Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
76-100 od 157 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Tag
HRANA I PICE
Fino usitnjeni namaz od svinjske plećke, pileće jetre, putera, konjaka i začina. Poslužiti na tostu ili prepečenom hlebu uz sir, masline, bademe, čeri paradajz i čašu belog vina. Idealno kao poklon prilikom odlaska na slavlje, u goste ili na sastanak sa poslovnim partnerima.
Ko je Todor? Todor Stanković je bio nacionalni radnik, konzul u Skoplju, Solunu, Prištini, Bitolju i učesnik u svim ratovima od 1876 do 1918. Todor je uvek bio tu uz svoj narod bez obzira na sve, a simbolika koja se krije iza naziva pilsa je ta da je najpopularnije i najrasprostranjenije pivo na tržištu upravo lager i uvek i svuda je prisutan kao što je i junak koji se krije iza imena bio. Haiku za ovu seriju: Samo jednostavno
Ono što ovaj sos čini posebnim je jednostavnost. Bafalo je ljuti sos nastao laktofermentacijom slatke paprike i Caroline reaper u trajanju od 25 dana, nakon čega mu je dodat beli luk i sirće. Kiselo ljuti sos je neizbežan prilikom pravljenja bafalo krilaca. Lepo se slaže sa kuvanim jelima, a može se koristit i uz mesa. Ljutina 2/5 Teglice su zapremune 106ml. Pre upotrebe promućkati teglicu. Nakon otvaranja držati u frižideru. Bez aditiva, veštačkih boja i konzervanasa
Postoji mnogo razloga zašto judi piju šljivovicu. Neki se smeju, neku plaču, a neki se raduju dok drugi tuguju.. Često se popije jedna čašica rakije pre jela, a često i posle jela, jer valja se! Rakija od šljive, u našem narodu poznatija kao šljivovica prisutna je na skoro svakoj srpskoj gozbi. Šljivovica se skoro pa uvek koristi kako bi se nazdravilo, proslavilo, ili jednostavno kako bi se uživalo u njenom savršenom ukusu. U pitanju je jako alkoholno piće, ali zaista jedinstvenog mirisa i ukusa. Zato smo mi napravili Akademsku Šljivu Bariqqe. Šljivovicu ne treba puno predstavljati, dopustićemo da naš kvalitet govori umesto nas. Upotreba: Savetujemo Vam da sednete i sipate sebi jednu čašicu naše Akademske Šljive. Pustite rakiju da prodiše u čašici. Nemojte je piti na iskap. Uživajte kako bi osetili karakteristični ukus šljive, sa notama suve šljive, hrasta i vanile. Sigurni smo da zbog toga svi često kažu : „Ma sipaj još jednu!“
Kako se proizvodi? Proizvodnja čokolade počinje u kamenom mlinu i traje 18h, potom se dobijena čokoladna masa ručno temperira, izliva u modle, hladi i pakuje ručno. Šta je zaslađivač u ovoj čokoladi? U ovoj beloj čokoladi šećer iz voća je zaslađivač. Kakvog je ukusa čokolada? Čokolada ima kremastu strukturu od kvalitetnog mleka i kakao maslaca, dok joj voće koje koristimo kao zaslađivač daje posebnu voćnu notu koju ovu belu čokoladu čini drugačijom.
Mikro korijander je dobar izvor vitamina K, odnosno ima sličnu koncentraciju ovog vitamina kao i bebi spanać. Vitamin K je potreban za koagulaciju krvi, a ovo tamno zeleno lisnato povrće je njim bogato. Mikro korijander je takođe dobar izvor vitamina C, koji je esencijalni nutrijent koji deluje kao antioksidant. Korijander ima nešto nižu koncentraciju vitamina C od narandže. Mikro korijander sadrži veoma visoke nivoe karotenoida luteina i zeaksantina, violaksantina i beta karotena, koji su masno rastvorljivi antioksidanti važni za funkciju organa i štite ćelijske strukture od oštećenja. Mikro korijander sadrži 3 puta više beta karotena od zrelih listova. Lutein i zeaksantin su karotenoidi koji pomažu u sprečavanju starosne degeneracije oka i katarakte. Korijander je odličan izvor alfa-tokoferola (vitamin E). Vitamin E je antioksidans rastvorljiv u mastima i važan u imunološkom sistemu. Orašasti plodovi, semena i ulja su najčešći izvori vitamina E, ali i mikro korijander je odličan izvor i sadrži mnogo manje masti. Koncentracija vitamina E u njemu je preko 6 puta veća od porcije semenki suncokreta. Ima začuđujuće jak ukus u odnosu na svoju veličinu, a obično se vezuje uz azijsku kuhinju i jela od ribe.
