Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
151-175 od 1630 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Zamrznuta divlja borovnica je izvrsna opcija za one koji žele da uživaju u njenim korisnim svojstvima tokom cijele godine. Ova vrsta divlje borovnice se beru na vrhuncu zrelosti, a zatim se brzo zamrzavaju kako bi se sačuvali njeni hranljivi sastojci. Zamrznuta divlja borovnica je bogata vitaminom C, vitamina K, vitamina E i vitamina B kompleksa, kao i antioksidansima koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala. Ona takođe sadrži mineralne materije poput mangana, željeza, cinka i kalijuma, koji su važni za zdrave kosti, mišiće i nervni sistem. Zamrznuta divlja borovnica je takođe odličan izvor antiinflamatornih i protuupalnih svojstava, što može pomoći u sprečavanju i liječenju različitih zdravstvenih problema, kao što su reumatoidni artritis, dijabetes i prehlada. Zamrznuta divlja borovnica se može koristiti na razne načine u kuhinji. Možete ih koristiti za pripremu kolača, pita, jogurta, smoothie-a ili voćnih salata. Takođe se mogu dodati u recepte za marinade za meso ili ribu ili kao začin za jela sa povrćem. Ono što je najvažnije, zamrznuta divlja borovnica je izuzetno praktična opcija za one koji žele da uživaju u njenim korisnim svojstvima tokom cijele godine. Ukoliko ste ljubitelj divlje borovnice, zamrznuta divlja borovnica je odličan način da sebi osigurate dnevnu dozu hranljivih materija, kada god poželite.
Domaci rakij@ Dunje sa padina Kopaonika Cena ; 1400din Rakij@ od dunje je rakij@ za iskusne i ona se konzumira i kao aperitiv i kao dižestiv, a najbolje je poslužiti na temperaturi do 16° stepeni Celzijusa Dunja je u narodu poznata i kao gunja, dunjac, kunja i turundža, i oduvek je bila inspiracija muzičarima, pesnicima i boemima, ali i domaćicama koje najčešće od ovog aromatičnog voća prave slatko, kompot i kitnikez. Za ovo aromatično voće se zna još od pre 4.000 godinа. Poreklo vodi sа Kаvkаzа, odаkle se proširilа u Mаlu Aziju, pа u drevnu Grčku, a kasnije i na Balkan. U stаrа vremenа smаtrаnа je simbolom plodnosti, a običaj je nalagao dа mlаdenci uoči venčаnjа pojedu dunju, dа bi im brаk bio plodаn i srećаn. Stari Grci su obožаvаli dunju, jer je i kod njih simbolizovаlа ljubаv i sreću. Nаjčešće bi je pripremаli tаko što bi je izdubili, nаpunili medom i ispekli. Rimljаni su iz dunje izvlаčili eteričnа uljа zа proizvodnju pаrfemа, a Frаncuzi već vekovimа prаve sir od dunje. Srbima i domaćim destilerijama ovo voće je inspiracija za proizvodnju vrhunske rakij@.
Suva pecurka sa padina Kopaonika 100% Organska Navedena cena je za pakovanje od 250grama Pecurka Vrganj - zimska susena, vrhunskog kvaliteta sto mozete videti i na slikama. Zasto navodim da je zimska pecurka, jer je brana u poslednjem talasu, ovo je pecurka koja nije crvljiva, vec prava mesnata. Onaj ko se razume, shvatice da postoji razlika u kvalitetu ove pecurke u odnosu na onu koja je brana i susena u Julu i Augustu mesecu. Predivnog ukusa i mirisa, za pripremu svakojakih ukusnih jela, samo za prave kulinare, ili za one koji to zele postati.
