dijetetskog dodatka vitamina E. Bademovo brašno je takođe dobar izvor folata i nijacina. Minerali Bademovo brašno sadrži nekoliko ključnih minerala za zdravlje kostiju, uključujući kalcijum, fosfor, kalijum i cink. 30 g bademovog brašna daje skoro 7% preporučenog dijetetskog dodatka kalcijuma. Bademovo brašno zapravo ima gotovo isto toliko kalcijuma kao i mleko. Badem je takođe dobar izvor gvožđa, pružajući oko 14% preporučenog dijetetskog dodatka. Zdravlje srca Potrošnja namirnica bogatih mononezasićenim mastima, kao one koje se nalaze u bademovom brašnu, može pomoći da smanjite holesterol, da smanjite rizik od nastanka grvnih ugrušaka i da smanjite krvni pritisak. Celi i mleveni bademi zadovoljavaju ukupne količine masti, holesterola, natrijuma i vitamina, koji ih kvalifikuju kao hranu zdravu za srce. Mešenje sa bademovim brašnom Bedemovo brašno je odlična opcija ako se odlučite da mesite bez brašna od žitarica. Sadržaj proteina i masti čine ga idealnom opcijom za brze hlebove i kolače, mafine i štanglice. Proteini, masti i vlakna u bademovom brašnu će doprineti osećanju sitosti između obroka, a to pomaže u upravljanju telesnom težinom. U mnogim receptima bademovo brašno može zameniti pšenično brašno u razmeri 1:1. Čuvajte bademovo brašno u frižideru kako biste mu sačuvali svežinu. Ljudi vole bademovo brašno ili mleveni badem jer ne sadrži gluten. Takođe, bademovo brašno je odličan izbor za svakoga ko je na ishrani sa što manje ugljenih hidrata (low carb). Ako ste pobornik paleo ishrane ili želite da mesite bez brašna od žitarica, bademovo brašno je nešto što morate imati u vašem frižideru. Ovo brašno je napravljeno od badema, čistih badema, koji su prvo blanširani da bi se uklonila kožica, a zatim se melju dok se ne dobije fina konzistencija. Kao što smo već rekli, hranljivost bademovog brašna je impresivna. Neverovatna stvar u vezi sa bademovim brašnom je to što se pravi od samlevenih badema i što donosi iste blagodati kao i sami bademi. 50 g bademovog brašna daje 100% potrebnog dnevnog unosa vitamina E. Bademovo brašno je široko primenljivo i može se koristiti za sve vrste peciva. Bademovo brašno u sebi sadrži čitavo bogatstvo nutritijenata, za razliku od tipičnog glutenskog običnog brašna koje ne čini ništa dobro za naše zdravlje.

Prikaži sve...
2,600RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Brazilski orah 1kg

Prikaži sve...
2,800RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Chia seme 1kg

Prikaži sve...
1,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Čokolada u prahu 1kg Čokolada u prahu gotovo je neophodna u kuvanju, pripremi čokoladnih napitaka i eksperimentisanju s čokoladom.

Prikaži sve...
550RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Čokoladne mrvice 1kg

Prikaži sve...
1,200RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Corn Flakes 1kg Gold Kukuruzne pahulje.

Prikaži sve...
220RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Corn flakes integralni 1kg rinfuz Gold Proizvod je postan i pogodan za ishranu vegana i vegetarijanaca. sastojci Kukuruzno brašno od celog zrna kukuruza (94.6%), glukozni sirup, šećer, cimet, so.

Prikaži sve...
230RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Dekstroza 1kg Dekstroza – D-Glukoza tj. grožđani šećer predstavlja vredan izvor brze energije. Svi drugi ugljeni hidrati se najpre moraju dovesti do oblika glukoze pre nego što se u organizmu iskoriste za energetske svrhe. U ovu transformaciju se ulaže vreme i energija. Dekstroza je najbrži i najefektniji način da se manjak energije nadoknadi. To je i razlog zašto je dekstroza najbolji oblik unosa jednostavnih hidrata za sportiste, koji imaju povećane potrebe za energijom i kojima tokom dugih aktivnosti često treba hitan izvor energije. Dekstroza istovremeno pomaže i bržoj regeneraciji mišićnog tkiva, zato se preporučuje i nakon vežbe odnosno fizičke aktivnosti. Prednosti i svojstva dekstroze: Energija za sportiste Energija za mozak Mogu ga sa sigurnošću koristiti odrasli, deca, trudnice, nije za dijabetičare Skladištenje: Čuvati na suvom i hladnom mestu Korišćenje: Kao i obični kristalni šećer.

Prikaži sve...
350RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Ekspandirani pirinač mix 1kg

Prikaži sve...
400RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Fruktoza 1kg

Prikaži sve...
300RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Golica pečena 1kg

Prikaži sve...
1,200RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Goveđi želatin 1kg

Prikaži sve...
2,300RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Gustin 1kg

Prikaži sve...
210RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Ječmene pahuljice 1kg

Prikaži sve...
160RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Jezgro kostice kajsije 1kg

Prikaži sve...
1,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Kakao prah 1kg

Prikaži sve...
400RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Kikiriki kuglice naćos 1kg

Prikaži sve...
800RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Kikiriki kuglice pikant 1kg

Prikaži sve...
750RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Kikiriki pečeni neslan 1kg

Prikaži sve...
420RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Kikiriki pečeni slan 1kg

Prikaži sve...
550RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Kikiriki prženi slan 1kg