Livadski med sa đumbirom i limunom, su novina u svojoj kategoriji. Jedinstvene strukture i ukusa, izmamiće sva čula da reaguju, zavodeći svojim ukusom i aromom. Đumbir i limun u medu sagorevaju masne naslage i ubrzavaju metabolizam i eliminišu nadutost i zatvor. Odlični su saveznici dobrom imunitetu, pa deluju na prehladu, kašalj, kijavicu, koji znatno brže prolaze, jer imaju antioksidativno, antibakterijsko i antiflamatorno dejstvo. Đumbir i limun protiv glavobolja su pokazali odlično dejstvo. Đumbir i med mogu smiriti želudac, kod svih vrsta mučnina i smanjiti posledice stomačnog virusa, tako što pospešuju ravnotežu crevne flore. Đumbir i limun regulišu nivo holesterola i šećera. Preporučuje se kod insulinske rezistencije i za regulisanje dijabetesa preko ishrane, dok se za osobe koje primaju insulin preporučuje konsultacija sa lekarom pre uzimanja.
Chocollama veganska čokolada je proizvod vrhunskog kvaliteta visoke prehrambene vrednosti. Pokažite sebi da možete da se hranite zdravo, kvalitetno, kakva hrana i treba da bude. Napravljena od premijum sorte kakao praha i kakao butera Arriba Nacional koji u sebi sadrži visok sadržaj flavanola, antioksidansa, kao i obilje magnezijuma, cinka, vitamina i smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. Bez aditiva i bez glutena. 100% prirodan proizvod. Voće je sertifikovano organsko i liofilizovano, što znači da u sebi zadržava svoj pun ukus kao i sve vitamine kao da je sveže ubrano.
Mikro cvekla ima nežan ukus nalik spanaću. Intezivno ružičaste stabljike i svetlozeleni listovi koriste se u salatama i za ukrašavanje atraktivnih jela. Mikro cvekla bogata je vitaminom C, A i K i gvožđem, magnezijumom i kalcijumom. Mikro cvekl takođe ima sledeća svojstva: Moćna detoksikaciona i antioksidativna svojstva. Jačanje imunološke funkcije organizma. Prevencija moždanog udara, bolesti srca, rizika od dijabetesa tipa II i epileptičnih napada. Ublažavanje stresa.
Kako bismo pored pravog ukusa meda, zadovoljili i sladokusce koji vole voćnu notu, dodali smo u naš med poznati antioksidans i napravili neodoljivu kombinaciju u kojoj uživaju sva čula. U cilju da pružimo najkvalitetniji proizvod sa neodoljivim ukusom voća, opredelili smo se za proces liofilizacije. Čuvanjem mikrostrukture maline, naš med dobija finese bogatog voćnog ukusa i mirisa, pritom zadržavajući sva dobro poznata hranljiva svojstva. Način upotrebe:Odrasli i deca starija od 12 godina: Uzimati 3-5 puta dnevno po 1 kafenu kašičicu, pola sata pre ili 2h posle jela.Deca od 2 do 12 godina: Uzimati 3 puta dnevno po pola kašičice, pola sata pre ili 2h nakon jela.Kristalizacija je osobina prirodnog meda koja ne utiče na kvalitet.Ovaj proizvod nije lek, niti se može koristiti kao zamena za prepisanu terapiju.Osobe alergične na bilo koji od sastojaka, ne treba da koriste ovaj proizvod. .
Ubedljivo vrsta meda koju naši kupci, pored meda sa polenom vole najviše da konzumiraju. Naše pčele prave med od bagrema u prirodi planina Cer i Medvednik. Priča se da je ovo jedna od najzdravijih i najukusnijih vrsta, jer se dobija od cveta bagrema za koji je dokazano da je lekovit. Jedini je pH neutralan med, što mu omogućava da se kombinuje sa raznim drugim namirnicama u ishrani – namažite ga na hleb ili palačinke i uvek će ih zasladiti tačno onoliko koliko treba. Ukus mu je blag, pa se zbog toga često koristi u pićima kao što su limunade i čajevi. Ako patite od alergija, ne brinite mnogo, jer ova vrsta ima nizak nivo polena :)
Bundevine semenke se smatraju superhranom jer su veoma bogate biljnim proteinima, izvor su dijetetskih vlakana, a sadrže i mnoštvo vitamina i minerala, kao i Omega 6 i Omega 9 masne kiseline. Ako za sebe birate najbolje – izaberite 100% hladno presovano bundevino ulje! Zbog svoje visoke biološke vrednosti koja pozitivno utiče na zdravlje organizma, preporučuje se za svakodnevnu upotrebu. Bogato je antioksidantima, pa deluje antimikrovno i blokira slobodne radikale u organizmu. Reguliše problem uvećane prostate, poboljšava kvalitet reproduktivnih organa. Ovo visokokvalitetno ulje je karakterističnog bogatog ukusa i mirisa, zelenkaste do crvenkasto smeđe boje i veoma je cenjeno kod gurmana. Tačka dimljenja bundevinog ulja je 160°C pa se koristi samo kao sirovo, a ne za kuvanje i pečenje. Žašto baš Vivaseed hladno presovano bundevino ulje: - 100% prirodno, čisto i sirovo - visok nivo Omega 6 i Omega 9 nezasićenih masnih kiselina - sadrži vitamine: A, C, E, K, kao i vitamine B kompleksa - sadrži minerale: magnezijum, cink, kalijum, kalcijum, fosfor, gvožđe - reguliše problem uvećane prostate - sadrži alfa lipoinsku kiselinu koja je važan enzim za pravilan metabolizam masti u organizmu - preporučljivo za vegeterijansku i vegansku ishranu - jedno je od nutritivno najsnažnijih ulja - ne sadrži holesterol - ne sadrži konzervanse, veštačke boje, aditive, niti bilo kakve dodatke Upotreba: prvenstveno koristiti sirovo kao dodatak salatama, sosevima, prelivima za povrće, sirevima, testenini, mesu, ribi i marinadama. Zbog visoke hranjive vrednosti, ovo ulje možete i direktno konzumirati po 1-2 kašike (15 ml) dnevno. Prosečne hranljive vrednosti: na 100 ml proizvoda % NRV Energija 3386 kJ 40% 824 kcal Masti 91,5 g 131% od kojih: – zasićene masne kiseline 18,1 g 91% – mononezasićene masne kiseline 42,8 g – polinezasićene masne kiseline 31,3 g Ugljeni hidrati 0,0 g 0% od kojih: – šećeri 0,0 g 0% Proteini 0,0 g 0% So 0,01 g 0,2% Vitamin E 12,5 mg 104% Holesterol 0,0 mg NRV – nutritivna referentna vrednost za odraslu prosečnu osobu računato na 8400 kJ (2000 kcal). Sastav: 100% čisto hladno presovano jestivo biljno ulje semena tikve golice Neto količina: 250 ml Alergen info: Proizvod može da sadrži tragove badema i susama Proizvedeno u Republici Srbiji
Zbog svoje lekovitosti, koristi se kod uznemirenosti, nervoze i nesanice. Aktivni sastojci matičnjaka deluju umirujuće na nervni sistem. Preporuka konzumiranja: 2 – 3 šolje dnevno. Ograničenja u upotrebi: izbegavati tokom trudnoće, dojenja i kod dece mlađe od 12 godina. Ne preporučuje se korišćenje u kombinaciji sa antidepresivnom terapijom. Priprema: Supenu kašiku lista matičnjaka preliti sa 200 ml ključale vode, poklopiti na 5 minuta. Sastav: 100% organski list matičnjaka Neto količina: 20 g Proizvedeno u Republici Srbiji Čuvati na suvom i hladnom mestu, bez izlaganja sunčevoj svetlosti, vlazi i velikoj promeni temperature Upakovano u ambalažu koja čuva svežinu proizvoda Pored sertifikata organske proizvodnje, čaj poseduje i GLUTEN FREE sertifikat
ZA JAK IMUNITET MALIH HEROJA Pažljivo napravljena formula od strane apiterapeuta, da zaštiti i ojača najmljađe. Mešavina meda, polena i najkvalitetnijeg voća, obezbediće vitamin, minerale i antioksidanse, koji će pomoći u jačanju imuniteta vašeg deteta. Preporučuje se za poboljšanje krvne slike. ZA JAK IMUNITET MALIH HEROJA Ako želite brzo podizanje imuniteta, kako kod dece, tako i kod trudnica i dojilja. Imuno med za decu je pravo rešenje za vas. Proizvod sadrži preko 200 lekovitih prirodnih materija i predstavlja pravu riznicu zdravlja! Pozitivno deluje kod anemije i umiruje preopterećeni nervni sistem. Redovnom upotrebom popravlja opšte zdravstveno stanje organizma, ublažava posledice stresa i daje dodatnu energiju svakom organizmu. Svakodnevnom upotrebom, obezbedićete bolji razvoj i napredak deteta, ojačati otpornost svakog organizma prema infekcijama i prehladama. Ne sadrži aditive, veštačke boje, arome i konzervanse. neto 300g
PRAVI ČAJ je čaj koji nije u kesici jer tako smo sigurni da koristimo celu biljku a ne samo usitnjene delove Zalaskom sunca treba da sumiramo sve sto se desilo tokom dana, da oprostimo, volimo, mentalno zagrlimo I pustimo svoje telo čisto I opušteno da utone u san. Mešavina ovog čaja umiriće um, organe I pripremiti nas za san. Matičnjak dobro poznati pomoćnik kod nervoze I nesanice u ljubavi sa lipom, kamilicom I jabukom daje ukusnu kombinaciju ukusa koja vas vraća u sadašnji trenutak Pokušaćemo da ti dočaramo holistički način života kroz male dnevne rituale. Prepusti se ovim magičnim aromama i videćeš koliko je lep osećaj kada biraš svesno da se osećaš dobro kako spolja tako iznutra
Domaća, ručno rađena granola bez dodatog šećera, aditiva, boja, konzervanasa i slično. Zbog svojih sastojaka, Klasična granola je laka za kombinovanje uz sve: biljno ili obično mleko, jogurt, kefir, grčki jogurt... mogućnosti su brojne da za svega par minuta dobijete ukusan i zdrav obrok po želji! Po otvaranju, poželjno je granolu čuvati na suvom i tamnom mestu, u dobro zatvorenoj posudi ili našem pakovanju. Upotrebiti u roku od 4 meseca, ali nema šanse da ih ne pojedete pre toga :)