Rakij@ od maline je alkoholno piće koje se proizvodi destilacijom fermentiranog soka svježih malina. Ovo piće ima intenzivan i karakterističan okus maline, a vrlo je popularno u Srbiji i drugim zemljama Balkana. Rakij@ od maline se tradicionalno pije kao aperitiv ili digestiv, a može se konzumirati i kao dodatak koktelima i drugim mješavinama. Ovo alkoholno piće se često pije u manjim količinama zbog visokog sadržaja alkohola. Rakij@ od maline ima i neke zdravstvene prednosti, jer je malina poznata po svojim antioksidativnim i protuupalnim svojstvima. Također, smatra se da ovo piće može pomoći u ublažavanju stresa i anksioznosti, te poboljšanju cirkulacije krvi. Važno je napomenuti da prekomjerno konzumiranje bilo koje vrste alkoholnog pića može biti štetno po zdravlje. Stoga je preporučljivo piti rakij od maline umjereno i u skladu sa svojim osobnim ograničenjima i preporukama lekara.
Chamal penusavi Fakin, belo penusavo vino dobijeno od sorti grozdja 60% chardonnay i 40% istarska malvazija. Vinogradi se nalaze u regiji centralna Istra, okolina Motovuna. Odlezava na kvascima do 6 meseci, charmat metoda. Idealan penusavac za letnje dane, temperatuta serviranja od 6 do 8 c. Alk. 12 %
Deluxe Demuerte, vrhunsko suvo crveno vino proizvedeno kupazom 50% monastrell, 30% shiraz i 20% granacha tintorera. Vinogradi monastrella starosti 40 godina. Proizvodi se u najboljim godinama, od probranog grozdja. Odlezava do 12 meseci u Francuskim barriqu buradima. Vegan vino. Alk. 14,5%
Amuerte coca leaf gin white, premium peruanski craft gin. Proizvodi se mesavinom klasicnog alkoholnog destilata sa listovima peruanske koke, kardamona, korijandera, fina limete i secuanskog bibera. Bocu dizajnirali umetnici Havi Cruz i Adrian Dominguez, utpopunjena sa 24 - karatnim listicima. Fini i balzamican svezina gina, idealan za konzumaciju. Alk. 43%
Proper no Twelve whisky, irski craft premium whisky. Posle trostruke destilacije mix whisky odlezava minimum tri godine u rucno biranim ex-burbon buradima. Cuveni MMA borac Conor McGregor je osnovao destileriju uz pomoc Master destilerija Davida Eldera ( ex Busmills ) i dao mu ime po kraju u kome je odrastao Dablin 12. Alk. 40%
Kalvadog Pulinero Deuric, craft destilat jabukovog vina. Nakon cedjena soka od jabuke, pravi se vino. Koriste se sorte jabuka gala, granny smith, fuji i zlatni delises. Nakon dvostruke destilacije mixuju se destilati starosti 3, 4 i 5 godina. Odelzava u hrastovim buradima. Alk. 43%
Deadhead rum 6 y, premium craft rum iz dzungle Chipasa u Mexiku. Posle dvostruke destilacije soka od melase, odlezava 6 godina u Evropskim oak buricima. Mesanjem dobija zacinjen i prefinjen ukus. Ukusi koji se dodaju kafa, karamela, cokolade, cimeta, anisa, karanfilica, muskatnog oraha, aleve paprike i kola oraha. Alk. 40%
Amuerte coca leaf gin black, premium peruanski craft gin. Proizvodi se mesavinom klasicnog alkoholnog destilata sa listovima peruanske koke, pitaje, tamarila, peruanski fizalisa i kore narandze. Bocu dizajnirali umetnici Havi Cruz i Adrian Dominguez, utpopunjena je boca sa 24-karatnim listicima. Idealno da se konzumira samostalno i uz mixovanje sa nekim gaziranim picem. Alk. 43%
Enso Japanese whisky, craft premijum japanski whisky. Proizvodi se u mestu Kiyokawa, posle destilacije mixuje se vise whisky i odlezava do 2 godine u americkim buradima od belog hrasta. Enso na japanskom znaci krug ili ciklus, na koji se oslanja i zenska filozofija. Alk. 40%