Prikaži sve...
420RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Kikiriki u karameli i susamu 1kg

Prikaži sve...
750RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Kinoa 1kg rinfuz Biljka kinoa, u svetu poznata pod nazivom quinoa, potiče sa Anda u Južnoj Americi i od davnina se koristi kao hrana i kao lek. Za nju često možemo čuti da je “majka svih žitarica”, poreklo joj je zaista drevno, jer pored kukuruza predstavljala je osnovnu namernicu prastare civilizacije Inka. Kinoa je zapravo pseudo žitarica, jer se priprema, konzumira i sadrži jednake nutritivne vrednosti kao i žitarica, ali zapravo spada u porodicu trava. Ona je seme biljke iz identične porodice kojoj pripadaju spanać i cvekla. Sve veću popularnost kinoa stiče zahvaljujući blagotvornom dejstvu koji ima na ljudsko zdravlje, lakoći pripreme i bogatstvu hranljivih sastojaka koje sadrži. Obiluje proteinima, vlaknima, vitaminima i mineralima i smatra se nutritivno najvrednijom namernicom na planeti. Ono što je bitno napomenuti jeste da je kinoa bez glutena, pa mogu da je koriste osobe koje pate od celijaklije. Danas možemo naći preko sto vrsta kinoe, boja semena se razlikuju pa tako zrno kinoe može biti bele, crvene ili crne. Peru i Bolivija smatraju se najvećim svetskim proizvođačima ove biljke i velika količina iste koje danas nalazimo na tržištu dolaze zapravo iz tog dela sveta. Međutim kinoa se gaji i u drugim zemljama. Zahvaljujući svojoj prilagodljivosti može opstati u raznim uslovim uzgoja, dobro podnosi visoke nadmorske visine, hladne temperature i može uspeti na mestima gde druge žitarice ne bi mogle. Šta kinoa sadrži? Ako tražite biljku koja će da zadovolji vašu potrebu za svim neophodnim sastojcima i time pozitivno utiče na vaše opšte zdravlje onda je to kinoa. Ono što kinou definitivno izdvaja od ostalih vrsta žitarica jeste njen nutritivni sastav. Kinoa je vrlo hranljiva i odličan je izvor proteina. Kada spomenemo proteine prvo što pomislimo jesu namernice životinjskog porekla, meso i mlečni proizvodi, ali nikako ne treba zanemariti biljne proteine, a kada su oni u pitanju kinoa tu prednjači. Takođe kinoa sadrži mononezasićene masti, poput omega 3 i oleinske kiseline koje su jako dobre za zdravlje srca. Pored njih ova namarnica sadrži i antioksidante fitonutrijente koji se zovu flavonidi koji naš organizam čuvaju od štetnih slobodnih radikala, neutralizujući njihov efekat i time štiteći naš organizam. Kinoa je osim toga jako bogata mineralima kao što su magnezijum, mangan, gvožđe, bakar, fosfor, cink, selen, kalijum i kalcijum koji su neophodni za pravilno funkcionisanje ljudskog organizma. Veoma je bogata i vitaminima i to vitaminima B kompleksa i vitaminom E. S obzirom na prisustvo magnezijuma i vitamina B, kinoa se preporučuje osobama koje pate od migrenoznih glavobolja. Ne zaboravimo da spomenemo da ova namernica sadrži značajan udeo biljnih vlakana, upijajućih i neupijajućih, odličnih za regulisanje metabolizama. Ono što je bitno spomenuti jeste da kinoa sadrži svih osam aminokiselina koje su čoveku potrebne, za razliku od ostalih žitarica koje sadrže najviše tri, zbog čega se ova biljka smatra „super hranom“. Posebno je cenjena i korisna za sportiste, vegane, vegetarijance i one preosetljive na gluten, jer i sama ga ne sadrži i lako se vari. Kakva lekovita svojstva kinoa ima Uzevši u obzir kakve sve korisne sastojke sadrži, kinoa je dobra kod mnogih zdravstvenih stanja, pa se zbog toga se toplo preporučuje njeno češće konzumiranje. Regulisanje holesterola – visoka koncetracija vlakana koja kinoa sadrži pomažu pri snižavanju povišenog holesterola. Upijajuća vlakna pomešana sa žučnom kiselinom se luče u telo i snižavaju loš LDL holesterol. Osobe koje pate od povišenog holesterola i treba da smanje unos životinjskih proteina, kinoa je idealna biljna zamena za iste. Kontrolisanje krvnog pritiska – poznato je da kalijum pozitivno deluje na krvni pritisak. Kinoa kalijuma defintivno ima više od svih drugih žitarica, a on održava zdrav bilans natrijuma u organizmu što dalje utiče na smanjenje povišenog krvog pritsika. Regulisanje telesne težine – vlakna i proteini koje kinoa sadrži daju našem organizmu dovoljno energije i zadržavaju osećaj sitosti pa samim tim sprečavaju nalete gladi, dok vlakna istovremeno pomažu da probava ostane na zavidnom niovu. Smanjuje rizik od dijabetesa – upijajuća vlakna koja kinoa sadrži kontrolišu nivo šećera u krvi. Zahvaljujući prisutnosti sastojcima koje imaju antupalno dejstvo uključujući fenolnu kiselinu, komponente vitamina E i polisaharide sprečiće neželjene upalne procese koji su povezani sa rizikom nastanka dijabetesa tipa 2.

Prikaži sve...
700RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj